Με Μιχάιδες και Μιχογιετσάηδες Αποστόλη μου, οι Άγιαξ, Βασιλεία και όποιος άλλος, δυνατός επιθετικά αντίπαλος, προκύψει μετά απ αυτούς, ή στους ομίλους E.L., θα μας βλέπουν σαν κρεμ γκιουλέ για μετά το φαγητό...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Mihojevic by the way δεν είναι και τόσο μικρός. 22 ετών είναι και θα πρέπει στη χρονιά που έρχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Αλβανός Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού (05.07.1998) που είναι 2 έτη νεώτερος όχι μόνο ήταν βασικός, αλλά αναδείχθηκε και mvp της ομάδας για τη σεζόν που πέρασε.goran 64 έγραψε: Πες αλήθεια ότι τρολάρεις και ότι δεν εννοείς πως θα μπορούσαμε να παίξουμε προκριματικά C.L. ή/και αργότερα ομίλους E.L. (το ελάχιστο) με Μαλεζά, Μιχόιεβιτς, Πούγγουρα να πλαισιώνουν τους Βαρέλα-Κρέσπο...Προσωπικά δεν βλέπω καμία ποδοσφαιρική λογική σ αυτήν την προοπτική...
(για τον Μιχάι ενδιαφερθήκαμε, αν θυμάμαι καλά και ίσως τον πάρουμε φέτος, αν και ο Παναιτωλικός ζητάει 1 μύριο))
Άποψη μου είναι ότι χρειαζόμαστε Ο Π Ω Σ Δ Η Π Ο Τ Ε στόπερ, με τα χαρακτηριστικά μάλιστα του παιχταρά (Μπάνε εδώ συμφωνούμε, αλλά σαν προσφορά σε μας, ΔΕΝ) Ζαμπράνο, γρήγορο, δυνατό, να ξέρει καλά το τόπι και να βγαίνει γρήγορα πάνω στον επιθετικό του, διαβάζοντας το αντίπαλο επιθετικό τρανζίσιον, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...
Αυτός ο παίχτης πάντως σίγουρα δεν είναι ο Χατζηησαϊας, που έχει προσόντα για ομάδες που παίζουν αμυντικά...
Πάντα κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη, όλες οι παραπάνω εκτιμήσεις...