Ο τελικός πάντως γίνεται στο Τορίνο...Jeremy4 έγραψε:Με σοβαρότητα, συνέπεια, διάρκεια κ τύχη μέχρι κ 8αδα βλέπω ότι μπορούμε να χτυπήσουμε στο Europa League, βλέποντας τις ομάδες που συμμετέχουν... Πείτε με υπεραισιοδοξο, γραφικό, ονειροπολο... Αλλά ΠΑΟΚ είμαι
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
karl έγραψε:Αυτό το έχω και εγώ απορία. Αν ξέρει κάνεις κάτι ...crabsody_in_blue έγραψε:Ρε παιδια γι τον Μαλεζα γιατι δε γινεται καμμια κρουση;
Τι να ξερουμε δηλαδη? Ο Μαλεζας εχει συμβολαιο με την ομαδα του και σιγουρα δεν τον δινει με κατω απο 500 χιλιαρικα.
Τοση ηταν η ρητρα αποδεσμεσης του μεχρι 30/6
Οποιος τον θελει τωρα θα πρεπει να διαπραγματευτει με τους γερμανους.
Οποτε φετος θα παιξει τσβαιντελιγκα οπως ο τζαβελας προ τριετιας
Εάν τους βάλουμε όλους αυτούς μαζί μοίρα Πυροβολικού θα γίνουμεhitman έγραψε:Δεν είναι δεκάρι. Αλλά βάζεις αυτόν από τη μια, το Στοχ από την άλλη και το Λούκας στη μέση και δε σε πιάνει ούτε η κάμερα.
[youtube]VnR0eNvm0Tw[/youtube]
Πιστευω με λιγη τυχη το τρεμπλ το εχουμε.farmak76 έγραψε:Ο τελικός πάντως γίνεται στο Τορίνο...Jeremy4 έγραψε:Με σοβαρότητα, συνέπεια, διάρκεια κ τύχη μέχρι κ 8αδα βλέπω ότι μπορούμε να χτυπήσουμε στο Europa League, βλέποντας τις ομάδες που συμμετέχουν... Πείτε με υπεραισιοδοξο, γραφικό, ονειροπολο... Αλλά ΠΑΟΚ είμαι
ΟΚ... Η γκρίνια και η απαισιοδοξια ειναι κοινές κ αποδέκτες έννοιες... Τις αισιόδοξες απόψεις τις υποδεχόμαστε με ειρωνία μονίμως.markos4 έγραψε:Πιστευω με λιγη τυχη το τρεμπλ το εχουμε.farmak76 έγραψε:Ο τελικός πάντως γίνεται στο Τορίνο...Jeremy4 έγραψε:Με σοβαρότητα, συνέπεια, διάρκεια κ τύχη μέχρι κ 8αδα βλέπω ότι μπορούμε να χτυπήσουμε στο Europa League, βλέποντας τις ομάδες που συμμετέχουν... Πείτε με υπεραισιοδοξο, γραφικό, ονειροπολο... Αλλά ΠΑΟΚ είμαι
Η ιδέα σου. Απλώς:trel@menos έγραψε: γενικα ειναι χαμηλο το επιπεδο φετος στο γιουροπα σε σχεση μ αλλες χρονιες ή ειναι ιδεα μου?
1. Εμείς έχουμε ανέβει γκρουπ δυναμικότητας και αποφεύγουμε τις ομάδες του, που είναι καλές.
2. Οι καλύτεροι (συν τον γάβρο) εμφανίζονται στο θεσμό το Φλεβάρη, υποβιβαζόμενοι από το ch.l.
Όπως άλλωστε είχε πει και ένας παλιός προπονητής μας (ποιός να ήταν άραγεGI4NNEN4 έγραψε:Να θυμίσω σε αυτό το σημείο πως είμαστε ελληνική ομάδα. Το να έχουμε εν ενεργεία Έλληνες διεθνείς στις τάξεις μας εγώ για καλό το βλέπω.
Το να έχουμε Έλληνες παίκτες σκέτο, δεν μου λέει κάτι. Εν ενεργεία διεθνείς Έλληνες παίκτες όμως είναι θετικό στοιχείο, αν αναλογιστούμε ότι η εθνική είναι στην πρώτη εικοσάδα παγκοσμίως την τελευταία δεκαετία. Στο κάτω-κάτω, ο γάβρος τί εθνικότητας διεθνείς έχει; Ισπανούς, Γερμανούς ή Βραζιλιάνους; Ένας Σαβιόλα είναι που ξεχωρίζει σε παγκόσμιο επίπεδο, άντε και ένας Ιμπαγάσα, και οι δύο λίγο πριν τη σύνταξη.
Η προσθήκη του Τζαβέλα είναι καλή. Το κακό είναι ότι άργησε και μας φορτώθηκε ο Σπυρόπουλος.
Ο Νίνης πάλι είναι παίκτης που τα χαρακτηριστικά του λείπουν από την ομάδα. Καθαρό δεκάρι είναι ο άνθρωπος, με τα καλά του (κουβαλάει μπάλα, βγάζει αντεπίθεση, εκτελεί καλά στημένα και - το σημαντικότερο - έχει την κάθετη πάσα) και τα στραβά του (δεν μαρκάρει ποτέ, δεν ξέρω αν βγάζει ενενηντάλεπτο). Το καλό στοιχείο είναι ότι μάλλον θα μας κοστίσει λίγο. Το κακό είναι ότι δεν βλέπω ρήτρα.
καλα ο Ομπινα αμα ειναι καλα στην υγεια του ειναι μεγαλη παιχτουρα!βεβαια δε ξερω τι μυαλα κουβαλαει γιατι ενας αλλος μαυρουλης που εχουμε εδω ειναι για να παιζει στα παρκα κ ισως για 5Χ5 (κ αυτο οχι σε τουρνουα..)
κατι διαβασα ομως οτι προερχεται απο τραυματισμο κ μαλιστα στο γονατο ξερουμε κατι γι'αυτο?
για τον Νινη δεν εχω αποψη γιατι κ στον βαζελο οταν ηταν εβλεπα μονο τις καλες στιγμες του (γκολ, πασες κλπ) αλλα αν ηταν να παρουμε εναν απ'τους δυο προτιμω τον Ομπινα, αφου ουτως ή αλλως κ οι δυο για αποθεραπεια θα ερθουν....
κατι διαβασα ομως οτι προερχεται απο τραυματισμο κ μαλιστα στο γονατο ξερουμε κατι γι'αυτο?
για τον Νινη δεν εχω αποψη γιατι κ στον βαζελο οταν ηταν εβλεπα μονο τις καλες στιγμες του (γκολ, πασες κλπ) αλλα αν ηταν να παρουμε εναν απ'τους δυο προτιμω τον Ομπινα, αφου ουτως ή αλλως κ οι δυο για αποθεραπεια θα ερθουν....
-
Dimg4
Παλι σε λαθος φορουμ μπηκες. Εδω γραφουν οπαδοι του ΠΑΟΚArmagedonas έγραψε:Kαι γιατί ρε φίλε Μπάνε,να προσπαθούν όλοι να "βρούνε τον εαυτό τους" στον ΠΑΟΚ????
έλεος πια...Κέντρο σωματικής και ψυχικής αποκατάστασης γίναμε
Διάβασα Νίνης και μου κόπηκε η όρεξη,δεν υπάρχει άλλη εξήγηση,το κάνουν επίτηδες!!!
Αυτός είναι ο επιτελικός που θα μας ανεβάσει επίπεδο?
Άντε φέρτε και τον Φορναρόλι να τελειώσουν αυτές οι φετινές μεταγραφές να ησυχάσουμε.
desperando έγραψε:ρε συ μοικαν ειναι αχρωμος,αοσμος,αγευστος ο νινης ενω ο φωτακης ηταν ενα κραμα σιμεονε -βερον που δεν μπορουσε να πει κανεις τιποτα εναντιον του χωρις να επεμβειςmoican4 έγραψε:Η προσθήκη του Τζαβέλλα είναι καλή, του Νίνη όχι κάτι ιδιαίτερο, άοσμη, άχρωμη, άγευστη, παίκτης με εκλάμψεις, παίκτη που τον έβαλε ο βάζελος να κάνει βάρη και έχασε όλη του την εκρηκτικότητα.
Δηλ θα είναι τρέλα να παίζει ο Νίνης και να κάθεται στον πάγκο ο Βούκιτς.
Από εκεί και πέρα, πλάκα θα έχει και ο στόπερ να είναι Έλληνας και αυτός..
Δεν μιλάω καλά ΕΛΛΗΝΙΚΆ?
Ανέφερα πουθενά ότι ήταν κράμα Σιμεόνε- βερόν και που κολλάει ο Φωτάκης στην κουβέντα?
Όσο για το αν υπάρχουν λόγια εναντίον του, εκεί είναι το τόπικ του πήγαινε να δεις να έχω επέμβει και πότε, και έλα να μου το ξαναπεις.
Στα @@ μου ξέρεις να υπερασπιστώ τον Φωτάκη και τον κάθε Φωτάκη.
Στην τελική στον ΠΑΟΚ του τότε ο Φωτάκης πρόσφερε όσα μπορούσε σε Ευρώπη και Ελλάδα. Λίγα- πολλά αυτά μπορούσε, ας κάνει τα μισά ο Νίνης και τα λέμε..
ΥΓ. Εννοείται ότι σύγκριση Νίνη- Βούκιτς είναι για γέλια...Δεν υπάρχει καν....
μοικανε για τον νινη θα πω οτι τα παντα εξαρτωνται απο αυτον αν θελει να δουλεψει ξανα θα παιξει και μαλιστα πολυ καλα οσο για τον βουκιτς χωρις να εξετασω αν ειναι μπαλαδορος θα πω οτι το μονο που μου εχει μεινει απο αυτον ειναι τραυματισμοι και κατι χαμενα τετα τετ που δεν τα χανω ουτε εγω απο προσφορα δηλαδη τιποτα και κατι γενικο ,δηλαδη απορω αν καποιοι απο εδω μεσα εχουν δει τον γαυρο σε κανενα παιχνιδι φετος εγω που τον εχω δει θα πω απλα οτι το ροστερ μας χωρις υπερβολη ειναι τουλαχιστον ισαξιο και το μονο που λειπει ειναι 2 παικτες πρωταθλητες στα αποδυτηρια και ας ειναι και 40 χρονων και ας ειναι και παγκιτες η νοοτροπια λειπει κατι το οποιο ελεγε και ο σαντος και ο στεφενς
εγω το μονο που εχω να πω για βουκιτς ειναι οτι στο τελος της σεζον σταματαει.δε σημαινει οτι δεν μπορει να βοηθησει καθως εχει πολυ καλη τεχνικη.απλα δεν ξερω κατα ποσο εχοντας κατι τετοιο στην ακρη του μυαλου , μπορεις να βασιστεις και πολυ επανω του.
- Sick Bastard
Ε να βάλει και το ματς με την κούλα στο ΟΑΚΑ τότε, αν θες ποικιλία.K_geo έγραψε:Για αυτό είπα και τα 2 μάτςSick Bastard έγραψε:Να βρει και να βάλει και το ματς του Γεωργιάδη στο Λονδίνο με την Τόττεναμ, στο καπάκιK_geo έγραψε:Για το νινη θα παρακαλουσα καποιον αν μπορει να βρει και να βαλει τα ματς της ζελας με τη ρομα. Αν καποιος που θα το (ξανα) δει εχει οποιοδηποτε παραπονο τοτε θα πω οκ.
Για μαντλουνγκ και εγω προβληματιζομαι κυριως λογω ταχυτητας.....![]()
επίσης μπορεί να βάλει κάποιος το 0-1 της ζέλας μέσα στη Τούμπα....
Ή και με το ματς στο Καζάν, μια χαρά είχε παίξει.
Ο Κασερες θα ανακοινωθεί πριν ή μετά την κλήρωση των ομίλων του Europa League;
- efthimis_paok
- Maximus
+++ ariskarisk έγραψε: Ας κάνουμε λίγη υπομονη λοιπόν και να μην ξεχνάμε ότι το μπατζετ μας, ειτε μας αρέσει είτε όχι, ειναι το περσινο συν ενα 20% ή έστω λιγο παραπάνω... Και ότι ο μεγαλομέτοχος μας δεν έδειξε ο άνθρωπος ότι έχει πρόθεση να σπρώξει αυτη τη στιγμη σημαντικα λεφτα στο τραπέζι και να τινάζει την μπανκα στον αέρα... Έχουμε μια ακριβή μεταγραφη (Λουκας 700.000€) και δυο ακριβά συμβόλαια (Στοχ 1.000.000€ & Στεφενς άλλο ένα)... Όλα τα αλλα ήταν στο μιλητό (Ροναλντινιο, Ντρογκμπα, Πιαττι, κτλπ)... Οπότε προς το παρόν ας μην ονειρευόμαστε γαλαξίες αστέρων... Σε σχέση με το ρόστερ μας ο Τζαβελλας (Λινο στα 37 & Σπυροπουλος) και ο Νίνης (Βουκιτς στην τελευταια του σεζόν και κανας Λορενς) ειναι μια χαρα προσθήκες...
Υ.Γ. Απορώ γιατι κάποιοι έχετε θεοποιησει τον (σημερινό) Βουκιτς... Ειναι μια καλη λύση, ένας καλός ποδοσφαιριστής που στα νιάτα του ήταν παρα πολυ καλός, αλλα στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει ότι μπορει να πάρει την ομάδα στην πλάτη του... Είδα τοσο λάθος...; Έγινε κάτι τέτοιο σε κάποιο παιχνίδι και δεν το είδα (όχι ότι αποκλείεται αλλα δεν νομίζω)...;
Και εγώ περίμενα να έχουμε μεγαλύτερο μπατζετ φέτος και να χτυπήσουμε παίχτες μεγαλυτερης εμβέλειας (αυτό έβγαλε προς τα έξω η διοίκηση, αλλά και ο ίδιος ο Σαββιδης), αλλά προφανώς άλλο τα λόγια, άλλο η πράξη...
Να πούμε και τα θετικά όμως... Με το συγκεκριμένο μπατζετ, οι κινήσεις που έγιναν είναι αρκετά ορθολογικές (Ελληνοποιημένο ρόστερ - μεγαλύτερη ομοιογένεια - χτίσιμο κορμού) με τις αστοχίες τους φυσικά. Παρόλα αυτά ξενίζουν οι κινήσεις δανεισμού, κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι το τι κορμό θα έχουμε του χρόνου, καθώς κανεις δεν εγγυάται αν οι συγκεκριμένοι παίχτες θα γινουν δικοί σου... Γιατί ότι και να λεμε, ο δανεικος είναι ότι λέει η λέξη: δανεικός.
* Kαι εγω δεν καταλαβαινω την λατρεια για Βουκιτς... Δεν νομίζω ότι λογίζεται για βασικός. Αξιόπιστο μπακ απ, οπως και ο Παμπλο...
Το ότι δεν είδες μεγάλη μπάλα από τον γαυρο σε αυτα τα ματς, αυτο δεν σημαίνει ότι το ρόστερ του δεν είναι καλύτερο από το δικό μας. Ε, και χωρίς υπερβολή, δεν νομίζω ότι έχουμε ισάξιο ρόστερ...don pablo έγραψε:δηλαδη απορω αν καποιοι απο εδω μεσα εχουν δει τον γαυρο σε κανενα παιχνιδι φετος εγω που τον εχω δει θα πω απλα οτι το ροστερ μας χωρις υπερβολη ειναι τουλαχιστον ισαξιο και το μονο που λειπει ειναι 2 παικτες πρωταθλητες στα αποδυτηρια και ας ειναι και 40 χρονων και ας ειναι και παγκιτες η νοοτροπια λειπει κατι το οποιο ελεγε και ο σαντος και ο στεφενς