trel@menos έγραψε:
γενικα ειναι χαμηλο το επιπεδο φετος στο γιουροπα σε σχεση μ αλλες χρονιες ή ειναι ιδεα μου?
Η ιδέα σου. Απλώς:
1. Εμείς έχουμε ανέβει γκρουπ δυναμικότητας και αποφεύγουμε τις ομάδες του, που είναι καλές.
2. Οι καλύτεροι (συν τον γάβρο) εμφανίζονται στο θεσμό το Φλεβάρη, υποβιβαζόμενοι από το ch.l.
GI4NNEN4 έγραψε:Να θυμίσω σε αυτό το σημείο πως είμαστε ελληνική ομάδα. Το να έχουμε εν ενεργεία Έλληνες διεθνείς στις τάξεις μας εγώ για καλό το βλέπω.
Όπως άλλωστε είχε πει και ένας παλιός προπονητής μας (ποιός να ήταν άραγε

).
Το να έχουμε Έλληνες παίκτες σκέτο, δεν μου λέει κάτι. Εν ενεργεία διεθνείς Έλληνες παίκτες όμως είναι θετικό στοιχείο, αν αναλογιστούμε ότι η εθνική είναι στην πρώτη εικοσάδα παγκοσμίως την τελευταία δεκαετία. Στο κάτω-κάτω, ο γάβρος τί εθνικότητας διεθνείς έχει; Ισπανούς, Γερμανούς ή Βραζιλιάνους; Ένας Σαβιόλα είναι που ξεχωρίζει σε παγκόσμιο επίπεδο, άντε και ένας Ιμπαγάσα, και οι δύο λίγο πριν τη σύνταξη.
Η προσθήκη του Τζαβέλα είναι καλή. Το κακό είναι ότι άργησε και μας φορτώθηκε ο Σπυρόπουλος.
Ο Νίνης πάλι είναι παίκτης που τα χαρακτηριστικά του λείπουν από την ομάδα. Καθαρό δεκάρι είναι ο άνθρωπος, με τα καλά του (κουβαλάει μπάλα, βγάζει αντεπίθεση, εκτελεί καλά στημένα και - το σημαντικότερο - έχει την κάθετη πάσα) και τα στραβά του (δεν μαρκάρει ποτέ, δεν ξέρω αν βγάζει ενενηντάλεπτο). Το καλό στοιχείο είναι ότι μάλλον θα μας κοστίσει λίγο. Το κακό είναι ότι δεν βλέπω ρήτρα.