Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Στην επόμενη συνάντηση ένα αυτόγραφο απο τον μελλοντικό παιχταρά της ΠΑΟΚάρας παρακαλώ.
O Mανιάτης οδεύει ολοταχώς προς Εσπανιόλ... Μακάρι να χαλάσει, αλλά και πάλι τον θέλουν αρκετές ομάδες τον σκατόφατσα... 

Σαλπιγγίδη. Επειδή όλως τυχαίως ήμουν στο ματς του αρούλη με τον βάζελο. Επειδή όλως τυχαίως είδα τις χειρονομίες που έκανε στα σκουλήκια στην προθέρμανση. Επειδή άκουσα το τί "κωλότουρκος" άκουσε. Επείδη είναι περισσότερο ΠΑΟΚ από πολύ κόσμο. Επειδή τον θέλει η διοίκηση και ο προπονητής. Επειδή το θέλει και ο ίδιος.
Θεωρώντας ότι ο Σαλπιγγίδης είναι κλεισμένος για το καλοκαίρι, με τις ευλογίες τις διοικησης και του προπονητη θα πω ότι θέλω να έρθει στον ΠΑΟΚ ο υγειής Μαρκος Αντόνιο.
Μετά τον Κοντρέρας και τον Μαλεζα, ποιός?
Ο Τσιρίλο? Πιο ασταθής αμυντικό δεν υπάρχει στην ομάδα.
Ο Σαβίνι? Δεν μου λέει και πολλά. Βρίσκεται συχνά σε λάθος θέση στην άμυνα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στο κέντρο της άμυνας.
Τα άκρα μας είναι οκ, με τις νέες προσθήκες σε άμυνα και μεσαία γραμμή, ακόμα και το κέντρο είναι καλυμένο, με την έλευση του Μπαλάφα...
Μην ξεχνάμε και τον Κλάους που επιστρέφει το καλοκαίρι, οπότε θα είμαστε πλήρης...
Μετά τον Κοντρέρας και τον Μαλεζα, ποιός?
Ο Τσιρίλο? Πιο ασταθής αμυντικό δεν υπάρχει στην ομάδα.
Ο Σαβίνι? Δεν μου λέει και πολλά. Βρίσκεται συχνά σε λάθος θέση στην άμυνα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στο κέντρο της άμυνας.
Τα άκρα μας είναι οκ, με τις νέες προσθήκες σε άμυνα και μεσαία γραμμή, ακόμα και το κέντρο είναι καλυμένο, με την έλευση του Μπαλάφα...

Μην ξεχνάμε και τον Κλάους που επιστρέφει το καλοκαίρι, οπότε θα είμαστε πλήρης...
Μη ξεχναμε οτι εχω δεχτει και μειωση αποδοχων στο 100%ehemithos 199 έγραψε:λακιστουτα να το ξερεις
το πρωταθλημα εσυ θα μας το φερεις!!!
![]()
![]()

Εγω θα ηθελα (για ξεκουραση Vitolo - Garcia) τον Cardoso του αστερα...ειναι μηχανακι ο ανθρωπος...πολυ κοντα στο στυλ του Victor...και μπορει να δημιουργησει και λιγακι...
συμφωνω με τολη αλλα αμα το σκεφτω πιο καλα θα ηθελα το (μπακ απ) 6αρι να ειναι ελαφρως πιο ψηλο για να ξεκουραζει και τον παυλαρα
Με το μαλλι του ακουρευτο πλησιαζει στο υψος τον Pablo, οποτε ειμαστε οκ νομιζω...
- Isaak the Greek
Καλος παικτης ρε παιδια , αλλα πολυ βρωμικος!Κανει κατι δολοφονικα τακλιν ωρες ωρες.Ολο στη δυναμη το παει.Βεβαια τα ιδια λεγαμε και για Βιτολο....
Παντως σ' αυτη τη θεση ενα ειναι το παιχτρονι...και Πορτογαλος κιολας....Μιγκελ Βελοσο....αλλα θα πρεπει να πουλησουμε ολη την ομαδα για να τον παρουμε
Παντως σ' αυτη τη θεση ενα ειναι το παιχτρονι...και Πορτογαλος κιολας....Μιγκελ Βελοσο....αλλα θα πρεπει να πουλησουμε ολη την ομαδα για να τον παρουμε
ναι ισαακ να παρουμε και μουτινιο για δεκαρι να δεσει το γλυκο

Το βρωμικο παιχνιδι καμια φορα εχει να κανει και με την ομαδα που παιζεις...οταν δεν μπορεις να κοψεις αλλιως αρχιζεις τα κλαδεματα...οταν ομως και η υπολοιπη ομαδα σε βοηθαει να αμυνεσαι, δεν χρειαζεται να εισαι βρωμικος...
Παντως η αληθεια ειναι οτι οντως ειναι λιγακι σκληρος παικτης (για να το πω ευγενικα)...
Παντως η αληθεια ειναι οτι οντως ειναι λιγακι σκληρος παικτης (για να το πω ευγενικα)...
- Isaak the Greek
Οσο ζω μαθαινω - Σωκρατης (εδω , εδω βλεπουμε πως ο παικτης παει να κανει τακλιν στον Σερα με φοβο για κοκκινη καρτα μετα απο τη μλκια που πεταξε)
Οσο ζω ελπιζω - Isaak the Greek
Οσο ζω ελπιζω - Isaak the Greek
νομιζω οτι του καρντοσο τελειωνει το καλοκαιρι το συμβολαιο...