16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"

Άβαταρ μέλους
slidar

Re: 16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"

Δημοσίευση από slidar »

Δηλαδη με την λογικη αυτη ο καθε λινο και βουκιτς στα 36 θα ζηταει 500.000 και 600.000 και εμεις θα τους λεμε ναι.. επειδη εχουν προσφερει στην ομαδα..

Ναι να μεινουν δεν διαφωνω αλλα οχι με ενα ποσο μεγαλυτερο απο 200.000 Max.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Έτσι...μπορει να προσφέρανε παρα πολλά,ειδικά ο λινό,αλλά τα λεφτά πρέπει να είναι μέχρι 250 μάξιμουμ...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Sick Bastard έγραψε:Αν συμβεί τελικά αυτό που όλοι λένε ότι θα γίνει με τον Λίνο, να ξέρετε εκεί στη διοίκηση της ΠΑΕ, απ τον μεγαλομέτοχο μέχρι τον κλητήρα, ότι θα είστε αισχροί.
Αυτό και τίποτα άλλο.
γιατί ρε σικ;;;επειδή περυσι πεταγανε λεφτά από δω και από εκεί να το κάνουμε και φετος;;;
Ο λινό μπορεί να αδικήθηκε οικονομικά αλλά θεωρώ πως η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι αρκετά καλή..αμα δε γινςι ούτε φετος το οικονομικό μάζεμα και γενικώς συμμάζεμα δε θα γίνει ποτε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σιγά μην δώσουμε 500 χιλιάρικα για Lino - Vukic. Τους αγαπώ, τους θέλω στον ΠΑΟΚ, αλλά θα πρέπει να κατανοήσουν ότι θα παίζουν ένα ημίχρονο (ή και λιγότερο) και όχι σε όλους τους αγώνες. Αν ψάχνουν για κορόϊδα ας τα βρουν αλλού.
Το πολύ τα μισά λεφτά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το ποσό που ζήτησε ο Λίνο και ο Βούκα. Και ναι Απόστολε, νιώθω το ίδιο με σένα!!!

Σούρμε συμφωνώ απόλυτα!

Σικ, νομίζω εδώ ότι έχεις άδικο.
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: 16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"

Δημοσίευση από nico4 »

Για ποιόν λόγο οι ΑΡΔ είναι ΑΡΔ όταν γράφουν για πιθανές μεταγραφές ή πως το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό αλλά όταν γράφουν πώς ο Βουκιτς ζήτησε ένα εκατομμύριο και ο Λινο μισό, τότε δεν είναι ΑΡΔ και το παίρνουμε σαν δεδομένο;
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

oops... Δεν έχεις άδικο αλλά δεν θα έλεγαν κάτι οι παίκτες;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κατ αρχάς, γιατί βάζετε και τον Βούκιτς στην εξίσωση;
Μίλησα εγώ για τον Βούκιτς;

Πάμε παρακάτω.

Εσείς αυτά που λέτε ότι ζήτησε ο Λίνο, τα ξέρετε απ τον ίδιο τον Λίνο; Βγήκε κι είπε ότι θέλω τόσα;
Γιατί τα ποσά αυτά που λέτε ότι ζήτησε εγώ τ άκουσα μόνο από ΑΡΔ που η μόνιμη επωδός εδώ πέρα είναι (και σωστά) ''μη τους δίνετε ούτε κλικ''. Εδώ, σ αυτήν την περίπτωση, έχει αλλάξει κάτι; Για να ξέρω δηλαδή, πότε να τους δίνω κλικ και πότε όχι.

Οι της Ίντερ (ξέρετε, αυτή η...ομαδούλα που έρχεται για φιλικό 14/9) μ@λ@κες ήταν που είχαν τον Ζανέτι 800χρόνια στην ομάδα τους; Κι αγόραζαν κάθε χρόνο υπερτιμημένα παλτά αλλά πάντα, ΜΑ ΠΑΝΤΑ, είχαν χώρο στο μπάτζετ τους για έναν παίχτη που όταν έπαιξε το τελευταιό του ματς, κλαίγανε όλοι; Κι ας ήταν Αργεντίνος;

Πλάκα κάνουμε; Η ομάδα πληρώνει τον Σπυρόπουλο, που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να είναι στα τέσσερα και να κάνει το τραπεζάκι να ακουμπάει τα πόδια του ο Λίνο (ούτε καν να κάθεται) και πονάνε τον μεγαλομέτοχο που μιλάει με Ροναλντίνιους τα λεφτά για τον Λίνο;

Ο άνθρωπος έμπαινε (και) πέρυσι κι ανασάναμε. Πόσες νίκες, πόσες ανατροπές, πόσο πιο ωραία έπαιζε η ομάδα όταν έμπαινε, πόσο έλειπε όταν δεν έπαιζε; Ποιός ήταν απ τους πιο καθοριστικούς παίχτες στα playoff. Ο γερο-Λίνο ήταν κύριοι, μετά από 40 ματς όλη τη χρονιά, που έσπασε το χέρι του, που πέρυσι ήταν 4 μήνες εκτός κι όλοι είπαμε ''τελειώσε ο παίχτης'' κι όμως μέχρι το τέλος, έτρεχε δεν τον έπιανε κανείς και έβγαζε την σέντρα ξυράφι.

Λίγη ντροπή, λίγη αξιοπρέπεια.

Αυτός ο παίχτης, πάει στη Βραζιλία, στο χωριά του κι φτιάχνει ομάδα ΠΑΟΚ, με ασπρόμαυρα, γαμώ το κεφάλι μου, γαμώ τη ζέστη μου, γαμώ. Φανταστείτε το λίγο. Δεν το κάνει για τα λεφτά, το κάνει γιατί το νιώθει. Στου διαόλου τη μάνα, ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΑΟΚ αυτός ο άνθρωπος και μας λένε οι ΑΡΔ ένα ποσό κι ο ΠΑΟΚ, λέει δεν τα δίνω;

ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ; Ο ΠΑΟΚ που ξέρω εγώ, ο ΠΑΟΚ που μιυ μάθανε, θα έλεγε ''καρντάσι, πάρε τα διπλά''.

Τον σέβεται όλος ο κόσμος, όλοι αναγνωρίζουν (εχρθοί και φίλοι) την προσφορά του, την ποιότητά του και την αγωνιστική και του χαρακτήρα του κι έρχεστε κάποιοι και μου λέτε ότι δεν είναι αισχρό που η ΠΑΕ που σκόρπισε αλόγιστα τόσα και τόσα απ τα νεόπλουτα ρούβλια της σε ΣΑΠΑΚΙΑ ολκής δεν βρίσκει χώρο στα ταμεία της γι αυτόν τον ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ, ΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, για να κλείσει την καριέρα του έτσι όπως του πρέπει κι έτσι όπως θα μπορεί να την βοηθήσει στο μέλλον.

ΑΙΔΩΣ.

*Τράβα Λίνο, στην Ξάνθη, στον Πάνθρακα, πάνε όπου θες. Να βγαίνουν σχόλια να λένε ότι δεν κάνεις για τον ΠΑΟΚ κι ότι καλά έκαναν και δε διώξανε.

ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΡΕ. ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Sick Bastard έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Στα τόσα χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ
δεν τον έχω δει ποτέ να μην σκυλιάζει
δεν τον έχω δει ποτέ να κράζει συμπαίκτες
δεν τον έχω ακούσει ποτέ να προβαίνει σε εκνευριστικές δηλώσεις
δεν τον έχω δει να πουλάει ποτέ ψευτό-οπαδιλίκι
δεν τον έχω δει ποτέ να κάνει θέατρο
δεν τον έχω δει να παίζει ποτέ βρώμικα
Αντιθέτως, τον έχω δει σταθερά και αμείωτα να πονά και να αγαπά την ομάδα.
Αν ψάχνουμε παίκτη που να εκφράζει αυτό που νιώθουμε για τον ΠΑΟΚ,
δεν χρειάζεται να ψάχνουμε πολύ, είναι μπροστά στα μάτια μας.
Και σε αυτή την ηλικία, σε πολλά ματς διδάσκει πως παίζεται η θέση.
Είσαι μπαλαδόφατσα και είσαι και λατρεία.
Και θα κάτσεις στον ΠΑΟΚ όσο γουστάρεις εσύ.
Εσύ θα μας κάνεις πρόταση ανανέωσης, όχι εμείς σε σένα.
Καλύτερα τα χε πει ο Buendia για αυτό το ξαναβάζω.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

++++++++ 1926 ++++++++
στον Sick και στον Aureliano ...

Sick στα λεφτά του Lino όμως δεν έχει πολλά μανατζερικά και μίζα ...

αν δεν ανανεωθεί ο Lino για να έχει χώρο στο μπατζετ ο Σπυρό και ο Τζαβέλλας είναι έγκλημα ... αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό .......
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: 16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"

Δημοσίευση από nico4 »

Μπράβο ρε Σικ!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Μααα... Τον σεβασμό τον έχει ο Λίνο, απ' όλους μας δεν λέει κανείς ότι δεν κάνει. Απλά είπαμε πόσες αντοχές να έχει στην ηλικία του με τα λεφτά που ζητά. Τώρα αν ήταν λιγότερα δεν ξέρω ότι λέω εγώ για παράδειγμα είναι ότι διάβασα. Σωστός για το κλικ που λες! Αλλά γιατί να μην βγει και ο ίδιος να πει ότι αυτά που γράφονται είναι ψέματα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sick Bastard έγραψε:Κατ αρχάς, γιατί βάζετε και τον Βούκιτς στην εξίσωση;
Μίλησα εγώ για τον Βούκιτς;

Πάμε παρακάτω.

Εσείς αυτά που λέτε ότι ζήτησε ο Λίνο, τα ξέρετε απ τον ίδιο τον Λίνο; Βγήκε κι είπε ότι θέλω τόσα;
Γιατί τα ποσά αυτά που λέτε ότι ζήτησε εγώ τ άκουσα μόνο από ΑΡΔ που η μόνιμη επωδός εδώ πέρα είναι (και σωστά) ''μη τους δίνετε ούτε κλικ''. Εδώ, σ αυτήν την περίπτωση, έχει αλλάξει κάτι; Για να ξέρω δηλαδή, πότε να τους δίνω κλικ και πότε όχι.

Οι της Ίντερ (ξέρετε, αυτή η...ομαδούλα που έρχεται για φιλικό 14/9) μ@λ@κες ήταν που είχαν τον Ζανέτι 800χρόνια στην ομάδα τους; Κι αγόραζαν κάθε χρόνο υπερτιμημένα παλτά αλλά πάντα, ΜΑ ΠΑΝΤΑ, είχαν χώρο στο μπάτζετ τους για έναν παίχτη που όταν έπαιξε το τελευταιό του ματς, κλαίγανε όλοι; Κι ας ήταν Αργεντίνος;

Πλάκα κάνουμε; Η ομάδα πληρώνει τον Σπυρόπουλο, που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να είναι στα τέσσερα και να κάνει το τραπεζάκι να ακουμπάει τα πόδια του ο Λίνο (ούτε καν να κάθεται) και πονάνε τον μεγαλομέτοχο που μιλάει με Ροναλντίνιους τα λεφτά για τον Λίνο;

Ο άνθρωπος έμπαινε (και) πέρυσι κι ανασάναμε. Πόσες νίκες, πόσες ανατροπές, πόσο πιο ωραία έπαιζε η ομάδα όταν έμπαινε, πόσο έλειπε όταν δεν έπαιζε; Ποιός ήταν απ τους πιο καθοριστικούς παίχτες στα playoff. Ο γερο-Λίνο ήταν κύριοι, μετά από 40 ματς όλη τη χρονιά, που έσπασε το χέρι του, που πέρυσι ήταν 4 μήνες εκτός κι όλοι είπαμε ''τελειώσε ο παίχτης'' κι όμως μέχρι το τέλος, έτρεχε δεν τον έπιανε κανείς και έβγαζε την σέντρα ξυράφι.

Λίγη ντροπή, λίγη αξιοπρέπεια.

Αυτός ο παίχτης, πάει στη Βραζιλία, στο χωριά του κι φτιάχνει ομάδα ΠΑΟΚ, με ασπρόμαυρα, γαμώ το κεφάλι μου, γαμώ τη ζέστη μου, γαμώ. Φανταστείτε το λίγο. Δεν το κάνει για τα λεφτά, το κάνει γιατί το νιώθει. Στου διαόλου τη μάνα, ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΑΟΚ αυτός ο άνθρωπος και μας λένε οι ΑΡΔ ένα ποσό κι ο ΠΑΟΚ, λέει δεν τα δίνω;

ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ; Ο ΠΑΟΚ που ξέρω εγώ, ο ΠΑΟΚ που μιυ μάθανε, θα έλεγε ''καρντάσι, πάρε τα διπλά''.

Τον σέβεται όλος ο κόσμος, όλοι αναγνωρίζουν (εχρθοί και φίλοι) την προσφορά του, την ποιότητά του και την αγωνιστική και του χαρακτήρα του κι έρχεστε κάποιοι και μου λέτε ότι δεν είναι αισχρό που η ΠΑΕ που σκόρπισε αλόγιστα τόσα και τόσα απ τα νεόπλουτα ρούβλια της σε ΣΑΠΑΚΙΑ ολκής δεν βρίσκει χώρο στα ταμεία της γι αυτόν τον ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ, ΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, για να κλείσει την καριέρα του έτσι όπως του πρέπει κι έτσι όπως θα μπορεί να την βοηθήσει στο μέλλον.

ΑΙΔΩΣ.

*Τράβα Λίνο, στην Ξάνθη, στον Πάνθρακα, πάνε όπου θες. Να βγαίνουν σχόλια να λένε ότι δεν κάνεις για τον ΠΑΟΚ κι ότι καλά έκαναν και δε διώξανε.

ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΡΕ. ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ.
Να πω οτι έχεις άδικο?Δε γίνεται.Δε ξέρω πόσα ζητάει ο Λινο και πόσα δινει η ΠΑΕ γιατι όπως λες κι εσύ τα γράφουν αρδ.Αυτό που ξέρω ειναι πως ΠΡΕΠΕΙ με κάποιο τρόπο να τα βρούνε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σικ ξερεις οτι κατα βαση δε διαφωνω,δε γινεται ομως να μην ηταν υπερβολικες οι απαιτησεις του και να ψαχτηκαν αλλου.
Οι αποδοχες ολων των αθλητων οσο παιρνανε τα χρονια πεφτουν ποσο μαλον σε αυτη την ηλικια που ειναι ο λινο.
Ακομα και το παραδειγμα του ζανετι που ανεφερες ξερεις πολυ καλα οτι επαιζε καθε χρονο με λιγοτερα.
Δε γινεται ρε φιλε να μιλαμε για υπερδιπλασιασμο αποδοχων στα 38 σου τιμης ενεκεν.
Δε γινεται να αναθεματιζουμε συνεχεια χωρις να ξερουμε τι συμβαινει.
Απλα ο Λινο ειδε τα συμβολαια ποδοσφαιριστων που δεν προσφεραν τιποτα και σου λεει εγω βγηκα mvp περυσι χωστε τα για να μεινω.
Αυτος ηταν και ο λογος που ψαχτηκαν για τον Ρατ.
Αν εχει συμβει οτιδηποτε αλλο υπαρχει ο κινδυνος να εκτεθουν με μονο μια συνεντευξη του Λινο.
Τα πραγματα στην περιπτωση αυτη ειμαι σιγουρος οτι εχουν γινει ετσι.
Οπως επισης εγραψα και ξαναγραφω οτι για να μεινει τωρα πια ο Λινο πρεπει να φυγει ο Σπυροπουλος.
Αν εχει την υπομονη να περιμενει τοτε ισως να μεινει αλλιως θα κλεισει καπου με 100 χιλιαρικα + μπονους
Γιατι κακα τα ψεματα σε αυτη την ηλικα δε μπορει να βρει καλυτερο συμβολαιο.
Και εγω θα στεναχωρηθω αν δεν ανανεωσει ολα τα παραπανω που εγραψες τα πιστευω 100% αλλα πρεπει να παρουμε τα πραγματα οπως εχουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Εγώ δε μίλησα για Σπυρόπουλο..δεν το θελω..τον λινό τον θελω..
Είπα όμως σε μια νορμάλ τιμή.
Αναγνωρίζω τα πάντα στον λινό και τον σέβομαι μέγιστα.
Αλλά πως ρε μάγκες δίνει η Ξάνθη το συμβόλαιο που του δίνει ο ΠΑΟΚ;;

Άρα το συμβόλαιο που δίνει ο ΠΑΟΚ είναι καλό,απλά η λογική του λινό είναι"περυσι πεταγες λεφτά στα σαπακια και εγώ έπαιζα με τα ψίχουλα"..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”