47. Shola Shoretire
Re: 47. Shola Shoretire
Ε ναι το λέει ο Λεοντιαδης ο Δημόπουλος και άλλοι.... Απορώ πως παίξανε μπάλα αυτοί οι ανθρώποις μιλάνε σαν να μην ξέρουν καν αν η μπάλα είναι στρογγυλή η τετράγωνη
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς. Για να τον εμπιστευθεί τόσο γρήγορα ο Λούτσε σημαίνει ότι τον έχει εγκρίνει για βασικό και βλέπει πάνω του έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη.Equalizer έγραψε:Τα λόγια είναι περιττά
Φάνηκε απ' το πρώτο του ματς ότι ο Λουτσε τον εμπιστεύτηκε.
Οπωσδήποτε να μπει στη λίστα.
Με τον Bise δεν νομίζω ότι έχουν πολλά κοινά, ο Σουριναμέζος ήταν μάγος της μπάλας, αλλά από τρεξίματα όχι κάτι το ιδιαίτερο, ενώ ο Αγγλο-Νιγηριανός είναι σαφώς πιο ταχυδυναμικός και, όπως είναι φυσικό, δεν έχει την ίδια τεχνική κατάρτιση (ακόμη).
- Stelios Bagios
Να πω την αλήθεια, όταν ήρθε ο Shoretire φοβόμουν ότι θα πάει άπατος. Γενικά, δεν είμαι πολύ αισιόδοξος με τα ταλέντα που δεν έχουν βρει το δρόμο τους.
Είχα βέβαια μία ελπίδα ότι θα τον προετοίμαζε ο Lucesku και μετά από μερικούς μήνες θα τον βλέπαμε ως ενεργό μέλος του rotation.
Ένιωσα μεγάλη έκπληξη που μπήκε ως αλλαγή με τον Παναιτωλικό και ακόμα μεγαλύτερη που μπήκε βασικός με τον Ατρόμητο.
Πλέον είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Έχοντας τόσο γεμάτο ρόστερ, ο Lucesku δε θα έβαζε τέτοιο παίκτη βασικό στο Περιστέρι αν δεν τον πίστευε. Και ο συνδυασμός του potential που έχει ο Shoretire με το ότι τον υπολογίζει ο Lucesku μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι φανταστικό.
Ωστόσο, θα συγκρατήσω την αισιοδοξία μου.
Από τη μία πλευρά, ο συνδυασμός ταλέντου και πίστης του προπονητή έχει ξανασυμβεί στον Κωσνταντέλια και τον Κουλιεράκη. Από την άλλη πλευρά, έχει ξανασυμβεί στο Ζαμπά και στο Ντάντας.
Είχα βέβαια μία ελπίδα ότι θα τον προετοίμαζε ο Lucesku και μετά από μερικούς μήνες θα τον βλέπαμε ως ενεργό μέλος του rotation.
Ένιωσα μεγάλη έκπληξη που μπήκε ως αλλαγή με τον Παναιτωλικό και ακόμα μεγαλύτερη που μπήκε βασικός με τον Ατρόμητο.
Πλέον είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Έχοντας τόσο γεμάτο ρόστερ, ο Lucesku δε θα έβαζε τέτοιο παίκτη βασικό στο Περιστέρι αν δεν τον πίστευε. Και ο συνδυασμός του potential που έχει ο Shoretire με το ότι τον υπολογίζει ο Lucesku μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι φανταστικό.
Από τη μία πλευρά, ο συνδυασμός ταλέντου και πίστης του προπονητή έχει ξανασυμβεί στον Κωσνταντέλια και τον Κουλιεράκη. Από την άλλη πλευρά, έχει ξανασυμβεί στο Ζαμπά και στο Ντάντας.
Κανένα φιλαράκι εκεί στην γιουναιτεντ β´ στόπερ δεν έχεις ρε μπρο;
Κανέναν που δυσκολευόσουν να τριπλαρεις;
Πάρε τηλ και πεστον ότι έχουμε ματς με γιουναιτεντ σε λίγους μήνες.
Αν σε δουν μπορεί να σ πάρουν πίσω με 100 μυρια . Το έχουν κάνει και με άλλους. Αυτό να του πεις
Κανέναν που δυσκολευόσουν να τριπλαρεις;
Πάρε τηλ και πεστον ότι έχουμε ματς με γιουναιτεντ σε λίγους μήνες.
Αν σε δουν μπορεί να σ πάρουν πίσω με 100 μυρια . Το έχουν κάνει και με άλλους. Αυτό να του πεις
Παικταρά μου, δροσιά ήσουνα την Κυριακή μέσα στα νεύρα μας για τη διαιτησία. Δεν θα χορταίνω να σας βλέπω μαζί με τον Ντέλια, θα χάνεται η μπάλλα!
Έτσι όπως το έγραψες.Rexaris έγραψε:Παικταρά μου, δροσιά ήσουνα την Κυριακή μέσα στα νεύρα μας για τη διαιτησία. Δεν θα χορταίνω να σας βλέπω μαζί με τον Ντέλια, θα χάνεται η μπάλλα!
Πάνω-Κάτω συμφωνώ με ότι έγραψες, διαφωνώ για τον Ζαμπά και τον Ντάντας και οι 2 καλοί παίχτες ήταν ο 1 ο Ζαμπά ήταν για εμένα καλός και ο Ντάντας επίσης δεν είχε τους κατάλληλους να δείξει την ποιότητα του.Stelios Bagios έγραψε:Να πω την αλήθεια, όταν ήρθε ο Shoretire φοβόμουν ότι θα πάει άπατος. Γενικά, δεν είμαι πολύ αισιόδοξος με τα ταλέντα που δεν έχουν βρει το δρόμο τους.
Άμα δε μπει ευρωπαϊκή λίστα θα είναι μεγααααααλη ξενερα..
Καλύτερα να μη πάρουμε κανέναν και να παίξει αυτή η παιχτουρα Ευρώπη.
-
- Mr Ξερόλας 2019
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
- Mr Ξερόλας 2019
Πρότζεκτ είναι, έτσι θα ανέβει κι ο ΠΑΟΚ οικονομικά καθως θα ανέβει κι άλλο η χρηματιστηριακη του αξία κ του παικτη κ η δική μας κατ επέκταση.
Καταρχάς θα είναι ξενερα για τον ίδιο, περιμένει πώς και πώς να γυρίσει στο Ολντ Τράφορντrockavlon έγραψε:Άμα δε μπει ευρωπαϊκή λίστα θα είναι μεγααααααλη ξενερα..