47. Shola Shoretire

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: 47. Shola Shoretire

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ε ναι το λέει ο Λεοντιαδης ο Δημόπουλος και άλλοι.... Απορώ πως παίξανε μπάλα αυτοί οι ανθρώποις μιλάνε σαν να μην ξέρουν καν αν η μπάλα είναι στρογγυλή η τετράγωνη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Equalizer έγραψε:Τα λόγια είναι περιττά

Φάνηκε απ' το πρώτο του ματς ότι ο Λουτσε τον εμπιστεύτηκε.
Ακριβώς. Για να τον εμπιστευθεί τόσο γρήγορα ο Λούτσε σημαίνει ότι τον έχει εγκρίνει για βασικό και βλέπει πάνω του έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη.
Οπωσδήποτε να μπει στη λίστα.
Με τον Bise δεν νομίζω ότι έχουν πολλά κοινά, ο Σουριναμέζος ήταν μάγος της μπάλας, αλλά από τρεξίματα όχι κάτι το ιδιαίτερο, ενώ ο Αγγλο-Νιγηριανός είναι σαφώς πιο ταχυδυναμικός και, όπως είναι φυσικό, δεν έχει την ίδια τεχνική κατάρτιση (ακόμη).
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Να πω την αλήθεια, όταν ήρθε ο Shoretire φοβόμουν ότι θα πάει άπατος. Γενικά, δεν είμαι πολύ αισιόδοξος με τα ταλέντα που δεν έχουν βρει το δρόμο τους.
Είχα βέβαια μία ελπίδα ότι θα τον προετοίμαζε ο Lucesku και μετά από μερικούς μήνες θα τον βλέπαμε ως ενεργό μέλος του rotation.

Ένιωσα μεγάλη έκπληξη που μπήκε ως αλλαγή με τον Παναιτωλικό και ακόμα μεγαλύτερη που μπήκε βασικός με τον Ατρόμητο.
Πλέον είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Έχοντας τόσο γεμάτο ρόστερ, ο Lucesku δε θα έβαζε τέτοιο παίκτη βασικό στο Περιστέρι αν δεν τον πίστευε. Και ο συνδυασμός του potential που έχει ο Shoretire με το ότι τον υπολογίζει ο Lucesku μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι φανταστικό.

Ωστόσο, θα συγκρατήσω την αισιοδοξία μου.
Από τη μία πλευρά, ο συνδυασμός ταλέντου και πίστης του προπονητή έχει ξανασυμβεί στον Κωσνταντέλια και τον Κουλιεράκη. Από την άλλη πλευρά, έχει ξανασυμβεί στο Ζαμπά και στο Ντάντας.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Κανένα φιλαράκι εκεί στην γιουναιτεντ β´ στόπερ δεν έχεις ρε μπρο;
Κανέναν που δυσκολευόσουν να τριπλαρεις;
Πάρε τηλ και πεστον ότι έχουμε ματς με γιουναιτεντ σε λίγους μήνες.
Αν σε δουν μπορεί να σ πάρουν πίσω με 100 μυρια . Το έχουν κάνει και με άλλους. Αυτό να του πεις
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Παικταρά μου, δροσιά ήσουνα την Κυριακή μέσα στα νεύρα μας για τη διαιτησία. Δεν θα χορταίνω να σας βλέπω μαζί με τον Ντέλια, θα χάνεται η μπάλλα!
Άβαταρ μέλους
ruthless

Δημοσίευση από ruthless »

Rexaris έγραψε:Παικταρά μου, δροσιά ήσουνα την Κυριακή μέσα στα νεύρα μας για τη διαιτησία. Δεν θα χορταίνω να σας βλέπω μαζί με τον Ντέλια, θα χάνεται η μπάλλα!
Έτσι όπως το έγραψες.
Άβαταρ μέλους
ruthless

Δημοσίευση από ruthless »

Stelios Bagios έγραψε:Να πω την αλήθεια, όταν ήρθε ο Shoretire φοβόμουν ότι θα πάει άπατος. Γενικά, δεν είμαι πολύ αισιόδοξος με τα ταλέντα που δεν έχουν βρει το δρόμο τους.
Είχα βέβαια μία ελπίδα ότι θα τον προετοίμαζε ο Lucesku και μετά από μερικούς μήνες θα τον βλέπαμε ως ενεργό μέλος του rotation.

Ένιωσα μεγάλη έκπληξη που μπήκε ως αλλαγή με τον Παναιτωλικό και ακόμα μεγαλύτερη που μπήκε βασικός με τον Ατρόμητο.
Πλέον είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Έχοντας τόσο γεμάτο ρόστερ, ο Lucesku δε θα έβαζε τέτοιο παίκτη βασικό στο Περιστέρι αν δεν τον πίστευε. Και ο συνδυασμός του potential που έχει ο Shoretire με το ότι τον υπολογίζει ο Lucesku μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι φανταστικό.

Ωστόσο, θα συγκρατήσω την αισιοδοξία μου.
Από τη μία πλευρά, ο συνδυασμός ταλέντου και πίστης του προπονητή έχει ξανασυμβεί στον Κωσνταντέλια και τον Κουλιεράκη. Από την άλλη πλευρά, έχει ξανασυμβεί στο Ζαμπά και στο Ντάντας.
Πάνω-Κάτω συμφωνώ με ότι έγραψες, διαφωνώ για τον Ζαμπά και τον Ντάντας και οι 2 καλοί παίχτες ήταν ο 1 ο Ζαμπά ήταν για εμένα καλός και ο Ντάντας επίσης δεν είχε τους κατάλληλους να δείξει την ποιότητα του.
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

Άμα δε μπει ευρωπαϊκή λίστα θα είναι μεγααααααλη ξενερα..
Καλύτερα να μη πάρουμε κανέναν και να παίξει αυτή η παιχτουρα Ευρώπη.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγώ πιστεύω ότι θα είσαι σίγουρα 109% στην ευρωπαϊκή λίστα.
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

Δε ξέρω ρε φίλε, μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά πολύ το φοβάμαι
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Τσου έξω θα είναι
Άβαταρ μέλους
aivas19

47. Shola Shoretire

Δημοσίευση από aivas19 »

Κι εγω πονταρω στο εξω
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μέσα θα είναι.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Πρότζεκτ είναι, έτσι θα ανέβει κι ο ΠΑΟΚ οικονομικά καθως θα ανέβει κι άλλο η χρηματιστηριακη του αξία κ του παικτη κ η δική μας κατ επέκταση.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

rockavlon έγραψε:Άμα δε μπει ευρωπαϊκή λίστα θα είναι μεγααααααλη ξενερα..
Καλύτερα να μη πάρουμε κανέναν και να παίξει αυτή η παιχτουρα Ευρώπη.
Καταρχάς θα είναι ξενερα για τον ίδιο, περιμένει πώς και πώς να γυρίσει στο Ολντ Τράφορντ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”