είναι κοιμησιολόγος!Mīngus έγραψε:Επιστημονική εξήγηση-τοποθέτηση.
γαυρομπιακος - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: γαυρομπιακος - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Είσαι ικανοποιημένος από την ομάδα όπως την είδες στο γήπεδο;;;desperando έγραψε:δεν θα πω τιποτα για το ματς
μαι ερωτηση μονο
ποσο καλυτερο υλικο εχει ο γαυρος πλην της θεσης 1 και 10 απο τον ΠΑΟΚ
υγ και για οσους ξεχνανε ο ΠΑΟΚ κατεβηκε σημερα να παιξει με 10 απουσιες,κατι που δεν εχει ξαναγινει
Για να μην θεωρηθεί ερώτηση παγίδα θα σου πω ότι εγώ είμαι κατά 95% (κρατάω το 5% γιατί θεωρώ ότι μπορούσαμε να τελειώσουμε κάποια/ες φάσεις, από αυτές που ο 12ος-παίκτης και οι επόπτες μας επέτρεψαν)... Έτσι ατενίζω με περίσσια αισιοδοξία το μέλλον!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Δευ 08 Φεβ 2016, 01:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι να λεμε τωρα αξιζει να δωσετε κλικ για να διαβασετε γευρους στα διαφορα αρδοσαιτ....δωρεαν ανεκδοτα!
Πάντως εγώ δίπλα μου γαύρο είχα και μούτζωνε την ομάδα του!

φυσικά ουδείς αναφέρθηκε στην εξαιρετική ατμόσφαιρα του γηπέδου...
Σήμερα το πρωί στην εκκλησία (είχε μνημόσυνο κι είχε αρκετό κόσμο) είχε πειρσσότερη φασαρία

Σήμερα το πρωί στην εκκλησία (είχε μνημόσυνο κι είχε αρκετό κόσμο) είχε πειρσσότερη φασαρία

Και οι 5 (Γκαρι, Γλυκος, Λεοβατς, Κωνσταντινιδης, Χαρισης) βασικοι (και Μυστα 1η αλλαγη, Ζαιρο 2η...)desperando έγραψε: υγ και για οσους ξεχνανε ο ΠΑΟΚ κατεβηκε σημερα να παιξει με 10 απουσιες,κατι που δεν εχει ξαναγινει
Όσοι γκρινιάζετε να αλλαξετε ομάδα ρε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε μπαλάρα και το κοράκι μας έσφαξξε. 2 κόκκινες τουλάχιστον για αντιαθλητικά μαρκαρίσματα. Δηλαδή τρώτε παππά που δε τα δείχνει όλκα η Νόβα? ΜετΆ τα 7 οφσάιτ δε σας λένε τίποτα? Το πλεονέκτημα στο Μπερμπάτοφ που του έκοψε τη φάση και καλά έβγαλε για ξεκάρφωμα κιτρινη στο γαυρακι? Του τζαβέλλα του τη φυλούσαν και έπρεπε να βγάλει γουστα το γήπεδο.
Μπάλα είναι αυτή ρε?
Να πω για τα πέναλτι?
Να πω για τους τραυματισμούς?
Να πω για το πρόγραμμα που ήμασταν άτυχοι? Δηλ το σημερινό γαυριμπιακό αν τον είχαμε στην Τούμπα, δεν θα τον είχαμε ξεκ@λιάσει?
4$ τεμάχια θα μάζευε ρε. Αντε γμτ γρινιάρηδες. Τι άλλο να κάνει η ομάδα δηλαδη?
Καταλαβετέ το τέτοια παιχνίδια κάνουν καινούργια Παοκτσάκια να γεννιούνται και να κλαίνε για το δικέφαλο. Μετά από σφαγές, όπως έγινα εγώ φανατικός μετά τη σφαγή στο διπλό τελικό του 89.
Στηρίξτε την ομάδα ρε και 10 χρόνια Τούντορ. Αντε τώρα μη πω καμιά βαριά κουβέντα βραδιάτικα.
Μπάλα είναι αυτή ρε?
Να πω για τα πέναλτι?
Να πω για τους τραυματισμούς?
Να πω για το πρόγραμμα που ήμασταν άτυχοι? Δηλ το σημερινό γαυριμπιακό αν τον είχαμε στην Τούμπα, δεν θα τον είχαμε ξεκ@λιάσει?
4$ τεμάχια θα μάζευε ρε. Αντε γμτ γρινιάρηδες. Τι άλλο να κάνει η ομάδα δηλαδη?
Καταλαβετέ το τέτοια παιχνίδια κάνουν καινούργια Παοκτσάκια να γεννιούνται και να κλαίνε για το δικέφαλο. Μετά από σφαγές, όπως έγινα εγώ φανατικός μετά τη σφαγή στο διπλό τελικό του 89.
Στηρίξτε την ομάδα ρε και 10 χρόνια Τούντορ. Αντε τώρα μη πω καμιά βαριά κουβέντα βραδιάτικα.
απορω πως δεν πηγε κανας παιχτης μας μετα τη ληξη να ευχηθει το διαιτητη κανα ταξιδακι στο εξωτερικο... 

Πήγε ο Αλέξανδρος που είναι "καλό παιδί". Αν πήγαινε κάνας Κλάους μπορεί να του έδινε τίποτα εισιτήρια ryanair
SM-N9005
SM-N9005
ο τζιολης πηρε καροτσακι τον εποπτη στο τελος και του τα εχωνε, αλλα τι να το κανεις, 10 συνεχομενα ματς θα παρει + ουισκι τζαμπα στη σουιτα με αντερλεχτ ως μπονους.. 

Όταν σφυρίζει την λήξη του αγώνα πάντως, δείχνει ότι είναι μεγάλη λουγκρα, το έχει παρατηρήσει κάνας άλλος; η κίνηση ου κάνει με το χέρι...
SM-N9005
SM-N9005
vs40, εγώ το είπα αυτό πρώτος, μην μου κλεβεις τις ιδέες
Να σας δώσω και μία πρόταση: μπορείτε να γίνετε γαβρομπιακός...πολυ καλή ομάδα, δεν χάνει ποτέ.

Να σας δώσω και μία πρόταση: μπορείτε να γίνετε γαβρομπιακός...πολυ καλή ομάδα, δεν χάνει ποτέ.
Ευελπιστωpilotos έγραψε:Γλυκός βασικός;
SM-N9005