Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Γιατί ρε χούφταλο ο άνθρωπος; Καλά τα λέει...
Τέλος ο κοσμοκαλόγερος είναι μια κατηγορία μόνος του, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ότι δεν δουλεύει.
Απλά έχει πολλά κολλήματα....
Με αξίωσε ο Θεός να ανακαλύψω ότι και κάποιος άλλος θυμάται τον Θωμά Σύγγα σαν Μπρούνο Πετσάι.

Τι χαρά όταν το κάρφωσε στο 90 στη Φιλαδέλφεια την χρονιά του πρωταθλήατος...
Χαιρετώ τον Τρίμχολντ, (τον 1ο, μάλλον και τελευταίο - αν θυμάμαι καλά - γερμανό ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο.Κ.) τον οποίο για πρώτη φορά διαβάζω εδώ μέσα, οπότε και τον καλωσορίζω στην παρέα μας...
1...Χούφταλο, καλά τα λέει ο πάτερ, αλλά με μνήμη ελέφαντα, κρίση δίκαια σαν του πλέον αμερόληπτου δικαστικού και

"λιλί φαρμάκι"..."άμα λάχει"

(και προ πάντων "μετριοπαθέστατο",

έτσι;...όπως διαπιστώνετε

ιδίοις όμασι

)...
2...Για τον "συνονόματο" μου, τον "κοσμοκαλόγερο" όπως τον αποκαλείς (και δεν έχεις κι άδικο δηλαδή, ειδικά όταν φοράει εκείνο το "μακρυνάρι" πουπουλοχηνάτο της macron στα κρύα), έχουμε πανομοιότυπη άποψη και θα κριθεί στο τέλος της σεζόν με απόλυτη δικαιοσύνη...Αν διαβάσεις τα posts μου στο topic του εδώ και 3 μήνες θα "νιώσεις" τι εννοώ...
3...Καρντάση μου το "Μπρούνο Πετσάυ" του Θωμά του Σύγγα του το "έβγαλα" προσωπικά μέσα στην παρέα μας όταν ακόμα "εδρεύαμε" στην 4Α, οπότε "παίζει" πολύ το να ήμασταν τότε "γειτονάκια" μέσα στο γήπεδο...Μεγάλη όντως εκείνη η γκολάρα του στην

"ξαδερφοέδρα" (ακόμα ήταν τότε)...
Για τα υπόλοιπα ας μην μακρηγορούμε περισσότερο, ελπίζω να τα λέμε συχνά όμως...Νά σαι καλά...