Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)

Δημοσίευση από goran 64 »

Ρε παιδιά ούτε προπονητής μας είναι, ούτε ψέματα λέω σε όσα αναφέρω, ούτε την γκόμενα μου "έφαγε", τι πειράζει δηλαδή να τον σκίσω λίγο (αντί για τον Τούντορ δηλαδή που έχει "πλεονέκτημα" ως "θεσμός" προπονητής της ομάδας μας;) Να μην "ξεδώσω" κι εγώ λιγάκι;

Υ.Γ. Κώστα έπαιρνε το 100% από πραγματικά καλούς παίχτες...Όλο κι όλο από 14-15 άτομα, οι υπόλοιποι ήταν "καμένα χαρτιά" για τον καρπουζά... :oops:

Υ.Γ. Θυμήσου π.χ. τι έγινε μετά την "κηδεία" που του έκανε ο Κλάους μέσα στα τυριά με το τρίμπαλο που κόλλησε σε ένα ημίχρονο, που μετά τον "έστειλε" για αγροτικό στις Σέρρες, με έναν Μούσλι "χώμα" την επόμενη χρονιά και πες μου... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 10 Μαρ 2016, 13:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Όλοι οι προπονητές έχουν κάνει και κάνουν λάθη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

prist64 έγραψε:
sporos123 έγραψε:Ρε συ Γκοραν ελεος,τιον εχεις σκισει τον Σαντος..
Ρε μη το συναιριζεσαι το χουφταλο,
θα το συνεχισει.
Τελικά παπάς είσαι εσύ ή μάγος; :) :D :opaokara:

Υ.Γ. Έλα που κάνεις ότι δεν σ αρέσει κιόλας... :ugeek:
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Γιατί ρε χούφταλο ο άνθρωπος; Καλά τα λέει...
Ο Λίμπρεχτς όντως ήταν καλός προπονητής και επί των ημερών του είδαμε και θεαματική ομάδα.
ΟΙ Χέερ και Πίχατσεκ όχι κάτι το ιδιαίτερο (ακόμη θυμάμαι με γέλιο ένα πρωτοσέλιδο των Σπόρ μετά από μια ήττα στην Παναχαϊκή επί Χέερ : κεφενείο ο ΠΑΟΚ με Γερμανό μπουφετζή!!)
Ο Σκότσικ ήταν απλά τυχερός που είχε προπονητή τον Σκαρτάδο στο γήπεδο. Είχε και ωραία κόρη...
Στην πραγματικότητα αυτός που άλλαξε επίπεδο τον ΠΑΟΚ ήταν ο Λόραντ. Ο Σάνον ήταν καλός άνθρωπος αλλά με ρομαντικές ιδέες. Ο Λόραντ ήταν δικτάτορας, όπως πρέπει να είναι οι προπονητές και πίστευε πολύ στην προπόνηση και στη φυσική κατάσταση.
Ο Σάντος ήταν σοβαρός άνθρωπος, αλλά δούλευε μόνο με έτοιμους παίκτες. Όταν ζήτησε έτοιμους από το πάνω ράφι, έφυγε.
Τέλος ο κοσμοκαλόγερος είναι μια κατηγορία μόνος του, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ότι δεν δουλεύει. Απλά έχει πολλά κολλήματα....
Με αξίωσε ο Θεός να ανακαλύψω ότι και κάποιος άλλος θυμάται τον Θωμά Σύγγα σαν Μπρούνο Πετσάι. :) Τι χαρά όταν το κάρφωσε στο 90 στη Φιλαδέλφεια την χρονιά του πρωταθλήατος...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Γιατί ρε χούφταλο ο άνθρωπος; Καλά τα λέει...

Ο Σκότσικ ήταν απλά τυχερός που είχε προπονητή τον Σκαρτάδο στο γήπεδο. Είχε και ωραία κόρη...
Στην πραγματικότητα αυτός που άλλαξε επίπεδο τον ΠΑΟΚ ήταν ο Λόραντ. Ο Σάνον ήταν καλός άνθρωπος αλλά με ρομαντικές ιδέες.
Με αξίωσε ο Θεός να ανακαλύψω ότι και κάποιος άλλος θυμάται τον Θωμά Σύγγα σαν Μπρούνο Πετσάι. :) Τι χαρά όταν το κάρφωσε στο 90 στη Φιλαδέλφεια την χρονιά του πρωταθλήατος...
Χουφταλο....χουφταλο. :mrgreen:

Δυο κορες μαναρια ειχε.

Απο Σαννον στηθηκε η "χρυση" ομαδα,
που επρεπε να παρει 3 νταμπλ και πηρε ΜΟΝΟ 2 κυπελλα.

Αν σε ικανοποιει κι εγω τον θυμαμαι σαν Μπρουνο Πετσάυ
αλλά στο τελος λεγοταν υποτιμητικα.
Φοβερος παικτης ο Θωμας αλλά........................τεμπελακος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κανονίστε να πλακωθείτε και για τους παλιούς προπονητές εδώ μέσα... Μετά θα γίνει μπάχαλο το topic με τα βιβλία, το Τι ακούτε τώρα, το topic του Hatcher...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

RoMaN έγραψε:Κανονίστε να πλακωθείτε και για τους παλιούς προπονητές εδώ μέσα... Μετά θα γίνει μπάχαλο το topic με τα βιβλία, το Τι ακούτε τώρα, το topic του Hatcher...
Επί της ευκαιρίας τι παπαρ@ βάζετε στο τι ακούτε τώρα είναι δυνατόν ρε; γιατί να μην υπάρχει ένα topic τι θέλετε να φάτε τώρα ε; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παρελθοντολαγνοι εχουμε γινει

Ας προχωρήσουμε μπροστα μια φορα
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

MANIAKOS έγραψε:Παρελθοντολαγνοι εχουμε γινει

Ετσι!
Ενρικε Μουρινιο; :) :)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

painkiller4 έγραψε:
RoMaN έγραψε:Κανονίστε να πλακωθείτε και για τους παλιούς προπονητές εδώ μέσα... Μετά θα γίνει μπάχαλο το topic με τα βιβλία, το Τι ακούτε τώρα, το topic του Hatcher...
Επί της ευκαιρίας τι παπαρ@ βάζετε στο τι ακούτε τώρα είναι δυνατόν ρε; γιατί να μην υπάρχει ένα topic τι θέλετε να φάτε τώρα ε; :mrgreen:

Σε μια εβδομάδα μέσα θα αναγκαζόμασταν να ανοίξουμε το "Τι θέλετε να φάτε τώρα II" :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

fwtis έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Παρελθοντολαγνοι εχουμε γινει

Ετσι!
Ενρικε Μουρινιο; :) :)

Δεν τον ξερω :mrgreen:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Σε μαλωνουμε,
απλα ο Γρηγορης άμα χασει τα χαπια για την πιεση,
γινεται λιγο νευρικος.

Και στην τελικη λιγο σεβασμο στα "τιμημενα" γηρατειά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Γιατί ρε χούφταλο ο άνθρωπος; Καλά τα λέει...

Τέλος ο κοσμοκαλόγερος είναι μια κατηγορία μόνος του, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ότι δεν δουλεύει.
Απλά έχει πολλά κολλήματα....

Χαιρετώ τον Τρίμχολντ, (τον 1ο, μάλλον και τελευταίο - αν θυμάμαι καλά - γερμανό ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο.Κ.) τον οποίο για πρώτη φορά διαβάζω εδώ μέσα, οπότε και τον καλωσορίζω στην παρέα μας...

1...Χούφταλο, καλά τα λέει ο πάτερ, αλλά με μνήμη ελέφαντα, κρίση δίκαια σαν του πλέον αμερόληπτου δικαστικού και :shock: "λιλί φαρμάκι"..."άμα λάχει" ;) (και προ πάντων "μετριοπαθέστατο", :? έτσι;...όπως διαπιστώνετε :lol: ιδίοις όμασι :oops: )...

2...Για τον "συνονόματο" μου, τον "κοσμοκαλόγερο" όπως τον αποκαλείς (και δεν έχεις κι άδικο δηλαδή, ειδικά όταν φοράει εκείνο το "μακρυνάρι" πουπουλοχηνάτο της macron στα κρύα), έχουμε πανομοιότυπη άποψη και θα κριθεί στο τέλος της σεζόν με απόλυτη δικαιοσύνη...Αν διαβάσεις τα posts μου στο topic του εδώ και 3 μήνες θα "νιώσεις" τι εννοώ... :roll:

3...Καρντάση μου το "Μπρούνο Πετσάυ" του Θωμά του Σύγγα του το "έβγαλα" προσωπικά μέσα στην παρέα μας όταν ακόμα "εδρεύαμε" στην 4Α, οπότε "παίζει" πολύ το να ήμασταν τότε "γειτονάκια" μέσα στο γήπεδο...Μεγάλη όντως εκείνη η γκολάρα του στην :shock: "ξαδερφοέδρα" (ακόμα ήταν τότε)... :o

Για τα υπόλοιπα ας μην μακρηγορούμε περισσότερο, ελπίζω να τα λέμε συχνά όμως...Νά σαι καλά... 8-)
Άβαταρ μέλους
goran 64

prist64 έγραψε:
Σε μαλωνουμε,
απλα ο Γρηγορης άμα χασει τα χαπια για την πιεση,
γινεται λιγο νευρικος.

Και στην τελικη λιγο σεβασμο στα "τιμημενα" γηρατειά.
Πάτερ μου καλησπέρα, την ευχή του Κυρίου ζητώ...

Ξέρεις πάτερ μου, το 1ο μου χάπι για την πίεση το πήρα στις 10-12-2015, ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ (νύχτα για την ακρίβεια) και ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ., με εκείνη την "ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΝΙΚΗ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΒΑΣΤΦΑΛΕΝ" ΕΠΙ ΤΗΣ B.V.B. 09 BORUSSIA DORTMUND με 0 - 1... :!: :!: :!:
Εκείνη την μέρα επισκέφθηκα τον προσωπικό μου γιατρό και εξετάζοντας με μου τα συνέστησε να τα παίρνω ανελλιπώς... :( Από τότε δεν τα "ξεχνάω" ποτέ αλλά "νευρόσπαστο" είμαι από την φύση μου από μικρά παιδί... :oops:

Ακόμα θέλω να ξέρεις πάτερ μου ότι τον σεβασμό έχω μάθει στην ζωή μου να τον "διεκδικώ" και να τον κερδίζω με τις πράξεις μου κι όχι να μου τον χαρίζουν λόγω ηλικίας ή για οποιουσδήποτε άλλους λόγους και το ίδιο σκοπεύω να κάνω μέχρι να με "καλέσει κοντά του" ο Κύριος... :roll:

Μία "μικρή" ανοχή όμως (λόγω ηλικίας κυρίως) για τις επίμονες (πολλές φορές ομολογουμένως) απόψεις μου, αλήθεια είναι ότι μάλλον χρειάζεται από τους νεότερους (ηλικιακά κι όχι στο forum φυσικά) προς το άτομο μου, μέχρι τουλάχιστον να με "γνωρίσουν" και αργότερα να με "κατανοούν" ευκολότερα... :)

Υ.Γ. Του Βάλτερ Σκότσικ και οι δύο κόρες ήταν σκέτα "ποιήματα" και μάλιστα η μία είχε φανερά δεσμό με τον τότε δευτεροτρίτο τερματοφύλακα μας, τον Απόστολο Τερζή, ο οποίος "έλαβε" εξ αυτού του γεγονότος το "nickname" "ο γαμπρός" που τον "ακολουθούσε" στον Π.Α.Ο.Κ. (της Θ4 και 4Α τουλάχιστον) επί χρόνια... ;)

Υ.Γ. 2...RoMaN μην φοβάσαι ρε φίλε...Τα "τιμημένα γηρατειά" τα "ξαναβρίσκουν" πάντα λίγη ώρα αργότερα, έστω κι αν (βρουν την"όρεξη" να) "τσακωθούν" (γιατί να πλακωθούν δεν "παίζει" ούτε "με σφαίρες")... :?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Να βγει ο Δουρος στο τηλέφωνο τωρα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”