Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
city_boy

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από city_boy »

sidpanos έγραψε:γιατί να ντραπω?
στα ίσια μιλάμε...ασε τα αντζελα δημητρίου...κάτι σ απάντησα...
και αν θες απάντα σε όλα και όχι επιμέρους...

γιατί είναι πολύ κακό να φωνάζεις κάτω ο κοντός αλλά να μην δέχεσαι αντίλογο...

Και εσυ ετοιμος για λαμια να φανταστω ετσι?
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

καταρχήν μάρλευ χαιρόμουν τα ποστ σου μέχρι και το προηγούμενο...
δεν ξέρω σε αυτό γιατί άλλαξες στυλ...
απαντούσες ωραία και έκανες ωραίο αντίλογο...

πρώτα απ'ολα διαβάζοντας το ποστ σου θεωρώ οτι απαντάς άλλα αντ'αλλων...
χωρίς να στην λεω...

γουμενο καλά κρασιά?
δηλαδή το αφήνουμε έτσι?
έκανε κάτι κανένας σύνδεσμος εναντίον του?
ο γουμενος που εβγαζε στα σαιτ φωτο και το παιζε ντεμης ηταν προτυπο ε;
δεν κατάλαβα τι θες να πεις...

τώρα για τα συνδεσμιτικά...

για τα αθλήματα που μου λες...
εκτός μπάλας...
μιλάς σαν συνδεσμίτης?Γιατί ο συνδεσμίτης,επέλεξε να γίνει για να στηρίζει πιο οργανωμένα τα αθλήματα του ΠΑΟΚ...
και ναι...μόνο η μπάλα έχει ενδιαφέρον...
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΜ,και μπράβο τους που πάνε σε όλα...

εγώ σαν μη συνδεσμίτης,πάω όπου θέλω και όπου μπορώ...και φυσικά δεν κρίνω άλλο συνοπαδό μου που πάει μόνο στο ποδόσφαιρο...

αλλά κατακρίνω συνδεσμίτη που πάει μόνο στο ποδόσφαιρο...

και μην πεις οτι δικαιολογία είναι ο χρόνος και τα χρήματα...οι ΒΕΜ πως τα προλαβαίνουν?

κιτρινη τι; θα ηθελες να ανηκεις στο μαγαζι του σουπεριδη να σου φερνουν λαμπριακο ε; εκει δεν εχει αντιδρασεις ετσι;
μιλάω για κίτρινη προπαγάνδα με γκράφιτι σε γωνιές τις πόλης και αυτοκόλλητα...
εκεί απάντηση γιοκ?

αλλά είπαμε...στα δικά μας θέματα χάλια...και στους άλλους συμβουλάτορες...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

city_boy έγραψε:

επιλογή σου ήταν να γίνεις συνδεσμίτης....

εκτός και αν είσαι μέλος Σ.Φ.Π. ΠΑΟΚ...

με το Π. ποδοσφαίρου..
Άβαταρ μέλους
sidpanos

teod1980 έγραψε:Εγώ πάντως όταν στο ματς με το ρούλη κάποιοι 2 βλαχόμαγκες με κουκούλες και κασκόλ στη μάπα σαν ταλιμπάν πήγαν να την πέσουν στους παίκτες του άρη στην προνθέρμανση είδα συνδεσμίτες να τρέχουν να τους πιάνουν και να τους γυρίζουν στην κερκίδα...και δεν ήταν της ασφάλειας σεκιούριτι γιατί είχαν διακρτικά συνδέσμων και χωρίς κόκκινες φανέλες...

Για να λέμε κάπου κάπου και κάτι καλό για τους συνδέσμους...

Πάντως αν οι σύνδεσμοι είναι ένα μάτσο χάλια γιατί κάθεται στο ίδιο τραπέζι πολλές φορές και ο Ζαγόρ. Έχει τη δυνατότητα να διακόψει τις επαφές του. Αντί να τρελένεται ας τους απαξιώσει.

υγ. στα π@π@ρια μου το συνδεσμιακό κίνημα του ΠΑΟΚ, ποτε δεν ημουν και ποτε δε θα ειμαι συνδεσμιτης...
ο τεο είναι καλος αλλα θα πάρει τον χ,δεν θα πάρει τον ψ,προπονητής ο ζ και λάθος του τεο που έφυγε ο σαντος...
κτλ κτλ...μια διαρκείς κριτική...
μην πούμε και για σάντος τον πρώτο χρόνο...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

sidpanos έγραψε:
εγώ σαν μη συνδεσμίτης,πάω όπου θέλω και όπου μπορώ...και φυσικά δεν κρίνω άλλο συνοπαδό μου που πάει μόνο στο ποδόσφαιρο...

αλλά κατακρίνω συνδεσμίτη που πάει μόνο στο ποδόσφαιρο...
Το να είσαι συνδεσμίτης δεν σου δίνει κάτι παραπάνω από όλους τους υπόλοιπους σιντ...Δεν είναι προνόμιο...ούτε και υποχρέωση....
απλά κάποια παιδιά θέλουν να εκφραστούν συλλογικά από κάποιο σύνδεσμο και προσπαθούν μέσα από εκεί σαν είδος ''συναιτερισμού''...υποθέτω...
Δε σημαίνει ότι ο συνδεσμίτης πρέπει να πηγαίνει παντού και ας μην έχει λεφτά και χρόνο..άνθρωποι είναι και αυτοί...μη κρίνουμε ενω κι εμείς δε πάμε παντού...εγώ δεν έχω το χρόνο να πάω και απλά παραδέχομαι όποιον πάει και πόλο και χαντμπωλ και παντού...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 27 Μάιος 2010, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

sidpanos έγραψε:
teod1980 έγραψε:Εγώ πάντως όταν στο ματς με το ρούλη κάποιοι 2 βλαχόμαγκες με κουκούλες και κασκόλ στη μάπα σαν ταλιμπάν πήγαν να την πέσουν στους παίκτες του άρη στην προνθέρμανση είδα συνδεσμίτες να τρέχουν να τους πιάνουν και να τους γυρίζουν στην κερκίδα...και δεν ήταν της ασφάλειας σεκιούριτι γιατί είχαν διακρτικά συνδέσμων και χωρίς κόκκινες φανέλες...

Για να λέμε κάπου κάπου και κάτι καλό για τους συνδέσμους...

Πάντως αν οι σύνδεσμοι είναι ένα μάτσο χάλια γιατί κάθεται στο ίδιο τραπέζι πολλές φορές και ο Ζαγόρ. Έχει τη δυνατότητα να διακόψει τις επαφές του. Αντί να τρελένεται ας τους απαξιώσει.

υγ. στα π@π@ρια μου το συνδεσμιακό κίνημα του ΠΑΟΚ, ποτε δεν ημουν και ποτε δε θα ειμαι συνδεσμιτης...
ο τεο είναι καλος αλλα θα πάρει τον χ,δεν θα πάρει τον ψ,προπονητής ο ζ και λάθος του τεο που έφυγε ο σαντος...
κτλ κτλ...μια διαρκείς κριτική...
μην πούμε και για σάντος τον πρώτο χρόνο...
Δε σε έπιασα...που κολλάει σε ότι είπα εγώ; Αλήθεια λέω αν δε τα βρίσκει με αυτούς να μη τους δίνει αξία. αυτό είπα...
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

αν ειχες τα βιωματα μου απο τον γουμενο θα καταλαβαινες
οι φωτο ηταν κυριως στο ματσ με την ξανθη αν θυμαμαι καλα εβαζε στην επισημη σελιδα φατσες και ζητουσε να συληφθουν εστελνε μπραβους εβαζε εμποδια στις δουλιες πολλων(οχι σε εμενα ολα αυτα αλλα σε φιλους)
για τα λεφτα οσο και να θες ισχυει δεν μπορουμε να ειμαστε παντου οι ιδιοι δες ποσα ατομα εχει το φορουμ αν καθε ενας απο αυτους πηγαινε και σε ενα αθλημα θα ηταν ολα καλα παοκομετρα δεν βαζω για κανενα(καποιος αλλος μου το ειπε οχι εσυ)
για γκραφιτι ;;;;;;;;;;;; δεν ασχολουμε ρε φιλε μεγαλωσαμε για τετοια
Άβαταρ μέλους
sidpanos

εχεις δίκιο...όπου μπορούν και όπου τους επιτρέπεται...
αλλά έχεις δίκιο σε ένα μερος μόνο...
γιατί υπάρχουν οι σύνδεσμοι?
τι ειναι το είδος συναιτερισμού?

με ποιόν συναιτερίζονται?
μήπως πουλάνε ντομάτες και μέσω συναιτερισμού παίρνουν 1 λεπτο παραπάνω στην ντοματα?

μην κρυβόμαστε...

οι σύνδεσμοι των ομάδων είναι χώροι οπου μαζεύονται οπαδοί που η καψούρα τους είναι η ομάδα τους...
υπάρχουν άτομα όπως εγώ που διαφωνώ με τους συνδέσμους[την λογική τους]κ δεν είμαι μέλος αν και έχω αρκετή τρέλα..

σκοπός τους είναι να προασπίζονται τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ...ή της εκάστοτε ομάδας...
Να την ακολουθούν πιστά...Όπου και αν παίζει...και σε όλα τα αθλήματα...
Όπου μπορούν φυσικά έτσι..
δεν δέχομαι ένας σύνδεσμος όμως να κάνει υποδείξεις στον τρόπο διοίκησης..

υγ.γιατί τόσο στις δυτικές,όσο και στις ανατολικές συνοικίες [σαν ΣΦ] δεν συμμετέχουν όλοι οι σύνδεσμοι?
εκτός της διάστασης απόψεων...
κάτι λεει...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

μάρλευ στην κατάληψη ήμουν...με φίλο συνδεσμίτη...αλλά εγώ δεν ήμουν συνδεσμίτης...για μια μέρα..δεν έχει να λέει κάτι...για μένα τουλάχιστον...δεν θα έπεφτε έτσι...

η ερωτηση μου είναι άλλη...νομικά ο σύνδεσμος ή κάποιοι γιατί δεν έκαναν κάτι εναντίον του?
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

sidpanos έγραψε:
city_boy έγραψε:

επιλογή σου ήταν να γίνεις συνδεσμίτης....

εκτός και αν είσαι μέλος Σ.Φ.Π. ΠΑΟΚ...

με το Π. ποδοσφαίρου..
εσυ ρε παιδι μου θα ερθεις?

για την μηνυση η ιδια κασετα ξανα και ξανα.εσυ γιατι δεν εκανες?το ιδιο πραγμα ειναι εσυ γιατι δεν εκανες σαν σιντ.πωωω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος city_boy την Πέμ 27 Μάιος 2010, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

sidpanos έγραψε:εχεις δίκιο...όπου μπορούν και όπου τους επιτρέπεται...
αλλά έχεις δίκιο σε ένα μερος μόνο...
γιατί υπάρχουν οι σύνδεσμοι?
τι ειναι το είδος συναιτερισμού?

με ποιόν συναιτερίζονται?
μήπως πουλάνε ντομάτες και μέσω συναιτερισμού παίρνουν 1 λεπτο παραπάνω στην ντοματα?

μην κρυβόμαστε...

οι σύνδεσμοι των ομάδων είναι χώροι οπου μαζεύονται οπαδοί που η καψούρα τους είναι η ομάδα τους...
υπάρχουν άτομα όπως εγώ που διαφωνώ με τους συνδέσμους[την λογική τους]κ δεν είμαι μέλος αν και έχω αρκετή τρέλα..

σκοπός τους είναι να προασπίζονται τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ...ή της εκάστοτε ομάδας...
Να την ακολουθούν πιστά...Όπου και αν παίζει...και σε όλα τα αθλήματα...
Όπου μπορούν φυσικά έτσι..
δεν δέχομαι ένας σύνδεσμος όμως να κάνει υποδείξεις στον τρόπο διοίκησης..

υγ.γιατί τόσο στις δυτικές,όσο και στις ανατολικές συνοικίες [σαν ΣΦ] δεν συμμετέχουν όλοι οι σύνδεσμοι?
εκτός της διάστασης απόψεων...
κάτι λεει...
Σκοπός μόνο των συνδέσμων είναι να προασπίζονται την ομάδα; όλοι οι υπόλοιποι τι κάνουμε;......
με τον όρο ''συναιτερισμού'' αναφέρομαι στην ανάγκη να ανήκουν σε μία κοινή ομάδα που δρα καλύτερα από ότι ο καθένας μεμονωμένα, μην αναλύουμε τα πάντα με αστεία παραδείγματα...ίσως λάθος λέξη χρησιμοποίησα...

Εφόσον ξαναλέω κάνει υποδείξεις ένας σύνδεσμος τότε ας τον παραμερίσουν οι υπόλοιποι και ας τον συνετίσουν στη συγκέντρωση που κάνουν με τον Θόδωρο. αυτό λέω εγώ...ενδοοικογενειακά...παλιά υπήρχε η συντονιστική όλων των συνδέσμων από ότι διάβαζα στον ΠΑΟΚτση μικρός και μετά διαλύθηκε...τι σημαίνει ότι όλοι ξεχωριστά θέλανε να διοικήσουν;

Τες πάντων δε με νοιάζει και πολύ απλά μη χρεώνουμε άτομα τόσο εύκολα...κοίτα και μιλάει αλήθεια ένας μη συνδεσμίτης εγώ...
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

λοιπον παμε απο την αρχη υπαρχουν οργανωμενοι οπαδοι και μη αυτο δεν σημαινει διαχωρισμος απλα καποιοι επιλεγουν να γραφτουν σε ενα συνδεσμο τι προσφερει τωρα μεσα απο το πληθος οργανωνονται εκδρομεσ η κερκιδα και οτι αλλο ειναι δυνατον να γινει. δεν εχει καμια σημασια που στην καταληψη δεν ερχοταν μονο συνδεσμιτες μακαρι να ειχαμε αλλους εκατο σαν και σενα τι εκατο χιλιαδες. ηρθες και μπραβο σου μας ειδες τι καναμε εκει εγωιστικα παιχνιδια; σου ειπε κανεις τιποτα το περιεργο; τον γουμενο φιλε δεν μπορουσαμε νομικα να κανουμε τιποτα με το ποσοστο που κατειχαν μαζι με τον παγωνη και αν λαβεις υποψη ποιοι αλλοι ηταν στα κολπα θα καταλαβεις ρωτα νομικους και οικονομολογους να σουν πουν το γιατι μονο ο μοκας ο δικηγορος ηταν στο πλευρο μας τοτε. ο μπατμαν οταν εδωσε τις μετοχες εφυγε απο επανω του καθε ευθυνη ψαξε τι εγινε οταν ανελαβε ο βεζυρτζης. τα παιδια των συνδεσμων δεν εχουν κομπλεξ με θεματα εισαι σε συνδεσμο αρα δικος μας ισα-ισα θελουμε νεο αιμα νεες ιδεες και παιδια με μερακι δεν ειναι κομματα οι συνδεσμοι να εχουμε τις ιδιες αποψεις στον ρουλη κανουν κανονικο παιδομαζωμα γιαυτο και τα σπρει .κτλ.θεματοφυλακες του ΠΑΟΚ ειναι και οι μη οργανωμενοι απλα ο καθενας μονος του λιγα πραγματα καταφερνει. παλαιοτερα υπηρχαν λιγοι ΣΦ καποιοα στιγμη μας επιασε η διασπαση και εγινε μπαχαλο η δουλεια και επειδη εκανες λογο για την εφημεριδα μας το ευαγγελιο μας οταν την πρωτη χρονια απεφερε κερδη 5 μυρια τα δωσαμε στα μικρα τμηματα του ΠΑΟΚ για μπαλες εμφανισεις και οτι αλλο χρειαζοταν.τωρα που το θυμηθηκα αν δεν ειχαμε αυτην την προπαγανδα για καρκινους του ΠΑΟΚ η υποθεση με το φαξ δεν θα περνουσε ετσι αλλα ημασταν λιγοι τοτε πολυ λιγοι οχι γιατι ειμαστε οι μαγκες αλλα γιατι ολοι αλλοι απογοητευμενοι τα παρατησαν
οτι αλλο θελεις αδελφε ακουω
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εχει ξεφυγει η συζητηση......το θεμα μας δεν ειναι οι συνδεσμοι,αυτην την στιγμη,αλλα μια ανακοινωση.....η οποια ειτε το θελουμε ειτε οχι,εχει δημιουργησει προβλημα στον κοσμο του ΠΑΟΚ.

Περα απο το, τελειως ασχετο, τελειωμα της ανακοινωσης εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι αποκλειουν το ενδεχομενο να τον συγχωρησουν....Δηλαδη,εαν παει και ζητησει συγνωμη για τις μαλακιες που εκανε,δεν θα τον συγχωρεσουν?

Ποιοι ειναι?Διεκδικουν το αλαθητο?Αυτο με χαλαει περισσοτερο απ'ολα...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Σωστος ο Μπαφος...ποιος δεν εχει κανει λαθη στη ζωη του???
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

mpafos4 έγραψε:.Δηλαδη,εαν παει και ζητησει συγνωμη για τις μαλακιες που εκανε,δεν θα τον συγχωρεσουν?

Ποιοι ειναι?Διεκδικουν το αλαθητο?Αυτο με χαλαει περισσοτερο απ'ολα...
φιλε μεχρι τωρα οπου εχει μιλησει εχει πει οτι δεν μετανιωνει για οσα εχουνε γινει
οταν ζητησει συγνωμη το ξανασυζηταμε
πολλα σας χαλανε γιατι βγαζετε μονοι σας συμπερασματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος emeissaspsirizoume4 την Πέμ 27 Μάιος 2010, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”