Δε σε έπιασα...που κολλάει σε ότι είπα εγώ; Αλήθεια λέω αν δε τα βρίσκει με αυτούς να μη τους δίνει αξία. αυτό είπα...sidpanos έγραψε:ο τεο είναι καλος αλλα θα πάρει τον χ,δεν θα πάρει τον ψ,προπονητής ο ζ και λάθος του τεο που έφυγε ο σαντος...teod1980 έγραψε:Εγώ πάντως όταν στο ματς με το ρούλη κάποιοι 2 βλαχόμαγκες με κουκούλες και κασκόλ στη μάπα σαν ταλιμπάν πήγαν να την πέσουν στους παίκτες του άρη στην προνθέρμανση είδα συνδεσμίτες να τρέχουν να τους πιάνουν και να τους γυρίζουν στην κερκίδα...και δεν ήταν της ασφάλειας σεκιούριτι γιατί είχαν διακρτικά συνδέσμων και χωρίς κόκκινες φανέλες...
Για να λέμε κάπου κάπου και κάτι καλό για τους συνδέσμους...
Πάντως αν οι σύνδεσμοι είναι ένα μάτσο χάλια γιατί κάθεται στο ίδιο τραπέζι πολλές φορές και ο Ζαγόρ. Έχει τη δυνατότητα να διακόψει τις επαφές του. Αντί να τρελένεται ας τους απαξιώσει.
υγ. στα π@π@ρια μου το συνδεσμιακό κίνημα του ΠΑΟΚ, ποτε δεν ημουν και ποτε δε θα ειμαι συνδεσμιτης...
κτλ κτλ...μια διαρκείς κριτική...
μην πούμε και για σάντος τον πρώτο χρόνο...
Συζήτηση πολιτισμένη
Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα
αν ειχες τα βιωματα μου απο τον γουμενο θα καταλαβαινες
οι φωτο ηταν κυριως στο ματσ με την ξανθη αν θυμαμαι καλα εβαζε στην επισημη σελιδα φατσες και ζητουσε να συληφθουν εστελνε μπραβους εβαζε εμποδια στις δουλιες πολλων(οχι σε εμενα ολα αυτα αλλα σε φιλους)
για τα λεφτα οσο και να θες ισχυει δεν μπορουμε να ειμαστε παντου οι ιδιοι δες ποσα ατομα εχει το φορουμ αν καθε ενας απο αυτους πηγαινε και σε ενα αθλημα θα ηταν ολα καλα παοκομετρα δεν βαζω για κανενα(καποιος αλλος μου το ειπε οχι εσυ)
για γκραφιτι ;;;;;;;;;;;; δεν ασχολουμε ρε φιλε μεγαλωσαμε για τετοια
οι φωτο ηταν κυριως στο ματσ με την ξανθη αν θυμαμαι καλα εβαζε στην επισημη σελιδα φατσες και ζητουσε να συληφθουν εστελνε μπραβους εβαζε εμποδια στις δουλιες πολλων(οχι σε εμενα ολα αυτα αλλα σε φιλους)
για τα λεφτα οσο και να θες ισχυει δεν μπορουμε να ειμαστε παντου οι ιδιοι δες ποσα ατομα εχει το φορουμ αν καθε ενας απο αυτους πηγαινε και σε ενα αθλημα θα ηταν ολα καλα παοκομετρα δεν βαζω για κανενα(καποιος αλλος μου το ειπε οχι εσυ)
για γκραφιτι ;;;;;;;;;;;; δεν ασχολουμε ρε φιλε μεγαλωσαμε για τετοια
- sidpanos
εχεις δίκιο...όπου μπορούν και όπου τους επιτρέπεται...
αλλά έχεις δίκιο σε ένα μερος μόνο...
γιατί υπάρχουν οι σύνδεσμοι?
τι ειναι το είδος συναιτερισμού?
με ποιόν συναιτερίζονται?
μήπως πουλάνε ντομάτες και μέσω συναιτερισμού παίρνουν 1 λεπτο παραπάνω στην ντοματα?
μην κρυβόμαστε...
οι σύνδεσμοι των ομάδων είναι χώροι οπου μαζεύονται οπαδοί που η καψούρα τους είναι η ομάδα τους...
υπάρχουν άτομα όπως εγώ που διαφωνώ με τους συνδέσμους[την λογική τους]κ δεν είμαι μέλος αν και έχω αρκετή τρέλα..
σκοπός τους είναι να προασπίζονται τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ...ή της εκάστοτε ομάδας...
Να την ακολουθούν πιστά...Όπου και αν παίζει...και σε όλα τα αθλήματα...
Όπου μπορούν φυσικά έτσι..
δεν δέχομαι ένας σύνδεσμος όμως να κάνει υποδείξεις στον τρόπο διοίκησης..
υγ.γιατί τόσο στις δυτικές,όσο και στις ανατολικές συνοικίες [σαν ΣΦ] δεν συμμετέχουν όλοι οι σύνδεσμοι?
εκτός της διάστασης απόψεων...
κάτι λεει...
μήπως πουλάνε ντομάτες και μέσω συναιτερισμού παίρνουν 1 λεπτο παραπάνω στην ντοματα?
μην κρυβόμαστε...
οι σύνδεσμοι των ομάδων είναι χώροι οπου μαζεύονται οπαδοί που η καψούρα τους είναι η ομάδα τους...
υπάρχουν άτομα όπως εγώ που διαφωνώ με τους συνδέσμους[την λογική τους]κ δεν είμαι μέλος αν και έχω αρκετή τρέλα..
σκοπός τους είναι να προασπίζονται τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ...ή της εκάστοτε ομάδας...
υγ.γιατί τόσο στις δυτικές,όσο και στις ανατολικές συνοικίες [σαν ΣΦ] δεν συμμετέχουν όλοι οι σύνδεσμοι?
κάτι λεει...
- sidpanos
μάρλευ στην κατάληψη ήμουν...με φίλο συνδεσμίτη...αλλά εγώ δεν ήμουν συνδεσμίτης...για μια μέρα..δεν έχει να λέει κάτι...για μένα τουλάχιστον...δεν θα έπεφτε έτσι...
η ερωτηση μου είναι άλλη...νομικά ο σύνδεσμος ή κάποιοι γιατί δεν έκαναν κάτι εναντίον του?
η ερωτηση μου είναι άλλη...νομικά ο σύνδεσμος ή κάποιοι γιατί δεν έκαναν κάτι εναντίον του?
εσυ ρε παιδι μου θα ερθεις?sidpanos έγραψε:επιλογή σου ήταν να γίνεις συνδεσμίτης....city_boy έγραψε:sidpanos έγραψε:γιατί να ντραπω?
στα ίσια μιλάμε...ασε τα αντζελα δημητρίου...κάτι σ απάντησα...
και αν θες απάντα σε όλα και όχι επιμέρους...
γιατί είναι πολύ κακό να φωνάζεις κάτω ο κοντός αλλά να μην δέχεσαι αντίλογο...
Και εσυ ετοιμος για λαμια να φανταστω ετσι?
εκτός και αν είσαι μέλος Σ.Φ.Π. ΠΑΟΚ...
με το Π. ποδοσφαίρου..
για την μηνυση η ιδια κασετα ξανα και ξανα.εσυ γιατι δεν εκανες?το ιδιο πραγμα ειναι εσυ γιατι δεν εκανες σαν σιντ.πωωω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος city_boy την Πέμ 27 Μάιος 2010, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκοπός μόνο των συνδέσμων είναι να προασπίζονται την ομάδα; όλοι οι υπόλοιποι τι κάνουμε;......sidpanos έγραψε:εχεις δίκιο...όπου μπορούν και όπου τους επιτρέπεται...
μην κρυβόμαστε...
κάτι λεει...
με τον όρο ''συναιτερισμού'' αναφέρομαι στην ανάγκη να ανήκουν σε μία κοινή ομάδα που δρα καλύτερα από ότι ο καθένας μεμονωμένα, μην αναλύουμε τα πάντα με αστεία παραδείγματα...ίσως λάθος λέξη χρησιμοποίησα...
Εφόσον ξαναλέω κάνει υποδείξεις ένας σύνδεσμος τότε ας τον παραμερίσουν οι υπόλοιποι και ας τον συνετίσουν στη συγκέντρωση που κάνουν με τον Θόδωρο. αυτό λέω εγώ...ενδοοικογενειακά...παλιά υπήρχε η συντονιστική όλων των συνδέσμων από ότι διάβαζα στον ΠΑΟΚτση μικρός και μετά διαλύθηκε...τι σημαίνει ότι όλοι ξεχωριστά θέλανε να διοικήσουν;
Τες πάντων δε με νοιάζει και πολύ απλά μη χρεώνουμε άτομα τόσο εύκολα...κοίτα και μιλάει αλήθεια ένας μη συνδεσμίτης εγώ...
λοιπον παμε απο την αρχη υπαρχουν οργανωμενοι οπαδοι και μη αυτο δεν σημαινει διαχωρισμος απλα καποιοι επιλεγουν να γραφτουν σε ενα συνδεσμο τι προσφερει τωρα μεσα απο το πληθος οργανωνονται εκδρομεσ η κερκιδα και οτι αλλο ειναι δυνατον να γινει. δεν εχει καμια σημασια που στην καταληψη δεν ερχοταν μονο συνδεσμιτες μακαρι να ειχαμε αλλους εκατο σαν και σενα τι εκατο χιλιαδες. ηρθες και μπραβο σου μας ειδες τι καναμε εκει εγωιστικα παιχνιδια; σου ειπε κανεις τιποτα το περιεργο; τον γουμενο φιλε δεν μπορουσαμε νομικα να κανουμε τιποτα με το ποσοστο που κατειχαν μαζι με τον παγωνη και αν λαβεις υποψη ποιοι αλλοι ηταν στα κολπα θα καταλαβεις ρωτα νομικους και οικονομολογους να σουν πουν το γιατι μονο ο μοκας ο δικηγορος ηταν στο πλευρο μας τοτε. ο μπατμαν οταν εδωσε τις μετοχες εφυγε απο επανω του καθε ευθυνη ψαξε τι εγινε οταν ανελαβε ο βεζυρτζης. τα παιδια των συνδεσμων δεν εχουν κομπλεξ με θεματα εισαι σε συνδεσμο αρα δικος μας ισα-ισα θελουμε νεο αιμα νεες ιδεες και παιδια με μερακι δεν ειναι κομματα οι συνδεσμοι να εχουμε τις ιδιες αποψεις στον ρουλη κανουν κανονικο παιδομαζωμα γιαυτο και τα σπρει .κτλ.θεματοφυλακες του ΠΑΟΚ ειναι και οι μη οργανωμενοι απλα ο καθενας μονος του λιγα πραγματα καταφερνει. παλαιοτερα υπηρχαν λιγοι ΣΦ καποιοα στιγμη μας επιασε η διασπαση και εγινε μπαχαλο η δουλεια και επειδη εκανες λογο για την εφημεριδα μας το ευαγγελιο μας οταν την πρωτη χρονια απεφερε κερδη 5 μυρια τα δωσαμε στα μικρα τμηματα του ΠΑΟΚ για μπαλες εμφανισεις και οτι αλλο χρειαζοταν.τωρα που το θυμηθηκα αν δεν ειχαμε αυτην την προπαγανδα για καρκινους του ΠΑΟΚ η υποθεση με το φαξ δεν θα περνουσε ετσι αλλα ημασταν λιγοι τοτε πολυ λιγοι οχι γιατι ειμαστε οι μαγκες αλλα γιατι ολοι αλλοι απογοητευμενοι τα παρατησαν
οτι αλλο θελεις αδελφε ακουω
οτι αλλο θελεις αδελφε ακουω
Εχει ξεφυγει η συζητηση......το θεμα μας δεν ειναι οι συνδεσμοι,αυτην την στιγμη,αλλα μια ανακοινωση.....η οποια ειτε το θελουμε ειτε οχι,εχει δημιουργησει προβλημα στον κοσμο του ΠΑΟΚ.
Περα απο το, τελειως ασχετο, τελειωμα της ανακοινωσης εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι αποκλειουν το ενδεχομενο να τον συγχωρησουν....Δηλαδη,εαν παει και ζητησει συγνωμη για τις μαλακιες που εκανε,δεν θα τον συγχωρεσουν?
Ποιοι ειναι?Διεκδικουν το αλαθητο?Αυτο με χαλαει περισσοτερο απ'ολα...
Περα απο το, τελειως ασχετο, τελειωμα της ανακοινωσης εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι αποκλειουν το ενδεχομενο να τον συγχωρησουν....Δηλαδη,εαν παει και ζητησει συγνωμη για τις μαλακιες που εκανε,δεν θα τον συγχωρεσουν?
Σωστος ο Μπαφος...ποιος δεν εχει κανει λαθη στη ζωη του???
- emeissaspsirizoume4
φιλε μεχρι τωρα οπου εχει μιλησει εχει πει οτι δεν μετανιωνει για οσα εχουνε γινειmpafos4 έγραψε:.Δηλαδη,εαν παει και ζητησει συγνωμη για τις μαλακιες που εκανε,δεν θα τον συγχωρεσουν?
οταν ζητησει συγνωμη το ξανασυζηταμε
πολλα σας χαλανε γιατι βγαζετε μονοι σας συμπερασματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος emeissaspsirizoume4 την Πέμ 27 Μάιος 2010, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
απο εκει και περα ειναι θεμα συνειδησης του καθενος. οι συνδεσμοι ειναι το θεμα γιατι ο αντιλογος γινεται οχι στα θεματα της ανακοινωσης αλλα στο ποιον των συνδεσμων οσο χτυπανε τους συνδεσμους ταυτοχρονα βαζουν βουτηρο στο ψωμι των αθηναικων μμε δεν εχεις παρατηρησει πως ξεσικωνονται ολοι οταν προκειται για εμας; αν δεν προστατευει οι οικογενεια του ΠΑΟΚ τα μελη της θα χαθουμε σκεψου να ειχαμε σκορδα για προεδρο θας μας ειχαν εξωντοσει αργα η γρηγορα θα χτυπησουν τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥς ΣΦ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΗ
ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΕς ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ
ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΕς ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ
Εγω σαν ανιδεος απο το εξωτερικο και χωρις ιχνος ειρωνιας θα ηθελα αν μπορεις μια εξηγηση σε αυτο που αναφερεις αδερφε. Τι ακριβως εννοεις με την παραπανω φραση σου?emeissaspsirizoume4 έγραψε: πολλα σας χαλανε γιατι βγαζετε μονοι σας συμπερασματα
- sidpanos
ξέφυγε όντως η συζήτηση...το θέμα είναι άλλο...
Μονο κάτι και να κλεισω το θέμα...ο γχ,γκαγκατσης κτλ κτλ τίποτα και ο σάλπι προδότης?Αυτό είναι περηφάνεια?
Προκατάληψη θα τ έλεγα...
ο σαλπι καλώς ή κακώς είναι επιλογή της διοίκησης...
οι σύνδεσμοι τώρα εναντιώνονται με τη διαφαινόμενη μεταγραφή...
Αυτό μήπως είναι κακό για την ομάδα?ρητορική η ερώτηση...
Να θυμήσω πως τόσο ο σάντος όσο και ο βρύζας συμφώνησαν οτι οι καθυστερημένες μεταγραφές βιτόλο και βιερίνια,
ήταν απο τις κυριότερες αιτίες που η ομάδα δεν προκρίθηκε...
Να θυμήσω ακόμη πως η ομάδα θα φύγει σε λίγο καιρό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας...
Ζητάμε όμως επίσης μεταγραφές που να μας πάνε ένα επίπεδο πάνω...
και ο σάλπι μπορεί να το κάνει...
και αν στραβώσει ο ζαγόρ και δεν την ολοκληρώσει?
θα βρούμε παίχτη ίδιας ή μεγαλύτερης αξιας με τα ίδια λεφτα,ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 100 % ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ?
υγ.το ότι έρχεται με τα μισά απο ομάδα που πήρε φέτος το πρωτάθλημα...απέρριψε προτάσεις απο αγγλία...
αυτό δεν δείχνει μεταμέλεια?
Μονο κάτι και να κλεισω το θέμα...ο γχ,γκαγκατσης κτλ κτλ τίποτα και ο σάλπι προδότης?Αυτό είναι περηφάνεια?
Προκατάληψη θα τ έλεγα...
ο σαλπι καλώς ή κακώς είναι επιλογή της διοίκησης...
οι σύνδεσμοι τώρα εναντιώνονται με τη διαφαινόμενη μεταγραφή...
Αυτό μήπως είναι κακό για την ομάδα?ρητορική η ερώτηση...
Να θυμήσω πως τόσο ο σάντος όσο και ο βρύζας συμφώνησαν οτι οι καθυστερημένες μεταγραφές βιτόλο και βιερίνια,
ήταν απο τις κυριότερες αιτίες που η ομάδα δεν προκρίθηκε...
Να θυμήσω ακόμη πως η ομάδα θα φύγει σε λίγο καιρό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας...
Ζητάμε όμως επίσης μεταγραφές που να μας πάνε ένα επίπεδο πάνω...
και ο σάλπι μπορεί να το κάνει...
και αν στραβώσει ο ζαγόρ και δεν την ολοκληρώσει?
θα βρούμε παίχτη ίδιας ή μεγαλύτερης αξιας με τα ίδια λεφτα,ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 100 % ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ?
υγ.το ότι έρχεται με τα μισά απο ομάδα που πήρε φέτος το πρωτάθλημα...απέρριψε προτάσεις απο αγγλία...
αυτό δεν δείχνει μεταμέλεια?
Εγω λέω να το κλείσουμε το συγκεκριμένο θέμα.
Έχουν ακουστεί/γραφτεί όλα τα επιχειρήματα πάνω από 1000 φορές.
Τα μάθαμε απ΄έξω,μπορει να μπεί και σαν θέμα στις πανελλαδικές.
Ναι στην έκφραση της γνώμης,ΟΧΙ στην επιβολή της.
Οτι κρίνουν οι ιθύνοντες ας γίνει σεβαστό.
Έχουν ακουστεί/γραφτεί όλα τα επιχειρήματα πάνω από 1000 φορές.
Τα μάθαμε απ΄έξω,μπορει να μπεί και σαν θέμα στις πανελλαδικές.
Ναι στην έκφραση της γνώμης,ΟΧΙ στην επιβολή της.
Οτι κρίνουν οι ιθύνοντες ας γίνει σεβαστό.
emeissaspsirizoume4 έγραψε:φιλε μεχρι τωρα οπου εχει μιλησει εχει πει οτι δεν μετανιωνει για οσα εχουνε γινειmpafos4 έγραψε:.Δηλαδη,εαν παει και ζητησει συγνωμη για τις μαλακιες που εκανε,δεν θα τον συγχωρεσουν?
οταν ζητησει συγνωμη το ξανασυζηταμε
πολλα σας χαλανε γιατι βγαζετε μονοι σας συμπερασματα
Eαν καποιοι του βριζουνε τη μανα συνεχεια νομιζω πως δεν προκειται να μετανοιωσει για οτι εκανε.Εαν,ομως βρεθουν και δοθουν οι απαραιτητες εξηγησεις τοτε νομιζω πως το θεμα θα λυθει.Παντως,το γεγονος οτι πεταει 1000000 ευρω και την ηρεμια του για να επιστρεψει,οφειλεις να ομολογησεις πως κατι δειχνει.
Οσο για αυτα που μας χαλανε,σε παρακαλω πολυ,πεστα μας για να τα ξερουμε και μεις.