Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 2-1 Σχόλια & παρελειπόμενα
- PABLO GARCIA1
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 2-1 Σχόλια & παρελειπόμενα
Tsi η λέξη πρωτάθλημα (νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές) ακούστηκε στο τέλος....
ε οχι και δεν αντεδρασε....tsipaoktsi έγραψε:... κανείς δεν αντέδρασε στις γραφικότητες των Καραγκούνη,...
...
ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ...
Κλάψε, κλάψε, κλάψε...

- keratsini4
καλά φάτε μια που@@α τώρα γαμιόλες.δημοσιογράφοι της πλάκας.έχετε συνηθίσει να σφάζετε τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια και θεορούσατε δεδομένο οτι πρέπει ξανά να παίξει με παίκτη λιγότερο.το αρσενικό πιος είναι φάνηκε μεσα στο γήπεδο εκεί οπου κατάματα τον ΠΑΟΚ χωρής σφαγές δεν μπορείτε να τον δείτε.όλη την βδομάδα βγενατε και λέγατε πως περνάτε ανετα πως ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζάκι σας και ετσι κι αλιός θα περνούσατε και με την Διαιτησία αν χρειαζόταν.
καθήστε στον πούτσο μας πάνω τώρα νταβάδες του ελληνικού Ποδόσφαιρου.
συγχαρητήρια στον τεράστιο κόσμο του ΠΑΟΚ χθές που συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη της αγαπημένης μας ομάδας.
που έδειξε για ακόμα μια φορά γιατι γενάει οπαδούς απο τους οπαδούς του.
ο κόσμος έδειξε πως χθές γέμιζε και το οακα για πλάκα.
καθήστε στον πούτσο μας πάνω τώρα νταβάδες του ελληνικού Ποδόσφαιρου.
συγχαρητήρια στον τεράστιο κόσμο του ΠΑΟΚ χθές που συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη της αγαπημένης μας ομάδας.
που έδειξε για ακόμα μια φορά γιατι γενάει οπαδούς απο τους οπαδούς του.
ο κόσμος έδειξε πως χθές γέμιζε και το οακα για πλάκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος keratsini4 την Δευ 22 Φεβ 2010, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- DimisK
- Επικοινωνία:
@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ @ΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!!
Ουπς, ξέχασα, τελείωσε το ματς και τους @αμήσαμε...
Ουπς, ξέχασα, τελείωσε το ματς και τους @αμήσαμε...
Αυτή η ειρωνία ( κλάψε , κλάψε ) προς το Καραγκούνη νομίζω ήταν η ΙΔΑΝΙΚΗ αντίδραση απέναντι στα καραγκιοζιλίκια
gash04 έγραψε:Που είσαι Ιντεραααααααάντ?![]()
![]()
για δες μέρα που βρέθηκα να πήξω στη δουλειά...

κάτι το χθεσινό hangover, κάτι το πήξιμο και κάτι ότι ΞΕΡΟΥΜΕ να μαζεύουμε τις σούβλες ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ, δεν μπορώ να συνεχίσω τα "Α, ΟΥ"
δεύτερη εβδομάδα ΣΕΡΙ που η ομάδα μας με κάνει να νιώθω απίστευτα και πρωτόγνωρα ΓΙ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ και πάνω...
πολύ δύσκολα (σχεδόν ακατόρθωτο) να είμαστε εμείς 1οι στο τέλος (για πολλούς λόγους, ίσως ΚΑΙ αγωνιστικούς)
το όνειρο είναι όμως δωρεάν... και θα το ζω κάθε μέρα... γι'αυτό είναι πανέμορφο... γιατί είναι όνειρο...
υ.γ. Pablo, αν και απλά δάκρυσα χθες, σήμερα νιώθω σαν να έκλαιγα ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ...
μουδιασμένος μέσα μου όσο δεν πάει...
- ilias4_koufalia
Τωρα που ηρεμισα κι εγω(λεμε τωρα) να κανω τα σχολια μου!
Επιτελους η ομαδα μας εδειξε χαρακτηρα και αντεδρασε σε γκολ που εφαγε και ειδικα σε ενα τετοιο ματς!
Δεν θυμαμαι να το χει ξανακανει με τον Σαντος!
Και μιας κια τον ανεφερα ελπιζω να συνεχισει να διαψευδει....
Παντως μπηκαμε πολυ αγχωμενοι μεσα και ο βαζελος μας επαιζε αρκετα καλα! Αλλα αφου ο μηχανικος καταφερε και πηρε το ματς με τετοια αποδοση, κυριως την καλη του βαζελου τι να του πω.... απλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Για τα γκολ τι να πω......... Απλα ΠΑΟΚ
Η χαρα που ειχα στο γκολ του παυλαρα ειναι η μεγαλυτερη που εχω παρει τα 19 τελευταια χρονια της ζωης μου!
Αλλα δεν μπορουσα να εκφραστω οπως ακριβως ηθελα γιατι ημουν σε ενα μαγαζι που ημασταν 2 παοκια και 30 βαζελοι!
Μαλιστα το μαγαζι λιγο πριν τη ληξη εγινε κυριολεκτικα σαλουν οταν το παοκτσακι προκαλεσε τις playmates και επεσαν κατι χοντρες.....
Ο Ζλαταν επισης που ειναι και τεραστιο πουλεν εδειξε γιατι θα μεινει για παντα στην καρδια μας....
Επισης με εντυπωσιαΣΕ ο Φωτακης με την αποδοση του, δεν το περιμενα...
Κλεινωντας να πω για το κοσμο πρωτα το μπραβο που δεν ασχοληθηκε με τον κοντο αλλα εκανε παλι τη λαμακια του στο κορνερ! Επισης απο οτι ακουγα απο την τηλεοραση, και ο λαος ηταν (αδικαιολογητα) αγχωμενος και δεν παιξαμε καλα στη κερκιδα!
Υ.Γ. Αυτος που θελετε πισω παραλιγο να μας στερησει μια απο τις μεγαλυτερες νικες τις συγχρονης ιστοριας μας!
Ναι ρε Π.Α.Ο.Κ.
Επιτελους η ομαδα μας εδειξε χαρακτηρα και αντεδρασε σε γκολ που εφαγε και ειδικα σε ενα τετοιο ματς!
Δεν θυμαμαι να το χει ξανακανει με τον Σαντος!
Και μιας κια τον ανεφερα ελπιζω να συνεχισει να διαψευδει....
Παντως μπηκαμε πολυ αγχωμενοι μεσα και ο βαζελος μας επαιζε αρκετα καλα! Αλλα αφου ο μηχανικος καταφερε και πηρε το ματς με τετοια αποδοση, κυριως την καλη του βαζελου τι να του πω.... απλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Για τα γκολ τι να πω......... Απλα ΠΑΟΚ
Η χαρα που ειχα στο γκολ του παυλαρα ειναι η μεγαλυτερη που εχω παρει τα 19 τελευταια χρονια της ζωης μου!
Αλλα δεν μπορουσα να εκφραστω οπως ακριβως ηθελα γιατι ημουν σε ενα μαγαζι που ημασταν 2 παοκια και 30 βαζελοι!
Μαλιστα το μαγαζι λιγο πριν τη ληξη εγινε κυριολεκτικα σαλουν οταν το παοκτσακι προκαλεσε τις playmates και επεσαν κατι χοντρες.....
Ο Ζλαταν επισης που ειναι και τεραστιο πουλεν εδειξε γιατι θα μεινει για παντα στην καρδια μας....
Επισης με εντυπωσιαΣΕ ο Φωτακης με την αποδοση του, δεν το περιμενα...
Κλεινωντας να πω για το κοσμο πρωτα το μπραβο που δεν ασχοληθηκε με τον κοντο αλλα εκανε παλι τη λαμακια του στο κορνερ! Επισης απο οτι ακουγα απο την τηλεοραση, και ο λαος ηταν (αδικαιολογητα) αγχωμενος και δεν παιξαμε καλα στη κερκιδα!
Υ.Γ. Αυτος που θελετε πισω παραλιγο να μας στερησει μια απο τις μεγαλυτερες νικες τις συγχρονης ιστοριας μας!
Ναι ρε Π.Α.Ο.Κ.
- PABLO GARCIA1
Aξίωσε Θεέ μου να το δω αυτό....
Να πάρουμε το πρωτάθλημα και τα ερπετά να πάρουν τον τίτλο που ονειρεύονται τόσες χιλιάδες χρόνια...το κυπελάκι
Και να μην μπορούν να το χαρούν....να έχουν κηδεία εκείνη τη μέρα.
γιατί την επόμενη θα γίνει η απονομή στον πρωταθλητή
Αξίωσε με......
υ.γ. να μην ξεχάσω και το σκηνικό γάβρος και βάζελος να παίζουν play-off...
Να πάρουμε το πρωτάθλημα και τα ερπετά να πάρουν τον τίτλο που ονειρεύονται τόσες χιλιάδες χρόνια...το κυπελάκι

Και να μην μπορούν να το χαρούν....να έχουν κηδεία εκείνη τη μέρα.

Αξίωσε με......
υ.γ. να μην ξεχάσω και το σκηνικό γάβρος και βάζελος να παίζουν play-off...
-
AYTO ΑΚΡΙΒΩΣ. Επιτελους ενα αρθρο που με εκφραζει. Ειδικα οι δυο πρωτοι παραγραφοι
http://exedrasports.gr/blogs/articleblo ... 254&cid=77
http://exedrasports.gr/blogs/articleblo ... 254&cid=77
- keep_paokizein
Ζήσαμε μαγικές στιγμές στο γήπεδο.
Ζήσαμε όμορφες στιγμές σήμερα με τις καζούρρες σε αλλόθρησκους...
Την μεγαλύτερη ικανοποίηση όμως την πήρα σήμερα το πρωι πηγαίνοντας τον γιό μου στο σχολείο.
Τα μισά παιδιά, αγόρια και κορίτσια πήγαιναν στο σχολείο με ασπρόμαυρα κασκόλ, σκουφιά, παλαιστινιακά...
ο γιός μου με σταμάτησε στη μεση του δρόμου για να κατεβεί και να παει με τα πόδια, πορεία με τους συμμαθητές του στο σχολείο...
Εφερα 3-4 φορές βόλτα στους γύρω δρόμους... με ικανοποίηση και πραγματική συγκίνηση !!!
Ειναι πραγματικά δικαίωση για όλη την ομάδα να βλέπεις παιδιά 12,13... χρόνων να περπατούν με ψηλά το κεφάλι καινα πηγαίνουν στα ασπρόμαυρα στο σχολείο τους μέσα στην τρελή χαρα!!!
Ο ΠΑΟΚ μας του παρόντος και του μέλλοντος γιγαντώνεται
Ζήσαμε όμορφες στιγμές σήμερα με τις καζούρρες σε αλλόθρησκους...
Την μεγαλύτερη ικανοποίηση όμως την πήρα σήμερα το πρωι πηγαίνοντας τον γιό μου στο σχολείο.
Τα μισά παιδιά, αγόρια και κορίτσια πήγαιναν στο σχολείο με ασπρόμαυρα κασκόλ, σκουφιά, παλαιστινιακά...
ο γιός μου με σταμάτησε στη μεση του δρόμου για να κατεβεί και να παει με τα πόδια, πορεία με τους συμμαθητές του στο σχολείο...
Εφερα 3-4 φορές βόλτα στους γύρω δρόμους... με ικανοποίηση και πραγματική συγκίνηση !!!
Ειναι πραγματικά δικαίωση για όλη την ομάδα να βλέπεις παιδιά 12,13... χρόνων να περπατούν με ψηλά το κεφάλι καινα πηγαίνουν στα ασπρόμαυρα στο σχολείο τους μέσα στην τρελή χαρα!!!
Ο ΠΑΟΚ μας του παρόντος και του μέλλοντος γιγαντώνεται
-
Καλα ρε σεις δεν θα επρεπε καν να γινει ψηφοφορια.
hands down ο Γκαρσια οχι μονο για το γκολ και την εμφανιση.
Η πλειοψηφια οχι μονο δε θα επαιζε αλλα θα ηταν εκτος ομαδας για αρκετο καιρο. Σκεφτειτε τις συνθηκες. Σε αλλη χωρα, εχασε τη μανα του ενω ελειπε, λιγες μερες μετα την κηδεια βρηκε την δυναμη και αγωνιστηκε κιολας σε ενα ντερμπυ κορυφης....
Τι αλλο δηλαδη>?
hands down ο Γκαρσια οχι μονο για το γκολ και την εμφανιση.
Η πλειοψηφια οχι μονο δε θα επαιζε αλλα θα ηταν εκτος ομαδας για αρκετο καιρο. Σκεφτειτε τις συνθηκες. Σε αλλη χωρα, εχασε τη μανα του ενω ελειπε, λιγες μερες μετα την κηδεια βρηκε την δυναμη και αγωνιστηκε κιολας σε ενα ντερμπυ κορυφης....
Τι αλλο δηλαδη>?
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
////////////
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1
από CHRISTAKIS » Κυρ Φεβ 21, 2010 7:54 pm
Προσωπικά είμαι αισιόδοξος... Γ@μώ τη nova...
Ηδη άρχισαν στο facebook, ΠΑΟΚτσήδες να λεν οτι είναι πουλήμενο.. Πουλο ρε...
////////////
που είναι ρε αυτά τα λαμόγια, οι ντεμέκ ΠΑΟΚτσήδες?
Σε ποια διεύθυνση ρε τα λέγανε?
Κοπρόσκυλα καρκίνοι του ΠΑΟΚ.
όσο είστε εσείς ΠΑΟΚ, άλλο τόσο ο Ζαγόρ είναι μέλος της γαμώθύρας 13!
όλοι τουμπέκα σήμερα ε?
στην Αθήνα πολύ μπασκετικοί γίνατε τώρα τελευταία.
Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
1-2-3 γ@μιέται το τριφύλι και η θ13.
////////////
όλοι τουμπέκα σήμερα ε?
Και τώρα που σιγά σιγά επιστρέφει η φωνή μου και δεν σκυλοπονάει ο λαιμός μου ας πω κι εγώ λίγα πράγματα για το ματς..Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε φαντεζί ποδόσφαιρο εχθές αλλά έκανε 100% αυτά που έπρεπε να κάνει για να πάρει το αποτέλεσμα.Δεν θα μας έβγαζε πουθενά διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και χίλια μπράβο στον Σάντος που ήταν διαβασμένος,έτοιμος και ολόσωστος για πολλοστή φορά.
Προσωπικά, ως MVP ψήφισα τον τεράστιο δεξί μπακ που λέγεται Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.Το παλικάρι εκμηδένισε τον παίκτη που προσωπικά φοβόμουν πιο πολύ από όλους τους αντιπάλους,τον Λέτο.Αξίζει να αναφερθεί ότι αφού ούτε καν φάνηκε στο περισσότερο παιχνίδι, απ'τον εκνευρισμό και την ντροπή (αφού τον εκμηδένισε ένας πολύ πιο "φτηνός" παίχτης) άρχισε να παίζει αντιαθλητικά και να μιμείται τον Καραβούτα, που ακόμη και ο ίδιος κατηγορούσε πριν λίγες μέρες.
Για εμάς..Μίρο,Γκαρσία,Φωτάκης,Βιεϊρίνια(ειδικά στο πρώτο μέρος),Κοντρέρας και Χαλκιάς...ΆΡΧΟΝΤΕΣ!!όλοι η ομάδα ήταν πολύ καλή,λίγο ανησυχητικός κάποιες στιγμές ο Λίνο..Το αποτέλεσμα μετράει όμως και όπως φαίνεται..Ζούμε εποχές '85..Ζούμε ένα όνειρο και πλέον έχουμε κάθε δικαίωμα και ισάριθμες πιθανότητες να το πιστέψουμε..
Κλείνοντας..Το γήπεδο μου άρεσε.Φανταστική υποδοχή,πολύ καλή συμπεριφορά (αν και κάτι "ψιλά" με αντικείμενα που πετάχτηκαν στα κόρνερ καλό θα ήταν για την ομάδα να μην έχουν γίνει).Η ειρωνία στο Καραβούτα όλα τα λεφτά,η αδιαφορία για το Δημητράκη πολύ σωστή,αν και με διάφορα flyers που είδα στο δρόμο πριν τον αγώνα περίμενα άσχημη αντιμετώπισή του.
Το θέμα είναι ένα..Γιορτάσαμε,πανηγυρίσαμε,γραπώσαμε με νύχια και με δόντια την ευκαιρία και πλεόν έχουμε κάθε δικαίωμα να ζούμε το όνειρο..Και δε ξέρω παιδιά..πιστεύω πως η ομάδα είναι έτοιμη (ή έστω πιο έτοιμη από τους άλλους να το ζήσει)..Είναι συμπαγής,είναι "πιο ομάδα",έχει καλύτερη άμυνα,καλύτερη φυσική κατάσταση,περισότερρο πάθος και παίχτες που το θέλουν..Από εκεί και πέρα..Ας νιώθουμε όπως θέλουμε,αλλά ας προσπαθήσουμε να μην "φουσκώσουμε" τα μυαλά των παιχταράδων μας και να βλέπουμε από εδώ και πέρα και τα 7 ματς σαν 7 διαφορετικές γιορτές..Και στο τέλος..το 7 στα 7 είναι πολύ δύσκολο μεν, αλλά αυτή η ομάδα μπορεί..
Γέλασα πολύ σήμερα κάνοντας μια βόλτα στις βαζελοσελίδες όπου από εχθές το βράδυ τρώγονται μεταξύ τους..Οι μισοί βρίζουν την κλίκα καραβούτα,κατσουράνη,νιόμπλια και οι άλλοι μισοί είναι τελείως απογοητευμένοι..Το καλό βέβαια είναι ότι όλοι φοβούνται ότι θα τους το πάρει ο γαύρος..Έτσι κλειδαμπαρώνουν την "πόρτα" μη μπει ο γαύρος και δε κοιτάνε το "παράθυρο" απ'όπου κλέβοντας την ευκαιρία πρέπει να μπούμε εμείς και όχι απλά να τους το πάρουμε, αλλά να τους δώσουμε τη χαριστική βολή και να τους στείλουμε στον αγύριστο,αφού αν χάσουν αυτό το πρωτάθλημα τελειώσαν.Το μόνο που με εκνευρίζει είναι ότι εχθές "αυτοί έχασαν" λένε...Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή..Η αλήθεια είναι ότι ο πολύ σωστός,δυνατός και διαβασμένος ΠΑΟΚ τους κέρδισε..
ΥΓ - Όσο παράξενο κι αν ακούγεται,μου άρεσε πάρα πολύ το πως μίλησε ο Ραπτόπουλος..Μπορεί να είναι σκουληκιάρης από γέννα, αλλά θεωρώ πως είπε πολλές αλήθειες..
ΥΓ2 - Χαμηλά τη Μπάλα αδέρφια και όνειρο πια το 7 στα 7..Τα λέμε μαζί με άλλους 4999 (τουλάχιστον) στην Ξάνθη!!Χαιρετισμούς στο Χρυσοχοϊδη..

Προσωπικά, ως MVP ψήφισα τον τεράστιο δεξί μπακ που λέγεται Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.Το παλικάρι εκμηδένισε τον παίκτη που προσωπικά φοβόμουν πιο πολύ από όλους τους αντιπάλους,τον Λέτο.Αξίζει να αναφερθεί ότι αφού ούτε καν φάνηκε στο περισσότερο παιχνίδι, απ'τον εκνευρισμό και την ντροπή (αφού τον εκμηδένισε ένας πολύ πιο "φτηνός" παίχτης) άρχισε να παίζει αντιαθλητικά και να μιμείται τον Καραβούτα, που ακόμη και ο ίδιος κατηγορούσε πριν λίγες μέρες.
Για εμάς..Μίρο,Γκαρσία,Φωτάκης,Βιεϊρίνια(ειδικά στο πρώτο μέρος),Κοντρέρας και Χαλκιάς...ΆΡΧΟΝΤΕΣ!!όλοι η ομάδα ήταν πολύ καλή,λίγο ανησυχητικός κάποιες στιγμές ο Λίνο..Το αποτέλεσμα μετράει όμως και όπως φαίνεται..Ζούμε εποχές '85..Ζούμε ένα όνειρο και πλέον έχουμε κάθε δικαίωμα και ισάριθμες πιθανότητες να το πιστέψουμε..
Κλείνοντας..Το γήπεδο μου άρεσε.Φανταστική υποδοχή,πολύ καλή συμπεριφορά (αν και κάτι "ψιλά" με αντικείμενα που πετάχτηκαν στα κόρνερ καλό θα ήταν για την ομάδα να μην έχουν γίνει).Η ειρωνία στο Καραβούτα όλα τα λεφτά,η αδιαφορία για το Δημητράκη πολύ σωστή,αν και με διάφορα flyers που είδα στο δρόμο πριν τον αγώνα περίμενα άσχημη αντιμετώπισή του.
Το θέμα είναι ένα..Γιορτάσαμε,πανηγυρίσαμε,γραπώσαμε με νύχια και με δόντια την ευκαιρία και πλεόν έχουμε κάθε δικαίωμα να ζούμε το όνειρο..Και δε ξέρω παιδιά..πιστεύω πως η ομάδα είναι έτοιμη (ή έστω πιο έτοιμη από τους άλλους να το ζήσει)..Είναι συμπαγής,είναι "πιο ομάδα",έχει καλύτερη άμυνα,καλύτερη φυσική κατάσταση,περισότερρο πάθος και παίχτες που το θέλουν..Από εκεί και πέρα..Ας νιώθουμε όπως θέλουμε,αλλά ας προσπαθήσουμε να μην "φουσκώσουμε" τα μυαλά των παιχταράδων μας και να βλέπουμε από εδώ και πέρα και τα 7 ματς σαν 7 διαφορετικές γιορτές..Και στο τέλος..το 7 στα 7 είναι πολύ δύσκολο μεν, αλλά αυτή η ομάδα μπορεί..
Γέλασα πολύ σήμερα κάνοντας μια βόλτα στις βαζελοσελίδες όπου από εχθές το βράδυ τρώγονται μεταξύ τους..Οι μισοί βρίζουν την κλίκα καραβούτα,κατσουράνη,νιόμπλια και οι άλλοι μισοί είναι τελείως απογοητευμένοι..Το καλό βέβαια είναι ότι όλοι φοβούνται ότι θα τους το πάρει ο γαύρος..Έτσι κλειδαμπαρώνουν την "πόρτα" μη μπει ο γαύρος και δε κοιτάνε το "παράθυρο" απ'όπου κλέβοντας την ευκαιρία πρέπει να μπούμε εμείς και όχι απλά να τους το πάρουμε, αλλά να τους δώσουμε τη χαριστική βολή και να τους στείλουμε στον αγύριστο,αφού αν χάσουν αυτό το πρωτάθλημα τελειώσαν.Το μόνο που με εκνευρίζει είναι ότι εχθές "αυτοί έχασαν" λένε...Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή..Η αλήθεια είναι ότι ο πολύ σωστός,δυνατός και διαβασμένος ΠΑΟΚ τους κέρδισε..
ΥΓ - Όσο παράξενο κι αν ακούγεται,μου άρεσε πάρα πολύ το πως μίλησε ο Ραπτόπουλος..Μπορεί να είναι σκουληκιάρης από γέννα, αλλά θεωρώ πως είπε πολλές αλήθειες..
ΥΓ2 - Χαμηλά τη Μπάλα αδέρφια και όνειρο πια το 7 στα 7..Τα λέμε μαζί με άλλους 4999 (τουλάχιστον) στην Ξάνθη!!Χαιρετισμούς στο Χρυσοχοϊδη..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KonTheo την Δευ 22 Φεβ 2010, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
+35Kolokotronis_4 έγραψε: στην Αθήνα πολύ μπασκετικοί γίνατε τώρα τελευταία.
- CHRISTAKIS
Kolokotronis_4 έγραψε:////////////
////////////
όλοι τουμπέκα σήμερα ε?
Σε διάφορα στάτους... Και με την μια διαγραφή... Ο άλλος με έπριζε μισή ώρα στο τσατ οτι το ματς κατα πάσα πιθανότητα είναι δωσμένο για την χορηγία που μας έκαναν... Ο λαός του ΠΑΟΚ ακόμα νοσει...