Και τώρα που σιγά σιγά επιστρέφει η φωνή μου και δεν σκυλοπονάει ο λαιμός μου ας πω κι εγώ λίγα πράγματα για το ματς..Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε φαντεζί ποδόσφαιρο εχθές αλλά έκανε 100% αυτά που έπρεπε να κάνει για να πάρει το αποτέλεσμα.Δεν θα μας έβγαζε πουθενά διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και χίλια μπράβο στον Σάντος που ήταν διαβασμένος,έτοιμος και ολόσωστος για πολλοστή φορά.
Προσωπικά, ως MVP ψήφισα τον τεράστιο δεξί μπακ που λέγεται Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.Το παλικάρι εκμηδένισε τον παίκτη που προσωπικά φοβόμουν πιο πολύ από όλους τους αντιπάλους,τον Λέτο.Αξίζει να αναφερθεί ότι αφού ούτε καν φάνηκε στο περισσότερο παιχνίδι, απ'τον εκνευρισμό και την ντροπή (αφού τον εκμηδένισε ένας πολύ πιο "φτηνός" παίχτης) άρχισε να παίζει αντιαθλητικά και να μιμείται τον Καραβούτα, που ακόμη και ο ίδιος κατηγορούσε πριν λίγες μέρες.
Για εμάς..Μίρο,Γκαρσία,Φωτάκης,Βιεϊρίνια(ειδικά στο πρώτο μέρος),Κοντρέρας και Χαλκιάς...ΆΡΧΟΝΤΕΣ!!όλοι η ομάδα ήταν πολύ καλή,λίγο ανησυχητικός κάποιες στιγμές ο Λίνο..Το αποτέλεσμα μετράει όμως και όπως φαίνεται..Ζούμε εποχές '85..Ζούμε ένα όνειρο και πλέον έχουμε κάθε δικαίωμα και ισάριθμες πιθανότητες να το πιστέψουμε..
Κλείνοντας..Το γήπεδο μου άρεσε.Φανταστική υποδοχή,πολύ καλή συμπεριφορά (αν και κάτι "ψιλά" με αντικείμενα που πετάχτηκαν στα κόρνερ καλό θα ήταν για την ομάδα να μην έχουν γίνει).Η ειρωνία στο Καραβούτα όλα τα λεφτά,η αδιαφορία για το Δημητράκη πολύ σωστή,αν και με διάφορα flyers που είδα στο δρόμο πριν τον αγώνα περίμενα άσχημη αντιμετώπισή του.
Το θέμα είναι ένα..Γιορτάσαμε,πανηγυρίσαμε,γραπώσαμε με νύχια και με δόντια την ευκαιρία και πλεόν έχουμε κάθε δικαίωμα να ζούμε το όνειρο..Και δε ξέρω παιδιά..πιστεύω πως η ομάδα είναι έτοιμη (ή έστω πιο έτοιμη από τους άλλους να το ζήσει)..Είναι συμπαγής,είναι "πιο ομάδα",έχει καλύτερη άμυνα,καλύτερη φυσική κατάσταση,περισότερρο πάθος και παίχτες που το θέλουν..Από εκεί και πέρα..Ας νιώθουμε όπως θέλουμε,αλλά ας προσπαθήσουμε να μην "φουσκώσουμε" τα μυαλά των παιχταράδων μας και να βλέπουμε από εδώ και πέρα και τα 7 ματς σαν 7 διαφορετικές γιορτές..Και στο τέλος..το 7 στα 7 είναι πολύ δύσκολο μεν, αλλά αυτή η ομάδα μπορεί..
Γέλασα πολύ σήμερα κάνοντας μια βόλτα στις βαζελοσελίδες όπου από εχθές το βράδυ τρώγονται μεταξύ τους..Οι μισοί βρίζουν την κλίκα καραβούτα,κατσουράνη,νιόμπλια και οι άλλοι μισοί είναι τελείως απογοητευμένοι..Το καλό βέβαια είναι ότι όλοι φοβούνται ότι θα τους το πάρει ο γαύρος..Έτσι κλειδαμπαρώνουν την "πόρτα" μη μπει ο γαύρος και δε κοιτάνε το "παράθυρο" απ'όπου κλέβοντας την ευκαιρία πρέπει να μπούμε εμείς και όχι απλά να τους το πάρουμε, αλλά να τους δώσουμε τη χαριστική βολή και να τους στείλουμε στον αγύριστο,αφού αν χάσουν αυτό το πρωτάθλημα τελειώσαν.Το μόνο που με εκνευρίζει είναι ότι εχθές "αυτοί έχασαν" λένε...Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή..Η αλήθεια είναι ότι ο πολύ σωστός,δυνατός και διαβασμένος ΠΑΟΚ τους κέρδισε..
ΥΓ - Όσο παράξενο κι αν ακούγεται,μου άρεσε πάρα πολύ το πως μίλησε ο Ραπτόπουλος..Μπορεί να είναι σκουληκιάρης από γέννα, αλλά θεωρώ πως είπε πολλές αλήθειες..
ΥΓ2 - Χαμηλά τη Μπάλα αδέρφια και όνειρο πια το 7 στα 7..Τα λέμε μαζί με άλλους 4999 (τουλάχιστον) στην Ξάνθη!!Χαιρετισμούς στο Χρυσοχοϊδη..