Το πρώτο σας ματς του Π.Α.Ο.Κ.
Re: Το πρώτο σας ματς του Π.Α.Ο.Κ.
Το πρώτο μου ματς αδερφε που λες ήταν το ΠΑΟΚ - ΜΑΛΙΝ 1-1 (18/9/1991) ΘΥΡΑ 4Α

το πρωτο μου ματς ηταν με την χερενφειν και στο μπασκετ νομιζω με το αιγαλεω εκτος εδρας(παλατακι δεν εχω παει ποτε δυστυχως)
Πρωτη φορα στην Τουμπα πρεπει να ηταν στο ευρωπαικο με την σλαβια πραγας (1-0) σε ηλικια 9 χρονων. στο μπασκετ δε θυμαμαι και γω απο ποτε πηγαινω.. ειχαμε διαρκειας επι 3-4 χρονια πριν ερθει ο ζαγορ στην παε. οποτε δε θυμαμαι καν. Ισως να ηταν με τον ηρακλη οταν επαιζε ο σχορτσανιτης εκει και πηγαμε να το δουμε γιατι τον γνωριζουμε προσωπικα..
Ωραίο τόπικ. Ξυπνά αναμνήσεις.
Μπάσκετ : ΠΑΟΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ περίοδος 92/93, με Κόρφα Μπάνε Λεβινγκστον Μπάρλοου Φασούλα πεντάδα. Στο ημίχρονο θα ορκιζόμουν οτι το σκορ ήταν περίπου 50-11. Ή κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον αυτό θυμάμαι.
Μπάλα : ΠΑΟΚ Λέστερ (Ή κάτι παρόμοιο απο Αγγλία) φιλικό το 96 μόλις είχαμε πάρει Λεσεκ Πις κ.α. Σκορ 3-0. Ελπίζω να μην κάνω λάθος και στα δύο δεν το κάνω για δημιουργία εντυπώσεων. Έτσι τα θυμάμαι.
Μπάσκετ : ΠΑΟΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ περίοδος 92/93, με Κόρφα Μπάνε Λεβινγκστον Μπάρλοου Φασούλα πεντάδα. Στο ημίχρονο θα ορκιζόμουν οτι το σκορ ήταν περίπου 50-11. Ή κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον αυτό θυμάμαι.
Μπάλα : ΠΑΟΚ Λέστερ (Ή κάτι παρόμοιο απο Αγγλία) φιλικό το 96 μόλις είχαμε πάρει Λεσεκ Πις κ.α. Σκορ 3-0. Ελπίζω να μην κάνω λάθος και στα δύο δεν το κάνω για δημιουργία εντυπώσεων. Έτσι τα θυμάμαι.
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-1 εθνικό στάδιο Κοζάνης...
2002-2003.. ήμουν 16 χρονών.. έπειτα από μεταφορά σε "ουδέτερη" έδρα λογο τιμωρίας της Τούμπας.
7.000 τρελαμένα ΠΑΟΚΙΑ στην κερκίδα..!!
Δε μπορούσα να κοιμηθώ μια βδομάδα που θα ερχόταν ο ΠΑΟΚ να παίξει στην Κοζάνη, καθώς όταν ερχόμουν πιτσιρικάς Θεσνίκη με πήγαινε ο πατέρας μου να δω μόνο καμια προπόνηση του μπασκετικού ΠΑΟΚ ύστερα από πολύ πρήξιμο..!!
(Ήθελα να δω Πέτζα πως να το κάνουμε..)
ΥΓ: Highlight του αγώνα που ο Μπέος καθόταν σ'ένα παγκάκι στην πλευρά του πετάλου και το γήπεδο φώναζε:
"Μπέο μ@υν@κι, θα σπάσει το παγκάκι!!"

2002-2003.. ήμουν 16 χρονών.. έπειτα από μεταφορά σε "ουδέτερη" έδρα λογο τιμωρίας της Τούμπας.
7.000 τρελαμένα ΠΑΟΚΙΑ στην κερκίδα..!!
Δε μπορούσα να κοιμηθώ μια βδομάδα που θα ερχόταν ο ΠΑΟΚ να παίξει στην Κοζάνη, καθώς όταν ερχόμουν πιτσιρικάς Θεσνίκη με πήγαινε ο πατέρας μου να δω μόνο καμια προπόνηση του μπασκετικού ΠΑΟΚ ύστερα από πολύ πρήξιμο..!!
ΥΓ: Highlight του αγώνα που ο Μπέος καθόταν σ'ένα παγκάκι στην πλευρά του πετάλου και το γήπεδο φώναζε:
"Μπέο μ@υν@κι, θα σπάσει το παγκάκι!!"
- teo4giannitsa
Εγω πρωτη φορα πηγα τουμπα 6 ετων με τον πατερα μου. Ενα φιλικο με τον εθνικο αστερα. Νομιζω ηταν ακομα στην ομαδα ο γιασεμακης 
Πρώτο μου ματς στο ΝΑΟ είναι με τη γριά 2-0, το 97' (ήμουν 15' χρονών)
[youtube]5j-7m_uUMBg[/youtube]
Και δεύτερο την ίδια χρονιά με γαύρο 2-1
[youtube]e9bllddk-5s&feature=related[/youtube]
[youtube]5j-7m_uUMBg[/youtube]
Και δεύτερο την ίδια χρονιά με γαύρο 2-1
[youtube]e9bllddk-5s&feature=related[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theodoros την Δευ 19 Σεπ 2011, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aureliano Buendia
Καλοκαίρι του '96.rainmaker έγραψε:Μπάλα : ΠΑΟΚ Λέστερ (Ή κάτι παρόμοιο απο Αγγλία) φιλικό το 96 μόλις είχαμε πάρει Λεσεκ Πις κ.α. Σκορ 3-0. Ελπίζω να μην κάνω λάθος και στα δύο δεν το κάνω για δημιουργία εντυπώσεων. Έτσι τα θυμάμαι.
Είχαμε κερδίσει 3-0 τη Λέστερ και 2-0 την Σαουθάμπτον.
Στο 2-0 σκόρερς οι Πις και Καπετανόπουλος.
Στο 3-0 νομίζω, Ζουμπούλης (2) Βρύζας.
Ας επιβεβαιώσουν οι κινητές εγκυκλοπαίδειες του site, αν βρουν χρόνο.
Πρωτο αγωνα που θυμαμαι και εγινα ΠΑΟΚ ... Ο τελικος του 1974 (6,5 ετων).
Πρώτο μου ματς στο γήπεδο 11 ετών στα γενεθλεια μου 7/1/1979... Ροδος-ΠΑΟΚ 1-0.
Είδα σφηνωμενος στα κάγκελα όλους τους παίκτες της τεράστιας εκεινης ομαδας, που μαζευα στα χαρτάκια.
Έφυγα κλαμμενος αλλα και εξστασιασμενος για το ΣΠΊΤΙ μου. Αναμνήσεις γλυκές που θα με συντροφεύουν μέχρι να πεθάνω.
Ποσο σε αγαπάω ΠΑΟΚαρα μου ...
Πρώτο μου ματς στο γήπεδο 11 ετών στα γενεθλεια μου 7/1/1979... Ροδος-ΠΑΟΚ 1-0.
Είδα σφηνωμενος στα κάγκελα όλους τους παίκτες της τεράστιας εκεινης ομαδας, που μαζευα στα χαρτάκια.
Έφυγα κλαμμενος αλλα και εξστασιασμενος για το ΣΠΊΤΙ μου. Αναμνήσεις γλυκές που θα με συντροφεύουν μέχρι να πεθάνω.
Ποσο σε αγαπάω ΠΑΟΚαρα μου ...
- geo_athens4
μπασκετ τελη της δεκαετιας του 90 στη λαρισα με γυμναστικο αλλα δε θυμαμαι ουτε καν αν νικησαμε.. επαιζε νομιζω ο πετζα τοτε..
μπαλα στα τρικαλα το 2000 τελευταια αγωνιστικη στο επικο 3-5 (0-3, 3-3 με κλασσικο γκολ που ο μιχοπουλος δεν πετυχαινει τη μπαλα σε γυρισμα του ουντεζε και 3-5 τελικο).. ωραια ομαδα τοτε με φρουσο ναλιτζη καφε με ραστα κ πολλους ακομα..
τουμπα πολυ προσφατα με θρασυβουλο 2-1 με ιβιτς και μπακαγιοκο στην εκπνοη.. παλατακι δεν εχω αξιωθει ακομα..
μπαλα στα τρικαλα το 2000 τελευταια αγωνιστικη στο επικο 3-5 (0-3, 3-3 με κλασσικο γκολ που ο μιχοπουλος δεν πετυχαινει τη μπαλα σε γυρισμα του ουντεζε και 3-5 τελικο).. ωραια ομαδα τοτε με φρουσο ναλιτζη καφε με ραστα κ πολλους ακομα..
τουμπα πολυ προσφατα με θρασυβουλο 2-1 με ιβιτς και μπακαγιοκο στην εκπνοη.. παλατακι δεν εχω αξιωθει ακομα..
- PRAKTORINOS
Ροδίτη μασκοφόρε,Zorro4 έγραψε:Πρώτο μου ματς στο γήπεδο 11 ετών στα γενεθλεια μου 7/1/1979... Ροδος-ΠΑΟΚ 1-0.
Είδα (...) όλους τους παίκτες της τεράστιας εκεινης ομαδας, που μαζευα στα χαρτάκια.
έχω μερικά... διπλά χαρτάκια,
εάν ψήνεσαι για να ανταλλάξουμε.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ...
Αν και στην ομαδα του 1978-79 δεν έπαιζαν κάποια από τα χαρτάκια σου... (εκτός αν δε θυμάμαι καλά εγώ)
ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.

Αν και στην ομαδα του 1978-79 δεν έπαιζαν κάποια από τα χαρτάκια σου... (εκτός αν δε θυμάμαι καλά εγώ)
ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.