Μακροπρόθεσμα εννοώ σε βάθος ετών, όχι φέτος μόνο!TransferMania έγραψε:Φετος δεν εχει δικαιωθει, εχει κανει πολλα λαθη. Αλλα πλεον με τοσες μεταγραφαρες, μπορει ανετα να παιξει το παιχνιδι του.
Razvan Lucescu V
- Μπαρκαρούτσος
Re: Razvan Lucescu V
- kataramenos5
Το 2019 το paoktv γυρισε την ταινια "The invincibles" και
το 2024 γυρισαμε το "The incredibles " .
Ηρθε η ωρα να γυρισουμε και το "Mission imposible"
αλλα με Ρουμανο στο βασικο ρολο.
- Montrealiotis
Gika πες μου σε παρακαλώ τι το αξιόποινο έκανε ο Ραζβαν κατεβαίνοντας από το λεωφορείο.
- Montrealiotis
Ρε πούστη ρουμανε αν δεν ήσουν στο -9 θα ήμουν σίγουρος ότι θα το σήκωνες. Τώρα έχω αμφιβολίες:)
Σταμάτα να έχεις η ομάδα πλέον έχει κάνει ριστάρτ τέλος.Το γυρισε απο -10 και πήρε κουπα σε τέσσερα παιχνίδια και δεν θα το γυρίσει τώρα που έχει 13.Απλή λογική.Montrealiotis έγραψε:Ρε πούστη ρουμανε αν δεν ήσουν στο -9 θα ήμουν σίγουρος ότι θα το σήκωνες. Τώρα έχω αμφιβολίες:)

Έβρισε αλλά τη βρισιά την άκουσε μόνο ο κεφτετσογλου…Montrealiotis έγραψε:Gika πες μου σε παρακαλώ τι το αξιόποινο έκανε ο Ραζβαν κατεβαίνοντας από το λεωφορείο.
Τι ψάχνεις τώρα ; Εδώ τιμώρησαν με αξιόποινη πράξη άτομο που ήταν απών .
Σε βιάζουν και σε τιμωρούν γιατί αντιδράς.
Ναι οκ αλλα -10 με ενα ματς λιγοτερο (αρα δυνητικα -7) με πλεον μεγαλη αβαντα υπερ γαυρου στη διαιτησια. Εγω παντως το πιστευω 100%Eagle1980 έγραψε:Σταμάτα να έχεις η ομάδα πλέον έχει κάνει ριστάρτ τέλος.Το γυρισε απο -10 και πήρε κουπα σε τέσσερα παιχνίδια και δεν θα το γυρίσει τώρα που έχει 13.Απλή λογική.Montrealiotis έγραψε:Ρε πούστη ρουμανε αν δεν ήσουν στο -9 θα ήμουν σίγουρος ότι θα το σήκωνες. Τώρα έχω αμφιβολίες:)![]()
![]()
![]()
Γεια σου kat με τα ωραία σουkataramenos5 έγραψε:Το 2019 το paoktv γυρισε την ταινια "The invincibles" και
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να παρουμε και Δουση να τραβαει με το σελφοκονταροkataramenos5 έγραψε:Το 2019 το paoktv γυρισε την ταινια "The invincibles" και
Κοιτα να δεις που εγω ηξερα οτι ο Λου ειναι αλλεργικος στην Ευρωπη και δεν του αρεσει να παιζει εκει...thomas Murg έγραψε:Ο πανηγυρισμός τους στο πρώτο γκολ νομίζω δείχνει πόσο πολύ θέλει να προχωρήσει η ομάδα στην Ευρώπη. Το χθεσινό ματς παίζει να έστρωσε τον ευρωπαϊκό δρόμο της επόμενης χρονιάς.
Πονηρέ ραζβαν τα πήρες όλα τα νεουδια αποστολή κ είσαι ικανός να τα ξεκινήσεις κιόλας κάποια…
Όταν σου φέρναν όμως τον μουλεν ενώ είχε αποχωρήσει ο Τσιμιροτ μας έκανες τον δύσκολο…
Τέλος πάντων, τους έστρωσες ρε κερατά κ δεν σ κάνουν αλλά τέτοια χουνέρια πια.
Απλά σήκωσε το κ το φετινό σε παρακαλώ γιατί γιατί είναι ….
Όταν σου φέρναν όμως τον μουλεν ενώ είχε αποχωρήσει ο Τσιμιροτ μας έκανες τον δύσκολο…
Τέλος πάντων, τους έστρωσες ρε κερατά κ δεν σ κάνουν αλλά τέτοια χουνέρια πια.
Απλά σήκωσε το κ το φετινό σε παρακαλώ γιατί γιατί είναι ….
- kataramenos5