aisiodoksos έγραψε:με μια ηττα εχετε ξεσαλωσει κατα του Αγγελου.
Εσύ αυτό κατάλαβες? Η ήττα είναι ένα αποτέλεσμα που μπορεί να ανοίξει τα μάτια σου μπας και καταλάβεις τι συμβαίνει, αλλά προφανώς δεν αρκεί. Δεν περίμενα καμιά ήττα για να σου πω οτι η πρόσληψη του Αναστασιάδη είναι κίνηση εναντίον του ΠΑΟΚ. Εναντίον κάθε φιλοδοξίας μας. Αν δεν το βλέπεις πρόβλημα σου.
Δεν βλέπεις τόσο καιρό οτι η ομάδα είναι αδύνατον να δημιουργήσει? Δεν έχει καμιά ισορροπία. Δεν βλέπεις οτι η γιόμα πάει σύννεφο? Θέλεις ήττα για να το καταλάβεις? Δηλαδή αν είχαμε κερδίσει 0-1 θα ήταν νομίζεις τα πράγματα καλά? Αν είναι έτσι, μην βλέπεις μπάλα, καλύτερα διάβαζε το αποτέλεσμα μόνο.
Προσωπικά δεν θέλω να απολυθεί. Θέλω να κάτσει μέχρι τέλους. Η χρονιά έτσι κι αλλιώς χαμένη είναι. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να σωθεί πλέον. Οι ομάδες χτίζονται το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και δεν χρειάζεται να είσαι μάγος για να καταλάβεις τι έγινε. Έγινε μια τρύπα στο νερό.
Απο μπάλα, ξέρω τι θα δω. ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό το υλικό απλά είναι κάτω του μετρίου. Χωρις Cb, με ένα μόνο Αμ.Χαφ επιπέδου, με 1 8αρι στοίχημα, με 1 δεξι χαφ και τίποτα αλλο δεν πας πουθενά. Μόνο στα μπακ είσαι γεμάτος.
Τουλάχιστον να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία μια και για πάντα