Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από sourmenetes »

DASKALOS4 έγραψε:Ειπε αυτος με αβαταρ ποντιακη σημαια...
Οοοχι οτι βαζει πατριδες θρησκειες προσωπικα πιστευω πανω απ τον ΠΑΟΚ ΟΟΟΟΧΙ ρε σεις
Τωρα θα απαντησει και θα πει τι σχεση εχει το αβαταρ
Ανθρωπος που λεει οτι ο προπονητης που εχεις τωρα και εχει τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΗΤΤΕΣ απο καθε αλλον στην ευρωπη, με αντιπαλους τερατα οπως λιν ζιμπρου κτλ..ειναι καλυτερος απο τον ΣΤΕΒΕΝΣ..ΑΣΤΟ
Αν κατσω να εξηγησω πιο πολυ χρονο θα χασω παρα θα κερδισεις κατι...
Επομενως,εχεις απολυτο δικιο.
Τη θρησκεια παντως που τη βρηκες ρε μαστορα???
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ρε συ δασκαλε μηπως σου εχει κλεψει καποιους τους κωδικους εγω σε θυμαμαι λιγο πιο ηρεμο
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

με μια ηττα εχετε ξεσαλωσει κατα του Αγγελου..απλα ντροπη ρε μαγκες.. οκ δεν τον χωνευεται δεν τον γουσταρετε αλλα caaaaalmaaa (που λεει και το ταλεντο που ανακαλυψε ο Μπολονι) .. τοση κακια για εναν ανθρωπο?? τοση πια? Απο εσας που τον κραζετε ειμαι σιγουρος οτι ουτε ενας δεν τον γνωριζει..γιατι αν τον γνωριζει και λεει οτι δεν ειναι ΠΑΟΚτσης τοτε <<ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ>> .
Αν θα βοηθησει σαν προπονητης θα το δειξει η ιστορια.. εγω σαν οπαδος του ΠΑΟΚ ευχομαι να πετυχει γιατι πραγματικα το αξιζει να ειναι επιτυχημενος σε αυτον τον συλλογο που τοσο μα τοσο αγαπαει. Ολα ειναι στο χερι του..αν θα πετυχει ειναι αλλη κουβεντα..με μια ηττα παντως δεν θεωρειται καποιος ξεπερασμενος και κακος προπονητης...
Η μεγαλη μου πικρα ειναι οτι παιδια τα οποια υποστηριζαν περυσι χουμπ (οπως στηριζα και εγω και νομιζω οτι επρεπε να συνεχισει και να μην ειχαμε καν Αγγελο , αλλα ρε γ@μωτο τον εχουμε τωρα τι θα κανουμε θα κραζουμε μεχρι να φυγει? ) βγαζουν κομπλεξ για τον Αναστασιαδη που χωρις να δουμε εστω ρε π#στη μου ενα ρημαδι 3μηνο -4μηνο να δουμε πως στρωνει η ομαδα , αν στρωνει , αν δεν στρωνει να κανει μεταγραφες το Γεναρη (οπως και ο Χουμπ) και μετα απο εκει να βγαλει την χρονια και να κριθει απο τα αποτελεσματα.. απο ποτε εχει να τελειωσει προπονητης χρονιά στον ΠΑΟΚ .. εχω ξεχασει.. παντως και με Αγγελο στην χειροτερη θα ειμαστε στην 5αδα αρα Ευρωπη θα εχουμε μην αγχωνεστε.. (εγω περιμενω να βγει 2ος ο ΠΑΟΚ και πειτε με οτι εθελοτυφλω και οτι ειμαι βλακας , χαζος , στον κοσμο μου , αμπαλος ..γενικα στους αισιοδοξους πανω κατω αυτα γραφεται αλλα πιο κοσμια οσο εχω δει ) .. Ξεκαθαρα ομως αν δεν πετυχει ναι τελος το κεφαλαιο Αναστασιαδη για τον ΠΑΟΚ ..την ευκαιρια την εχει (την τελευταια του) αν θα την αξιοποιησει ειναι καθαρα στο χερι του..

υγ. με ολα αυτα που γραφονται πραγματικα φευγει και η ορεξη οχι μονο να γραψει κανεις στο φορουμ αλλα απλα και να διαβασει γιατι ξερει πλεον οτι πιο πολυ θα του ανεβει η πιεση στο κοκκινο με τις ειρωνιες και τα πεσιματα στην ομαδα και γενικα ολη αυτη την μιρλα και την κακια προς διαφορα προσωπα.. Πρεπει να χαλαρωσουμε ολοι δεν γινεται ετσι δουλεια.
υγ2. πως το πε ο Αγγελος στην συνεντευξη? <<Την αγαπαμε την ομαδα να μην την πνιξουμε>> ..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ αισιοδοξε συγνωμη κιολας παροτι μου εισαι πολυ συμπαθης το τελευταιο σου ποστ μου θυμιζει δακρυβρεχτη ελληνικη ταινια του 60'
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

obanebane έγραψε:Ρε συ αισιοδοξε συγνωμη κιολας παροτι μου εισαι πολυ συμπαθης το τελευταιο σου ποστ μου θυμιζει δακρυβρεχτη ελληνικη ταινια του 60'
:D δεν ξερω για δακρυβρεχτη ελληνικη ταινια παντως οταν λοιδορειται ενας ανθρωπος ο οποιος αγαπαει οντως τον ΠΑΟΚ και τον κρινουν επειδη πιστευει πολυ στον Θεο και τον λενε γραφικο και και και .. και μεσα απο μια ηττα εχουμε βγαλει ολα τα συμπερασματα για το τι θα δουμε ολη τη χρονια τοτε σορρυ ισως να γινομαι υπερβολικος αλλα δεν την παλευω με ολο αυτο που γινεται τις τελευταιες μερες...μαλλον να μην ασχολουμαι θα ειναι η συμβουλη σου. ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε λεω να μην ασχολεισαι προς θεου δε θα σου πω εγω τι να κανεις,απλα ολα αυτα τα λαθη που εκανε στις επιλογες του και η τραγικη εμφανιση της ομαδας που τονιζονται απο πολλους εδω μεσα δε γινεται να περνανε απαρατηρητα και να τα δικαιολογουμε.
Αρκετα συγκεντρωθηκαν κατω απο το χαλι δε χωραει αλλα.
Δε λεω οτι ο Αναστασιαδης φταιει για ολα,ισα ισα που φταιει για τα λιγοτερα για την εμφανιση και το αποτελεσμα ομως ειναι αυτος που φταιει 100%
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

συμφωνω απολυτα μαζι σου! Το ματς το εχασε ο Αγγελος με τις αλλαγες (? :? ) που εκανε.. η εμφανιση κατ εμε παλευοταν μεχρι το 60-65 ..μετα απο εκει με αυτο που ειδα τρομαξα .. οπως και ολοι οι υπολοιποι..δεν λεω οτι πεταει αυτη τη στιγμη η ομαδα αλλα σε καποιο χρονο ισως και να πεταει..εγω αυτο λεω να εχουμε λιγη υπομονη..εδω ο αλλος που δεν τον πηγαινε κανενας .. ο ΓΔ.. αποκλειστηκε και εκατσε μεχρι τα ημιτελικα κυπελλου..γιατι? γιατι να μην το δω και αυτο με εναν ανθρωπο οπως και να το κανουμε δικο μας..

υγ. φυσικα δεν εννοω να ειμαστε 8οι και να λεω να μεινει..δεν ειμαι ουτε τρελος , ουτε χαζος (θελω να πιστευω :mrgreen: )! αυτο που λεω να τον δουμε ενα 3-4 μηνο και μετα να κρινουμε το αν εχει δουλεψει και αν μπορει να ανταπεξελθει! Εμενα αυτη η γιομα με ενοχλησε (οπως ολους λογικα) παρολαυτα εχω δει και αλλα πραγματα εστω και στα φιλικα..τοση γιομα πρωτη φορα ειδα..για αυτο λεω οτι θελω να δω και αλλα παιχνιδια..αν το βλεπουμε αυτο το πραγμα για 5-6 παιχνιδια τοτε ναι φυσικα φταιει ο Αγγελος και να τον διωξουμε. Αλλα να τον δουμε πρωτα!
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Φυσικά κ δεν είμαστε εμείς που θα τον κρατήσουμε ή που θα τον διώξουμε.

Αλλά γιατί να τον διώξουΝΕ ρε παιδιά ?

Τι είναι ο Αγγελος ? Κανένας άγνωστος που πατάει πρώτη φορά το πόδι του στην Τούμπα κ δεν τον ξέρανε όταν τον φέρανε ?

Μια χαρά τον ξέρανε κ απ την καλή κ την ανάποδη.

Τα περί Παναγίας, γραφικότητας κ δηλώσεων είναι για να έχουν να γράφουνε τα ΑΡΔ κ να ασχολούνται όσοι θέλουνε.

Αυτοί που τον επιλέξανε , ξέρανε τι επιλέγουνε κ γιατί.

Ας φερθούνε επιτέλους υπεύθυνα.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

aisiodoksos έγραψε:με μια ηττα εχετε ξεσαλωσει κατα του Αγγελου.
Εσύ αυτό κατάλαβες? Η ήττα είναι ένα αποτέλεσμα που μπορεί να ανοίξει τα μάτια σου μπας και καταλάβεις τι συμβαίνει, αλλά προφανώς δεν αρκεί. Δεν περίμενα καμιά ήττα για να σου πω οτι η πρόσληψη του Αναστασιάδη είναι κίνηση εναντίον του ΠΑΟΚ. Εναντίον κάθε φιλοδοξίας μας. Αν δεν το βλέπεις πρόβλημα σου.

Δεν βλέπεις τόσο καιρό οτι η ομάδα είναι αδύνατον να δημιουργήσει? Δεν έχει καμιά ισορροπία. Δεν βλέπεις οτι η γιόμα πάει σύννεφο? Θέλεις ήττα για να το καταλάβεις? Δηλαδή αν είχαμε κερδίσει 0-1 θα ήταν νομίζεις τα πράγματα καλά? Αν είναι έτσι, μην βλέπεις μπάλα, καλύτερα διάβαζε το αποτέλεσμα μόνο.

Προσωπικά δεν θέλω να απολυθεί. Θέλω να κάτσει μέχρι τέλους. Η χρονιά έτσι κι αλλιώς χαμένη είναι. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να σωθεί πλέον. Οι ομάδες χτίζονται το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και δεν χρειάζεται να είσαι μάγος για να καταλάβεις τι έγινε. Έγινε μια τρύπα στο νερό.

Απο μπάλα, ξέρω τι θα δω. ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό το υλικό απλά είναι κάτω του μετρίου. Χωρις Cb, με ένα μόνο Αμ.Χαφ επιπέδου, με 1 8αρι στοίχημα, με 1 δεξι χαφ και τίποτα αλλο δεν πας πουθενά. Μόνο στα μπακ είσαι γεμάτος.

Τουλάχιστον να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία μια και για πάντα
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Παντως άλλο ειναι να κανεις κριτική και να επισημαίνεις τα λάθη κάποιου και άλλο ειναι να ειρωνεύεσαι και να τον απαξιώνεις. Δείχνεις να ευχαριστιέσαι την αποτυχία του έστω κι αν αυτό σημαίνει ζημιά του ΠΑΟΚ.
Προφανώς αυτό δεν σημαίνει ο ΠΑΟΚ πανω απολα, μάλλον υπαρξιακό πρόβλημα δείχνει.

Σημ. Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο ποσταρισμα, γενικά αναφέρομαι.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Πάντως είναι οξύμωρο να προσλαμβάνεις έναν τόσο μεγάλο σε ηλικία - και για πολλούς παρωχημένο - προπονητή όταν θέλεις να κάνεις καινούργια αρχή. Ο Παναθηναικός για παράδειγμα δουλέυει με νέο προπονητή, το ίδιο και ο Ολυμπιακος. Εμείς συνχώς φέρνουμε εξηντάρηδες που δεν είναι και στα καλύτερά τους. Ο μόνος σχετικά νέος προπονητής ήταν ο Δώνης που αν είχε μείνει στον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι θα είχε κάνει δουλειά.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

buffos έγραψε:
aisiodoksos έγραψε:με μια ηττα εχετε ξεσαλωσει κατα του Αγγελου.
Εσύ αυτό κατάλαβες? Η ήττα είναι ένα αποτέλεσμα που μπορεί να ανοίξει τα μάτια σου μπας και καταλάβεις τι συμβαίνει, αλλά προφανώς δεν αρκεί. Δεν περίμενα καμιά ήττα για να σου πω οτι η πρόσληψη του Αναστασιάδη είναι κίνηση εναντίον του ΠΑΟΚ. Εναντίον κάθε φιλοδοξίας μας. Αν δεν το βλέπεις πρόβλημα σου.

Δεν βλέπεις τόσο καιρό οτι η ομάδα είναι αδύνατον να δημιουργήσει? Δεν έχει καμιά ισορροπία. Δεν βλέπεις οτι η γιόμα πάει σύννεφο? Θέλεις ήττα για να το καταλάβεις? Δηλαδή αν είχαμε κερδίσει 0-1 θα ήταν νομίζεις τα πράγματα καλά? Αν είναι έτσι, μην βλέπεις μπάλα, καλύτερα διάβαζε το αποτέλεσμα μόνο.

Προσωπικά δεν θέλω να απολυθεί. Θέλω να κάτσει μέχρι τέλους. Η χρονιά έτσι κι αλλιώς χαμένη είναι. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να σωθεί πλέον. Οι ομάδες χτίζονται το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και δεν χρειάζεται να είσαι μάγος για να καταλάβεις τι έγινε. Έγινε μια τρύπα στο νερό.

Απο μπάλα, ξέρω τι θα δω. ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό το υλικό απλά είναι κάτω του μετρίου. Χωρις Cb, με ένα μόνο Αμ.Χαφ επιπέδου, με 1 8αρι στοίχημα, με 1 δεξι χαφ και τίποτα αλλο δεν πας πουθενά. Μόνο στα μπακ είσαι γεμάτος.

Τουλάχιστον να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία μια και για πάντα
Πρωτα απο ολα το αν θα βλεπω μπαλα και το τι βλεπω εγω διαφερει σε σχεση με εσενα..για μενα τρυπα στο νερο θα ειναι αν δεν προωθηθουν νεα παιδια απο την ακαδημια , οσο μπορω θα το λεω και θα το ξαναλεω..ουτε μεταγραφες ουτε τιποτα...προωθηση των παιδιων απο τις ακαδημιες και μεσα σε μια 3ετια-4ετια εχεις μια ομαδα που θα παραμιλανε..εχει αρκετα νεα παιδια τα οποια εχουν εξαιρετικο ταλεντο και θα πρεπει να προσεχτουν και να μην χαθουν..για εμενα η ηττα στη Ζιμπρου δεν ηταν το 1-0 , ηταν οτι ουτε ενα απο τα παιδια που ειχαμε στην προετοιμασια δεν χρησιμοποιηθηκε..για εμενα αυτο ηταν το μεγαλο φαουλ του ΑΑ. Και να ξες δεν ειμαι απο αυτους που στις ηττες (ακομα και η μια πισω απο την αλλη να γινονται) δεν θα βγω να πω τα αχρηστα τα πιτσιρικια μας που δεν κανουν τιποτα κτλ κτλ και γενικα να καταστροφολογω και να ζηταω μια καραβια παικτες...
Ξεκαθαρα αν ο ΑΑ δεν βαλει 3-4 παιδια απο τις ακαδημιες να παιξουν πανω απο 30 παιχνιδια για μενα δεν πρεπει να κατσει και 2ο χρονο. Αν κανει αυτο και του χρονου μου βαλει αλλα 3-4 παιδια απο κατω τοτε να κατσει και αλλο . Βασικα δεν με νοιαζει το ποιος προπονητης θα το κανει αρκει να το κανει..ετσι χτιζονται οι ομαδες.. Γνωμη μου παντα. Με τα παιδια μας λοιπον για να σου απαντησω εχω και αριστερο εξτρεμ (αν και σιγουρα θελω εναν παικτη εκει με μεταγραφη! μονο μια! καμια αλλη θεση) , και κεντρικο αμυντικο , και 8αρι και οτι γουσταρεις. Μια χαρα πληρης ομαδα ειμαι.. εκτος αν ονειροβατουσες οτι φετος θα επαιρνες πρωταθλημα και σου το χαλασαν. Με αυτο που σου λεω παντως , με αυτη την τακτικη πιο συντομα θα φτασουμε εκει που ονειρευομαστε και οχι με πυροτεχνηματα και 11 ακριβες μεταγραφες (βλ. πολυμετοχικο) ..
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Ο ΑΑ θα κριθει απο αυτα που θα εχει καταφερει τον Μαιο ..οχι επειδη θα ειναι χαμενη η χρονια αλλα για να δουμε αν η δουλεια που εχει κανει μεχρι τοτε εχει περιθωρια εξελιξης και ποια ειναι αυτα..μεχρι τοτε και εσυ και εγω και ολοι μας κανουμε εικασιες για το τι θα δουμε καθως το δειγμα αγωνων ειναι πολυ μικρο.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

KOSTAS54 έγραψε:Παντως άλλο ειναι να κανεις κριτική και να επισημαίνεις τα λάθη κάποιου και άλλο ειναι να ειρωνεύεσαι και να τον απαξιώνεις. Δείχνεις να ευχαριστιέσαι την αποτυχία του έστω κι αν αυτό σημαίνει ζημιά του ΠΑΟΚ.
Προφανώς αυτό δεν σημαίνει ο ΠΑΟΚ πανω απολα, μάλλον υπαρξιακό πρόβλημα δείχνει.

+1926 ολη η κατασταση του φορουμ ολες αυτες τις μερες γραμμενη σε λιγες γραμμες.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

KOSTAS54 έγραψε:Παντως άλλο ειναι να κανεις κριτική και να επισημαίνεις τα λάθη κάποιου και άλλο ειναι να ειρωνεύεσαι και να τον απαξιώνεις. Δείχνεις να ευχαριστιέσαι την αποτυχία του έστω κι αν αυτό σημαίνει ζημιά του ΠΑΟΚ.

Εγω παντως φιλε τα αγγελοσκυλα ειναι που ειρωνεύομαι, και ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ επιδη εχουν τον ΑΑ ΠΑΝΩ απο τον ΠΑΟΚ.

Βεβαιως να υπαρχουν και ιδωλα και legends στην ομαδα λογο της προσφορας τους αλλα εξω απο τον ΠΑΟΚ αυτη η αηδιαστικη προσωπολατρια.

Ελεος πια με ατομα τα οποια καποιοι θελουν να μας επιβαλουν με το ετσι θελω απλα και μονο επειδη αποφασισαν οτι τους "γουσταρουν" και ουτε καν για ποδοσφαιρικους λογους.

15 και τωρα χρονια με αυτον μας σπανε τα @@ οι οπαδοι του και αναρωτιεστε γιατι υπαρχει αυτη η αντιδραση?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”