Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από K_geo »

kataramenos5 έγραψε:Θα ειχες απολυτο δικιο αν δεν υπηρχε η προιστορια που λεει οτι δεν εχει καμια σημασια ποιος θα ερθει(Χιτσφελντ,Γκουαρντιολα,οποιον γουσταρετε) αφου το Μαρτη με ΓΧ η (πιθανοτατα) Παυλαρα(για να κλεισουν και στοματα) θα τη βγαλεις.5ος χρονος που βλεπουμε το ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, τι σε κανει να αισιοδοξεις οτι κατι θ αλλάξει?Αλλαξαμε τα παντα ΤΔ,προπονητες παικτες,τα πλακακια κι ομως καθε χρονο τα ιδια .Αρα...

ΥΓ Ζει ακομα ο Χιτσφελντ ? :shock:
ναι. οκ, σωστο και λογικο βαση της...προϊοστοριας όπως λες. :roll: :lol:

απλά να, δεν καταλαβαίνω το απο πότε η προϊστορία λέει ότι ξεκινάμε το κράξιμο απο τις 6 Μαϊου... ήμουν συνηθισμένος πρώτα να γίνονται οι ανακοινώσεις και την επόμενη να αρχίζει. αυτή η ...πρόληψη με έχει κάπως έτσι : :shock: :shock: :shock:

Τώρα, εσύ, θα ήθελα να μου αιτιολογήσεις, το "5ος χρόνος που βλέπουμε το ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ", που βασίζεται... 8-) :roll:

α!
και να το πω αν είναι απο τώρα για να το ξέρετε για του χρόνου :D . Δεν θα έχει φέτος "μεγάλες επενδύσεις" και "παιχταράδες" και "χώσε 30 εκκατομύρια" κτλ κτλ.. Τον Οκτώβρη είναι τα...σπουδαία και λεφτά καλά θα μπουν στην ομάδα....απο του χρόνου. Και κάτι μου λέει ότι όπως τον Αύγουστο έλεγα για 5η θέση και περίπου 25 βαθμούς απο τον 1ο και 15 απο τον 2ο στην κανονική διάρκεια, εεεε... δεν έπεσα και πολύ μακριά... 8-)

τέλος, τα περι "εσεις" και τα περι "ονείρων" που μερικοί τα μπλέκουν με την πιθανή (και ορθά κατα την προσωπική μου άποψη) ανανέωση σε Τζαβέλλα,Τζιόλη και δεν ξέρω ποιον άλλο οι αρμόδιοι θα αποφασίσουν, αλλού παρακαλώ. μετά μη λέτε πχ τον goran για ΠΑΟΚόμετρα κτλ κτλ.

αυτά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dim, αλήθεια τώρα ρε φίλε και δίχως καμία διάθεση ειρωνείας, αν με τον Τούντορ χρειαζόσουνα χάπια, με εκείνον τον......................Φρίνγκερ πως την πάλευες ρε αδερφέ;;; :)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Από αυτά που διάβασα εδώ μέσα και από τον ουκρανό δημοσιογράφο στην κεντρική, πρόκειται για μπακ που εξελίχθηκε σε φουλμπακ. Ελπίζω να μας βγει Λίνο και ΟΧΙ Έτο.
Από κει και πέρα, ας περιμένουμε το χορτάρι που είναι ο καλύτερος κριτής.
Το θετικό είναι ότι έχουν ξεκινήσει οι κινήσεις νωρίς. Επιτέλους.
Θα μιλούσα και για "σχεδιασμό" αλλά από την στιγμή που δεν έχει ακουστεί τίποτα για προπονητή (ίσως και να είναι καλό), δεν θα το κάνω ακόμα.
Θέλω να πιστεύω ότι με την λήξη των po (ΑΝ γίνουν) θα έχουμε μαζικές ανακοινώσεις για παίκτες-προπονητή και τα τόπικ τους φέτος να είναι μικρότερα από άλλες χρονιές.

PS: Όπως ο palok στην σπυριάρα θέλει να δει φέτος μια αθλητική ομάδα με μαυρούκους να πηδάνε στον Θεό και να καρφώνουν με θρι σίξτι, έτσι κι εγώ θέλω επιτέλους ΘΕΑΜΑ. Να δω τρίπλες και ζογκλερικά που με έχουν λείψει από εποχής Αντρέ και Στοχ. Και στα παπάκια μου οι τίτλοι. Σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

K_geo έγραψε:α!
και να το πω αν είναι απο τώρα για να το ξέρετε για του χρόνου :D . Δεν θα έχει φέτος "μεγάλες επενδύσεις" και "παιχταράδες" και "χώσε 30 εκκατομύρια" κτλ κτλ.. Τον Οκτώβρη είναι τα...σπουδαία και λεφτά καλά θα μπουν στην ομάδα....απο του χρόνου...
...του χρόνου;;; :shock:

Άρα..................................στην 6ετία... :o

Άρα..................................3ετές πλάνο Χ 2 !!! :opaokara:

Άρα..................................τιτάνια υπομονή από πλευράς Ιβάν!!! :D

Άρα..................................τζάμπα τον κράζουν κάποιοι για ανυπόμονο οπαδό τον άνθρωπο!!! :?

Υ.Γ. Απλοί και καθημερινοί συνειρμοί... :roll:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η παράγκα του μπαρμπα Θωμά ελπίζω να είναι στα τελευταία της

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ούτε εγώ θα έβαζα λεφτά στη θέση του ή τουλάχιστον θα έβαζα τόσα ώστε και με βάση το ffp να είμαι οκ για την επόμενη 5ετία ή να είναι η ομάδα το 2ο μεγαλύτερο μπατζετ στην Ελλάδα. Φυσικά σε αυτό το σημείο πρέπει να γίνει μια επεξήγηση η οποία θα αναφέρει ότι ναι, οκ, 2ο μεγαλύτερο μπατζετ και χαϊρι δεν ειδε κτλ κτλ, αλλά το θέμα μας είναι το οικονομικό στην παρούσα και όχι το πως αυτό καταγράφεται εντός αγωνιστικών χώρων.

όταν με το καλό ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ψαροκώσταινα και μπουν αυτοί που πρέπει να μπουν φυλακή και φύγουν αυτοί που πρέπει να φύγουν, τότε θα έχωνα. μέχρι τότε, μλκς, δεν είμαι.

στην τελική, αν γουστάρουμε, ας πάρουμε 20 χιλιάρικα διαρκείας και ας του πούμε του Πόντιου "4 μύρια πανω σε σχέση με πέρυσι είσαι στα έσοδα απο διαρκείας, καντα μεταγραφές". Δεν γίνεται μόνο να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το τι να κάνει και αν θα κατέβει/τιμωρηθεί η ομάδα ή όχι. σωστά; :roll:

Επίσης, οι...ανυπόμονοι, καλό θα είναι να έχουν και στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους ότι το πιο πιθανό είναι το καλοκαίρι που μας έρχεται, ο ΠΑΟΚ θα κάνει ρεκόρ στην ιστορία του για έσοδα απο πωλήσεις παιχτών. οπότε ας έχουμε στο νου μας ότι μπορεί να μιλάμε για ένα μακρύ, μακρύ καλοκαίρι... :roll:

απλά και σταράτα λόγια.
Άβαταρ μέλους
goran 64

eorptol έγραψε:Η παράγκα (η καλύβα) του μπαρμπα Θωμά] ελπίζω να είναι στα τελευταία της

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ ωραίο βιβλίο...πολύ άσχημο "έργο"... ;)

K_geo, ξέρεις ότι σε όσα λες συμφωνώ κι ότι το παραπάνω trol μου είχε διαφορετικούς παραλήπτες φαντάζομαι...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

K_geo έγραψε:.....
όταν με το καλό ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ψαροκώσταινα και μπουν αυτοί που πρέπει να μπουν φυλακή και φύγουν αυτοί που πρέπει να φύγουν, τότε θα έχωνα. μέχρι τότε, μλκς, δεν είμαι....
Αυτό αν θυμάσαι, το έχει τονίσει από την ημέρα που ανέλαβε. Όταν μίλησε για Μπαρτσελόνα.
Και ρωτάω εγώ με το λίγο μυαλό μου: αν έχει χώσει τόσα σε ένα βρώμικο πρωτάθλημα, πόσα θα χώσει σε ένα καθαρό; ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αυτός ο Μπισεσβάρ (μάλλον ΑΡΔιά μου φαίνεται αλλά να χαμε να λέγαμε) που γράφτηκε ότι προτάθηκε στον Π.Α.Ο.Κ., εκτός από χοντροκώλης (που θα γουστάρει κι ο Maniac) έχει και μπυροκοίλι ή ιδέα μου είναι;;; :o
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 06 Μάιος 2016, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το θεμα για αρχη ειναι το δευτερο μεγαλυτερο μπατζετ του πρωταθληματος να παιζει ως δευτερο μεγαλυτερο μπατζετ του πρωταθληματος και οχι να διασυρεται απο καθε χωριο οπως τα τελευταια χρονια ή να παλευει για την 3η-4η-5η θεση...

επισης για αλλαγη ρε παιδι μου ας αποκτησουμε ενα σταθερο παραγοντικο κορμο στο αγωνιστικο κομματι...

επισης για αλλαγη παλι ρε παιδι μου, ας υπαρξουν ξεκαθαροι ρολοι στο ποιος κανει κουμαντο στα αγωνιστικα και ας του δωθει ενα μπατζετ να το διαχειριστει οπως θελει μακρια απο επιτροπες, υποεπιτροπες και συμβουλες των εξωθεν...

ας πετυχουμε αυτα τα φαινομενικα απλα πραγματακια για ξεκινημα και διαμαρτυριες δε θα υπαρξουν (ή για να μην ειμαστε απολυτοι θα υπαρξουν στον ελαχιστο βαθμο)...

γιατι αγωνιστικα τα τελευταια χρονια τα βηματα γινονται προς τα πισω και οχι προς τα μπρος...και γινονται και με πολυ γρηγορο ρυθμο κιολας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σωστο συζητάμε για το ψ και ω ενώ το α δεν καναμε ακομα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σερα4, θεωρώ ότι έχεις καταλάβει ότι δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά εκφράζω την τεράστια απορία μου γιατί υπάρχει αυτή η πρώϊμη "αγωνία" για μερικά θέματα... γενικά... πολύ νωρίς για κριτική τέτοιου είδους...

προσωπικά θεωρώ, ότι ο Προπονητής, αν δεν είναι τελικά ο Ίβιτς αυτός, ακόμα και μέσα Ιούνη να έρθει, υπάρχουν και ευκαιρίες σε ελεύθερους παίχτες που είναι αμαρτία να μην τις κυνηγάμε στο μεσοδιάστημα ειδικά άν είναι σε θέσεις που δεδομένα υπάρχουν κενά ή περιθώρια για ενίσχυση, υπάρχει και το γιουρο που θα αλλάξει σίγουρα τα δεδομένα γύρω απο τις μεταγραφικές αναζητήσεις/τάσεις παιχτών και ομάδων, η πιθανή πώληση λούκας που ίσως δώσει ένα πολύ σημαντικό ποσό για να διαχειριστούν οι όποιοι αρμόδοι να το κάνουν...

αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι πρέπει να κοιτάμε τα π.ο και να καταταχτούμε όσο ψηλότερα μπορούμε ώστε η ομάδα και ανάσες να πάρει αλλά και χρόνο να κερδίσει...

ασε δε που μέσα στη σειρά αγώνων μπορεί και... να αλλάξουμε άποψη για μερικούς ποδοσφαιριστές και τις ικανότητες τους... :roll:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Συμφωνώ Κώστα...Όλα με την σειρά τους!!! ;)

Το κακό βέβαια είναι ότι τα play off (φαίνεται ότι) πάνε για το........αγελαδοκούρεμα και αυτές οι ανάσες των παιχτών μάλλον που αναφέρεις ίσως είναι και φέτος μηδαμινές, ασχέτως θέσης κατάταξης μας σ αυτά!!! :x
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

goran 64 έγραψε:Αυτός ο Μπισεσβάρ (μάλλον ΑΡΔιά μου φαίνεται αλλά να χαμε να λέγαμε) που γράφτηκε ότι προτάθηκε στον Π.Α.Ο.Κ., εκτός από χοντροκώλης (που θα γουστάρει κι ο Maniac) έχει και μπυροκοίλι ή ιδέα μου είναι;;; :o

Σωστός :mrgreen:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

eorptol έγραψε:Ε καλα ούτε στο στοίχημα δεν παίζει ότι σε κάθε κράξιμο θα αποθεωνεις τον συγγραφέα του ποστ όταν τσιριγωτη κάνεις ΕΝΑ θετικό σχόλιο για ΠΑΟΚ τότε θα θεωρήσω καλοπροαιρετη την κριτική σου και για το ματς Ντόρτμουντ ΠΑΟΚ :) :)

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είσαι πολύ μεγάλος όμως..
Με μυαλό παιδιου του δημοτικού. Πες μου ότι μετράς κ τα παγωτά που τρως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”