ναι. οκ, σωστο και λογικο βαση της...προϊοστοριας όπως λες.kataramenos5 έγραψε:Θα ειχες απολυτο δικιο αν δεν υπηρχε η προιστορια που λεει οτι δεν εχει καμια σημασια ποιος θα ερθει(Χιτσφελντ,Γκουαρντιολα,οποιον γουσταρετε) αφου το Μαρτη με ΓΧ η (πιθανοτατα) Παυλαρα(για να κλεισουν και στοματα) θα τη βγαλεις.5ος χρονος που βλεπουμε το ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, τι σε κανει να αισιοδοξεις οτι κατι θ αλλάξει?Αλλαξαμε τα παντα ΤΔ,προπονητες παικτες,τα πλακακια κι ομως καθε χρονο τα ιδια .Αρα...
ΥΓ Ζει ακομα ο Χιτσφελντ ?

απλά να, δεν καταλαβαίνω το απο πότε η προϊστορία λέει ότι ξεκινάμε το κράξιμο απο τις 6 Μαϊου... ήμουν συνηθισμένος πρώτα να γίνονται οι ανακοινώσεις και την επόμενη να αρχίζει. αυτή η ...πρόληψη με έχει κάπως έτσι :

Τώρα, εσύ, θα ήθελα να μου αιτιολογήσεις, το "5ος χρόνος που βλέπουμε το ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ", που βασίζεται...

α!
και να το πω αν είναι απο τώρα για να το ξέρετε για του χρόνου

τέλος, τα περι "εσεις" και τα περι "ονείρων" που μερικοί τα μπλέκουν με την πιθανή (και ορθά κατα την προσωπική μου άποψη) ανανέωση σε Τζαβέλλα,Τζιόλη και δεν ξέρω ποιον άλλο οι αρμόδιοι θα αποφασίσουν, αλλού παρακαλώ. μετά μη λέτε πχ τον goran για ΠΑΟΚόμετρα κτλ κτλ.
αυτά.