Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
-
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Από όλα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες και ειδικά για τενεκεδες, συν την παραπληροφορηση, μου κάνεις αυτή την παρατήρηση.
Οκ έγινε
Οκ έγινε
Εκτιμώ ότι θα έχουμε υπαναχώρηση Μυστακίδη στο τέλος αν παραιτηθεί ο Κατσαρής.
Το θέμα είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο θα εκφραστεί, γιατί θα αναγκαστεί να το κάνει, θα δείξει αν αυτή η υπαναχώρηση είναι προσωρινή ή οριστική, τουλάχιστον στα μάτια της κοινής γνώμης.
Ουσιαστικά το μπαλάκι θα ξαναπεράσει στον Ιβάν.
Και μένει μετά εκείνος να αναλύσει την ανακοίνωσή που έβγαλε την επομένη αυτής του ΑΣ.
Το ''θα κάνω το γήπεδο'' έχει μέχρι τη στιγμή που μιλάμε μηδενική αξία και για Μυστακίδη και για Σαββίδη.
Το θέμα είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο θα εκφραστεί, γιατί θα αναγκαστεί να το κάνει, θα δείξει αν αυτή η υπαναχώρηση είναι προσωρινή ή οριστική, τουλάχιστον στα μάτια της κοινής γνώμης.
Και μένει μετά εκείνος να αναλύσει την ανακοίνωσή που έβγαλε την επομένη αυτής του ΑΣ.
Το ''θα κάνω το γήπεδο'' έχει μέχρι τη στιγμή που μιλάμε μηδενική αξία και για Μυστακίδη και για Σαββίδη.
-
george188 έγραψε:Billpaok666 επειδη δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω το υφάκι των απαντήσεων σου μπορεις να το κρατήσεις για σένα. Δεν εχω γίνει μπίλιες με κανέναν εδω μεσα οπότε οσο και αν το αποζητάς δεν θα γίνω ουτε με σενα. Κάτσε στη γωνία σου και θα κάτσω στη δικιά μου και αν θες την αποψη μου δες την απαντηση μου στον psykoman που μου απαντησε χωρίες ειρωνείες. αντε και καλή συνεχεια
Κανένα υφακι. Παρουσίασες σαν δεδομένο ότι ελάχιστα μέσα ασχολήθηκαν, και απάντησα αναλυτικά πως μπορεί κάποιος να ψάξει και με λινκ των αποτελεσμάτων μάλιστα προς απάντηση στο μήνυμα σου.
Επειδή ζητούνται αποδείξεις και έτσι είναι το σωστό, αυτό ακριβώς έκανα.
Mīngus έγραψε:Εκτιμώ ότι θα έχουμε υπαναχώρηση Μυστακίδη στο τέλος αν παραιτηθεί ο Κατσαρής.
Αν για κατι τοσο μεγαλο κανει πισω μεσα σε μια εβδομαδα επειδη λακισε ενας υπαλληλος, τοτε μαλλον δεν το ειχε παρει και πολυ ζεστα το θεμα ή ακομα χειροτερα δεν το θεωρησε κατι σοβαρο ωστε να εχει μελετησει ολες τις πιθανες δυσκολιες.
Τα περισσοτερα απο αυτα που συζηταμε εδω και 5 μερες θα ειχαν ηδη απαντηθει αν ειχε βγει ενας χριστιανος απο τον ΑΣ να μας πει δεκα πραγματα.
Και συμφωνω και εγω με καποιους οτι δεν εχει κανενα νοημα να παραμενει ανοιχτο το τοπικ χωρις να εχουμε ουτε την παραμικρη απαντηση για κατι.
Συμφωνώ μέχρι τελειας με το post του icue. Αν στη πρώτη δυσκολία ή κριτική κάνεις πισω είτε κατι δεν υπολόγισες σωστά είτε δεν σε καίει κιολας οποτε καλυτερα που δεν πάμε για γκρέμισμα τουμπας. Αν αποφασισει ο ΑΣ να επικοινωνήσει τι εχει παιχτεί νομίζω το κλίμα θα ηρεμήσει σε μεγάλο βαθμο.
στο τουιτερ διαβασα και αλλες προτασεις
να δωσει ο Μυστα χορηγια ονοματος στο γηπεδο απο την τραπεζα του 30 εκ
να δωσει και ευνοικα δανεια στην παε για να το φτιαξει
και να συμφωνησουν και σε ποσοστα εκμεταλευσης.
να αναλαβει ο Μυστα και τις επαφες με την κυνερνηση. μπορει αν θελει να αναλαβει και θεσμικο ρολο οπως π.χ. προεδρος νεας τουμπας προεδρος του ΑΣ κλπ.
δεν πρεπει να αφησουμε κανεναν απο τους 2 ανεκμεταλευτους αν ειμαστε εξυπνοι.
αλλιως οκ σκοτωθειτε να γελανε οι αθηναιοι
να αναλαβει ο Μυστα και τις επαφες με την κυνερνηση. μπορει αν θελει να αναλαβει και θεσμικο ρολο οπως π.χ. προεδρος νεας τουμπας προεδρος του ΑΣ κλπ.
Α δηλαδη, να δωσει λιγοτερα απο τα φερομενα 150 που δινει για το γηπεδο, μην στεναχωρεθει ο Ιβαν που θα του παρουν την κρεμα απο το γηπεδο που εχει παγωσει εδω και 4 χρονια. Τι λετε ρε παιδια;
να τος ο αλλος ο διχαστικος αμεσως πεταχτηκε. να δωσει 400 εκ λεω εγω εισαι οκ?
george188 έγραψε:Συμφωνώ μέχρι τελειας με το post του icue. Αν στη πρώτη δυσκολία ή κριτική κάνεις πισω είτε κατι δεν υπολόγισες σωστά είτε δεν σε καίει κιολας οποτε καλυτερα που δεν πάμε για γκρέμισμα τουμπας. Αν αποφασισει ο ΑΣ να επικοινωνήσει τι εχει παιχτεί νομίζω το κλίμα θα ηρεμήσει σε μεγάλο βαθμο.
H το ακομη πιο απλο οτι ο ''υπαλληλος'' που λακισε τυχαινει να ειναι και ο Προεδρος του ερασιτεχνη ΠΑΟΚ...που ο ερασιτεχνης τυχαινει να ειναι και ο ιδιοκτητης του γηπεδου...και με αυτον εγιναν οι συναντησεις και η συμφωνια..
Οποτε ο Τιπιτελης τι περιμενατε να κανει;
Το μονο που μπορει να κανει ειναι...αν υπαρξουν εξελιξεις στον ερασιτεχνη..π.χ. Αλλαγη προεδρου και Δ.Σ. να κανει διερευνητικες επαφες με την νεα διοικηση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Σάβ 21 Ιουν 2025, 14:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dev έγραψε:να τος ο αλλος ο διχαστικος αμεσως πεταχτηκε. να δωσει 400 εκ λεω εγω εισαι οκ?
Θεμα λογικης ειναι, οχι διχασμου.
dev έγραψε:στο τουιτερ διαβασα και αλλες προτασεις
Αν βάλεις τα ''εγώ'' τους σε ένα δωμάτιο, θα ανατιναχθεί το κτίριο.
Κι αυτό ισχύει για όλους τους επιχειρηματίες αυτού του επιπέδου.
Πόσω μάλλον όταν έχουν προηγηθεί και ορισμένες διαμάχες, αλλά έχουν και τον ίδιο σκοπό, που είναι η ιδιοκτησία της ΠΑΕ.
αμα τσακωθουν για κανα χρονο σαν τα κοκορια δειχνουν εγωισμο μετα τα βρισκουν αν εχουν συμφεροντα . οπως τα βρηκε και με χοντρο και με κουγια τα βρηκε με τιγρη μετα ξανα μαλωσε με τιγρη τα ειχε βρει με αλαφουζο και μετα τα χαλασε με αλαφουζο . εκραζε κουλη και τωρα τα εχουν βρει και το οπεν τον λιβανιζει
dev έγραψε:στο τουιτερ διαβασα και αλλες προτασεις
δεν πρεπει να αφησουμε κανεναν απο τους 2 ανεκμεταλευτους αν ειμαστε εξυ
Αυτό μάλιστα!