Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από ioanmits »

kos έγραψε:
ioanmits έγραψε:
tad έγραψε:5800 όσιοι και 620.000 χιλιάρικα το αποτέλεσμα.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσοι είναι οι νέοι μέτοχοι από αυτούς (δηλ. για πρώτη φορά συμμετείχαν σε αυτή την αύξηση), ώστε να προστεθούν στους περυσινούς 11.500... Ελπίζω να είναι γύρω στους 2.000-2.500. Επίσης, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε το συνολικό ποσοστό της ΠΑΕ από μικρομετόχους (δηλαδή από εμάς) που κατέχουν κάτω από 1% των μετοχών. Δεν ξέρω αλλά αν συνεχιστεί αυτή η αύξηση και τις επόμενες χρονιές είναι πιθανό να φθάσουμε το 33% το οποίο παίζει ρόλο θεσμικό στην ΠΑΕ... Και ναι μεν μπορεί να ακούγεται καλό, αλλά προυποθέτει ενέργειες (δηλαδή έναν σύλλογο μικρομετόχων που το ΔΣ να παρίσταται και να παίρνει αποφάσεις στην ΠΑΕ). Μπαίνουμε σε άλλα μονοπάτια έτσι...

ΥΓ Τελικά οι λεφτάδες που υποσχέθηκαν στον Ζαγόρ κότεψαν πάλι όπως φαίνεται..........
προσωπικα ειμαι καθετα αντιθετος στην δημιουργια ομαδων μεσα στην ομαδα. δεν μπορω να καταλαβω το νοημα υπαρξης τους. ποιος ο σκοπος της υπαρξης π.χ του χρυσου δικεφαλου? εκπροσωπει λεει μια ταση. ποια ταση εκπροσωπει ο χρυσος δικεφαλος και ποιες οι αλλες τασεις?

προβατο σε μαντρι ο Παοκτσης δυσκολα να γινει. προσωπικα σαν μετοχος ποτε δεν θα γινω μελος σε συλλογο μικρομετοχων. εαν ποτε γινει κατι τετοιο, που ειναι σιγουρο οτι θα γινει (εδω η ιντερσατ ειχε) γιατι δεν ειναι λιγοι αυτοι που εχουν κανει τον ΠΑΟΚ επαγγελμα, οπως δεν ειναι και λιγοι αυτοι που τους δινουν βημα.

-τι δουλεια κανεις?
--ειμαι προεδρος των μικρομετοχων της παε ΠΑΟΚ
-τι ειναι αυτο ρε @αλακα?
--προεδρος των μικρομετοχων ρε συ. δεν εχεις δει στο αλτερ των προεδρων των θυματων ληστειας? κατι τετοιο.

οποιος μετοχος εχει κατι να πει εχει δικαιωμα να το κανει στην γενικη συνελευση των μετοχων. οπως και εχει δικαιωμα ψηφου. δεν υπαρχει λογος να εξουσιοδοτησει καποιον τριτο.
Εάν είμαστε το 33% επιβάλεται να γίνει φίλε kos... ούτε εμένα μου αρέσουν οι ομάδες, αλλά π.χ. για να παρθεί απόφαση αύξησης ΜΚ πρέπει να πει ναι το 68%... Θυμάσαι που κυνηγούσαν τον Παγώνη για να δώσει το ΟΚ πρίν χρόνια;;;
Μόνο για αυτό το ανέφερα... δεν συμφωνώ και εγώ για τους συλλόγους που όπως έγραψα οδηγούν σε άλλα μονοπάτια...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τιγκόν θα με τρελάνεις σήμερα.
Μάλλον είσαι ντεφορμέ.

Για να σε ρωτήσω λοιπόν μπρε αδερφέ.
Η πηγή για την πλεροφορία που δίνεις είναι ο θούπερ θρία?
Άβαταρ μέλους
ioanmits

tigon4 έγραψε:μπραβο αδερφια...............οι μετοχοι ειναι πλεον 17.600 και το καλοκαιρι παμε για 30.000
Οι μέτοχοι δεν είναι 17.600, είναι πολύ λιγότεροι... Να μάθουμε πόσοι πήγαν για πρώτη φορά στη Μαρφίν σε αυτή την αύξηση και μετά θα τους προσθέσουμε στους περυσινούς...
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

μαλιστα
με καθε επιφυλαξη απο οτι βλεπω λεφτα βαλαμε
μονο εμεις, δηλαδη ουτε καν αυτην την φορα καποιος απο την διοικηση..εμενα αυτο μου λεει πολλα...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δε μας αφορά αν έβαλε η διοίκηση. Μπορεί να έβαλε και να εβαλε λίγα. Το θέμα είναι εμίς τι κάνουμε για την ομάδα και να μην κειτάμε τους υπόλοιπους.Άλλωστε ΠΑΟΚ θα εισαι και οταν φυγει η διοικηση αυτή...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Φίλε κάτσε νη λες ότι να ναι....Και τι ήθελες να βάλουν???Τόσα έχουν βάλει....

:pano:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Για το πρωτάθλημα της ΑΜΚ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα

ΦΡΑΠΕΣ-ΠΑΟΚ 1-0

ΚΟΥΤΡΑ-ΠΑΟΚ 2-0

Για κάποιους συναισθηματικούς όμως

ΜΥΑΛΟ-ΠΑΟΚ 0-2 α.α.

Ατάκα απο tsipaoktsi :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Μην κλέβετε ατάκες...
Το μυαλό - ΠΑΟΚ 0-1 είναι δικό μου... Εδώ θα μαλώσουμε... Μάλιστα το είχα κάνει και μπλουζάκι και με τα λεφτά είχα πάρει 2 διαρκείας την πρώτη φορά που μάζεψα απο τα παιδιά εδώ στην Νυρεμβέργη...
Δεν είχαμε ακόμα Σύνδεσμο...
Άκου εκεί τσιπαοκτσι ατάκα... Τι λέ ρε;;; Εδώ το χουμε και υπογραφή να ουμ....
kalamata4

Δημοσίευση από kalamata4 »

Άποψή μου ότι τελικά σώσαμε κάτι έστω και την τελευταία στιγμή. ΜΠΡΑΒΟ σε όσους πήραν μέρος στην ΑΜΚ.
Ας αρχίσουμε την προετοιμασία για την επόμενη και εμείς αλλά και η διοίκηση ώστε να χουμε τα αποτελέσματα που ονειρευόμαστε.
Όσο για την συμμετοχή των διοικούντων δεν είχα απαιτήσεις οι άνθρωποι από όσα ακούω δουλεύουν ασταμάτητα χωρίς αμοιβή. Μη ζητάμε να κλείσουν και τα σπίτια τους για την ομάδα. Προς το παρόν η ανεκτίμητη προσφορά τους είναι η τιμιότητα. Από αυτή ήταν στερημένος ο ΠΑΟΚ τόσα χρόνια.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

[quote="peris"]μαλιστα
με καθε επιφυλαξη απο οτι βλεπω λεφτα βαλαμε
μονο εμεις, δηλαδη ουτε καν αυτην την φορα καποιος απο την διοικηση..εμενα αυτο μου λεει πολλα.

Πρέπει να ξέρετε οτι η ΑΜΚ αυτών των 15 ημερών είναι ανοιχτή και για μετοχές αξίας κάτω των 50.000€.
Για μετοχές ποσού μεγαλύτερου των 50.000 € η ΑΜΚ είναι διαρκής και οποιος θέλει να αγοράσει μετοχές ποσού μεγαλύτερου του προαναφερομένου μπορεί να το κάνει οποτεδήποτε.
Αυτά για να μην αναφέρεστε στους διοικούντες πιθανώς αδικα,
Άβαταρ μέλους
ioanmits

peris έγραψε:
μονο εμεις, δηλαδη ουτε καν αυτην την φορα καποιος απο την διοικηση..εμενα αυτο μου λεει πολλα...
έβαλάν φίλε μην βιάζεσαι... όχι πολλά,οπως την άλλη φορά, αλλά έβαλαν... θα τα διαβάσεις αύριο στις εφημερίδες... και ο Θοδωρής και ο Βιολίδης και 1-2 ακόμη...
niks

Δημοσίευση από niks »

Ξέρω αρκετούς που πραγματικά θάλανε να συμμετέχουνε και όντως δεν προλαβαίνανε.
Ο ίδιος,παρ΄ότι δεν έχω πρόβλημα με ωράρια και τέτοια, ίσα-ίσα πρόλαβα και ξέκλεψα 1 ώρα για να πάω.
Πιστεύω πως αν είχαμε άλλες 10 μέρες θα ήμασταν διπλάσιοι σε αριθμό και σε ευρώ.
Για αυτούς λοιπόν που δεν πρόλαβαν δεν πειράζει.Την επόμενη σίγουρα θα προετοιμαστούν καλύτερα.

Υπάρχουν και άλλοι που αμφιταλαντεύονταν,για τους δικούς τους λόγους,και δεν πήγαν.
Δεν πειράζει ούτε και για αυτούς,σίγουρα πολλοί την επόμενη θα τρέξουν από τους πρώτους.

Υπάρχουν και άλλοι που είχαν τους λόγους τους που δεν πήγαν,ίσως μερικοί λόγοι ήταν :'τι, θα βάλω λεφτά και θα είναι άλλοι οι μάγκες και θα έχουν την προβολή,και δεν θα συμμετέχω στις αποφάσεις,και δεν θα μπορώ να φέρω και εγω κανένα παίχτη,και να κάνω και εγώ δηλώσεις,κλπ.,κλπ"
Και για αυτους δεν πειράζει.Δεν χρειαζόμαστε ΠΑΟΚάρχες.Και αν θέλουν ,στη σειρά και αυτοί για το εισητήριο,μαζί με όλους τους άλλους.

Αυτό που με πειράζει είναι όσον αφορά εμένα.Και τις δύο φορές,άλλο ποσό ήθελα να βάλω και άλλο μπόρεσα να βάλω.Παρ΄όλα αυτά φεύγοντας σκεφτόμουν:τελικά ρε γμτ,δεν μπορούσα να ρίξω λίγα έστω ψιλά ακόμα;

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι να μήν στεκόμαστε στο τι κάναμε ή στο τι κάνουμε,και να μην εφησυχάζουμε,αλλά να ήμαστε πάντα στις επάλξεις και να δίνουμε το κάτι παραπάνω.
Και κυρίως να μην βλέπουμε τους άλλους(εκτός και αν είναι παράδειγμα προς μίμηση),αλλά πως θα βελτιωθούμε οι ίδιοι,και αν μπορούμε να βοηθήσουμε και τους άλλους.
Και ο καθένας με τον τρόπο του να συνεχίσουμε να ανεβάσουμε τον Π.Α.Ο.Κ. μας όσο το δυνατόν πιο ψηλά .
Και όταν το καταφέρουμε,να συνεχίσουμε ,και να συνεχίσουμε και να μην σταματάμε ποτέ.

Μην σταματάς Δικέφαλε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος niks την Παρ 12 Φεβ 2010, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

gash04 έγραψε:Τιγκόν θα με τρελάνεις σήμερα.
Μάλλον είσαι ντεφορμέ.

ρε παιδια 11.500 + 6000 = 17.500.............που κανω λαθος ?

ο τζορμπατζογλου ειπε 6.000 νεοι μετοχοι.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ε αφού το είπε ο Τζόρμπα έτσι θα είναι :twisted:
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

tigon4 έγραψε:
gash04 έγραψε:Τιγκόν θα με τρελάνεις σήμερα.
Μάλλον είσαι ντεφορμέ.

ρε παιδια 11.500 + 6000 = 17.500.............που κανω λαθος ?

ο τζορμπατζογλου ειπε 6.000 νεοι μετοχοι.

έτσι είναι αλλά από τους παλιούς δεν έβαλαν όλοι. Για αυτό δεν του κάθεται καλά κάποιους το νούμερο που λες. Αλλά σε σύνολο οι μέτοχοι με την προηγούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι 17.500 άτομα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”