Εάν είμαστε το 33% επιβάλεται να γίνει φίλε kos... ούτε εμένα μου αρέσουν οι ομάδες, αλλά π.χ. για να παρθεί απόφαση αύξησης ΜΚ πρέπει να πει ναι το 68%... Θυμάσαι που κυνηγούσαν τον Παγώνη για να δώσει το ΟΚ πρίν χρόνια;;;kos έγραψε:προσωπικα ειμαι καθετα αντιθετος στην δημιουργια ομαδων μεσα στην ομαδα. δεν μπορω να καταλαβω το νοημα υπαρξης τους. ποιος ο σκοπος της υπαρξης π.χ του χρυσου δικεφαλου? εκπροσωπει λεει μια ταση. ποια ταση εκπροσωπει ο χρυσος δικεφαλος και ποιες οι αλλες τασεις?ioanmits έγραψε:Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσοι είναι οι νέοι μέτοχοι από αυτούς (δηλ. για πρώτη φορά συμμετείχαν σε αυτή την αύξηση), ώστε να προστεθούν στους περυσινούς 11.500... Ελπίζω να είναι γύρω στους 2.000-2.500. Επίσης, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε το συνολικό ποσοστό της ΠΑΕ από μικρομετόχους (δηλαδή από εμάς) που κατέχουν κάτω από 1% των μετοχών. Δεν ξέρω αλλά αν συνεχιστεί αυτή η αύξηση και τις επόμενες χρονιές είναι πιθανό να φθάσουμε το 33% το οποίο παίζει ρόλο θεσμικό στην ΠΑΕ... Και ναι μεν μπορεί να ακούγεται καλό, αλλά προυποθέτει ενέργειες (δηλαδή έναν σύλλογο μικρομετόχων που το ΔΣ να παρίσταται και να παίρνει αποφάσεις στην ΠΑΕ). Μπαίνουμε σε άλλα μονοπάτια έτσι...tad έγραψε:5800 όσιοι και 620.000 χιλιάρικα το αποτέλεσμα.
ΥΓ Τελικά οι λεφτάδες που υποσχέθηκαν στον Ζαγόρ κότεψαν πάλι όπως φαίνεται..........
προβατο σε μαντρι ο Παοκτσης δυσκολα να γινει. προσωπικα σαν μετοχος ποτε δεν θα γινω μελος σε συλλογο μικρομετοχων. εαν ποτε γινει κατι τετοιο, που ειναι σιγουρο οτι θα γινει (εδω η ιντερσατ ειχε) γιατι δεν ειναι λιγοι αυτοι που εχουν κανει τον ΠΑΟΚ επαγγελμα, οπως δεν ειναι και λιγοι αυτοι που τους δινουν βημα.
-τι δουλεια κανεις?
--ειμαι προεδρος των μικρομετοχων της παε ΠΑΟΚ
-τι ειναι αυτο ρε @αλακα?
--προεδρος των μικρομετοχων ρε συ. δεν εχεις δει στο αλτερ των προεδρων των θυματων ληστειας? κατι τετοιο.
οποιος μετοχος εχει κατι να πει εχει δικαιωμα να το κανει στην γενικη συνελευση των μετοχων. οπως και εχει δικαιωμα ψηφου. δεν υπαρχει λογος να εξουσιοδοτησει καποιον τριτο.
Μόνο για αυτό το ανέφερα... δεν συμφωνώ και εγώ για τους συλλόγους που όπως έγραψα οδηγούν σε άλλα μονοπάτια...