Σχόλια για την κεντρική σελίδα
- kataramenos5
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Για να μαθεις εσυ κυρ Ντινο .Εβαλα και τους τρεις λογαριασμους που εχω να σου την πουνε.
- kataramenos5
browser?
ad-blocker?
pc ή κινητό?
ξαναλεω, εγω με firefox και απενεργοποιημενο ad-blocker στο ΠΑΟΚμανια και μονο το ghostery ενεργοποιημενο μπαινω μια χαρα...
ad-blocker?
pc ή κινητό?
ξαναλεω, εγω με firefox και απενεργοποιημενο ad-blocker στο ΠΑΟΚμανια και μονο το ghostery ενεργοποιημενο μπαινω μια χαρα...
firefox και ξερο ψωμι.K_geo έγραψε:browser?
ad-blocker?
pc ή κινητό?
Εγω που ειμαι ντιπ ασχετος το πηρα χαμπαρι.
- painkiller4
Ακριβώς το ίδιο έχω και εγώ που μπαίνω σε Chrome για pc και κινητόzissos έγραψε:Κάνετε κάτι με την αρχική. Δεν φορτώνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
- PAOK_NORTH_ARMY
Τσεκαρισμένο και από μένα. Από χτες το πρωί νομίζω. Από κινητό μου σπάει τα νεύρα γιατί κολλάει πολύ μόνο το paokmania! Από laptop με Chrome είναι απαράδεκτο αφού κολλάει εντελώς ενώ οποιαδήποτε άλλη σελίδα λειτουργεί κανονικά! Mε Firefox λειτουργεί κανονικότατα. Ας το δούνε όποτε μπορέρουν οι υπεύθυνοι.painkiller4 έγραψε:Ακριβώς το ίδιο έχω και εγώ που μπαίνω σε Chrome για pc και κινητόzissos έγραψε:Κάνετε κάτι με την αρχική. Δεν φορτώνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
- painkiller4
Παιδια βλεπω οτι το χουν και αλλοι το προβλημα κολλαει απιστευτα και σε pcκαι σε κινητο με chrome και μου ρχεται να τα σπασω και τα δυο αν μπορουν ας το τσεκαρουν οι υπευθυνοι
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Βαλτε την αλεπου να σωθητε! Και αφηστε εμάς τους αφελεις να χρησιμοποιούμε το χρώμα!
- ΑποστόληςΑ
Αν χρησιμοποιήσεις Mozila δεν είναι μεγάλο το πρόβλημα, κάτι ψιλοκοληματάκια μόνο Πονοφονιά...Δοκίμασε το...painkiller4 έγραψε:Παιδια βλεπω οτι το χουν και αλλοι το προβλημα κολλαει απιστευτα και σε pcκαι σε κινητο με chrome και μου ρχεται να τα σπασω και τα δυο αν μπορουν ας το τσεκαρουν οι υπευθυνοι
- painkiller4
OK Ευχαριστω Goran το εφαρμοσα ηδη το Μozila και παει τελειαgoran 64 έγραψε:Αν χρησιμοποιήσεις Mozila δεν είναι μεγάλο το πρόβλημα, κάτι ψιλοκοληματάκια μόνο Πονοφονιά...Δοκίμασε το...painkiller4 έγραψε:Παιδια βλεπω οτι το χουν και αλλοι το προβλημα κολλαει απιστευτα και σε pcκαι σε κινητο με chrome και μου ρχεται να τα σπασω και τα δυο αν μπορουν ας το τσεκαρουν οι υπευθυνοι