Τον έχω δει μόνο σε ματς με εμάς και με τον γκει πριν από μας.chri5ti9 έγραψε:Θέλω Φαμπιανο (τέρμα)
Και όλα να τα πιάνω.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξαιρετικός. Και σοβαρός. Συμφωνω
Τον έχω δει μόνο σε ματς με εμάς και με τον γκει πριν από μας.chri5ti9 έγραψε:Θέλω Φαμπιανο (τέρμα)
Και όλα να τα πιάνω.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
FreeWatcher έγραψε:https://www.transfermarkt.com/florin-ta ... ler/314329obanebane έγραψε:Ρίξτε κανένα όνομα μεσοεπιθετικου που πιστεύετε ότι μπορεί να έρθει και δεν έχει γραφτεί, συζητηθεί.
Εχει πολυσυζητηθει βεβαια εδω μεσα
Ο συγκεκριμένος μίλησε για τις μεταβάσεις γενικά. Ο ΠΑΟΚ παίζει φέτος διαφορετικά με χτίσιμο παιχνιδιού από πίσω, κατοχή μπάλας και passing game. Στις αμυντικές μεταβάσεις δε θα έλεγα ότι ήμασταν τόσο κακοί έως τώρα, αλλά όντως υπάρχει πρόβλημα λόγω κυρίως των αθλητικών χαρακτηριστικών των μεσοαμυντικών μας. Νομίζω όμως με πίεση ψηλά για γρήγορη ανάκτηση και με σωστό offside line κάπως το σώζεις. Σε σετ παιχνίδι όμως η άμυνα δείχνει πολύ καλά οργανωμένη.joshua έγραψε:Ακουγα τωρα τον Κωσταβαρα που γενικα συμπαθω απο τους μη παοκτσιδες και εχει δικιο.Το μεγαλυτερο προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι το αμυντικο τρανζισιον και δεν ξερω πως αυτο μπορει να διορθωθει, ισα ισα που πιστευω πως αν αποκτηθει παικτης του στυλ Τζιοβινκο θα επιδεινωθει.Τα ακραια μας μπακ και το ποσο ψηλα αυτα τοποθετουνται παρεα με τον αργο πια Βαρελα σιγουρα δεν βοηθανε και αυτα στο συγκεκριμενο προβλημα.
serres60 έγραψε:Ολοι στη χαλκιδικη με τα ματια ανοιχτα, αν δειτε μελος της παε, στο κτελ και πισω.
Μια λύση σε αυτό είναι να μπει ο Μιχαι αντί του Βαρέλα που πλέον μοιάζει πέτρινος στις επιστροφές. Επίσης όταν αναπτυχθεί χημεία του Κούρτιτς με τους υπόλοιπους θα βελτιωθεί πολύ σε αυτό το κομμάτι η ομάδα.joshua έγραψε:Ακουγα τωρα τον Κωσταβαρα που γενικα συμπαθω απο τους μη παοκτσιδες και εχει δικιο.Το μεγαλυτερο προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι το αμυντικο τρανζισιον και δεν ξερω πως αυτο μπορει να διορθωθει, ισα ισα που πιστευω πως αν αποκτηθει παικτης του στυλ Τζιοβινκο θα επιδεινωθει.Τα ακραια μας μπακ και το ποσο ψηλα αυτα τοποθετουνται παρεα με τον αργο πια Βαρελα σιγουρα δεν βοηθανε και αυτα στο συγκεκριμενο προβλημα.
Μπροστά .DimitrisS έγραψε:serres60 έγραψε:Ολοι στη χαλκιδικη με τα ματια ανοιχτα, αν δειτε μελος της παε, στο κτελ και πισω.
Εγω που βλεπω κατι κ@λους, τι να κανω;
Στειλτους και αυτους!DimitrisS έγραψε:serres60 έγραψε:Ολοι στη χαλκιδικη με τα ματια ανοιχτα, αν δειτε μελος της παε, στο κτελ και πισω.
Εγω που βλεπω κατι κ@λους, τι να κανω;
Επίσης η ολοκληρωμένη εικόνα με Ιγκανσον, Αουγκούστο, Σιντκλει και χρόνο που είναι σημαντικός για να δέσει η άμυνα νομίζω θα είναι πολύ καλύτερηmakispaspartou έγραψε:Ο συγκεκριμένος μίλησε για τις μεταβάσεις γενικά. Ο ΠΑΟΚ παίζει φέτος διαφορετικά με χτίσιμο παιχνιδιού από πίσω, κατοχή μπάλας και passing game. Στις αμυντικές μεταβάσεις δε θα έλεγα ότι ήμασταν τόσο κακοί έως τώρα, αλλά όντως υπάρχει πρόβλημα λόγω κυρίως των αθλητικών χαρακτηριστικών των μεσοαμυντικών μας. Νομίζω όμως με πίεση ψηλά για γρήγορη ανάκτηση και με σωστό offside line κάπως το σώζεις. Σε σετ παιχνίδι όμως η άμυνα δείχνει πολύ καλά οργανωμένη.joshua έγραψε:Ακουγα τωρα τον Κωσταβαρα που γενικα συμπαθω απο τους μη παοκτσιδες και εχει δικιο.Το μεγαλυτερο προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι το αμυντικο τρανζισιον και δεν ξερω πως αυτο μπορει να διορθωθει, ισα ισα που πιστευω πως αν αποκτηθει παικτης του στυλ Τζιοβινκο θα επιδεινωθει.Τα ακραια μας μπακ και το ποσο ψηλα αυτα τοποθετουνται παρεα με τον αργο πια Βαρελα σιγουρα δεν βοηθανε και αυτα στο συγκεκριμενο προβλημα.
Δεν ήταν τόσο θέμα αμυντικής μετάβασης όσο προσωπικών λαθών τόσο στο χώρο των χαφ όσο και της άμυνας. Αν θυμάμαι καλά με Ριέκα λάθος Μπίσεσβαρ, με Μποέμιανς λάθος Μιχαηλίδη, Βιειρίνια και πούλημα της μπάλας πάλι στα χαφ.joshua έγραψε:Πως δεν ειχαμε θεμα? Εχουμε εκτεθει απειρες φορες μεχρι τωρα στα 4 επισημα παιχνιδια ασχετα αν οι αντιπαλοι δεν ειχαν το επιπεδο τις απειλες να τις κανουν γκολ