Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
DamoN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από DamoN »

chri5ti9 έγραψε:Θέλω Φαμπιανο (τέρμα)
Και όλα να τα πιάνω.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον έχω δει μόνο σε ματς με εμάς και με τον γκει πριν από μας.
Εξαιρετικός. Και σοβαρός. Συμφωνω
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

FreeWatcher έγραψε:
obanebane έγραψε:Ρίξτε κανένα όνομα μεσοεπιθετικου που πιστεύετε ότι μπορεί να έρθει και δεν έχει γραφτεί, συζητηθεί.
https://www.transfermarkt.com/florin-ta ... ler/314329

Εχει πολυσυζητηθει βεβαια εδω μεσα

Μετριότητα,μακριά, καλύτερο του Λιαγιτς είπαμε, όχι χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

σκληρος :lol:
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Το πιο σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι να πάρει έναν τερματοφύλακα που να μπορεί να δημιουργεί τόσο και με τα πόδια όσο και με τα χέρια αλλά και να γνωρίζει Ισπανικά/Πορτογαλικά (Βιερίνια, Κρέσπο, Βαρελά, Τέιλορ, Σιντκλει, Ροντρίγκο).

Τις γκάφες του Πασχαλάκη μπορείς να τις δεχτείς αλλά δεν νοείται για μια ομάδα που έχει σαν πλάνο το σταθερό build-up από πίσω να έχει έναν τερματοφύλακα που δεν μπορεί καν να στείλει τη μπάλα μέσα στο γήπεδο, πόσο μάλλον να παίζει σωστές πάσες για να αναπτυχθεί η ομάδα.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

joshua έγραψε:Ακουγα τωρα τον Κωσταβαρα που γενικα συμπαθω απο τους μη παοκτσιδες και εχει δικιο.Το μεγαλυτερο προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι το αμυντικο τρανζισιον και δεν ξερω πως αυτο μπορει να διορθωθει, ισα ισα που πιστευω πως αν αποκτηθει παικτης του στυλ Τζιοβινκο θα επιδεινωθει.Τα ακραια μας μπακ και το ποσο ψηλα αυτα τοποθετουνται παρεα με τον αργο πια Βαρελα σιγουρα δεν βοηθανε και αυτα στο συγκεκριμενο προβλημα.
Ο συγκεκριμένος μίλησε για τις μεταβάσεις γενικά. Ο ΠΑΟΚ παίζει φέτος διαφορετικά με χτίσιμο παιχνιδιού από πίσω, κατοχή μπάλας και passing game. Στις αμυντικές μεταβάσεις δε θα έλεγα ότι ήμασταν τόσο κακοί έως τώρα, αλλά όντως υπάρχει πρόβλημα λόγω κυρίως των αθλητικών χαρακτηριστικών των μεσοαμυντικών μας. Νομίζω όμως με πίεση ψηλά για γρήγορη ανάκτηση και με σωστό offside line κάπως το σώζεις. Σε σετ παιχνίδι όμως η άμυνα δείχνει πολύ καλά οργανωμένη.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

serres60 έγραψε:Ολοι στη χαλκιδικη με τα ματια ανοιχτα, αν δειτε μελος της παε, στο κτελ και πισω.

Εγω που βλεπω κατι κ@λους, τι να κανω;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πως δεν ειχαμε θεμα? Εχουμε εκτεθει απειρες φορες μεχρι τωρα στα 4 επισημα παιχνιδια ασχετα αν οι αντιπαλοι δεν ειχαν το επιπεδο τις απειλες να τις κανουν γκολ
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

joshua έγραψε:Ακουγα τωρα τον Κωσταβαρα που γενικα συμπαθω απο τους μη παοκτσιδες και εχει δικιο.Το μεγαλυτερο προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι το αμυντικο τρανζισιον και δεν ξερω πως αυτο μπορει να διορθωθει, ισα ισα που πιστευω πως αν αποκτηθει παικτης του στυλ Τζιοβινκο θα επιδεινωθει.Τα ακραια μας μπακ και το ποσο ψηλα αυτα τοποθετουνται παρεα με τον αργο πια Βαρελα σιγουρα δεν βοηθανε και αυτα στο συγκεκριμενο προβλημα.
Μια λύση σε αυτό είναι να μπει ο Μιχαι αντί του Βαρέλα που πλέον μοιάζει πέτρινος στις επιστροφές. Επίσης όταν αναπτυχθεί χημεία του Κούρτιτς με τους υπόλοιπους θα βελτιωθεί πολύ σε αυτό το κομμάτι η ομάδα.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

DimitrisS έγραψε:
serres60 έγραψε:Ολοι στη χαλκιδικη με τα ματια ανοιχτα, αν δειτε μελος της παε, στο κτελ και πισω.

Μπροστά .
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

DimitrisS έγραψε:

Στειλτους και αυτους!
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

makispaspartou έγραψε:
Ο συγκεκριμένος μίλησε για τις μεταβάσεις γενικά. Ο ΠΑΟΚ παίζει φέτος διαφορετικά με χτίσιμο παιχνιδιού από πίσω, κατοχή μπάλας και passing game. Στις αμυντικές μεταβάσεις δε θα έλεγα ότι ήμασταν τόσο κακοί έως τώρα, αλλά όντως υπάρχει πρόβλημα λόγω κυρίως των αθλητικών χαρακτηριστικών των μεσοαμυντικών μας. Νομίζω όμως με πίεση ψηλά για γρήγορη ανάκτηση και με σωστό offside line κάπως το σώζεις. Σε σετ παιχνίδι όμως η άμυνα δείχνει πολύ καλά οργανωμένη.
Επίσης η ολοκληρωμένη εικόνα με Ιγκανσον, Αουγκούστο, Σιντκλει και χρόνο που είναι σημαντικός για να δέσει η άμυνα νομίζω θα είναι πολύ καλύτερη
makispaspartou

joshua έγραψε:Πως δεν ειχαμε θεμα? Εχουμε εκτεθει απειρες φορες μεχρι τωρα στα 4 επισημα παιχνιδια ασχετα αν οι αντιπαλοι δεν ειχαν το επιπεδο τις απειλες να τις κανουν γκολ
Δεν ήταν τόσο θέμα αμυντικής μετάβασης όσο προσωπικών λαθών τόσο στο χώρο των χαφ όσο και της άμυνας. Αν θυμάμαι καλά με Ριέκα λάθος Μπίσεσβαρ, με Μποέμιανς λάθος Μιχαηλίδη, Βιειρίνια και πούλημα της μπάλας πάλι στα χαφ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Oχι φιλε μου υπηρξαν τεραστια κενα σε χωρους, τοσο λιγο εξω απο τη περιοχη οσο και στα ακρα ,οταν ο αντιπαλος ανακτουσε μπαλα και εβγαινε στη κοντρα.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Εχει δίκιο ο Joshua.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε αυτό με τα κενά στην αμυντική μετάβαση και ειδικά στο 6.
Ως ένα σημείο λογικό λόγω σχηματισμού, αλλά όταν παίζεις με δυο 8αρια, που το γνωρίζουμε όλοι δεν έχουν και την τρομερή ταχύτητα, δυστυχώς θα έχεις τέτοια ζητήματα.
Ίσως να μπορεί να διορθωθεί η τακτική ώστε να μένει λίγο πιο πίσω το ένα χαφ ή ο στόπερ να βγαίνει σε εκείνη την περιοχή, με τον φόβο του λάθους φυσικά.

Εκτός της σωστής τοποθέτησης είναι και θέμα ταχύτητας στον άξονα.
makispaspartou

Τέλος πάντων μπλέκουμε σε πολύ τεχνικούς όρους, αλλά ανάκτηση είναι όταν με πίεση ο αντίπαλος σου κερδίζει την μπάλα. Δε θυμάμαι να πιεστήκαμε. Θυμάμαι να μην είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε αβίαστα λάθη και να μας βρίσκουν ανοργάνωτους και με παίκτη παραπάνω. Ιδίως στην Ιρλανδία με το χωριό. Κουβέντα να γίνεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”