Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
μπραβο στον αρκαδοποντιο, μια απο τις λιγες φωνες που παραμένουν σταθερες στον οχετο των ημερων.
- kataramenos5
Μισο λεπτο ,ψαχνω κατι παλαιοτερα κειμενα του Αρκαδοποντιου και θα επανελθω... 
παντως αν ειναι να παραθεσεις μεμονωμενα αποσπασματα καλο ειναι να βαζεις και το λινκ με το συνολο του κειμενου για να μπορει ο αναγνωστης να κατανοει καλυτερα το τι ηθελε να πει ο συγγραφεας, απο τη στιγμη μαλιστα που δεν εχει τη δυνατοτητα να απαντησει εδω μεσα. 
- kataramenos5
- painkiller4
Εξαιρετικη αναλυση του Palok για το χθεσινο ματς και οχι μονο
Μπραβο
Μπραβο
Μικρη παρατηρηση για τον τιτλου το αρθρου, δε θελει s το mad ασχετα αν αναφερεται σε πολλους. Δηλαδη το σωστο ειναι Nobody sold madness to the mad
αγαπαμε θεσσαλονικη για μενα ειναι η ποιο ωραια πολη στον κοσμο αλλα στα ποδοσφαιρικα μεγαλο κομματι του κοσμου το εχουν κανει σαν τα μουτρα τους οι ΑΡΔ της πολης απο αγανακτηση το λεει πιλοτος και τον καταλαβαινω εξ αλλου εκεινος απο την σαλονικα ειναι εγω οχι .......ελπιζω να αλλαξουν νοοτροπια οταν δουν το πουστικο παιχνιδη που παιζουν οι ΑΡΔ .... εχει δικαιο το βλεπω και εγω εχω συγγενεις στην πολη ΠΑΟΚ που δεν παρακολουθουν φορουμ κλπ. που με λενε αυτα που λεει ο χυτρας ο πετρουλακης κλπ. και τα πιστευουνDC έγραψε:Έλα ... πιλότε .... μία, δύο, τρεις .... δεν ξέρω από που είσαι αλλά δεν πολυγουστάρω να λες την πόλη που ζω "μιζερούπολη".
Οπότε, όσο πιο ευγενικά μπορώ, θα σε ζητήσω να το κόψεις.
Ναι ρε Πτολεμαΐδα, καταλαβαίνω γι αυτό και δεν το τράβηξα.
Εμένα όμως με χαλάνε τέτοιες γενικεύσεις.
Βλέπεις κι εδώ μέσα στο φόρουμ, είναι αρκετοί που κρατάνε μετριοπαθή στάση, χωρίς μίρλα ή μπινελίκια. Το ίδιο συμβαίνει και στην πόλη. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
Και μιλάς με άνθρωπο που έχει καθαρίσει από εφημερίδες και ράδια πάνω από 5 χρόνια.
Δε φταίω εγώ άμα σας δηλητηριάζουν τα μυαλά οι αρδ.
(ο 2ος πληθυντικός είναι ποιητική αδεία)
Εμένα όμως με χαλάνε τέτοιες γενικεύσεις.
Βλέπεις κι εδώ μέσα στο φόρουμ, είναι αρκετοί που κρατάνε μετριοπαθή στάση, χωρίς μίρλα ή μπινελίκια. Το ίδιο συμβαίνει και στην πόλη. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
Και μιλάς με άνθρωπο που έχει καθαρίσει από εφημερίδες και ράδια πάνω από 5 χρόνια.
Δε φταίω εγώ άμα σας δηλητηριάζουν τα μυαλά οι αρδ.
(ο 2ος πληθυντικός είναι ποιητική αδεία)
φυσικα δεν ειναι ολοι το ιδιο και αξιζετε πολλα μπραβο εσεις που δεν δηλητηριαστεικατε απο τους ΑΡΔ....
Κάποιοι που κόψαμε τα "Σπορ του Βορά" της Βελίδ@ινας και του αρχισυντάκτη Μπούζα απ τα 16 μας, γιατί άλλους βλέπαμε διακριθέντες με τα ματάκια μας στο γήπεδο κι άλλους έγραφε την Δευτέρα ο κυρ Δημήτρης, όπως η αφεντιά μου, δεν υπήρχε πιθανότητα ούτε μία στο εκατομμύριο να δηλητηριαστούμε...Τα νέα παιδιά την έχουνε πατήσει από τους κ@λοάρδ και είναι φυσιολογικό με τόση "πλύση εγκεφάλου" που πέφτει...
Καλά μου είπε ο Τάσος ο μασκοφόρος όταν ειδωθήκαμε τυχαία : "Πρέπει να ανοίξουμε κανένα φροντιστήριο του Π.Α.Ο.Κ.τσή ρε Goran, τόσο που έχουν αλλοτριωθεί οι νέοι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες"...
Α ρε Τάσο, νά σαι καλά εκεί που είσαι, πόσο δίκαιο έχεις...
Καλά μου είπε ο Τάσος ο μασκοφόρος όταν ειδωθήκαμε τυχαία : "Πρέπει να ανοίξουμε κανένα φροντιστήριο του Π.Α.Ο.Κ.τσή ρε Goran, τόσο που έχουν αλλοτριωθεί οι νέοι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες"...
Α ρε Τάσο, νά σαι καλά εκεί που είσαι, πόσο δίκαιο έχεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 10 Φεβ 2016, 03:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
...για μία ακόμα φορά...CCCP έγραψε:+1000 στο αρθρο του Αρκαδοποντιου στην κεντρικη. Εγραψε...
Δωρεάν Φροντιστήριο Επιπέδου Γνήσιων Π.Α.Ο.Κ.τσήδων Οπαδών...RESPECT again !!!
Αρκαδοποντιε είμαι περήφανος που υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα. Η θλίψη μου και ίσως κ η δίκη σου ειναι που αναγκάζεσαι και γράφεις τόσο δυνατά για πράγματα που έπρεπε να ειναι αυτονόητα.
Υ.Γ. Η απότιση φόρου τιμής από του παίκτες του γκει στην Τούμπα για τους νεκρούς μας ήταν η ευκαιρία για να πουλήσουν το μεγαλείο ψυχής των παικτών του γκει, του Ρομπερτο κτλ.
Η απότιση τιμής από τους παίκτες του ΠΑΟΚ προς τους νεκρούς του Ολυμπιακού ήταν η ευκαιρία για να πουλήσουν το μεγαλείο της ψυχής του λαού του Ολυμπιακού........
Είδα πάνω από 500 φωτογραφίες στα media με τον Ρομπερτο στην θύρα 4. Δεν είδα καμία με τους δικούς μας παίκτες στην θύρα 7.
Χουντα παντού από τους γ@μημενους.
Και εμείς δεν στηρίζουμε την ομάδα μας.
Θλίψη
Υ.Γ. Η απότιση φόρου τιμής από του παίκτες του γκει στην Τούμπα για τους νεκρούς μας ήταν η ευκαιρία για να πουλήσουν το μεγαλείο ψυχής των παικτών του γκει, του Ρομπερτο κτλ.
Η απότιση τιμής από τους παίκτες του ΠΑΟΚ προς τους νεκρούς του Ολυμπιακού ήταν η ευκαιρία για να πουλήσουν το μεγαλείο της ψυχής του λαού του Ολυμπιακού........
Είδα πάνω από 500 φωτογραφίες στα media με τον Ρομπερτο στην θύρα 4. Δεν είδα καμία με τους δικούς μας παίκτες στην θύρα 7.
Χουντα παντού από τους γ@μημενους.
Και εμείς δεν στηρίζουμε την ομάδα μας.
Θλίψη