Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

adam04 έγραψε:Steen αν εχεις πιει,μην οδηγησης,ειναι επικινδυνο :lol: :lol: :lol:
Γιατι ρε οι Ιταλοι τα λενε ...:lol: :lol: :lol: :lol:

Αμα δεν ητανε παντως 34.5 μια χαρα θα ητανε ...
TransferManiac

Δημοσίευση από TransferManiac »

Steenage έγραψε:Θελετε και εναν παππα ?Οχι Ελληνικο αλλα Ιταλικο ...
Christian Riganò 34.5 χρονων και παιζει σε ομαδα Γ κατηγοριας ...

http://www.sporterni.it/notizia.php?id=3574

http://it.wikipedia.org/wiki/Christian_Rigan%C3%B2

Απο το σαιτ της ομαδας του Γ κατηγοριας στην Serie C

http://www.ternanacalcio.com/index.php? ... catore=206
Δες στο τόπικ του τρανσφερμανιακ θέλω να σε προσλάβω!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

όλοι ξενερώσαμε μάλλον.... βασικά δεν είμαστε σίγουροι καν για το αν θα γίνει τρίτη μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

μαλλον σταματησε η κινητικοτητα λογω των αγωνων(μπασκετ κτλ.) αλλιως ποιος μας πιανει.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ετσι, να ησυχάσουμε λίγο και να ασχοληθούμε και με την ΑΜΚ και το αγωνιστικό και τις υπόλοιπες ομάδες του ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Panasco εσβησα το ποστ σου. σταματα σε παρακαλω να ποσταρεις το ιδιο κειμενο σε τρεις διαφορετικες ενοτητες. Σου εξηγησα που να το ποσταρεις. Ελεος πια!!!
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Διαψεύδουν για Ριγκανό
Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ διέψευδαν χθες τα δημοσιεύματα από την Ιταλία τα οποία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του «δικέφαλου» για τον 34χρονο Ιταλό επιθετικό Κριστιάν Ριγκανό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιταλών, ο ψηλόσωμος στράικερ τα έχει «σπάσει» με τους ανθρώπους της Τερνάνα, στην οποία μεταγράφηκε το καλοκαίρι, και αναμένεται να μείνει ελεύθερος, με τον ΠΑΟΚ να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο Ριγκανό ήταν συμπαίκτης του Ζήση Βρύζα στη Φιορεντίνα, ομάδα στην οποία ο Ιταλός επιθετικός αγωνίστηκε από το 2002 ως το 2006. Ο Ριγκανό έχει περάσει και από τις Μεσίνα, Βίρτους, Ταράντε, Εμπολι, Λεβάντ, Σιένα πριν μεταγραφεί στην Τερνάνα που ανήκει τώρα.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εξακολουθω να θελω Βιγιανουεβα !!!! Κι ας με λετε τρελο και παραλογο. Ειναι ο παικτης που θα κανει τη διαφορα !!!(Προφανως και στο οικονομικο) :lol: :lol:

Αλλα αν, λεω ΑΝ ερθει...τοτε ετοιμαστειτε για στιγμες δοξας και θριαμβων!!! Να με θυμηθειτε, ενοσο εγω θα ειμαι στο τρελαδικο!

>Ας ερθει τουλαχιστον το καλοκαιρι οταν θα ειμαστε σιγουροι οτι θα παιζουμε στην Ευρωπη!!!

Διαρκειας πηρα, μετοχες πηρα, μελος στον Ερασιτεχνη ειμαι...τι να κανω αλλο ρε Ζησηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη??????????????????
Να τον αγορασω μονος μου θελεις ρε?????
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Platon έγραψε:[
Αλλα αν, λεω ΑΝ ερθει...τοτε ετοιμαστειτε για στιγμες δοξας και θριαμβων!!! Να με θυμηθειτε, ενοσο εγω θα ειμαι στο τρελαδικο!

αδερφέ μου και εμείς αν είναι έτσι, πού θα είμαστε νομίζεις????
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ποια Blackburn ρε Φαντομα???
Τα τυρια της Αγγλιας?
Ποιος θελει να παιξει σε αυτους??? Μακαρι να τον αφησουν ελευθερο οι ανιδεοι!!!!

Ας ερθει σε μας ο Βιγιανουεβα και θα δεις ποιος ειναι μαγος και ποιος φακιρης!!! 8) :lol:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Οχι ρε Νοβι...μακαρι να ειμουν ο μανατζερ του...

Απλα θεωρω, οτι με αυτον τον παικτη θα ανεβουμε μια κλαση παραπανω, σαν ομαδα!!!! :D
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Πρωτη φορα βλεπω τον Πλατων να μιλαει τοσο παθιασμενα για παικτη......
Πρεπει να ειναι καλος...εγω δεν τον ξερω.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Φαντομα τα λες ολα////ΜΠΡΑΒΟ...Συμφωνω απολυτως..
Άβαταρ μέλους
magiktigra

Δημοσίευση από magiktigra »

Ο Βιγιανουέβα είναι πάρα πολύ καλός παίχτης όμως όχι για το αγγλικό ποδόσφαιρο..Πάρα πολύ καλός τεχνίτης αν και μερικές φορές κάνει το κάτι παραπάνω..Θα ήθελα πολύ να τον δω στον ΠΑΟΚ όμως δεν ξέρω αν ήθελε και ο Σάντος :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Σημερα φανηκε καθαρα οτι το συστημα του Σαντος που ολοι το κατηγορουμε απαιτει καλους ακραιους...μονο ετσι μπορει να παρει βοηθειες ο Μουσλι...δυστυχως ομως, στη μεταγραφικη περιοδο κινηθηκαμε με τη λογικη " ο,τι φθηνο και καλο σε οποια θεση να ειναι "...μπορει οι 2 καινουργιοι παιχτες να ειναι καλοι, αλλα εξακολουθουμε στις πτερυγες να εχουμε απο εναν μονο αξιοπιστο παικτη....και ο Vierinha παλι ταυματιστηκε....αλλα τωρα τραυματιστηκε και ο Λακης.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”