Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- Metagrafakias
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Δωστε εργαλεία στον στρατηγό Λουτσεσκου να τους ξανακάνει πλακα ολους!!!!
Ενισχύστε την ομαδα μεσοεπιθετικά εστω και την ύστατη στιγμη!!!
Μετα τον Μιτριτα κλείστε και τον Ντε Πενιά απο την Ντιναμο που ακούστηκε και παμε να τα ξανασαρώσουμε ολα!!!
Με 500χιλ τον δινει η Ντιναμο και με ενα συμβολαιο 800χιλ!!!!
Ενισχύστε την ομαδα μεσοεπιθετικά εστω και την ύστατη στιγμη!!!
Μετα τον Μιτριτα κλείστε και τον Ντε Πενιά απο την Ντιναμο που ακούστηκε και παμε να τα ξανασαρώσουμε ολα!!!
Με 500χιλ τον δινει η Ντιναμο και με ενα συμβολαιο 800χιλ!!!!
-
giliopoulos
https://www.metrosport.gr/paok-erchetai ... iki-441093nunies4 έγραψε:Δεν πιστευω να παει κανεις για μπανια του Σουκου..... μαυρο φιδι που σας εφαγε. Τελευταιο ΣουΚου......κλειστε στον Ρουμανο αυτους που θελει....
Ξαναρωταω αν κανεις ξερει. Πουθενα δεν υπαρχει αναφορα για αφιξη Μιτριτα. Υπαρχει καποιο εμποδιο;
Ρίξτε κανένα όνομα μεσοεπιθετικου που πιστεύετε ότι μπορεί να έρθει και δεν έχει γραφτεί, συζητηθεί.
Ολοι στη χαλκιδικη με τα ματια ανοιχτα, αν δειτε μελος της παε, στο κτελ και πισω.
-
giliopoulos
https://www.transfermarkt.com/adem-ljaj ... eler/69374obanebane έγραψε:Ρίξτε κανένα όνομα μεσοεπιθετικου που πιστεύετε ότι μπορεί να έρθει και δεν έχει γραφτεί, συζητηθεί.
https://www.lebombedivlad.it/2021/08/27 ... -giovinco/
οι ιταλοι λενε ξεκινησαν ξανα οι επαφες με τον τζιοβινκο , επικαλειται βεβαια παλι ελληνικες πηγες
οι ιταλοι λενε ξεκινησαν ξανα οι επαφες με τον τζιοβινκο , επικαλειται βεβαια παλι ελληνικες πηγες
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Καλή περίπτωση προσωπικά όμως αν πηγαίναμε για τερματοφύλακα θα ήθελα τον 3ο της Benfica τον Mile Svilarstravostomis έγραψε:Εγώ θέλω τον Ρομπλες από την Μπέτις για τα επόμενα 4 χρόνια.
Πιστεύω πως σχεδόν όλοι οι τερματοφύλακες που γράφετε είναι στο ίδιο επίπεδο με Πάσχα, ίσως λίγο καλύτεροι (τόσο λίγο που δεν αξίζει καν να μπεις στον κόπο). Ο καλός Πάσχα μάλιστα, δεν τους βλέπει. Το θέμα είναι να τον δούμε εμείς.
Οπότε, όσο κι αν με πονάει, αν δεν υπάρχει διαθέσιμος παικταρας για το τέρμα, καλύτερα να μείνουμε έτσι.
Οπότε, όσο κι αν με πονάει, αν δεν υπάρχει διαθέσιμος παικταρας για το τέρμα, καλύτερα να μείνουμε έτσι.
Πριν κανα 3-4 χρόνια που είχα ρωτήσει για αυτόν έναν παλιό μας παιχτη και λάτρη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ειδικότερα της Μπουντεσλίγκα , που ξέρει πολύ μπαλίτσα μ είχε πει μακριαααα…. Φαντάσου τώραboogeyman77 έγραψε:Περί Καμπελά μάλλον όνειρο θερινής νυκτός το κόβω.Σε αλλάζει επίπεδο αλλά δεν θεωρώ εφικτή την απόκτηση του.Εγω θεωρώ καλή λύση το πρώην wonderkid Meyer που ψάχνει το restart στα 25 του μετά από 3 στείρα χρόνια στην καριέρα του και η χρηματιστηριακή του αξία έχει καταποντιστεί ενώ δεν έχει ιδιαίτερους τραυματισμούς.Μου θυμίζει Zivkovic φάση ενώ ο τρόπος παιχνιδιού του μοιάζει κατά πολύ με του Πέλκα.Οχι ο φαντεζί παίκτης στυλ Giovinco αλλά πολυεργαλείο.Κατι που ταιριάζει πιστεύω πιο πολύ στα θέλω του Lucescu.Προσωπική γνώμη εκθέτω. Μην με αρπάξετε
Ακουγα τωρα τον Κωσταβαρα που γενικα συμπαθω απο τους μη παοκτσιδες και εχει δικιο.Το μεγαλυτερο προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι το αμυντικο τρανζισιον και δεν ξερω πως αυτο μπορει να διορθωθει, ισα ισα που πιστευω πως αν αποκτηθει παικτης του στυλ Τζιοβινκο θα επιδεινωθει.Τα ακραια μας μπακ και το ποσο ψηλα αυτα τοποθετουνται παρεα με τον αργο πια Βαρελα σιγουρα δεν βοηθανε και αυτα στο συγκεκριμενο προβλημα.
Ο Ακπομ με τέτοιους παίχτες από πίσω του θα κάνει όργια….mbison έγραψε:Δεν εχεις στράικερ, κίλερ φορDamoN έγραψε:Πάντως με κουρτιτς,σβαμπ,,ζιβκοβιτς, καμπελα,μιτριτσα,ακπομ και αουγκουστο, μουργκ,Καντουρι,μπισεσβαρ ,σβιντερσκι αλλαγες στην θεωρία,νομίζω έχουμε την καλύτερη πιο ταλαντούχα μεσοεπιθετική γραμμή εβερ….
Μοναδικό - σε σχέση με τις χρονιες των Νταμπλ τα πλαγιά μπακ. Και τα στόπερ επειδή μεγάλωσαν
Και ας μην βάλει πολλά γκολ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Παρ 27 Αύγ 2021, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giliopoulos έγραψε:https://www.transfermarkt.com/adem-ljaj ... eler/69374obanebane έγραψε:Ρίξτε κανένα όνομα μεσοεπιθετικου που πιστεύετε ότι μπορεί να έρθει και δεν έχει γραφτεί, συζητηθεί.
Θέλω καλύτερο,δε με ψήνει.
- FreeWatcher
https://www.transfermarkt.com/florin-ta ... ler/314329obanebane έγραψε:Ρίξτε κανένα όνομα μεσοεπιθετικου που πιστεύετε ότι μπορεί να έρθει και δεν έχει γραφτεί, συζητηθεί.
Εχει πολυσυζητηθει βεβαια εδω μεσα
serres60 έγραψε:Ολοι στη χαλκιδικη με τα ματια ανοιχτα, αν δειτε μελος της παε, στο κτελ και πισω.