Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Κάνεις εικόνα του Εκονγκ έχει;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να διαπραγματευόμαστε τον νάρει μαζί με 4εκ για να πάρουμε το 60%-75% του Τσαλόφ?
Νομίζω ο κουβάς μέσα στον οποίο έπεσε ο Τζακ Νίκολσον για να προκύψει ο Τζόκερ στο "Μπάτμαν" του 1989, λιγότερο τοξικός ήταν απ τον "καλοπροαίρετα ανήσυχο" κόσμο του ΠΑΟΚ
- PAOKevolution
-
Δεν το παίζω ότι έχω inside info και δεν έχω άλλωστε. Ό,τι βλέπω στα σάιτ παραθέτω. Η ανταλλαγή με Σαλόβ είναι προσωπική επιθυμία. Άμα καταλάβατε κάτι άλλο ζητώ συγγνώμη...rainmaker έγραψε:Δεν το λέει χωρίς πηγήgergeo4 έγραψε:εχει καταντησει αστείο με σας που λετε τετοια χωρίς πηγη....donkixotis έγραψε:Χαιρετάει ο Ναρει προς Ρωσία μεριά. Άντε μια ανταλλαγή με Σαλόβ!!!![]()
Απλά "καταλάθος" έκρυψε το μισό ρεπορταζ
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ αλλά προς το παρόν όλοι είναι εδώ.Totem_pk έγραψε:Χαχαχα. Ινγκι, Κοταρσκι τώρα Ναρευ….. άντε και μια καλή προσφορά για Ζιφκο και Ντελια και ο Λουτσε να κλείσει την πόρτα παρακαλώ….
Πέραν της πλάκας περιμέναμε να αλλάξει ο Μηνας να δούμε αφίξεις αλλά οι αναχωρήσεις μάλλον θα μας χαλάσουν περισσότερο.![]()
![]()
![]()
Ναι παίδες το σύγχρονο ποδόσφαιρο έτσι είναι. Αλλά πι ομάδες το ξέρουν αυτό και είναι έτοιμες. Πχ Κοταρσκι. Αντί να ειχες από περσυ δεύτερος ικανό και ίσως εξελίξιμο τέρματα ΕΑΝ φύγει φέτος θα ψάχνεις τον πρώτο σου. Προετοιμασία για την κατάσταση.
Επισης όμως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι καλεσ ομάδες έχουν έναν σταθερό κορμό. Και δεν μιλώ μόνο για τις πραγματικά μεγάλες που παίζουν οι ίδιου για χρόνια και χρόνια. Αλλά και αυτές που είναι πάνω από τα κυβικά μας. 7 χρόνια ο Ζάκα στην κοπενχαγη πχ.
Το. Τι θέλει ο καθένας είναι άλλο ζήτημα.
Τους υπόλοιπους λογικα δεν τους θέλει κάνενας, για αυτό δεν θα τόυς πουλήσουμεkritikos44 έγραψε:Πρώτον ο Κοτάρσκι σιγά μην θέλει να μείνει εδώ δέκα χρόνια.
Δεύτερον αυτός δεν είναι και ο σκοπός που ήρθε και του έδωσαν τα γάντια σε τόσο νεαρή ηλικία?
Για να τους πουλήσουμε με κέρδος δεν ήρθε και αυτός και ο Σοάρες ?
Δεν είμαι αρνητικός στην πώληση
1. Δεν είναι τελευταία ημέρα των μεταγραφών να πεις αμάν ποιον θα φέρω τώρα
2. Άμα είσαι οργανισμός που λειτουργεί σωστά είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα
Αν ισχύει ήδη έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει συζητήσεις με τους υποψήφιους αντικατάστατες. Αυτό με τον σέντερ μπακ που λογικά παίρνει την θέση του Ίνγκασον μας ξάφνιασε ευχάριστα για την ταχύτητα αντίδρασης
3. Δε θεωρώ ότι ο Κοτάρσκι είναι τόσο επίδραστικος στο παιχνίδι μας.
Όχι στην ηλικία που είναι.
Ένα σοβαρό τέρμα σταθερό να έρθει θα είμαστε καλά.
Το κακό είναι πως με φυγή Όλιβερα, δεν κρατάς τον Νταντας , αν πουληθεί Σβάμπ , ενδεχόμενα του Ντέλια και Ινγκασον φεύγει όλος ο άξονας.
Και καλύτεροι παίκτες να έρθουν θα πάρει χρόνο να δέσουν.
Και έτσι και φύγει και κανένας Ζίβκοβιτς ή κάνας Αγκούστο με 8/11 καινούρια ομάδα θα είμαστε
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
Διαψευση των Ρωσων για Ναρει,συμφωνα με αρθρο του inpaok
Προς mods,αν ξαναυπαρξει σχολιο οπως του φιλου πιο πανω για αγορα/πωληση διχως πληροφοριες,απο μενα θα πεσουν καντηλια την επομενη φορα.
Προς mods,αν ξαναυπαρξει σχολιο οπως του φιλου πιο πανω για αγορα/πωληση διχως πληροφοριες,απο μενα θα πεσουν καντηλια την επομενη φορα.
- sourmenetes
- Moderator
Απλά βάζουμε το άρθρο.donkixotis έγραψε:Δεν το παίζω ότι έχω inside info και δεν έχω άλλωστε. Ό,τι βλέπω στα σάιτ παραθέτω. Η ανταλλαγή με Σαλόβ είναι προσωπική επιθυμία. Άμα καταλάβατε κάτι άλλο ζητώ συγγνώμη...rainmaker έγραψε:Δεν το λέει χωρίς πηγήgergeo4 έγραψε: εχει καταντησει αστείο με σας που λετε τετοια χωρίς πηγη....![]()
Απλά "καταλάθος" έκρυψε το μισό ρεπορταζ
Παοκτσακι απο τα γεννοφάσκια του. Καθε μηνα στο ΣΦ Ζαμπια για καφε συχνάζει,sourmenetes έγραψε:Κάνεις εικόνα του Εκονγκ έχει;
Συμφωνώ με τον Kabamaru11 , κούρασε λίγο αυτό.
Εφόσον μας αρέσει η Αφρική φέτο, δεν βρίσκουν και μια χαφάρα από κει ;
Οπως λέει και το άσμα : "Αφρικανε, αφρικανέ, έλα να κάνουμε κονέ " ...
Το κάψαμε...
Εφόσον μας αρέσει η Αφρική φέτο, δεν βρίσκουν και μια χαφάρα από κει ;
Οπως λέει και το άσμα : "Αφρικανε, αφρικανέ, έλα να κάνουμε κονέ " ...
Το κάψαμε...
Οζντοεφ,Μαξιμοβιτς,Κετζιορα και έναν μεσοεπιθετικο μέσα στην εβδομάδα και είμαστε καλά μέχρι τον Αύγουστο.
μόνο της Παναγίας αδερφέsourmenetes έγραψε:Κάνεις εικόνα του Εκονγκ έχει;
Σοβαρά τώρα ρε συ Γιαπας?
Τι χαζή αντιστοίχιση είναι αυτή?
Δηλαδή επειδή θα πάρω 5 εκατομμύρια για το στόπερ μου θα πρέπει να τα διαθέσω όλα για τον επόμενο στόπερ?
Δηλαδή αντί να καθήσουμε και να δούμε αν είναι καλύτερος ή χειρότερος με ποδοσφαιρικους όρους,το μόνο που θα κοιτάμε είναι πόσα πήραμε και πόσα δώσαμε?
Αρχίζει να γίνεται ασθένεια το όλο πράγμα.
Υγ ο ιγκι ήταν η κολώνα της άμυνας μας ...με τα καλά του και τα κακά του.
Ένας από τους καλύτερους στόπερ του πρωταθλήματος.
Δυστυχώς όμως η τελευταία εικόνα του μετά τον πρώτο του τραυματισμο ήταν πολύ κακή.
Επουδενί δεν είναι ο παίκτης που δεν αναπληρώνεται.
Υγ2 αν ήταν να βάλω σε μια σειρά προτίμησης,ποιοι παίκτες θα ήθελα να πωληθούν από αυτούς που μπορούν να φέρουν πρόταση,ο ινγκασον θα ήταν το Νο2 πίσω από τον ζίβκοβιτς και τον Ναρευ οριακά πίσω του
Τι χαζή αντιστοίχιση είναι αυτή?
Δηλαδή επειδή θα πάρω 5 εκατομμύρια για το στόπερ μου θα πρέπει να τα διαθέσω όλα για τον επόμενο στόπερ?
Δηλαδή αντί να καθήσουμε και να δούμε αν είναι καλύτερος ή χειρότερος με ποδοσφαιρικους όρους,το μόνο που θα κοιτάμε είναι πόσα πήραμε και πόσα δώσαμε?
Αρχίζει να γίνεται ασθένεια το όλο πράγμα.
Υγ ο ιγκι ήταν η κολώνα της άμυνας μας ...με τα καλά του και τα κακά του.
Ένας από τους καλύτερους στόπερ του πρωταθλήματος.
Δυστυχώς όμως η τελευταία εικόνα του μετά τον πρώτο του τραυματισμο ήταν πολύ κακή.
Επουδενί δεν είναι ο παίκτης που δεν αναπληρώνεται.
Υγ2 αν ήταν να βάλω σε μια σειρά προτίμησης,ποιοι παίκτες θα ήθελα να πωληθούν από αυτούς που μπορούν να φέρουν πρόταση,ο ινγκασον θα ήταν το Νο2 πίσω από τον ζίβκοβιτς και τον Ναρευ οριακά πίσω του
ΑχαχαχPsaras έγραψε:μόνο της Παναγίας αδερφέsourmenetes έγραψε:Κάνεις εικόνα του Εκονγκ έχει;