Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Όχι πως νοιάζεται κανείς, αλλά η άποψη μου για το μαχητικό τμήμα των οργανωμένων της κερκίδας έχει καταγραφεί ανά περιόδους που έφτασε η συζήτηση εκεί.
Πλέον, μετά από περισσότερο της μιας δεκαετίας αντιπαραθέσεων μπορώ να συνοψίσω σε μια σειρά.
Η ύπαρξη τος για μια φωτογραφία pyro show κοστίζει παααααααρα πολύ. Είναι ξεκάθαρα βαρυδια.
Η ανέμελη εποχή που οι βλαχομαγκές περνούσαν στο ντουκου και δεν έτρεχε τίποτα, τελείωσαν. Η εποχή της πολιτικοκορεκτίλας είναι εδώ και θα μείνει για πάρα πολλά χρόνια.
Ή θα αλλάξουν ή θα εξαφανιστούν.
Πλέον, μετά από περισσότερο της μιας δεκαετίας αντιπαραθέσεων μπορώ να συνοψίσω σε μια σειρά.
Η ύπαρξη τος για μια φωτογραφία pyro show κοστίζει παααααααρα πολύ. Είναι ξεκάθαρα βαρυδια.
Η ανέμελη εποχή που οι βλαχομαγκές περνούσαν στο ντουκου και δεν έτρεχε τίποτα, τελείωσαν. Η εποχή της πολιτικοκορεκτίλας είναι εδώ και θα μείνει για πάρα πολλά χρόνια.
Χωρίς να πάρω θέση θα σας πω μια ιστορία και ο καθένας βγάζει το συμπέρασμα του. Προχθές στην 4 μόλις είχε γίνει το σκηνικό με τον μάνταλο Σοαρες βλέπω το κιτρινόμαυρο πανι παύλα κορεο. Τι είναι αυτό που θα σηκώσουμε ρωτάω τους δικούς μου που έχουν να κάνουν με συνδέσμους ενώ εγώ συνειδητά από μικρός όχι. Το ψείρισαν οι δικοί μας σε έναν αγώνα μπάσκετ στην Γερμανία η απάντηση . Βασικα ο ενας είπε Πάτρα νομιζω ,δεν ξέρω τι ισχύει .Και μετά βλέπω και την φανέλα. Λέω αυτός ο παίχτης πέθανε . Μαλακια να την κάψουν,θα μας ζαλίζουν πάλι τα τέτοια λέω. Και η απάντηση ήταν αυτήν ψείρισαν αυτήν θα κάψουν λες να ήξεραν ότι είναι πεθαμένος; Αυτά…
- Μπαρκαρούτσος
Και πάλι Κατ, υπάρχει μια απόσταση από το να βρίζεις εν χορώ (και εν βρασμώ, πολλές φορές) σε ένα σύνθημα, και άλλο να κρεμάς συνειδητά, πριν τον αγώνα, μία φανέλα ανάποδα, ενός παίκτη που πέθανε στο παρκέ.
Το κρεμάς πριν τον αγώνα και μετά έχεις περίπου 3 ώρες όπου μπορείς να κοιτάξεις τη φανέλα και να το ξανασκεφτείς. Κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε, μπορούσε να το μετανιώσει και να την ξεκρεμάσει. Δεν το έκανε ποτέ. Ούτε αυτός, ούτε οι 50-100 τριγύρω που σίγουρα θα το πρόσεξαν.
Συγκινήθηκε όλη η Ελλάδα με το θάνατο του Jelovac...αλλά μάλλον όχι όλη, τελικά.
Το κρεμάς πριν τον αγώνα και μετά έχεις περίπου 3 ώρες όπου μπορείς να κοιτάξεις τη φανέλα και να το ξανασκεφτείς. Κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε, μπορούσε να το μετανιώσει και να την ξεκρεμάσει. Δεν το έκανε ποτέ. Ούτε αυτός, ούτε οι 50-100 τριγύρω που σίγουρα θα το πρόσεξαν.
Συγκινήθηκε όλη η Ελλάδα με το θάνατο του Jelovac...αλλά μάλλον όχι όλη, τελικά.
- Montrealiotis
Χωρίς διάθεση να δικαιολογήσω τα πολλά βλαμμένα που είναι στην 4, αλλά ούτε εγώ ήξερα για τον Γελοβατς. Βασικά κάπου έχω ακουστά το όνομα του…. τίποτα άλλο. Ούτε ότι ήταν παίκτης της αεχ ήξερα ούτε ότι πέθανε.
Εν τω μεταξύ αυτή η «μαγκιά» να καις τα λάφυρα ποσό τραγική μπορεί να είναι; Ειδικότερα όταν η οπαδική υποστήριξη στο γήπεδο είναι πλέον σχεδόν ανύπαρκτη.
Εν τω μεταξύ αυτή η «μαγκιά» να καις τα λάφυρα ποσό τραγική μπορεί να είναι; Ειδικότερα όταν η οπαδική υποστήριξη στο γήπεδο είναι πλέον σχεδόν ανύπαρκτη.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Asimos έγραψε:Όχι πως νοιάζεται κανείς, αλλά η άποψη μου για το μαχητικό τμήμα των οργανωμένων της κερκίδας έχει καταγραφεί ανά περιόδους που έφτασε η συζήτηση εκεί.
Θελω να πιστευω οτι θα σταματησουν,οταν γινει η καινουργια Τουμπα,ολα αυτα(ειδικα οι κροτιδες κλπ....)
Με επανακιννηση ολων.....
Μπα τα ίδια γίνονται σε όλα τα γήπεδα της χώρας απλώς οι κωλοστρες ΑΡΔ δεν τολμούν να γράψουν γιατί ξέρουν πως θα έχει επίσκεψη μετά.
Είμαστε ο εύκολος στόχος γιατί κανείς δεν νοιάζεται στη Θεσσαλονίκη.
Θα είχε ανεβάσει ο γκέι τέτοια φανέλα και θα έσκιζε το βρακί του ο ΑΡΔ της Κούλας. Με την καμμία. Ξέρουν πως είναι στην εμβέλεια δικαβαλου σκουτερακίου.
Θα είχε ανεβάσει ο γκέι τέτοια φανέλα και θα έσκιζε το βρακί του ο ΑΡΔ της Κούλας. Με την καμμία. Ξέρουν πως είναι στην εμβέλεια δικαβαλου σκουτερακίου.
Καταρχάς το όνομα το βλέπαμε εμείς άρα ήταν κρεμασμένη με το σήμα της κουλας από μπροστά.
Πρώτον αυτός που το έκανε αν ήξερε δεν θα ήθελε το όνομα να φαίνεται;
2ον αυτός που το είδε και το κοινοποίησε για να το είδε δεν επρεπε να είναι στην 4 όπως ήμουν εγώ και το είδα;
Πρώτον αυτός που το έκανε αν ήξερε δεν θα ήθελε το όνομα να φαίνεται;
2ον αυτός που το είδε και το κοινοποίησε για να το είδε δεν επρεπε να είναι στην 4 όπως ήμουν εγώ και το είδα;
- kataramenos5
Βρε δε διαφωνουμε μεγαλη μαλκια ηταν.Το θεμα δεν ειναι ομως ποσο μεγαλυτερη η μικροτερη ειναι η μια ή η αλλη περιπτωση.Εκτος γηπεδου θα το ανεχοσουν να σου βριζουν τη μανα?Και φαντασου καποιον που χασε τη μανα του πριν λιγο καιρο ποσο του γυρναει τα μυαλα.
Και κάτι τελευταίο και τελειώνω εδώ . Προχθές κάποιος έφαγε μπουκαλι στο κεφάλι που έφυγε από πάνω και όταν ζήτησε τον λόγο κατέβηκαν καμία 10αρια άτομα και τις έφαγε κιόλας.πιο μετά έγινε το ίδιο και με πυρσό . Εσείς που ελαφρά την καρδιά λέτε δεν μπορούσαν οι τριγύρω του τον κάθε μ… που πετάει κάνει ράνει να τον βγάλουν σηκωτό η απάντηση είναι όχι δεν μπορούσαν ,για να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι. Να είσαι χούλιγκαν είναι τρόπος ζωής δεν είσαι μόνος σου και ασχολείσαι μ μαλακιες καθόλη την διάρκεια της ημέρας . Ματς πάω να δω όχι να ανοίξω ένα θέμα που θα μ κυνηγάει μια ζωή
- Μπαρκαρούτσος
Προσωπικά είμαι άλλος στο γήπεδο και άλλος εκτός. Σε διαιτητή BCL στο Παλατάκι, έχω φωνάξει "I will kill your family" 

- PAOK_Antarctica
Κατ'αρχάς, εγώ στο γήπεδο πάω για να δω μπάλα και να φωνάξω ΠΑΟΚλε. Όχι για να παίξω μάπες με τον κάθε ηλίθιο.
Δεύτερον, μόνο σε μένα φαίνεται τρομακτικά υποκριτικό το ότι μετά την δολοφονία του Άλκη βγάλανε ανακοίνωση οι ΣΦ όπου λέγανε "φταίμε κι εμείς" και "ο κύκλος της βίας πρέπει να σταματήσει" και "ήρθε επιτέλους η ώρα να αποδεχτούμε συλλογικά μια ριζική αλλαγή στην οπαδική αντιπαλότητα, ώστε ποτέ καμία άλλη μάνα στην Ελλάδα να μην ξανακλάψει το γιό της" αλλά προχθές καίγανε οπαδικά λάφυρα από μανούρες και τραγουδούσανε για μαχαιριές και αερογέφυρες;
Δεύτερον, μόνο σε μένα φαίνεται τρομακτικά υποκριτικό το ότι μετά την δολοφονία του Άλκη βγάλανε ανακοίνωση οι ΣΦ όπου λέγανε "φταίμε κι εμείς" και "ο κύκλος της βίας πρέπει να σταματήσει" και "ήρθε επιτέλους η ώρα να αποδεχτούμε συλλογικά μια ριζική αλλαγή στην οπαδική αντιπαλότητα, ώστε ποτέ καμία άλλη μάνα στην Ελλάδα να μην ξανακλάψει το γιό της" αλλά προχθές καίγανε οπαδικά λάφυρα από μανούρες και τραγουδούσανε για μαχαιριές και αερογέφυρες;
- kataramenos5
Δυστυχως πρεπει να σε διωξουμε απο κει.Δε θελουμε τετοιους αναμεσα μας. 
ΥΓ "Ζουμε για τον ΠΑΟΚ λαλαλα κανουμε σαπουνια ολα τ...." με χερι υψωμενο κλπ.Γμησε .Κατι σ ενοχλει στο συνθημα αλλα δε το δινεις πολλη σημασια ,δε το καταλαβαινεις .Μετα απο καιρο το συνειδητοποιεις.

ΥΓ "Ζουμε για τον ΠΑΟΚ λαλαλα κανουμε σαπουνια ολα τ...." με χερι υψωμενο κλπ.Γμησε .Κατι σ ενοχλει στο συνθημα αλλα δε το δινεις πολλη σημασια ,δε το καταλαβαινεις .Μετα απο καιρο το συνειδητοποιεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 22 Φεβ 2023, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Τις εποχές που λέγονταν τέτοια συνθήματα, ήταν πολύ νορμάλ να δέρνεις το παιδί σου στο σπίτι, ή να σε καρπαζώνει ο δάσκαλος/η δασκάλα στο σχολείο.
Πλέον, ΕΥΤΥΧΩΣ, αυτά κυνηγιούνται νομικά.. Είναι άλλα τα χρόνια. Αν πει ένα παιδί ότι τον δέρνει η δασκάλα, σε δύο ώρες θα έχει τρία κανάλια έξω από το σχολείο!
Πλέον, ΕΥΤΥΧΩΣ, αυτά κυνηγιούνται νομικά.. Είναι άλλα τα χρόνια. Αν πει ένα παιδί ότι τον δέρνει η δασκάλα, σε δύο ώρες θα έχει τρία κανάλια έξω από το σχολείο!
+++++++Asimos έγραψε:Μπα τα ίδια γίνονται σε όλα τα γήπεδα της χώρας απλώς οι κωλοστρες ΑΡΔ δεν τολμούν να γράψουν γιατί ξέρουν πως θα έχει επίσκεψη μετά.
-
Γι αυτον που το εμπνευστηκε δενCylon-4 έγραψε:Ημουν ξεκαθαρος. Αν εγινε ηθελημενα,
ντροπη του οποιος το εμπνευστηκε.
ειναι μονο ντροπη αλλα αναθεμα!
Ντροπη ειναι για ολους τους γυρω
τριγυρω του που η δεν του εξηγησαν
τι ειναι αυτο που κανει η που δεν
τον πελεκησαν αν δεν το καταλαβε.-