Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από sic-4 »

desperando έγραψε:Επί μπολονι είχε παίξει.
Εγώ πάντως δεν το βλέπω τόσο μεγάλο πείραμα.
Πλέον δεν έχει την έκρηξη που είχε η οποία είναι απαραίτητη για το εξτρεμ.
Απ την άλλη έχει ωριμάσει πολύ, τακτικά είναι σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.φυσικη κατάσταση έχει πολύ πάνω απ τους περισσότερους παίκτες μας.μαρκαρει, έχει τεχνική και πάσα για να βγάλει σωστά την ομάδα μπροστά και μπορεί να απειλήσει με το πολύ καλο μακρινό του σουτ.
Προσωπικά αν έρθει θα ήθελα να το δω
Πολυ σωστα οσα λες αλλα δεν ξερω αν συμφωνει ο Βιερινια. Και περυσι-προπερσι ειχε δηλωσει κατι σε στυλ "θελω να επιστρεψω στον ΠΑΟΚ και να βρω την θεση μου εκει μπροστα δεξια" αλλα και σε αυτο που γραφτηκε λιγο πριν αναφερεται οτι δεν ειναι ικανοποιημενος που δεν παιζει στη φυσικη του θεση.

Αυτος ειναι και ενας λογος που φοβαμαι λιγο την επιστροφη του, μια και οπως λες, χωρις την εκρηξη του ισως δεν ειναι πια το εξτρεμ που ονειρευομαστε και δεν ξερω ποσο προθυμος θα ειναι για πειραματα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ace1979 έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:το να πεις μια φορα την αποψη σου ειναι γνωμη σου και ειναι σεβαστη
η συνεχομενη επαναλαμβανομενη γκρινια και μιζερια καπου κατανταει κουραστικο
αποψη μου, γιατι αλλοι μπορει να τη βρισκουν να μπαινουν και να βλεπουν να κραζει καποιος ολημερις κι οληνυχτις
Το θέμα είναι ότι δεν ξαναμίλησα ,ούτε ξαναγκρίνιαξα αλλα αν είσαι σταμπαρισμενος έτσι είναι
Κ τι είσαι ρε ace ?το αθώο θύμα της υπόθεσης?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 31 Ιούλ 2017, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Οι κάποιοι τέτοιοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι δε θέλουν ούτε Πασχάλη δες ούτε ταξίδι δες. Στο φόρουμ σεβόμαστε τους πάντες είτε είναι γκρινιάρηδες είτε προεδρική φρουρά. Όποιος δεν μπορεί είτε πατάει αναφορά είτε αποφεύγει το φόρουμ, και από τους μεν και από τους δε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

desperando έγραψε:Τον Βιερίνια στο 8 πως θα τον βλέπατε?
Για μένα ο Βιερι μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις θέσεις. Έχει παίξει ως ακραίο μπακ, επομένως είναι καλός ανασταλτικά, ξέρουμε ότι είναι καλός επιθετικά και ως ώριμος πλέον ποδοσφαιρικά μπορεί άνετα να οργανώσει παιχνίδι. Εγώ τον έβλεπα ως 10ρι, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να ανταποκριθεί και ως 8ρι.
Χρειαζόμαστε όμως ένα πολύ καλο 6ρι.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Βιέρι έξω δεξιά, η καλύτερη του θέση μακράν, Μακ έξω αριστερά και μπροστά Πρίγιο.......ω ρε μάνα
και αλλαγή Ενρίκε μπας και του ρθει καμιά επιφοίτηση όπως προχθές
αν και θα προτιμούσε πίσω τον φευγάτο Γκάρυ, 26 χρονών άλλωστε
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

john4serres έγραψε:
Ρεπορτάζ από τη πλευρά της Βόλφσμπουρκ κάνουν και πάλι λόγο για τον Πορτογάλο άσο. Το πασίγνωστο και έγκυρο «Κίκερ» ανέφερε σήμερα ότι ο Πορτογάλος θέλει να φύγει γιατί εκτός όλων των άλλων δεν χρησιμοποιείται στην επίθεση και δεξιά όπου είναι και η φυσική του θέση.

“Η Βόλφσμπουργκ δεν θα βάλει εμπόδια στον δρόμο του, αν και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018. Ο Βιεϊρίνια θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ από τον οποίο έφυγε το 2012” γράφουν οι Γερμανοί που κρατάνε “ζεστό” αυτό το θέμα.
για μεταγραφές θα μιλήσουμε.
Δεν γράφει μόνο αυτό στο δημοσίευμα του Kicker.....

Στην τελευταία παράγραφο στο ρεπορτάζ τους γράφει πως ο Βιερίνια θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ όμως ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει ζεστός ή μάλλον μπλοφάρει / παζαρεύει....

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... 8760-.html
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Εεεεερχεται ο Αντρέ!Αντε πρόεδρε κάνε μας να χαρούμε Λουμπος είσαι γάτα μεγάλη!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

6ρι και στόπερ πρώτα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Petros1988 έγραψε:Εεεεερχεται ο Αντρέ!Αντε πρόεδρε κάνε μας να χαρούμε Λουμπος είσαι γάτα μεγάλη!
Τι ξερεις;;;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Τα έχουμε πει βιειρινια , νατχο και ενα στοπερ και πάμε να το σηκώσουμε... πολλοί λένε για πισωγύρισμα ,εγώ λεω Προσωπηκοτητες !!! Αρχηγοί και παικταράδες..... με αυτούς θα σε τρέμουν....
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

sic-4 έγραψε:
desperando έγραψε:Επί μπολονι είχε παίξει.
Εγώ πάντως δεν το βλέπω τόσο μεγάλο πείραμα.
Πλέον δεν έχει την έκρηξη που είχε η οποία είναι απαραίτητη για το εξτρεμ.
Απ την άλλη έχει ωριμάσει πολύ, τακτικά είναι σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.φυσικη κατάσταση έχει πολύ πάνω απ τους περισσότερους παίκτες μας.μαρκαρει, έχει τεχνική και πάσα για να βγάλει σωστά την ομάδα μπροστά και μπορεί να απειλήσει με το πολύ καλο μακρινό του σουτ.
Προσωπικά αν έρθει θα ήθελα να το δω
Πολυ σωστα οσα λες αλλα δεν ξερω αν συμφωνει ο Βιερινια. Και περυσι-προπερσι ειχε δηλωσει κατι σε στυλ "θελω να επιστρεψω στον ΠΑΟΚ και να βρω την θεση μου εκει μπροστα δεξια" αλλα και σε αυτο που γραφτηκε λιγο πριν αναφερεται οτι δεν ειναι ικανοποιημενος που δεν παιζει στη φυσικη του θεση.

Αυτος ειναι και ενας λογος που φοβαμαι λιγο την επιστροφη του, μια και οπως λες, χωρις την εκρηξη του ισως δεν ειναι πια το εξτρεμ που ονειρευομαστε και δεν ξερω ποσο προθυμος θα ειναι για πειραματα.
Αδερφε δεν θα εχει αντιπαλους τον Αλαμπα κλπ,θα εχει τον Αποστολοπουλο,τον Κουτρη και τον Μπακακη.Φυσικα και εχει πεσει η εκρηξη του,αλλα πλεον ειναι ενας εμπειρος παιχτης που μπορει με μια του κινηση χωρις την μπαλα να αδειασει τον οποιοδηποτε αντιπαλο.Εγω δεν ειμαι τοσο ζεστος στο ενδεχομενο αποκτησης του,αλλα αμα παρουμε αυτον και ενα 6αρι ισως να μπορεσει ο Στανογεβιτς να παιξει το 4-4-2 στην ευθεια με Τζαλμα δεξια και Αντελινο αριστερα +Τσιμιροτ(Σακχοφ,Κανιας)+μεταγραφη.
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

Demir έγραψε:Τα έχουμε πει βιειρινια , νατχο και ενα στοπερ και πάμε να το σηκώσουμε... πολλοί λένε για πισωγύρισμα ,εγώ λεω Προσωπηκοτητες !!! Αρχηγοί και παικταράδες..... με αυτούς θα σε τρέμουν....
Ποιος θα πει για πισωγυρισμα με αυτους τους 2+1 μαζι;Το σηκωνεις θες δεν θες.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

sourmenetes έγραψε:
Petros1988 έγραψε:Εεεεερχεται ο Αντρέ!Αντε πρόεδρε κάνε μας να χαρούμε Λουμπος είσαι γάτα μεγάλη!
Τι ξερεις;;;
Όλα αυτά που γράφουν οι Γερμανοί ισχύουν 100%!Η Βολσμπουρκ δεν τον κρατάει ο Παίκτης Θέλει μόνο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με εμάς στο οικονομικό!Έχει γράψει το παιδί του σε σχολείο της Θεσσαλονίκης!Πιστεύω ότι και με τους Γερμανούς θα υπάρξει άμεσα συμφωνία.. έρχονται σύντομα νεότερα αλλά πιστέψτε το Έρχεται!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μακάρι Ρε Πέτρο είναι μεγάλη συμπάθεια μου ο Αντρέ τον θέλω όμως τώρα όχι του χρόνου

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Προτιμω τα λεφτα που θελει η Βόλφσμπουργκ να τα δωσω στη Βιγιαρεαλ για Ννταγιε. Εννοω τα παραπανω λεφτά για να καλυψω τη διαφορα.

Τον Βιερι του χρονου, τζαμπα, και που ο Καμπος θα μπαινει στο 3ο ετος του συμβολαιου του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”