Πολυ σωστα οσα λες αλλα δεν ξερω αν συμφωνει ο Βιερινια. Και περυσι-προπερσι ειχε δηλωσει κατι σε στυλ "θελω να επιστρεψω στον ΠΑΟΚ και να βρω την θεση μου εκει μπροστα δεξια" αλλα και σε αυτο που γραφτηκε λιγο πριν αναφερεται οτι δεν ειναι ικανοποιημενος που δεν παιζει στη φυσικη του θεση.desperando έγραψε:Επί μπολονι είχε παίξει.
Εγώ πάντως δεν το βλέπω τόσο μεγάλο πείραμα.
Πλέον δεν έχει την έκρηξη που είχε η οποία είναι απαραίτητη για το εξτρεμ.
Απ την άλλη έχει ωριμάσει πολύ, τακτικά είναι σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.φυσικη κατάσταση έχει πολύ πάνω απ τους περισσότερους παίκτες μας.μαρκαρει, έχει τεχνική και πάσα για να βγάλει σωστά την ομάδα μπροστά και μπορεί να απειλήσει με το πολύ καλο μακρινό του σουτ.
Προσωπικά αν έρθει θα ήθελα να το δω
Αυτος ειναι και ενας λογος που φοβαμαι λιγο την επιστροφη του, μια και οπως λες, χωρις την εκρηξη του ισως δεν ειναι πια το εξτρεμ που ονειρευομαστε και δεν ξερω ποσο προθυμος θα ειναι για πειραματα.