Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Ναι να γίνει θέμα παιδιά.
Στην κεντρική.
Είναι ακόμα μια ντροπιαστική εικόνα.
Τι ξεφτίλα να θεωρούν πως δεν τρέχει κάστανο κάνοντας τέτοια παπαριές...
Φτάνει πια!
Νοημοσύνη ραδικιού.
Καμια δικαιολογία ασχέτως ηλικίας.
Υ.Γ. Με το καλό Τζος.
Στην κεντρική.
Είναι ακόμα μια ντροπιαστική εικόνα.
Τι ξεφτίλα να θεωρούν πως δεν τρέχει κάστανο κάνοντας τέτοια παπαριές...
Φτάνει πια!
Νοημοσύνη ραδικιού.
Καμια δικαιολογία ασχέτως ηλικίας.
Υ.Γ. Με το καλό Τζος.
Όχι να μην γίνει θέμα στην κεντρική ακόμη.
Μην δίνουμε τροφή στους αντιπάλους μας. Το θέμα είναι κοινωνικό πλέον. Και επειδή δεν ασχολείται κανείς θεωρώ ότι βολεύει κιόλας.
Από τις αρχές που μόνο εμείς κατονομαζόμαστε ως οπαδοί όταν ένα μαλακισμενο κάνει κάτι, μέχρι και τις ίδιες τις ΠΑΕ και τις ομάδες.
Γιατί σήμερα είναι εύκολο να κανείς πράματα στην κατεύθυνση που λέτε. Αλλά δεν τα κάνει κανείς. Ούτε το ίδιο το ποδόσφαιρο που χάνει λεφτά από αυτές τις ιστορίες. Δεν πουλάνε οι μπουτίκ δεν πάει κόσμος στο γήπεδο δεν ασχολείται η (σοβαρή) νέα γενιά. Χάνουνε τζίρους όλες οι ομάδες. Και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Εμείς δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι γιαυτο.!
Ίσως βολεύει η κατάσταση γιατί βγαίνουν λεφτά από άλλου, και εννοώ τηλεοπτικά Ευρώπη και πωλήσεις παικτών.
Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι νεκρό εδώ και χρόνια.
Μην δίνουμε τροφή στους αντιπάλους μας. Το θέμα είναι κοινωνικό πλέον. Και επειδή δεν ασχολείται κανείς θεωρώ ότι βολεύει κιόλας.
Από τις αρχές που μόνο εμείς κατονομαζόμαστε ως οπαδοί όταν ένα μαλακισμενο κάνει κάτι, μέχρι και τις ίδιες τις ΠΑΕ και τις ομάδες.
Γιατί σήμερα είναι εύκολο να κανείς πράματα στην κατεύθυνση που λέτε. Αλλά δεν τα κάνει κανείς. Ούτε το ίδιο το ποδόσφαιρο που χάνει λεφτά από αυτές τις ιστορίες. Δεν πουλάνε οι μπουτίκ δεν πάει κόσμος στο γήπεδο δεν ασχολείται η (σοβαρή) νέα γενιά. Χάνουνε τζίρους όλες οι ομάδες. Και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Εμείς δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι γιαυτο.!
Ίσως βολεύει η κατάσταση γιατί βγαίνουν λεφτά από άλλου, και εννοώ τηλεοπτικά Ευρώπη και πωλήσεις παικτών.
Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι νεκρό εδώ και χρόνια.
Joshua συγχαρητήρια για την προαγωγη. Καλό κουράγιο.joshua έγραψε:Εγω παντως θα ηθελα να δω το paokmania,ενα φορουμ που αιρθμει καποιες χιλιαδες μελη,με καποιο τροπο να αρχισει να παιρνει θεση για τετοιου ειδους φαινομενα. Πρεπει με καποιο τροπο οι πολλοι να αρχισουν να αντιδρουν εναντια στους λιγους που χαλανε την εικονα του συλλογου.
Συμφωνώ με το παραπανω . Ας γραφτεί ένα άρθρο για τον φασιστακο μπουλη επιτέλους στην κεντρική για αρχή.
Τοτέμ δε γίνεται να τα βάζουμε κάτω από το χαλί. Αν δεν θέλουμε να δίνουμε τροφή στους αντιπάλους πρεπει να αντιμετωπίσουμε το γεγονός κ να καθαρίσουμε
Δυσκολος δρομος παντως αυτος της ''δημοσιοποιησης'' εσωτερικων θεματων για να τον επιλεξει κανεις. Το καλυτερο θα ηταν να μπορουσαν να λυθουν εσωτερικα η με πρωτοβουλια του συλλογου.
Απλά οσο δε μιλάμε δυναμώνει το τέρας κ κάποια στιγμή θα είναι αργά. Θα έπρεπε να έχει λυθεί εν τη γενέσει κ εκ των εσω αλλά εφόσον δεν συνέβη πρέπει να πιεσουμε προς αυτή την κατεύθυνση
Α σε παρακαλω την Κυριακη εκανε εισοδο με παιδακια...dragon έγραψε:Joshua συγχαρητήρια για την προαγωγη. Καλό κουράγιο.joshua έγραψε:Εγω παντως θα ηθελα να δω το paokmania,ενα φορουμ που αιρθμει καποιες χιλιαδες μελη,με καποιο τροπο να αρχισει να παιρνει θεση για τετοιου ειδους φαινομενα. Πρεπει με καποιο τροπο οι πολλοι να αρχισουν να αντιδρουν εναντια στους λιγους που χαλανε την εικονα του συλλογου.
Συμφωνώ με το παραπανω . Ας γραφτεί ένα άρθρο για τον φασιστακο μπουλη επιτέλους στην κεντρική για αρχή.
Τοτέμ δε γίνεται να τα βάζουμε κάτω από το χαλί. Αν δεν θέλουμε να δίνουμε τροφή στους αντιπάλους πρεπει να αντιμετωπίσουμε το γεγονός κ να καθαρίσουμε
Μου θυμισε πολιτικους που προσλαμβανουν image makers για να βελτωσουν την δημοσια εικονα τους.
Ίσως υπάρχουν τρόποι να πιέσουμε χωρίς να βγάλουμε την κόπρο στο φως. Γιατί αυτά υπάρχουν παντού. Εμάς πάλι θα μας κάνουν να απολογούμαστε.
Παράδειγμα στείλαν οπαδό της χαρτινης 50 χρόνων στο νοσοκομείο στην νέα Ιωνία στην Αθήνα. Τίποτα για τους δράστες. Μόνο εμείς κατονομαζόμαστε. Στα πάντα.
Θεωρώ ότι αντιμετωπίζουμε σοβαρά κοινωνικά προβλήματα σε αυτά τα θεματα.
Δεν μπορώ να καταλάβω επισης πως είναι δυνατόν κάποιος να «δικαιολογεί» την κροτίδα γιατί έτσι και αλλιώς και μπερδεμένα κλπ. Τα μπερδεμένα άνοιξαν την πόρτα για να μου κλέψουν το Νταμπλ πριν κάτι χρόνια.
Παράδειγμα στείλαν οπαδό της χαρτινης 50 χρόνων στο νοσοκομείο στην νέα Ιωνία στην Αθήνα. Τίποτα για τους δράστες. Μόνο εμείς κατονομαζόμαστε. Στα πάντα.
Δεν μπορώ να καταλάβω επισης πως είναι δυνατόν κάποιος να «δικαιολογεί» την κροτίδα γιατί έτσι και αλλιώς και μπερδεμένα κλπ. Τα μπερδεμένα άνοιξαν την πόρτα για να μου κλέψουν το Νταμπλ πριν κάτι χρόνια.
- pirate_salonica
Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται στους οπαδούς των άλλων ομάδων, καθόλου όμως.
ΕΜΕΙΣ τι κάνουμε; Το "ναι αλλά για τους άλλους δεν τα λέτε" δεν κάνει λιγότερο αηδιαστικά τα δικά μας σιχάματα. Και εγώ λέω εντάξει, υπάρχουν οι 50 μπερδεμένοι που ενεργούν τόσο αηδιαστικά... οι άλλοι 3950 της 4 (τυχαίο το νούμερο) ξερωγώ γιατί δεν κάνουν κάτι; Για να μην φανεί προς τα έξω πως "οι ΠΑΟΚτσήδες μαλώνουν μεταξύ τους"; Από πότε μας ένοιαξε το "προς τα έξω"; Και πως να λυθούν εσωτερικά τα θέματα όταν δεν υπάρχει καμία πρόθεση να λυθούν;
ΕΜΕΙΣ τι κάνουμε; Το "ναι αλλά για τους άλλους δεν τα λέτε" δεν κάνει λιγότερο αηδιαστικά τα δικά μας σιχάματα. Και εγώ λέω εντάξει, υπάρχουν οι 50 μπερδεμένοι που ενεργούν τόσο αηδιαστικά... οι άλλοι 3950 της 4 (τυχαίο το νούμερο) ξερωγώ γιατί δεν κάνουν κάτι; Για να μην φανεί προς τα έξω πως "οι ΠΑΟΚτσήδες μαλώνουν μεταξύ τους"; Από πότε μας ένοιαξε το "προς τα έξω"; Και πως να λυθούν εσωτερικά τα θέματα όταν δεν υπάρχει καμία πρόθεση να λυθούν;
Οχι αδερφε δεν κανουν(με) κατι για τον λογο που εξηγησε ο John.
Ξερεις ποσες φορες στην 4 πχ πιο παλια εχουν γινει πραγματα με τα οποια ειμαι καθετα αντιθετος;
Ξερεις ποσες φορες αντεδρασα σε αυτα; ΚΑΜΙΑ. Και αλλες τοσες να γινοντουσαν παλι ΚΑΜΙΑ δεν θα αντιδρουσα.
Ο ΠΑΟΚ ειναι τεραστιο κεφαλαιο απο την ζωη μου αλλα η οικογενεια μου και τα παιδια μου ειναι ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Και συγμωμη αν ακουγεται καπως αλλα δεν θα το ρισκαρω για κανενα μπερδεμενο. Οσο και ευθυνοφοβο να ακουγεται...
Ξερεις ποσες φορες στην 4 πχ πιο παλια εχουν γινει πραγματα με τα οποια ειμαι καθετα αντιθετος;
Ξερεις ποσες φορες αντεδρασα σε αυτα; ΚΑΜΙΑ. Και αλλες τοσες να γινοντουσαν παλι ΚΑΜΙΑ δεν θα αντιδρουσα.
Ο ΠΑΟΚ ειναι τεραστιο κεφαλαιο απο την ζωη μου αλλα η οικογενεια μου και τα παιδια μου ειναι ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Και συγμωμη αν ακουγεται καπως αλλα δεν θα το ρισκαρω για κανενα μπερδεμενο. Οσο και ευθυνοφοβο να ακουγεται...
Κακα τα ψεμματα ειναι περισσοτεροι απο 50 και μονο καποιος με θεσμικο ρολο μπορει να παρει πρωτοβουλιες για να βαλει ενα στοπ.Πλεον το επιπεδο μισους και βιας εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο που ατομικες πρωτοβουλιες κρυβουν κινδυνο.
Σιγά μην απολογηθώ εγώ επειδη κάποιος είναι φασίστας ή δολοφόνος ή καίει μπλουζες νεκρών σκ επικαλείται την ίδια ομάδα με εμένα, θα χρειαστεί να απολογηθώ όμως στον ίδιο μου τον εαυτό πρωτα όταν το βλέπω κ δεν κάνω κάτι για να μη λερώνει το όνομα του ΠΑΟΚTotem_pk έγραψε:Ίσως υπάρχουν τρόποι να πιέσουμε χωρίς να βγάλουμε την κόπρο στο φως. Γιατί αυτά υπάρχουν παντού. Εμάς πάλι θα μας κάνουν να απολογούμαστε.
Δίκιο. Δεν μιλάμε για ατομικές πρωτοβουλίες αλλά παραδειγμα για πρωτοβουλια του φόρουμ που πιστευω έχουμε κοινή στάση απέναντι στα σκουπίδιαjoshua έγραψε:Κακα τα ψεμματα ειναι περισσοτεροι απο 50 και μονο καποιος με θεσμικο ρολο μπορει να παρει πρωτοβουλιες για να βαλει ενα στοπ.Πλεον το επιπεδο μισους και βιας εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο που ατομικες πρωτοβουλιες κρυβουν κινδυνο.
Δεν ειναι απλα ενας πρωην παιχτης που πεθανε, ειναι παιχτης που πεθανε ενω ηταν στην ΑΕΚ και εγινε πανελλαδικα θεμα. Εστω οτι δεν τον θυμασαι, ποια ειναι η πιθανοτητα απο τις χιλιαδες φανελες παιχτων της ΑΕΚ που κυκλοφορουν στην Ελλαδα, κατα τυχη να διαλεξε ο αλλος συγκεκριμενα του Γελοβατς; Που δεν ειναι καν στο ιδιο αθλημα;Cylon-4 έγραψε:Αν εγινε συνειδητα ειναι καταδικαστεο.
Μπορει ομως να καηκε, σαν μια φανελα
της αεκ απλως. Δεν ξερουν ολοι, οτι ο συγκεκριμενος,
εχει πεθανει. Θα παρακολουθουν την πορεια πρωην παικτων
της μπασκετικης αεκ?
Τελος παντων, ας τον αναπαυσει ο θεος.