71. Brandon Thomas Llamas

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: 71. Brandon Thomas Llamas

Δημοσίευση από Gospi »

Περσι το καλοκαιρακι οταν ακουστηκε η επιθυμια ανανεωσης Μπραντον, πολλοι εδω μεσα, ενας απο αυτους και εγω,διαφωνησαμε καθετα. Η αντιθετη επιχειρηματολογία φυσικα ηταν οτι θα ειναι αναπληρωματικος και πως θα χουμε πρωτο φορ π θα σπερνει και αλλα τετοια ωραια. Να λοιπον που και φετος φτασαμε πλει οφφ με μονο εμπειρο φορ τον Μπραντον.
Ο Μπραντον πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, στα μεγαλα ματς ειναι σχετικα αφαντος, οποτε παιζει να δουμε και φετος τον Μπραντον των περσινων πλει οφφ.
Μακαρι να πεσω έξω.
Το προβλημα ειναι πως λογω της εντοπισμενης πλεον φοβιας μας για το καινουριο και με σημαια τα ματς του καλοκαιριου, παλι τον Μπραντον θα κρατησουμε και για του χρονου και το λαθος θα διαιωνιστει.
Δυστυχως στον ΠΑΟΚ λειπουν ο κυνισμός και ο ποδοσφαιρικος ορθολογισμος.
Οσα συστηματα κι αν ξέρει ενας παιχτης του 6, οσο καλη ενσωματωση κι αν εχει, δυσκολα θα σε ανεβασει επιπεδο. Αντε να σου κανει και 3 ματς στο 7. Αυτα ειναι. Αλλα εμεις εχουμε απαιτησεις πονταροντας σε μια εννοια αοριστη την "δουλεια" λες και μεσα απο την συνεχη δουλεια και τις προπονησεις, ο Μπραντον και ο καθε Μπραντον ξαφνικα στα 29-30 του θα αλλαξει στυλ και θα μεταμορφωθει σε ροναλντο. Καλη η δουλεια, αλλα απο ενα σημειο και μετα επιπεδο σε ανεβαζουν και οι ποιοτικοτεροι παιχτες.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ιδιος και απαράλλαχτος και περυσι και φέτος. Ξέρουμε για τα καλά τι μπορεί να δώσει και τι όχι.
Venera8

Δημοσίευση από Venera8 »

Χωρις γκολ κανα 2μηνο και αυτος
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ανανέωση κανα 3χρονο θέλω
τιμιότατος γι αυτά που παίρνει
kos

Δημοσίευση από kos »

Ανύπαρκτος....
Θα έχει ενδιαφέρον η εισήγηση του προπονητή και η απόφαση της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Σιγουρα θα τον ανανεωσει και μετα θα λεει τα γνωστα.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Φιλότιμος, τρέχει, μαρκάρει , έμαθε κι ελληνικά ….
Για πάντα εδώ παικταρα μου !!!!!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Επιστροφή στις Εργοστασιακές ρυθμίσεις
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Η φάση που μπαίνει στην περιοχή με πλεονέκτημα σε θέση και φόρα και ο Μπράμπετς - αν δεν κάνω λάθος - τον κατάπιε, ήταν σα να έπαιζε πατέρας στην αυλή με τον 5χρονο γιό του.

Τον συμπαθώ πολύ, αλλά φτάνει.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εγώ αν ήμουν Σαββιδης οποιος ερχόταν και μου πρότεινε ανανέωση Μπράντον το ερχόμενο καλοκαίρι θα τον έδιωχνα από την ομάδα.

Αν δεν έχουν καταλάβει ότι ο παίχτης δεν κάνει ούτε για τον ΠΑΟΚ Β είναι επικίνδυνοι.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Ο ανθρωπος δεν ειναι φορ ποτε θα το καταλαβετε?
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Θα μας τον τσιμπήσει η αεχ που μαζεύει ότι καλό κυκλοφορεί στη λίγκα μας.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Προφανώς δεν είναι φορ αφού δεν είναι καν ποδοσφαιριστής.
Τουλάχιστον πρώτης εθνικής
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Gospi έγραψε:Περσι το καλοκαιρακι οταν ακουστηκε η επιθυμια ανανεωσης Μπραντον, πολλοι εδω μεσα, ενας απο αυτους και εγω,διαφωνησαμε καθετα. Η αντιθετη επιχειρηματολογία φυσικα ηταν οτι θα ειναι αναπληρωματικος και πως θα χουμε πρωτο φορ π θα σπερνει και αλλα τετοια ωραια. Να λοιπον που και φετος φτασαμε πλει οφφ με μονο εμπειρο φορ τον Μπραντον.
Ο Μπραντον πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, στα μεγαλα ματς ειναι σχετικα αφαντος, οποτε παιζει να δουμε και φετος τον Μπραντον των περσινων πλει οφφ.
Μακαρι να πεσω έξω.
Το προβλημα ειναι πως λογω της εντοπισμενης πλεον φοβιας μας για το καινουριο και με σημαια τα ματς του καλοκαιριου, παλι τον Μπραντον θα κρατησουμε και για του χρονου και το λαθος θα διαιωνιστει.
Δυστυχως στον ΠΑΟΚ λειπουν ο κυνισμός και ο ποδοσφαιρικος ορθολογισμος.
Οσα συστηματα κι αν ξέρει ενας παιχτης του 6, οσο καλη ενσωματωση κι αν εχει, δυσκολα θα σε ανεβασει επιπεδο. Αντε να σου κανει και 3 ματς στο 7. Αυτα ειναι. Αλλα εμεις εχουμε απαιτησεις πονταροντας σε μια εννοια αοριστη την "δουλεια" λες και μεσα απο την συνεχη δουλεια και τις προπονησεις, ο Μπραντον και ο καθε Μπραντον ξαφνικα στα 29-30 του θα αλλαξει στυλ και θα μεταμορφωθει σε ροναλντο. Καλη η δουλεια, αλλα απο ενα σημειο και μετα επιπεδο σε ανεβαζουν και οι ποιοτικοτεροι παιχτες.
Για να πούμε του στραβού το δίκαιο ο αμπαλος ανανέωσε το καλοκαίρι για να μπούμε ομίλους και εν ολίγοις τα κατάφερε, έβγαλε το συμβόλαιο του από τον Αύγουστο.
Για το ότι φτάσαμε από τότε Μάρτιο μήνα να παίζουμε ακόμα με αυτόν άλλοι φταίνε. Ο παίκτης είναι πολύ πολύ πολύ χαμηλού επιπέδου.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τελικά είναι ποδοσφαιριστής ή είναι πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ χαμηλού επιπέδου; Να πάω εγώ φορ αν είναι, με 150k το χρόνο είμαι οκ.

Έξι ώρες εκτός.

-keeper- έγραψε:Φιλότιμος, τρέχει, μαρκάρει , έμαθε κι ελληνικά ….
Για πάντα εδώ παικταρα μου !!!!!

Επίσης έξι ώρες εκτός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”