71. Brandon Thomas Llamas
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Περσι το καλοκαιρακι οταν ακουστηκε η επιθυμια ανανεωσης Μπραντον, πολλοι εδω μεσα, ενας απο αυτους και εγω,διαφωνησαμε καθετα. Η αντιθετη επιχειρηματολογία φυσικα ηταν οτι θα ειναι αναπληρωματικος και πως θα χουμε πρωτο φορ π θα σπερνει και αλλα τετοια ωραια. Να λοιπον που και φετος φτασαμε πλει οφφ με μονο εμπειρο φορ τον Μπραντον.
Ο Μπραντον πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, στα μεγαλα ματς ειναι σχετικα αφαντος, οποτε παιζει να δουμε και φετος τον Μπραντον των περσινων πλει οφφ.
Μακαρι να πεσω έξω.
Το προβλημα ειναι πως λογω της εντοπισμενης πλεον φοβιας μας για το καινουριο και με σημαια τα ματς του καλοκαιριου, παλι τον Μπραντον θα κρατησουμε και για του χρονου και το λαθος θα διαιωνιστει.
Δυστυχως στον ΠΑΟΚ λειπουν ο κυνισμός και ο ποδοσφαιρικος ορθολογισμος.
Οσα συστηματα κι αν ξέρει ενας παιχτης του 6, οσο καλη ενσωματωση κι αν εχει, δυσκολα θα σε ανεβασει επιπεδο. Αντε να σου κανει και 3 ματς στο 7. Αυτα ειναι. Αλλα εμεις εχουμε απαιτησεις πονταροντας σε μια εννοια αοριστη την "δουλεια" λες και μεσα απο την συνεχη δουλεια και τις προπονησεις, ο Μπραντον και ο καθε Μπραντον ξαφνικα στα 29-30 του θα αλλαξει στυλ και θα μεταμορφωθει σε ροναλντο. Καλη η δουλεια, αλλα απο ενα σημειο και μετα επιπεδο σε ανεβαζουν και οι ποιοτικοτεροι παιχτες.
Ο Μπραντον πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, στα μεγαλα ματς ειναι σχετικα αφαντος, οποτε παιζει να δουμε και φετος τον Μπραντον των περσινων πλει οφφ.
Μακαρι να πεσω έξω.
Το προβλημα ειναι πως λογω της εντοπισμενης πλεον φοβιας μας για το καινουριο και με σημαια τα ματς του καλοκαιριου, παλι τον Μπραντον θα κρατησουμε και για του χρονου και το λαθος θα διαιωνιστει.
Οσα συστηματα κι αν ξέρει ενας παιχτης του 6, οσο καλη ενσωματωση κι αν εχει, δυσκολα θα σε ανεβασει επιπεδο. Αντε να σου κανει και 3 ματς στο 7. Αυτα ειναι. Αλλα εμεις εχουμε απαιτησεις πονταροντας σε μια εννοια αοριστη την "δουλεια" λες και μεσα απο την συνεχη δουλεια και τις προπονησεις, ο Μπραντον και ο καθε Μπραντον ξαφνικα στα 29-30 του θα αλλαξει στυλ και θα μεταμορφωθει σε ροναλντο. Καλη η δουλεια, αλλα απο ενα σημειο και μετα επιπεδο σε ανεβαζουν και οι ποιοτικοτεροι παιχτες.
Ιδιος και απαράλλαχτος και περυσι και φέτος. Ξέρουμε για τα καλά τι μπορεί να δώσει και τι όχι.
Ανύπαρκτος....
Θα έχει ενδιαφέρον η εισήγηση του προπονητή και η απόφαση της ομάδας
Θα έχει ενδιαφέρον η εισήγηση του προπονητή και η απόφαση της ομάδας
Φιλότιμος, τρέχει, μαρκάρει , έμαθε κι ελληνικά ….
Για πάντα εδώ παικταρα μου !!!!!
- TylerDurden
Η φάση που μπαίνει στην περιοχή με πλεονέκτημα σε θέση και φόρα και ο Μπράμπετς - αν δεν κάνω λάθος - τον κατάπιε, ήταν σα να έπαιζε πατέρας στην αυλή με τον 5χρονο γιό του.
Τον συμπαθώ πολύ, αλλά φτάνει.
Τον συμπαθώ πολύ, αλλά φτάνει.
Εγώ αν ήμουν Σαββιδης οποιος ερχόταν και μου πρότεινε ανανέωση Μπράντον το ερχόμενο καλοκαίρι θα τον έδιωχνα από την ομάδα.
Αν δεν έχουν καταλάβει ότι ο παίχτης δεν κάνει ούτε για τον ΠΑΟΚ Β είναι επικίνδυνοι.
Αν δεν έχουν καταλάβει ότι ο παίχτης δεν κάνει ούτε για τον ΠΑΟΚ Β είναι επικίνδυνοι.
Θα μας τον τσιμπήσει η αεχ που μαζεύει ότι καλό κυκλοφορεί στη λίγκα μας.
Προφανώς δεν είναι φορ αφού δεν είναι καν ποδοσφαιριστής.
Τουλάχιστον πρώτης εθνικής
Τουλάχιστον πρώτης εθνικής
Για να πούμε του στραβού το δίκαιο ο αμπαλος ανανέωσε το καλοκαίρι για να μπούμε ομίλους και εν ολίγοις τα κατάφερε, έβγαλε το συμβόλαιο του από τον Αύγουστο.Gospi έγραψε:Περσι το καλοκαιρακι οταν ακουστηκε η επιθυμια ανανεωσης Μπραντον, πολλοι εδω μεσα, ενας απο αυτους και εγω,διαφωνησαμε καθετα. Η αντιθετη επιχειρηματολογία φυσικα ηταν οτι θα ειναι αναπληρωματικος και πως θα χουμε πρωτο φορ π θα σπερνει και αλλα τετοια ωραια. Να λοιπον που και φετος φτασαμε πλει οφφ με μονο εμπειρο φορ τον Μπραντον.
Μακαρι να πεσω έξω.
Για το ότι φτάσαμε από τότε Μάρτιο μήνα να παίζουμε ακόμα με αυτόν άλλοι φταίνε. Ο παίκτης είναι πολύ πολύ πολύ χαμηλού επιπέδου.
-
Μπαρκαρούτσος
Τελικά είναι ποδοσφαιριστής ή είναι πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ χαμηλού επιπέδου; Να πάω εγώ φορ αν είναι, με 150k το χρόνο είμαι οκ.
Έξι ώρες εκτός.
Επίσης έξι ώρες εκτός.
Έξι ώρες εκτός.
-keeper- έγραψε:Φιλότιμος, τρέχει, μαρκάρει , έμαθε κι ελληνικά ….
Επίσης έξι ώρες εκτός.