Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Napoli4 »

Στο capology εντωμεταξύ βλέπω ο Γιαννούλης παίρνει 390.000 λίρες τον χρόνο... Ο Τζόλης 1 εκατομμύριο λίρες.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ναι 650 καθαρά για τον Τζολη και 250 για τον Μήτσο...την ίδια στιγμή που ο μπαμπα παίρνει 2800 καθαρά :shock:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

GINOLA έγραψε: Δεν υπάρχει κανένα όνομα και κανένας που γνωρίζει εκ των έσω οπότε ότι ακούτε είναι ζαριές. 100% ελεύθερο έχει ο μποτο και ο λουτσεσκου. Είναι σημαντικό αυτό το 100% γτ δεν έχει ξαναγίνει.

Για να γίνει κατανοητό τα χρόνια επί Ιβάν είναι η πρώτη φορά που ο τ.δ.εχει συγκεκριμένο μπατζετ( οχι τπτ τρελό)να διαχειριστεί εκ των προτέρων και δεν περιμένει κανένα οκ από την οικογενεια για καμιά κίνηση
Να σαι καλα παλικαρι μου. Ξαναρθε η ελπιδα.

ΥΓ Αν θυμαμαι καλα το nick
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ο Τσιφτσης δεν είναι που βάσει των αριθμών ήταν ο χειρότερος τερματοφύλακας φέτος στην σούπερ λιγκ? Γτ επιμένετε με τον συγκεκριμένο?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Logistis έγραψε:Μόλις τώρα είπε ο Τσόρμπα στο ράδιο ότι:

α) Οι 3 (Κουαλιατα, Νασμπεργκ, Κοταρσκι) είναι 99% σίγουροι κλεισμένοι
β) Έχει αποφασιστεί να αποκτηθεί και δεύτερος τερματοφύλακας. Ο ζιφκο έχει τελειώσει.
γ) Είναι κοντά να κλείσουν αριστ.μπακ και αρ.εξτρέμ. Μέχρι 20 Ιουνίου θα είναι εδώ.
δ) Είναι πάρα πολύ πιθανό (εκτος των παραπάνω) να δοθούν συμβόλαια του 1εκ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ μεσοεπιθετικούς (10αρι και εξτρεμ)
ε) ΕΠΙΠΛΕΟΝ των παραπάνω θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ΚΑΙ ο Λημνιός.(αρα παμε για 4-5 νεους μεσοεπιθετικους)
στ) Ο Κρέσπο είναι πολύ πιθανόν να μείνει.
ζ) Ο Μπίσε έχει τελειώσει.
η) Συντκλευ, Μιτριτα, Ακπομ έχουν τελειώσει
θ) Οι Τεηλορ, Μουργκ, Ζαμπα είναι προς παραχώρηση-πώληση. Ανοιχτο του Τσολακ.
ι) Σβαμπ 50-50 να μείνει. Αν μείνει, τα χαφ θα είναι ίδια με περυσι. (Αν δεν πωληθεί 5εκ ο Αουγκουστο)

ΠΑΜΕ ΓΙΑ 8-9 ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 12-13 ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ (Κρεσπο, Σβαμπ, Αουγκουστο, Τσολακ).

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΥΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15-09-2022 ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 1500 ΣΕΛΙΔΕΣ
1. Αν η παραμονη Σβαμπ σημαινει ιδιο κεντρο για του χρονου, τοτε να παει στο καλο και να βρουν να φερουν εναν ταχυδυναμικο χαφ να αναβαθμισουν το κεντρο μας. Οση αναδομηση κι αν κανουν στο ροστερ, αν δεν προσθεσουν χαρακτηριστικα στα χαφ, θα βλεπουμε τα ιδια και του χρονου.
2. Να βρουν τροπο να σουταρουν Τειλορ Μουργκ και Τσολακ, αλλιως τζαμπα μιλαμε για αναδομηση. Να μπει ενα τελος στα βαριδια του ροστερ και του μπατζετ.
3. Λημνιος = κακογουστο ανεκδοτο, ακομη κι αν εχουμε αναγκη απο γηγενεις. Επισης δεν μπορω να αντιληφθω πως ακριβως θα ερθει? Με αγορα? Ή δανεικος? Γιατι αν ειναι να δωσουμε και λεφτα για αγορα του Λημνιου αλιμονο μας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Παρ 27 Μάιος 2022, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Είμαι ενάντια στην απόκτηση του Dominik Kotarski, υπό την έννοια ότι είναι της γενιάς Μιχαηλίδη, Λύρατζη, Τσιγγάρα και Τσαούση (10.02.2000) πολύ νέος δηλαδή, και θα κόψει το μέλλον των Ταλιχμανίδη (16.03.2001) και - κυρίως - Μπαλωμένου (11.03.2002).
Η μόνη περίπτωση να τον αποδεχθώ είναι αν πρόκειται για πραγματικά πολύ καλό τερματοφύλακα, αλλά το να τον στείλει ο Ajax δανεικό στην 6η της Κροατίας HNK Gorica, δεν με προϊδεάζει θετικά για τον παίκτη.
Πόσω μάλλον όταν ο Ajax έχει 6 τερματοφύλακες στο ρόστερ του, που προφανώς τους προτίμησε από τον συγκεκριμένο.
Τι εχουν δειξει ρε συ Αποστολη αυτοι οι δυο? Ποσο πιθανο ειναι να μιλαμε για οντως καλους τερματαδες? Ή μονο επειδη ειναι απο τις ακαδημιες μας?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
joss

Δημοσίευση από joss »

Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Πρώτη φορά βλέπω παίχτη κλεισμένο να τον βάζουν να παίζει βασικό. Εδώ ο Τζολης που δεν ήταν κλεισμένος τον είχαμε 6 μήνες και έκανε μασαζ στα πόδια στον πάγκο. Δηλαδή αυτοί στην Ουρουγουάη πήραν 2 εκ και τον βάζουν και παίζει.... ή ρισκάρουν 2εκ ? Πρωτοφανείς πράγματα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

O Σβαμπ δεν είχε οριο συμμετοχών για ανανέωση; Δεν νομίζω να φύγει. Συν του ότι ο Αγκουστο κατά τη γνώμη μου θα πουληθεί αφού μπαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του. Είτε θα ανανεώσει είτε θα πουληθεί. Και αφού δεν έχει βγει προς τα έξω καμία συζήτηση για αναπροσμαρμογη πιστεύω θα σκάσει πρόταση.

Απο τους μεγάλους νομίζω θα μείνουν Βιεϊρίνια και Κρεσπο. Τώρα για μπισε δεν ξέρω πιστεύω μπορεί να βγάλει άλλη μια καλή χρονιά με περιορισμένα ματς το ερώτημα είναι πόσο μπορεί να περιορίσει τις οικονομικές βλέψεις του.

Στα του τερματοφυλακα όπως τα κάναμε θα τρέχουμε για 2 αλλά τι να κανεις. Ολική αναδόμηση
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

invincible έγραψε:Πρώτη φορά βλέπω παίχτη κλεισμένο να τον βάζουν να παίζει βασικό. Εδώ ο Τζολης που δεν ήταν κλεισμένος τον είχαμε 6 μήνες και έκανε μασαζ στα πόδια στον πάγκο. Δηλαδή αυτοί στην Ουρουγουάη πήραν 2 εκ και τον βάζουν και παίζει.... ή ρισκάρουν 2εκ ? Πρωτοφανείς πράγματα.
Πολύ αγωνία έχεις εσύ
Aspromavros aetos

Δημοσίευση από Aspromavros aetos »

Το site που ονομάζεται PAOKmercato μη το παίρνετε στα σοβαρά, είναι τρολ.
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

buffalobill4 έγραψε:O Σβαμπ δεν είχε οριο συμμετοχών για ανανέωση; Δεν νομίζω να φύγει.
SPORT24

Ο ΠΑΟΚ στον άξονα της μεσαίας του γραμμής έχει τέσσερα ενεργά συμβόλαια Κούρτιτς, Αουγκούστο, Σοάρες και Τσιγγάρας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το συμβόλαιο του Στέφαν Σβαμπ εκπνέει στο τέλος του Ιούνη καθώς όπως τόνισε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μετά το τελικό του κυπέλλου δεν εκπληρώθηκαν οι όροι των συμμετοχών (στο 65% των παιχνιδιών του Δικεφάλου) για την αυτόματη ανανέωση του.

Ο Αυστριακός στις ίδιες δηλώσεις τόνισε πως θα περιμένει να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ από μηδενική βάση από την στιγμή που μένει ελεύθερος και όπως όλα δείχνουν αυτό θα συμβεί. Και αυτό διότι φαίνεται πως οι άνθρωποι του Δικεφάλου σκοπεύουν να του κάνουν πρόταση για την παραμονή του στην Τούμπα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Napoli4 έγραψε:Να'σαι καλά ginola.

Οπότε λογικά κλεισμένοι οι Κοτάρσκι-Νάσμπεργκ-Κουαλιάτα

Τις μεταγραφές χειρίζονται οι Μπότο-Φεντσένκοφ-Λουτσέσκου.

Δεν περιμένουμε πράσινα φώτα και υπάρχει συγκεκριμένο budget.

Εγώ είμαι ευχαριστημένος με τα παραπάνω.

Αν είναι έτσι όπως τα λέει ο παικταρας Ζινολα, βαδίζουμε στο σωστό δρόμο, τον οποίο δεν έχουμε ξαναβαδισει.

Για πρώτη φορά λοιπόν.

Πολλά μπράβο και στον Ιβαναρο.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Το capology.com έχει κάποια αξιοποιστία; Τους φόρους βλέπω τους υπολογίζει σωστά, πχ την Τουρκία έχει χαμηλά την εφορία, και οι καθαρές απολαβές του Πέλκα δείχνουν σωστές, δηλαδή 1,040,000 ευρώ (1.2Μ μικτά). Σύμφωνα με αυτό το σάιτ, ο ΠΑΟΚ έχει μισθούς όσο και η Πόρτο, κοντά στο μπάτζετ του Άγιαξ, όταν πήραμε το νταμπλ. Ίσως δίκαια έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ πληρώνει μισθούς Ρωσίας/Αραβίας. Τον Κούρτιτς τον έχει 1Μ καθαρά (δίχως εφορία). Τον Τζόλη 550Κ καθαρά (1Μ με εφορία), που μου ακούγεται λογικό. Αν είναι σωστά τα νούμερα, έστω με απόκλιση 25%, ο ΠΑΟΚ πετάει αετό και χάνει τα καλύτερά του περιουσιακά στοιχεία για ψύχουλα, όταν στους γηρολόγους πληρώνει αδρά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Sorry αλλά τους μισθούς του ΠΑΟΚ στο capology που τους είδες?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”