Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Στο capology εντωμεταξύ βλέπω ο Γιαννούλης παίρνει 390.000 λίρες τον χρόνο... Ο Τζόλης 1 εκατομμύριο λίρες.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Ναι 650 καθαρά για τον Τζολη και 250 για τον Μήτσο...την ίδια στιγμή που ο μπαμπα παίρνει 2800 καθαρά 
- kataramenos5
- Δημοσιεύσεις: 30381
- Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Να σαι καλα παλικαρι μου. Ξαναρθε η ελπιδα.GINOLA έγραψε: Δεν υπάρχει κανένα όνομα και κανένας που γνωρίζει εκ των έσω οπότε ότι ακούτε είναι ζαριές. 100% ελεύθερο έχει ο μποτο και ο λουτσεσκου. Είναι σημαντικό αυτό το 100% γτ δεν έχει ξαναγίνει.
Για να γίνει κατανοητό τα χρόνια επί Ιβάν είναι η πρώτη φορά που ο τ.δ.εχει συγκεκριμένο μπατζετ( οχι τπτ τρελό)να διαχειριστεί εκ των προτέρων και δεν περιμένει κανένα οκ από την οικογενεια για καμιά κίνηση
ΥΓ Αν θυμαμαι καλα το nick
- Σουριναμέζος
- Δημοσιεύσεις: 3596
- Εγγραφή: Σάβ 19 Ιαν 2019, 17:00
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Ο Τσιφτσης δεν είναι που βάσει των αριθμών ήταν ο χειρότερος τερματοφύλακας φέτος στην σούπερ λιγκ? Γτ επιμένετε με τον συγκεκριμένο?
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
1. Αν η παραμονη Σβαμπ σημαινει ιδιο κεντρο για του χρονου, τοτε να παει στο καλο και να βρουν να φερουν εναν ταχυδυναμικο χαφ να αναβαθμισουν το κεντρο μας. Οση αναδομηση κι αν κανουν στο ροστερ, αν δεν προσθεσουν χαρακτηριστικα στα χαφ, θα βλεπουμε τα ιδια και του χρονου.Logistis έγραψε:Μόλις τώρα είπε ο Τσόρμπα στο ράδιο ότι:
α) Οι 3 (Κουαλιατα, Νασμπεργκ, Κοταρσκι) είναι 99% σίγουροι κλεισμένοι
β) Έχει αποφασιστεί να αποκτηθεί και δεύτερος τερματοφύλακας. Ο ζιφκο έχει τελειώσει.
γ) Είναι κοντά να κλείσουν αριστ.μπακ και αρ.εξτρέμ. Μέχρι 20 Ιουνίου θα είναι εδώ.
δ) Είναι πάρα πολύ πιθανό (εκτος των παραπάνω) να δοθούν συμβόλαια του 1εκ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ μεσοεπιθετικούς (10αρι και εξτρεμ)
ε) ΕΠΙΠΛΕΟΝ των παραπάνω θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ΚΑΙ ο Λημνιός.(αρα παμε για 4-5 νεους μεσοεπιθετικους)
στ) Ο Κρέσπο είναι πολύ πιθανόν να μείνει.
ζ) Ο Μπίσε έχει τελειώσει.
η) Συντκλευ, Μιτριτα, Ακπομ έχουν τελειώσει
θ) Οι Τεηλορ, Μουργκ, Ζαμπα είναι προς παραχώρηση-πώληση. Ανοιχτο του Τσολακ.
ι) Σβαμπ 50-50 να μείνει. Αν μείνει, τα χαφ θα είναι ίδια με περυσι. (Αν δεν πωληθεί 5εκ ο Αουγκουστο)
ΠΑΜΕ ΓΙΑ 8-9 ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 12-13 ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ (Κρεσπο, Σβαμπ, Αουγκουστο, Τσολακ).
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΥΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15-09-2022 ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 1500 ΣΕΛΙΔΕΣ
2. Να βρουν τροπο να σουταρουν Τειλορ Μουργκ και Τσολακ, αλλιως τζαμπα μιλαμε για αναδομηση. Να μπει ενα τελος στα βαριδια του ροστερ και του μπατζετ.
3. Λημνιος = κακογουστο ανεκδοτο, ακομη κι αν εχουμε αναγκη απο γηγενεις. Επισης δεν μπορω να αντιληφθω πως ακριβως θα ερθει? Με αγορα? Ή δανεικος? Γιατι αν ειναι να δωσουμε και λεφτα για αγορα του Λημνιου αλιμονο μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Παρ 27 Μάιος 2022, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Τι εχουν δειξει ρε συ Αποστολη αυτοι οι δυο? Ποσο πιθανο ειναι να μιλαμε για οντως καλους τερματαδες? Ή μονο επειδη ειναι απο τις ακαδημιες μας?ΑποστόληςΑ έγραψε:Είμαι ενάντια στην απόκτηση του Dominik Kotarski, υπό την έννοια ότι είναι της γενιάς Μιχαηλίδη, Λύρατζη, Τσιγγάρα και Τσαούση (10.02.2000) πολύ νέος δηλαδή, και θα κόψει το μέλλον των Ταλιχμανίδη (16.03.2001) και - κυρίως - Μπαλωμένου (11.03.2002).
Η μόνη περίπτωση να τον αποδεχθώ είναι αν πρόκειται για πραγματικά πολύ καλό τερματοφύλακα, αλλά το να τον στείλει ο Ajax δανεικό στην 6η της Κροατίας HNK Gorica, δεν με προϊδεάζει θετικά για τον παίκτη.
Πόσω μάλλον όταν ο Ajax έχει 6 τερματοφύλακες στο ρόστερ του, που προφανώς τους προτίμησε από τον συγκεκριμένο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
- Δημοσιεύσεις: 3145
- Εγγραφή: Δευ 03 Ιουν 2019, 15:12
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Πρώτη φορά βλέπω παίχτη κλεισμένο να τον βάζουν να παίζει βασικό. Εδώ ο Τζολης που δεν ήταν κλεισμένος τον είχαμε 6 μήνες και έκανε μασαζ στα πόδια στον πάγκο. Δηλαδή αυτοί στην Ουρουγουάη πήραν 2 εκ και τον βάζουν και παίζει.... ή ρισκάρουν 2εκ ? Πρωτοφανείς πράγματα.
- buffalobill4
- Δημοσιεύσεις: 7374
- Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
O Σβαμπ δεν είχε οριο συμμετοχών για ανανέωση; Δεν νομίζω να φύγει. Συν του ότι ο Αγκουστο κατά τη γνώμη μου θα πουληθεί αφού μπαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του. Είτε θα ανανεώσει είτε θα πουληθεί. Και αφού δεν έχει βγει προς τα έξω καμία συζήτηση για αναπροσμαρμογη πιστεύω θα σκάσει πρόταση.
Απο τους μεγάλους νομίζω θα μείνουν Βιεϊρίνια και Κρεσπο. Τώρα για μπισε δεν ξέρω πιστεύω μπορεί να βγάλει άλλη μια καλή χρονιά με περιορισμένα ματς το ερώτημα είναι πόσο μπορεί να περιορίσει τις οικονομικές βλέψεις του.
Στα του τερματοφυλακα όπως τα κάναμε θα τρέχουμε για 2 αλλά τι να κανεις. Ολική αναδόμηση
Απο τους μεγάλους νομίζω θα μείνουν Βιεϊρίνια και Κρεσπο. Τώρα για μπισε δεν ξέρω πιστεύω μπορεί να βγάλει άλλη μια καλή χρονιά με περιορισμένα ματς το ερώτημα είναι πόσο μπορεί να περιορίσει τις οικονομικές βλέψεις του.
Στα του τερματοφυλακα όπως τα κάναμε θα τρέχουμε για 2 αλλά τι να κανεις. Ολική αναδόμηση
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- Δημοσιεύσεις: 5344
- Εγγραφή: Παρ 27 Ιαν 2017, 23:40
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Πολύ αγωνία έχεις εσύinvincible έγραψε:Πρώτη φορά βλέπω παίχτη κλεισμένο να τον βάζουν να παίζει βασικό. Εδώ ο Τζολης που δεν ήταν κλεισμένος τον είχαμε 6 μήνες και έκανε μασαζ στα πόδια στον πάγκο. Δηλαδή αυτοί στην Ουρουγουάη πήραν 2 εκ και τον βάζουν και παίζει.... ή ρισκάρουν 2εκ ? Πρωτοφανείς πράγματα.
-
Aspromavros aetos
- Δημοσιεύσεις: 95
- Εγγραφή: Τετ 18 Αύγ 2021, 14:11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Το site που ονομάζεται PAOKmercato μη το παίρνετε στα σοβαρά, είναι τρολ.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
buffalobill4 έγραψε:O Σβαμπ δεν είχε οριο συμμετοχών για ανανέωση; Δεν νομίζω να φύγει.
SPORT24
Ο ΠΑΟΚ στον άξονα της μεσαίας του γραμμής έχει τέσσερα ενεργά συμβόλαια Κούρτιτς, Αουγκούστο, Σοάρες και Τσιγγάρας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το συμβόλαιο του Στέφαν Σβαμπ εκπνέει στο τέλος του Ιούνη καθώς όπως τόνισε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μετά το τελικό του κυπέλλου δεν εκπληρώθηκαν οι όροι των συμμετοχών (στο 65% των παιχνιδιών του Δικεφάλου) για την αυτόματη ανανέωση του.
Ο Αυστριακός στις ίδιες δηλώσεις τόνισε πως θα περιμένει να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ από μηδενική βάση από την στιγμή που μένει ελεύθερος και όπως όλα δείχνουν αυτό θα συμβεί. Και αυτό διότι φαίνεται πως οι άνθρωποι του Δικεφάλου σκοπεύουν να του κάνουν πρόταση για την παραμονή του στην Τούμπα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
- Δημοσιεύσεις: 7512
- Εγγραφή: Πέμ 22 Οκτ 2015, 20:04
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Napoli4 έγραψε:Να'σαι καλά ginola.
Οπότε λογικά κλεισμένοι οι Κοτάρσκι-Νάσμπεργκ-Κουαλιάτα
Τις μεταγραφές χειρίζονται οι Μπότο-Φεντσένκοφ-Λουτσέσκου.
Δεν περιμένουμε πράσινα φώτα και υπάρχει συγκεκριμένο budget.
Εγώ είμαι ευχαριστημένος με τα παραπάνω.
Αν είναι έτσι όπως τα λέει ο παικταρας Ζινολα, βαδίζουμε στο σωστό δρόμο, τον οποίο δεν έχουμε ξαναβαδισει.
Για πρώτη φορά λοιπόν.
Πολλά μπράβο και στον Ιβαναρο.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Το capology.com έχει κάποια αξιοποιστία; Τους φόρους βλέπω τους υπολογίζει σωστά, πχ την Τουρκία έχει χαμηλά την εφορία, και οι καθαρές απολαβές του Πέλκα δείχνουν σωστές, δηλαδή 1,040,000 ευρώ (1.2Μ μικτά). Σύμφωνα με αυτό το σάιτ, ο ΠΑΟΚ έχει μισθούς όσο και η Πόρτο, κοντά στο μπάτζετ του Άγιαξ, όταν πήραμε το νταμπλ. Ίσως δίκαια έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ πληρώνει μισθούς Ρωσίας/Αραβίας. Τον Κούρτιτς τον έχει 1Μ καθαρά (δίχως εφορία). Τον Τζόλη 550Κ καθαρά (1Μ με εφορία), που μου ακούγεται λογικό. Αν είναι σωστά τα νούμερα, έστω με απόκλιση 25%, ο ΠΑΟΚ πετάει αετό και χάνει τα καλύτερά του περιουσιακά στοιχεία για ψύχουλα, όταν στους γηρολόγους πληρώνει αδρά.