Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από Dimg4 »

pilotos έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Δεν περιμενουμε να ειναι Σιλβα αλλα κατι να κανει. Μπορει στο μελλον να γινει κιολας αλλα για τωρα δεν ειναι
Χαχαχαχα Χαχαχαχα
Σε ευχαριστώ, με έκανες να γελάσω

SM-G920F
ααααα ναι γεια σου! Να ενας που το επιασε :opaokara: :opaokara:
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

Περιπτερος έγραψε:Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο Τούντορ πρέπει να απολυθεί άμεσα και για πολλές αιτίες.
Η προσωπική μου γνώμη είναι, ότι βλέποντας μπροστά όσα έρχονται, υπάρχουν τα εξής ενδεχόμενα:
1. Η ομάδα να μην μπει oύτε στα playoff
2. Η ομάδα να μπεί στα playoff και να τερματίσει τελευταία ή προτελευταία, πράγμα που σημαίνει προετοιμασία από Ιούνιο.
Το επιβεβλημένο κατ' εμέ της απόλυσης του Τούντορ πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ και να ΕΛΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ώστε να γνωρίσει τους παίκτες και να σχεδιάσει την ομάδα έγκαιρα.
ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ με περγαμηνές και όρεξη να δουλέψει με νέα παιδιά (αποδεδειγμένα).
Η έλευση νέου προπονητή μπορεί να αλλάξει και το κλίμα στην ομάδα και αυτό που παρουσιάζει, που είναι ως θέαμα και ουσία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Dimg4 έγραψε: Ειλικρινα ρε φιλε? Δεν διακρινεις το τρολαρισμα σε αυτους που δεν πειραχτηκαν απο την συγκριση παικτων μας αλλα πειραχτηκαν απο την συγκριση προπονητων?
Απο αυτο καταλαβαινεις παρα πολλα
Ειστε περίεργοι, αλλοτριωμένοι, ΑΡΔοστημένοι ή και αλλόθρησκοι

Υ.Γ. αντε ντινο ριχτο να τελειωνουμε
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Να τελειώνουμε με τα κολλήματα, όμως!
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Μια χαρά τα είπε ο προπονητής, αποφορτίζει τους Πέλκα και Μυστακίδη από το βάρος των απαιτήσεων, τους πεισμώνει να γίνουν καλύτεροι και άμα έχει κέφια ο Ιβάν μπορεί και να του φέρει καλύτερους στο τέλος. Και καλά έκανε και χρησιμοποίησε τα ονόματα των γάβρων, τι να έλεγε, Μέσι και Ινιέστα; ποιος θα χεζόταν; ενώ τώρα έχει αντίκυτπο η ατάκα. ´Ασε που ταυτόχρονα είναι σαν να ειρωνεύεται τους "παικταράδες" του εχθρού, ειδικά μετά από όσα έγιναν την Τετάρτη. Είμαι μαζί του σε αυτή την δήλωση, 118%.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Φανταζομαι τρολαρεις...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν νομιζω να τρολλάρει.. :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

goran 64 έγραψε:Βοήθειαααα...

Ρε συ Γρηγόρη, τι λέγαμε χθες; Μην ασχολείσαι με τους άλλους και μην απαντάς σε όλα! Δεν είναι κακό να διαφωνεί κάποιος. Τρομερά κουραστικό αυτό που κάνεις. Άσε που μας έχεις απίκο όλη την ώρα μην σου απαντήσει καινείς και ξεφύγει το πράγμα. Ασχολήσου με τα του ΠΑΟΚ και με τα των συνοπαδών στο φόρουμ εμείς!

Pls!

Ντίνος
Τι έγινε ρε Ντίνο; Έσβησες το ποστ μου;;; Για ποιον λόγο ακριβώς;;; Μπορώ να μάθω;;; Λογοκρισία;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 07 Μαρ 2016, 13:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Kourdos έγραψε:Μια χαρά τα είπε ο προπονητής, αποφορτίζει τους Πέλκα και Μυστακίδη από το βάρος των απαιτήσεων, τους πεισμώνει να γίνουν καλύτεροι και άμα έχει κέφια ο Ιβάν μπορεί και να του φέρει καλύτερους στο τέλος. Και καλά έκανε και χρησιμοποίησε τα ονόματα των γάβρων, τι να έλεγε, Μέσι και Ινιέστα; ποιος θα χεζόταν; ενώ τώρα έχει αντίκυτπο η ατάκα. ´Ασε που ταυτόχρονα είναι σαν να ειρωνεύεται τους "παικταράδες" του εχθρού, ειδικά μετά από όσα έγιναν την Τετάρτη. Είμαι μαζί του σε αυτή την δήλωση, 118%.
+μφωνώ Κούρδε αλλά θέλει μυαλό για να το πιάσει κάποιος .... Δεν έχουμε τελειώσει όλοι πανεπιστήμιο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Υ.Γ.πλάκα κάνω για το μυαλό! κοινή λογική θέλει ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Φρουρε,Μαρλευ κλπ γυριστε πισω ρε .Τρολαριζε τοσο καιρο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

nikolasf έγραψε:
Kourdos έγραψε:Μια χαρά τα είπε ο προπονητής, αποφορτίζει τους Πέλκα και Μυστακίδη από το βάρος των απαιτήσεων, τους πεισμώνει να γίνουν καλύτεροι και άμα έχει κέφια ο Ιβάν μπορεί και να του φέρει καλύτερους στο τέλος. Και καλά έκανε και χρησιμοποίησε τα ονόματα των γάβρων, τι να έλεγε, Μέσι και Ινιέστα; ποιος θα χεζόταν; ενώ τώρα έχει αντίκυτπο η ατάκα. ´Ασε που ταυτόχρονα είναι σαν να ειρωνεύεται τους "παικταράδες" του εχθρού, ειδικά μετά από όσα έγιναν την Τετάρτη. Είμαι μαζί του σε αυτή την δήλωση, 118%.
+μφωνώ Κούρδε αλλά θέλει μυαλό για να το πιάσει κάποιος .... Δεν έχουμε τελειώσει όλοι πανεπιστήμιο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Υ.Γ.πλάκα κάνω για το μυαλό! κοινή λογική θέλει ;)
+++++++++++++++++++++++++++++++++ 1926 +++++++++++++++ Π.Α.Ο.Κ. ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Το εννοώ για τις δηλώσεις και πρόσθεσα και όνομα του Tudor στο signature μου για να τσιμεντώσω την στήριξη :D ευχαριστώ kat5 για το tip (στις Τετ Ιούλ 29, 2015 10:51 pm).
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

goran 64 έγραψε:

Ρε συ Γρηγόρη, τι λέγαμε χθες; Μην ασχολείσαι με τους άλλους και μην απαντάς σε όλα! Δεν είναι κακό να διαφωνεί κάποιος. Τρομερά κουραστικό αυτό που κάνεις. Άσε που μας έχεις απίκο όλη την ώρα μην σου απαντήσει καινείς και ξεφύγει το πράγμα. Ασχολήσου με τα του ΠΑΟΚ και με τα των συνοπαδών στο φόρουμ εμείς!

Pls!

Ντίνος
Τι έγινε ρε Ντίνο; Έσβησες το ποστ μου;;; Για ποιον λόγο ακριβώς;;; Μπορώ να μάθω;;; Λογοκρισία;;;
Νομίζω ο Ντίνος κάνει πλήρη ανάλυση για τον λόγο που έσβησε το post.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Odi έγραψε:
goran 64 έγραψε:

Pls!

Ντίνος
Νομίζω ο Ντίνος κάνει πλήρη ανάλυση για τον λόγο που έσβησε το post.
Ποια πλήρη ανάλυση ρε παιδιά;;; Δυο γραμμές για ολόκληρο "σεντόνι" που έλεγε μόνο αλήθειες δίχως ειρωνείες, ύβρεις και προκλήσεις ε;;; Ωραία ανάλυση ρε παιδιά!!!

Απαράδεκτη πια η λογοκρισία για χάρη κάποιων!!!

Ο λόγος της "λογοκρισίας" είναι στα τονισμένα.Αν θέλεις,καταλαβαίνεις.Αν δεν θέλεις,θα συνεχίσεις να γράφεις για λογοκρισία.Odi.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ηταν καποτε μια επανασταση...
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Εικόνα

Γκόραν, 1 στα 2 απαντητικά σχόλια που κάνεις σχεδόν (τι σχεδόν, δλδ;) προσβάλλουν τους συνομιλητές σου. Μπορείς να τους απαντάς πιο ήρεμα και χωρίς να αρχίσεις τα αλλόθρησκοι, μωαμεθανοί και βουδιστές; Κάντο!

Δεν έχω κάτι άλλο να αναλύσω!

Άντε μπράβο!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”