ααααα ναι γεια σου! Να ενας που το επιασεpilotos έγραψε:Χαχαχαχα ΧαχαχαχαDimg4 έγραψε:Δεν περιμενουμε να ειναι Σιλβα αλλα κατι να κανει. Μπορει στο μελλον να γινει κιολας αλλα για τωρα δεν ειναι
Σε ευχαριστώ, με έκανες να γελάσω
SM-G920F

ααααα ναι γεια σου! Να ενας που το επιασεpilotos έγραψε:Χαχαχαχα ΧαχαχαχαDimg4 έγραψε:Δεν περιμενουμε να ειναι Σιλβα αλλα κατι να κανει. Μπορει στο μελλον να γινει κιολας αλλα για τωρα δεν ειναι
Σε ευχαριστώ, με έκανες να γελάσω
SM-G920F

Περιπτερος έγραψε:Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο Τούντορ πρέπει να απολυθεί άμεσα και για πολλές αιτίες.
Η προσωπική μου γνώμη είναι, ότι βλέποντας μπροστά όσα έρχονται, υπάρχουν τα εξής ενδεχόμενα:
1. Η ομάδα να μην μπει oύτε στα playoff
2. Η ομάδα να μπεί στα playoff και να τερματίσει τελευταία ή προτελευταία, πράγμα που σημαίνει προετοιμασία από Ιούνιο.
Το επιβεβλημένο κατ' εμέ της απόλυσης του Τούντορ πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ και να ΕΛΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ώστε να γνωρίσει τους παίκτες και να σχεδιάσει την ομάδα έγκαιρα.
ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ με περγαμηνές και όρεξη να δουλέψει με νέα παιδιά (αποδεδειγμένα).
Η έλευση νέου προπονητή μπορεί να αλλάξει και το κλίμα στην ομάδα και αυτό που παρουσιάζει, που είναι ως θέαμα και ουσία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Ειστε περίεργοι, αλλοτριωμένοι, ΑΡΔοστημένοι ή και αλλόθρησκοιDimg4 έγραψε: Ειλικρινα ρε φιλε? Δεν διακρινεις το τρολαρισμα σε αυτους που δεν πειραχτηκαν απο την συγκριση παικτων μας αλλα πειραχτηκαν απο την συγκριση προπονητων?
Απο αυτο καταλαβαινεις παρα πολλα
Τι έγινε ρε Ντίνο; Έσβησες το ποστ μου;;; Για ποιον λόγο ακριβώς;;; Μπορώ να μάθω;;; Λογοκρισία;;;goran 64 έγραψε:Βοήθειαααα...
Ρε συ Γρηγόρη, τι λέγαμε χθες; Μην ασχολείσαι με τους άλλους και μην απαντάς σε όλα! Δεν είναι κακό να διαφωνεί κάποιος. Τρομερά κουραστικό αυτό που κάνεις. Άσε που μας έχεις απίκο όλη την ώρα μην σου απαντήσει καινείς και ξεφύγει το πράγμα. Ασχολήσου με τα του ΠΑΟΚ και με τα των συνοπαδών στο φόρουμ εμείς!
Pls!
Ντίνος
+μφωνώ Κούρδε αλλά θέλει μυαλό για να το πιάσει κάποιος .... Δεν έχουμε τελειώσει όλοι πανεπιστήμιοKourdos έγραψε:Μια χαρά τα είπε ο προπονητής, αποφορτίζει τους Πέλκα και Μυστακίδη από το βάρος των απαιτήσεων, τους πεισμώνει να γίνουν καλύτεροι και άμα έχει κέφια ο Ιβάν μπορεί και να του φέρει καλύτερους στο τέλος. Και καλά έκανε και χρησιμοποίησε τα ονόματα των γάβρων, τι να έλεγε, Μέσι και Ινιέστα; ποιος θα χεζόταν; ενώ τώρα έχει αντίκυτπο η ατάκα. ´Ασε που ταυτόχρονα είναι σαν να ειρωνεύεται τους "παικταράδες" του εχθρού, ειδικά μετά από όσα έγιναν την Τετάρτη. Είμαι μαζί του σε αυτή την δήλωση, 118%.

+++++++++++++++++++++++++++++++++ 1926 +++++++++++++++ Π.Α.Ο.Κ. ++++++++++++++++++++++++++++++++++nikolasf έγραψε:+μφωνώ Κούρδε αλλά θέλει μυαλό για να το πιάσει κάποιος .... Δεν έχουμε τελειώσει όλοι πανεπιστήμιοKourdos έγραψε:Μια χαρά τα είπε ο προπονητής, αποφορτίζει τους Πέλκα και Μυστακίδη από το βάρος των απαιτήσεων, τους πεισμώνει να γίνουν καλύτεροι και άμα έχει κέφια ο Ιβάν μπορεί και να του φέρει καλύτερους στο τέλος. Και καλά έκανε και χρησιμοποίησε τα ονόματα των γάβρων, τι να έλεγε, Μέσι και Ινιέστα; ποιος θα χεζόταν; ενώ τώρα έχει αντίκυτπο η ατάκα. ´Ασε που ταυτόχρονα είναι σαν να ειρωνεύεται τους "παικταράδες" του εχθρού, ειδικά μετά από όσα έγιναν την Τετάρτη. Είμαι μαζί του σε αυτή την δήλωση, 118%.

Υ.Γ.πλάκα κάνω για το μυαλό! κοινή λογική θέλει
 ευχαριστώ kat5 για το tip (στις  Τετ Ιούλ 29, 2015 10:51 pm).
 ευχαριστώ kat5 για το tip (στις  Τετ Ιούλ 29, 2015 10:51 pm).Νομίζω ο Ντίνος κάνει πλήρη ανάλυση για τον λόγο που έσβησε το post.goran 64 έγραψε:Τι έγινε ρε Ντίνο; Έσβησες το ποστ μου;;; Για ποιον λόγο ακριβώς;;; Μπορώ να μάθω;;; Λογοκρισία;;;goran 64 έγραψε:Βοήθειαααα...
Ρε συ Γρηγόρη, τι λέγαμε χθες; Μην ασχολείσαι με τους άλλους και μην απαντάς σε όλα! Δεν είναι κακό να διαφωνεί κάποιος. Τρομερά κουραστικό αυτό που κάνεις. Άσε που μας έχεις απίκο όλη την ώρα μην σου απαντήσει καινείς και ξεφύγει το πράγμα. Ασχολήσου με τα του ΠΑΟΚ και με τα των συνοπαδών στο φόρουμ εμείς!
Pls!
Ντίνος
Ποια πλήρη ανάλυση ρε παιδιά;;; Δυο γραμμές για ολόκληρο "σεντόνι" που έλεγε μόνο αλήθειες δίχως ειρωνείες, ύβρεις και προκλήσεις ε;;; Ωραία ανάλυση ρε παιδιά!!!Odi έγραψε:Νομίζω ο Ντίνος κάνει πλήρη ανάλυση για τον λόγο που έσβησε το post.goran 64 έγραψε:Τι έγινε ρε Ντίνο; Έσβησες το ποστ μου;;; Για ποιον λόγο ακριβώς;;; Μπορώ να μάθω;;; Λογοκρισία;;;goran 64 έγραψε:Βοήθειαααα...
Pls!
Ντίνος