15. Pablo Andrés Contreras Fica
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
οταν είναι σε καλη μέρα δεν παιζει απλα αμυνα.....ΔΙΔΑΣΚΕΙ αμυνα και γενικοτερα ποδοσφαιρο!!!
ακομα μια επικη εμφανιση απο τον καπιτανο...τον παντελιτς τον εκανε χαβαλε,τον εκοβε οποτε ηθελε...τον ειχε για πρωινο κανονικα.... στην ποδια που εκανε μεσα στην περιοχη μας με εβαλε για μια ακομα φορα ασυναισθητα σε αυτη την σκεψη που με βασανιζει.αν δλδ τον αδικουμε σε σχεση με τον αλλον τν παυλαρα ο οποιος κερδιζει την περισσοτερη αγαπη μας... παντως οταν ερθει ο καιρος και φυγουν οι 2 ινδιανοι μας εγω θα εχω ενα μεγαλο κενο μεσα μου και ας παρουμε ως αντικαταστατες τον πικε με τον τσαμπι αλονσο...
Τρισμέγιστη εμφάνιση απο τον μεγαλύτερο σέντερ μπακ που εχω δει ποτέ στον ΠΑΟΚ..Αρχοντας.
Στην φάση που τον πατάει ο σουλτάνας γιος ο Πάντελιτς δεν είδε κανεις ότι τον πατάει και ο Ριέρα??Ελεος δλδ..
Στην φάση που τον πατάει ο σουλτάνας γιος ο Πάντελιτς δεν είδε κανεις ότι τον πατάει και ο Ριέρα??Ελεος δλδ..
ετσι ακριβως.DamoN έγραψε: παντως οταν ερθει ο καιρος και φυγουν οι 2 ινδιανοι μας εγω θα εχω ενα μεγαλο κενο μεσα μου και ας παρουμε ως αντικαταστατες τον πικε με τον τσαμπι αλονσο...
ε ας φροντίσουμε να μας τους φέρουν οι ίδιοι...δύσκολο αλλά απαραίτητο να γίνει κάτι τέτοιο...DamoN έγραψε:παντως οταν ερθει ο καιρος και φυγουν οι 2 ινδιανοι μας εγω θα εχω ενα μεγαλο κενο μεσα μου και ας παρουμε ως αντικαταστατες τον πικε με τον τσαμπι αλονσο...
Ρέ παιδιά, άς τον τιμήσουμε στην κερκίδα με κάποιο σύνθημα όπως πραγματικά του αξίζει, τέτοιο αρχοντικό παίκτη στήν άμυνα δύσκολα θα ξαναδούμε, δυστυχώς!
Ό άνθρωπος είναι η Ήρεμη Δύναμη τής ομάδας!
Ό άνθρωπος είναι η Ήρεμη Δύναμη τής ομάδας!
- Federacion
++++++++++++++++++++++++++++++
ενα ποιητή για τον Κόνδορα επειγόντως!
ενα ποιητή για τον Κόνδορα επειγόντως!
Και Συντομα!!!PARASANDALOS έγραψε:αγαλμα για παρτυ του πρεπει να γινει

Θα λέω ότι σε πρόλαβα στον ΠΑΟΚ ρε σκύλε.
Έχει πολλή πλάκα στον πρώτο αγώνα με τον ΟΣΦΠ για το κύπελλο που ο Κοντρέρας πηδάει όρθιο τον Πάντελιτς παίρνοντάς του την μπάλα, το σκαλπ και το στρινγκ και ο εκφωνητής λέει "βεβαίως ένα τέτοιο παιχνίδι δεν κρίνεται στις προσωπικές μονομαχίες".
Έχει πολλή πλάκα στον πρώτο αγώνα με τον ΟΣΦΠ για το κύπελλο που ο Κοντρέρας πηδάει όρθιο τον Πάντελιτς παίρνοντάς του την μπάλα, το σκαλπ και το στρινγκ και ο εκφωνητής λέει "βεβαίως ένα τέτοιο παιχνίδι δεν κρίνεται στις προσωπικές μονομαχίες".