15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
Ο Κονδορας πεταει,
ριγαει ο αγερας
Τιμη και Δοξα
στον Παμπλο τον Κοντρερας
[youtube]sAfcSsGCsqY[/youtube]
ριγαει ο αγερας
Τιμη και Δοξα
στον Παμπλο τον Κοντρερας
[youtube]sAfcSsGCsqY[/youtube]
καλά και στη φάση του μαρκαρίσματος από πίσω του αβραάμ στον κοντό στο δεκάλεπτο γιατί δεν ξεγελάστηκε? και αν δεν ξεγελάστηκε, ο επόπτης που είναι στα 4 μέτρα με το ευρύτερο οπτικό πεδίο όλων των εποχών γιατί ξεγελάστηκε (αυτόνα λέω που σωριάστηκε στο χόρτο)?ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν τον βρίσκει, όπως το είδα στο replay. Πήγε βέβαια με πρόθεση να μην περάσει ο παίκτης και μάλλον ξεγέλασε τον διαιτητή. [/color]
+1926Karelias έγραψε:Ήσουν ο Ινδιάνος.
Ήσουν ο μέγας Μανιτού.
Τώρα είσαι ένας μύθος από αυτούς που μόνο ο ΠΑΟΚ φτιάχνει.
+4444444444
- Federacion
ο μεγαλύτερος αμυντικός που εχει αγωνιστεί ποτε στην Ελλάδα.
33 χρονών είμαι τετοιον παιχτη δεν έχω ξαναματαδει.
33 χρονών είμαι τετοιον παιχτη δεν έχω ξαναματαδει.
κανονικά παρασάνδαλε! Οτύπος γ@μ@ει και δέρνει.....PARASANDALOS έγραψε:καβλωτικος
οταν είναι σε καλη μέρα δεν παιζει απλα αμυνα.....ΔΙΔΑΣΚΕΙ αμυνα και γενικοτερα ποδοσφαιρο!!!
ακομα μια επικη εμφανιση απο τον καπιτανο...τον παντελιτς τον εκανε χαβαλε,τον εκοβε οποτε ηθελε...τον ειχε για πρωινο κανονικα.... στην ποδια που εκανε μεσα στην περιοχη μας με εβαλε για μια ακομα φορα ασυναισθητα σε αυτη την σκεψη που με βασανιζει.αν δλδ τον αδικουμε σε σχεση με τον αλλον τν παυλαρα ο οποιος κερδιζει την περισσοτερη αγαπη μας... παντως οταν ερθει ο καιρος και φυγουν οι 2 ινδιανοι μας εγω θα εχω ενα μεγαλο κενο μεσα μου και ας παρουμε ως αντικαταστατες τον πικε με τον τσαμπι αλονσο...
Τρισμέγιστη εμφάνιση απο τον μεγαλύτερο σέντερ μπακ που εχω δει ποτέ στον ΠΑΟΚ..Αρχοντας.
Στην φάση που τον πατάει ο σουλτάνας γιος ο Πάντελιτς δεν είδε κανεις ότι τον πατάει και ο Ριέρα??Ελεος δλδ..
Στην φάση που τον πατάει ο σουλτάνας γιος ο Πάντελιτς δεν είδε κανεις ότι τον πατάει και ο Ριέρα??Ελεος δλδ..