Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Και τις 2 χρονιες του τις εβγαλε με 3 μπακ ο Λουτσεσκου. Γιατι τωρα να χρειαζεται τεταρτο? Αν ερθει ο Σιντκλει του φτανει
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

seaman έγραψε:Γράφουν, γράφουν για τον Νορβηγό, αλλά για παράδες δεν γράφουν τίποτα. Πλάκα θα έχει να τον αφήσαμε στο τσάμπα.
Κάπου είδα κάτι για μόνο 500Κ, στη metro, νομίζω
Το γαβρετα γραφει περιπου στα χρηματα που αγοραστηκε, χωρις να αναφερει ποσο.
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Κάπου διάβασα ότι έχουμε μια πολύ καλή πρόταση για τον Α Ζιφκοβιτς και την εξετάζουμε.
Άντε να γίνει κάνα τέτοιο να τραβάμε τα βυζια μας εδώ μέσα. :? :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Γκουερινο έγραψε:Και τις 2 χρονιες του τις εβγαλε με 3 μπακ ο Λουτσεσκου. Γιατι τωρα να χρειαζεται τεταρτο? Αν ερθει ο Σιντκλει του φτανει
Δεν θέλω να σε τρομάξω μεσημεριάτικα αλλά έχω την αίσθηση ότι κάποιος που είναι 33 το 2019, θα είναι 35 το 2021. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Isi4 έγραψε:Κάπου διάβασα ότι έχουμε μια πολύ καλή πρόταση για τον Α Ζιφκοβιτς και την εξετάζουμε.
Αυτή την περίοδο μόνο από τα bodyline αν έσκασε πρόταση για τον Αντρίγια.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Isi4 έγραψε:Κάπου διάβασα ότι έχουμε μια πολύ καλή πρόταση για τον Α Ζιφκοβιτς και την εξετάζουμε.
"Για να μην τον χάσουμε τζάμπα τώρα που λήγει το συμβόλαιο του", εγώ λέω να τον δώσουμε. Τόσα και τόσα νεαρά παιδιά με μηδενικές συμμετοχές και κακή προετοιμασία είναι διατεθειμένα να έρθουν δανεικοί για κανένα χρόνο στην όμορφη Θεσσαλονίκη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

seaman έγραψε:Γράφουν, γράφουν για τον Νορβηγό, αλλά για παράδες δεν γράφουν τίποτα. Πλάκα θα έχει να τον αφήσαμε στο τσάμπα.
Κάπου είδα κάτι για μόνο 500Κ, στη metro, νομίζω
Δεν πουλαμε, χαριζουμε!
Στελεχαρες, οχι μαλακιες...
Εκτος αν κι αυτην την πωληση την ενεκρινε προσωπικα ο Ιβαν και διαπραγματευτηκε ο ιδιος τους όρους...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μόνο και..

Αυτό θα πάει πολύ
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

stravostomis έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:Και τις 2 χρονιες του τις εβγαλε με 3 μπακ ο Λουτσεσκου. Γιατι τωρα να χρειαζεται τεταρτο? Αν ερθει ο Σιντκλει του φτανει
Δεν θέλω να σε τρομάξω μεσημεριάτικα αλλά έχω την αίσθηση ότι κάποιος που είναι 33 το 2019, θα είναι 35 το 2021. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Και στην Ευρώπη στους ομίλους σχεδόν δεν κατεβαίναμε. Και το πληρώσαμε αυτό.

Ένα ματς την βδομάδα είχαμε. Α και δεν είχαμε και πλευοφς ένα ντέρμπι ανά 3 μέρες.

Και είχαμε και τον Κρεσπο νεωτέρο που κάλυπτε αριστερά. Και τα δυο μπακ που λες ήταν ο αρχηγός στα ντουζενια του και ο Ματος ο παικταράς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Τρί 24 Αύγ 2021, 12:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω δεν θα ειχα προβλημα να πωληθει ο Ζιφκοβιτς αρκει να γινοταν Ιουλιο μηνα οχι τελος αυγουστου.Αν ο παικτης δεν ανανεωνει η πωληση ειναι μονοδρομος αλλα ποιος πιστευει οτι μπορουμε να τον αντικαταστησουμε?
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Λογικά θα πάρουμε μόνο ένα αρ μπάκ. Άρα μάλλον δεν τα βρήκαμε με την Σλάβια για Μπορίλ.

Με παραξενεύει που δεν έχει κλείσει ο Τσούμπα.

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν αποκλείεται να υπάρχουν κι άλλοι (καλύτεροι) στόχοι.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Το είπα πριν μέρες. Στην συνέντευξη τύπου το είπε και ο Λουτσέσκου.
Είπε:
1) Είχε συνηθίσει σε παιχνίδι αντεπιθέσεων και δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο παιχνίδι το κυριαρχικό που κάνουμε εμείς.
2) Εκανε ένα λάθος στις διακοπές του και το πληρώνει τώρα.
3) Ζητάει ο Μπαμπάς του 1,5 εκ τον χρόνο. (δεν το είπε ο Λουτσέκου φυσικά)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κατ αρχάς να ρωτήσω, ποιος και που έγραψε ότι έχουμε πρόταση; Κάποιο λινκ υπάρχει; Κάποιο αξιόλογο σάιτ;

Αν όχι, παρακαλώ προσοχή στις φήμες

Από εκεί και πέρα ξέρω ότι άμα σας πω πως δεν με χαλάει να πουλήσουμε Ζιφκοβιτς γιατί δεν τον πιστεύω τόσο (μήνες το λέω), θα πεταχτούν μερικοί και θα λένε ότι περνάω τη γραμμή της ΠΑΕ επί χρήμασι (μιας και θα θεωρήσουν δεδομένο ότι έχει ήδη πουληθεί, ασχετα αν δεν υπάρχει καν ως σενάριο τόσο καιρό). Οπότε δεν το λέω
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

rainmaker έγραψε:Κατ αρχάς να ρωτήσω, ποιος και που έγραψε ότι έχουμε πρόταση; Κάποιο λινκ υπάρχει; Κάποιο αξιόλογο σάιτ;

Αν όχι, παρακαλώ προσοχή στις φήμες

Από εκεί και πέρα ξέρω ότι άμα σας πω πως δεν με χαλάει να πουλήσουμε Ζιφκοβιτς γιατί δεν τον πιστεύω τόσο (μήνες το λέω), θα πεταχτούν μερικοί και θα λένε ότι περνάω τη γραμμή της ΠΑΕ επί χρήμασι (μιας και θα θεωρήσουν δεδομένο ότι έχει ήδη πουληθεί, ασχετα αν δεν υπάρχει καν ως σενάριο τόσο καιρό). Οπότε δεν το λέω
Βρε να τον πουλησουμε. Το θεμα ειναι ποιον θα παρουμε?
Εδω ουτε για το τζολη δεν εχουμε βρει ακομα αντικαταστατη
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βρε ουτε εμενα μου γεμιζει το ματι αλλα το θεμα ειναι αλλο!
Δεν πιστευει κανενας μας πλεον πως αν πουληθεί θα ρθει καλυτερος. Για να μην πω οτι δεν πιστεύει κανεις οτι θα προλαβει εστω να αντικατασταθει οπως οπως...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”