24. Garry Rodrigues

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 24. Garry Rodrigues

Δημοσίευση από K_geo »

Ναι...αλλά η έλτσε Δεν έπεσε αγωνιστικά αλλά οικονομικά. Ίσα ίσα ήταν από τις εκπλήξεις...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεξιοποδαρος εξτρεμ να παιζει αριστερο μπακ οπως εγραψα και αλλου ειναι ανεκδοτο,απο εκει και περα και διαθεση ειχε και καποιες καλες ενεργειες αλλα τα τελειωματα του...ασχολιαστα.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

λιγα πραγματα, λιγες οι προσδοκιες
με την τεχνικη ειναι τσακωμενος
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

γρηγορος,καλουτσικη τεχνικη καταρτιση,εργατικος αλλα απο ποδοσφαιρικη ευφυια,τελειωματα και σουτ απο αποσταση παιρνει κατω απ την βαση.μακαρι να διαψευστω.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μου άρεσε πολύ στο α ημίχρονο. Άρεσε και στον Τούντορ και γενικά στο α ημίχρονο παίξαμε πιο πολύ από εκεί γιατί ήταν από τους λίγους που είχε κέφια. Του πάει να παίζει στη γραμμή, γιατί έχει χώρους και εκμεταλεύεται την ταχύτητά του. Εμένα με εντυπωσίασε που ήταν εξαιρετικός αμυντικά. Γυρνούσε να μαρκάρει και με την ταχύτητά του έκλεψε πολλές φορές μπάλα. Του το αναγνώρισε και ο Τούντορ. Στο β' ημίχρονο έπεσε και σε κάποια φάση μετά χάθηκε, όπως και όλη η ομάδα. Γενικά αν ο άξονας δεν είναι σε μέρα τα άκρα δυσκολεύονται να δώσουν ουσία. Η τριάδα της άμυνας ανέβαινε πολύ, αλλά αντί να βοηθήσει στην ανάπτυξη, κατέστρεφε κάθε προσπάθεια να παιχτεί ποδόσφαιρο με τραγικά λάθη από Βίτορ και Τζαβέλα. Με τις "μπαλιές" τους σκότωσαν ουκ ολίγες φορές τους φουλ μπακ. Θεωρώ μεγάλο κέρδος τον Γκάρι από αυτό το παιχνίδι, γιατί μετά τον τραυματισμό του Λέοβατς, έχουμε μία λύση ακόμη που δίνει στην ομάδα επιθετικότητα. Ίσως να αποδίδει καλύτερα ως δεξί φουλ μπακ, αλλά είναι κρίμα να φέρουμε για χάρη του τον Κίτσιου στα αριστερά. Με την αεκ νομίζω θα παίξει πάλι βασικός αριστερό χαφ στο ασύμμετρο 3-5-2.

Να προσθέσω ότι ο Γκάρι άρεσε πολύ στον Άγγλο σπίκερ που τον ξεχώρισε ειδικά στο α' ημίχρονο. Ο Άγγλος περίμενε περισσότερα από τον Μακ, γιατί ήταν on fire αυτό το διάστημα με πολλά γκολ και ασίστ.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Kι εμενα μου αρεσε. Μπορει να ειναι τσαπατσουλης οπως λετε καποιοι (δεν καταλαβαινω τι εννοειτε), μπορει να μην γινει ποτε Βιειρινια, αλλα σε καθε παιχνιδι 2-3 μπουκες θα τις κανει. Και οντως οπως γραφει και o vs40 συνεχεια γυρνουσε για να μαρκαρει.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

σαν φούλ μπάκ πούλησε τη μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά αρκετές φορές...έκανε τσαπατσουλιές..
Σαν εξτρέμ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο κάτι πάρντους και ερνάνι...
υγ: τα τελειώματα του ΤΡΑΓΙΚΑ όμως!!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Στο 4-3-3 θα βγάλει ματια. Είναι πολύ γρήγορος όταν φεύγει στην πλάτη του αντιπάλου και βάζει καλά το σώμα για διεκδίκηση.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

ron-swanson έγραψε:Kι εμενα μου αρεσε. Μπορει να ειναι τσαπατσουλης οπως λετε καποιοι (δεν καταλαβαινω τι εννοειτε), μπορει να μην γινει ποτε Βιειρινια, αλλα σε καθε παιχνιδι 2-3 μπουκες θα τις κανει. Και οντως οπως γραφει και o vs40 συνεχεια γυρνουσε για να μαρκαρει.
Κ εμενα! Τι τσαπατσούλης ρε παίδες; Αν αυτος ήταν τσαπατσούλης, ο Πέλκας και ο Τζιόλης ήταν ΣΚΑΤΟΥΛΗΣ... :lol:
Προτιμώ την όρεξη και κανα λάθος, παρα το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ του Κίτσιου και άλλων πολλών.

Διασωθής ήταν, ειδικά για παίχτη που έχει φάει πάγκο αρκετό.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνω,προσπαθησε αρκετα.
Δεν του εδωσε και το καθαρο φαουλ ο διαιτητης εκει που τους τρυπησε.
Δειγμα θετικο.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

εκεινη ηταν καλη κινηση του γκαρι ! και δεν μας εδειξε ριπλει ο αζεριος σκηνοθετης
οπως δεν εδειξε ριπλει στην προσπαθεια του ζαιρο , που σφυριχτηκε επιθετικο φαουλ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

είπα και χθές. η σέντρα, η τρίπλα, η κίνηση, η κάλυψη και η διάθεση όλα κομπλέ και πολύ καλά!!!

στα 2-3 τελείωματα που έκανε ήμουν κάπως έτσι:

Εικόνα

υγ: σωστός ο τζόν απο τας σέρρας για τα δυο ριπλέυ που θάφτηκαν απο αζέρο και οτε.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Αυτό που ξεχώρισα από τον Garry δέν ήταν οι κούρσες του που τις έχει,ούτε η ταχυτητά του που είναι γρήγορος,αλλά η αμυντική του προσύλωση ως φουλ μπάκ συνέχεια μάρκαρε,έκοβε,σκύλιαζε και δεν τον έχω για αυτά τα χαρακτηριστικά όπου τα χρειάζεται η θέση!Τα τελειωματά του άθλια,γιαυτό δουλειά και μόνο δουλειά και εκτός ωραρίου προπόνησης
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εμένα μου άρεσαν οι κούρσες του,τα συνεχόμενα ανεβοκατεβάσματα και το πείσμα του.

Δεν μου άρεσαν τα τελειώματα του (πλην ενός που έβγαλε ο τερματοφύλακας) και η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική πάσα.

Θέλει δουλειά,αλλά εγώ τον πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν είναι 18 χρονών, σχεδόν 25 είναι. Να μάθει τι ακριβώς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”