Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
icue

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από icue »

Η Χεταφε που δεν τον αφηνε το καλοκαιρι, γιατι να τον αφησει τωρα;
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

E γι'αυτούς τους 2 έγραψε και ο Μαγγίνας.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Και δική μου καψούρα από τότε που έπαιζε Ουρουγουάη και έκανε τα πάντα…Τον είχα αναφέρει αρκετές φορές στο τοπικ των μεταγραφών πριν πάρει μεταγραφή στη Μπόκα…Αυτόν να είχαμε και Μαξι και μετά ψάξτε για τον δεύτερο…
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Παντως αυτο για τις ισσοροπιες στα αποδυτηρια κλπ κλπ εγω τα ακουω βερεσε. Θεωρω οτι οταν ερχονται στην ομαδα παικτες που μπορουν να της αλλαξουν επιπεδο και να την βοηθησουν να πετυχει στοχους απιστευτους στην ευρωπη και σν ελλαδα τιποτα δεν χαλαει. Ισα ισα ολοι χαρουμενοι ειναι γιατι και τα πριμ στοχων παιρνουν και το καλο κλιμα πρωτα απο ολα προκυπτει απο τις επιτυχιες. Αλλιως τους μαζευουν σε ξενοδοχεια για βδομαδες κλπ κλπ.

Μεγαλη ΗΤΤΑ θα ειναι αν χασουμε τον σερβο. Και φυσικα πισωγυρισμα τεραστιο μετα τα καλοκαιρινα.

Και γενικα μια ακομη φορα χρειαζομαστε κατι να βοηθηθει η ομαδα να απογειωθει και παλι πισω θα κανουμε. Οπως εγινε το καλοκαιρι του 19 για παραδειγμα που αντι να φερουν εναν παικταρα στο κεντρο μπας και μπαιναμε στους ομιλους του τσλ παρακαλουσαμε για καιρο τον σουηδο τον οποιο τον χρυσοπληρωσαμε κιολας. Απο τετοια παραδειγματα απειρα…
proedros

icue έγραψε:Η Χεταφε που δεν τον αφηνε το καλοκαιρι, γιατι να τον αφησει τωρα;
Δεν είπαμε μόνο για τώρα , αλλά και για το καλοκαίρι…αλλά αν της δώσεις 2-3 χαρτιά , δεν θα τον αφήσει;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

proedros έγραψε:Και δική μου καψούρα από τότε που έπαιζε Ουρουγουάη και έκανε τα πάντα…Τον είχα αναφέρει αρκετές φορές στο τοπικ των μεταγραφών πριν πάρει μεταγραφή στη Μπόκα…Αυτόν να είχαμε και Μαξι και μετά ψάξτε για τον δεύτερο…
Επιτελους ρε φιλε ειπες αυτο που χρειαζομουνα.. Ολο το παιχνιδι μας βασιζεται σε 2 μονο δυο χαφ. Ε λοιπον αυτοι πρεπει να ειναι χαφαροι. Και να εχει και παγκο με αλλους χαφαρους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Τετ 17 Ιαν 2024, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

proedros έγραψε:Και για Gagic της ΤΣΣΚΑ ακούστηκε πως είναι ψηλά στη λίστα…
Είχαμε ενδιαφερθεί και όταν ήταν στον Ερυθρό Αστέρα αλλά προτίμησα με τότε το "λαβράκι" Taylor.....
proedros

Σουριναμέζος έγραψε:
proedros έγραψε:Και για Gagic της ΤΣΣΚΑ ακούστηκε πως είναι ψηλά στη λίστα…
Για εμάς ή για την ζέλα λες τώρα? Γιατί το έχουμε κάνει μεταγραφές βάζελου το thread σήμερα και μπερδευόμαστε :lol:
Για εμάς φίλε…Αυτός και ο Μπρενετ είναι…Λογικά ένας από τους δυο θα έρθει…
proedros

Totem_pk έγραψε:
proedros έγραψε:Και δική μου καψούρα από τότε που έπαιζε Ουρουγουάη και έκανε τα πάντα…Τον είχα αναφέρει αρκετές φορές στο τοπικ των μεταγραφών πριν πάρει μεταγραφή στη Μπόκα…Αυτόν να είχαμε και Μαξι και μετά ψάξτε για τον δεύτερο…
Επιτελους ρε φιλε ειπες αυτο που χρειαζομουνα.. Ολο το παιχνιδι μας βασιζεται σε 2 μονο δυο χαφ. Ε λοιπον αυτοι πρεπει να ειναι χαφαροι. Και να εχει και παγκο με αλλους χαφαρους.
+1
george188

Δημοσίευση από george188 »

Totem_pk έγραψε:Παντως αυτο για τις ισσοροπιες στα αποδυτηρια κλπ κλπ εγω τα ακουω βερεσε. Θεωρω οτι οταν ερχονται στην ομαδα παικτες που μπορουν να της αλλαξουν επιπεδο και να την βοηθησουν να πετυχει στοχους απιστευτους στην ευρωπη και σν ελλαδα τιποτα δεν χαλαει. Ισα ισα ολοι χαρουμενοι ειναι γιατι και τα πριμ στοχων παιρνουν και το καλο κλιμα πρωτα απο ολα προκυπτει απο τις επιτυχιες. Αλλιως τους μαζευουν σε ξενοδοχεια για βδομαδες κλπ κλπ.

Μεγαλη ΗΤΤΑ θα ειναι αν χασουμε τον σερβο. Και φυσικα πισωγυρισμα τεραστιο μετα τα καλοκαιρινα.

Και γενικα μια ακομη φορα χρειαζομαστε κατι να βοηθηθει η ομαδα να απογειωθει και παλι πισω θα κανουμε. Οπως εγινε το καλοκαιρι του 19 για παραδειγμα που αντι να φερουν εναν παικταρα στο κεντρο μπας και μπαιναμε στους ομιλους του τσλ παρακαλουσαμε για καιρο τον σουηδο τον οποιο τον χρυσοπληρωσαμε κιολας. Απο τετοια παραδειγματα απειρα…
Βερεσε? δες λιγο τα αποδυτήρια του βαζελου και του γαυρου και τις συνεχείς αλλαγές και μετα πες μ για βερεσέ.
Απο εκει και επειτα ήττα γιατι? ηττα θα ειναι αν του κανουμε προσφορα και δεν ερθει
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Πάντως και ο gajic πολυ καλή περίπτωση, μπακ με πολλά νούμερα και είναι και πολυεργαλείο και στην καλύτερη ηλικία, και επειδή είμαι λίγο περίεργος, πάντα προτιμάω παικτες με καταγωγή από τα Βαλκάνια, δένονται περισσότερο με την ομάδα, παθιάζονται και προσαρμόζονται περισσότερο στην πραγματικότητα
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Πάντως ο Μπρενετ παίζει αυτή τη στιγμή βασικός στο ματς κόντρα στην Αϊντχόφεν για το κύπελλο Ολλανδίας ως δεξί Μπακ χαφ

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Demir έγραψε:Κάκιστη εμπειρία από Ολλανδούς .. δεν τον θέλω .. λογικά δεν θα πιάσει
Όπως ο Μπίσε ας πούμε ?
proedros

Το βλέπει κάνεις το ματς να μας πει πως παίζει;
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ πάντως στα χαφ από Μαξίμοβιτς προτιμώ το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΤΟΝ ΣΕΡΤΖΙΟ ΟΛΙΒΕΙΡΑ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”