Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
-
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Και δική μου καψούρα από τότε που έπαιζε Ουρουγουάη και έκανε τα πάντα…Τον είχα αναφέρει αρκετές φορές στο τοπικ των μεταγραφών πριν πάρει μεταγραφή στη Μπόκα…Αυτόν να είχαμε και Μαξι και μετά ψάξτε για τον δεύτερο…
Παντως αυτο για τις ισσοροπιες στα αποδυτηρια κλπ κλπ εγω τα ακουω βερεσε. Θεωρω οτι οταν ερχονται στην ομαδα παικτες που μπορουν να της αλλαξουν επιπεδο και να την βοηθησουν να πετυχει στοχους απιστευτους στην ευρωπη και σν ελλαδα τιποτα δεν χαλαει. Ισα ισα ολοι χαρουμενοι ειναι γιατι και τα πριμ στοχων παιρνουν και το καλο κλιμα πρωτα απο ολα προκυπτει απο τις επιτυχιες. Αλλιως τους μαζευουν σε ξενοδοχεια για βδομαδες κλπ κλπ.
Μεγαλη ΗΤΤΑ θα ειναι αν χασουμε τον σερβο. Και φυσικα πισωγυρισμα τεραστιο μετα τα καλοκαιρινα.
Και γενικα μια ακομη φορα χρειαζομαστε κατι να βοηθηθει η ομαδα να απογειωθει και παλι πισω θα κανουμε. Οπως εγινε το καλοκαιρι του 19 για παραδειγμα που αντι να φερουν εναν παικταρα στο κεντρο μπας και μπαιναμε στους ομιλους του τσλ παρακαλουσαμε για καιρο τον σουηδο τον οποιο τον χρυσοπληρωσαμε κιολας. Απο τετοια παραδειγματα απειρα…
Μεγαλη ΗΤΤΑ θα ειναι αν χασουμε τον σερβο. Και φυσικα πισωγυρισμα τεραστιο μετα τα καλοκαιρινα.
Και γενικα μια ακομη φορα χρειαζομαστε κατι να βοηθηθει η ομαδα να απογειωθει και παλι πισω θα κανουμε. Οπως εγινε το καλοκαιρι του 19 για παραδειγμα που αντι να φερουν εναν παικταρα στο κεντρο μπας και μπαιναμε στους ομιλους του τσλ παρακαλουσαμε για καιρο τον σουηδο τον οποιο τον χρυσοπληρωσαμε κιολας. Απο τετοια παραδειγματα απειρα…
Δεν είπαμε μόνο για τώρα , αλλά και για το καλοκαίρι…αλλά αν της δώσεις 2-3 χαρτιά , δεν θα τον αφήσει;icue έγραψε:Η Χεταφε που δεν τον αφηνε το καλοκαιρι, γιατι να τον αφησει τωρα;
Επιτελους ρε φιλε ειπες αυτο που χρειαζομουνα.. Ολο το παιχνιδι μας βασιζεται σε 2 μονο δυο χαφ. Ε λοιπον αυτοι πρεπει να ειναι χαφαροι. Και να εχει και παγκο με αλλους χαφαρους.proedros έγραψε:Και δική μου καψούρα από τότε που έπαιζε Ουρουγουάη και έκανε τα πάντα…Τον είχα αναφέρει αρκετές φορές στο τοπικ των μεταγραφών πριν πάρει μεταγραφή στη Μπόκα…Αυτόν να είχαμε και Μαξι και μετά ψάξτε για τον δεύτερο…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Τετ 17 Ιαν 2024, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
Είχαμε ενδιαφερθεί και όταν ήταν στον Ερυθρό Αστέρα αλλά προτίμησα με τότε το "λαβράκι" Taylor.....proedros έγραψε:Και για Gagic της ΤΣΣΚΑ ακούστηκε πως είναι ψηλά στη λίστα…
Για εμάς φίλε…Αυτός και ο Μπρενετ είναι…Λογικά ένας από τους δυο θα έρθει…Σουριναμέζος έγραψε:Για εμάς ή για την ζέλα λες τώρα? Γιατί το έχουμε κάνει μεταγραφές βάζελου το thread σήμερα και μπερδευόμαστεproedros έγραψε:Και για Gagic της ΤΣΣΚΑ ακούστηκε πως είναι ψηλά στη λίστα…
+1Totem_pk έγραψε:Επιτελους ρε φιλε ειπες αυτο που χρειαζομουνα.. Ολο το παιχνιδι μας βασιζεται σε 2 μονο δυο χαφ. Ε λοιπον αυτοι πρεπει να ειναι χαφαροι. Και να εχει και παγκο με αλλους χαφαρους.proedros έγραψε:Και δική μου καψούρα από τότε που έπαιζε Ουρουγουάη και έκανε τα πάντα…Τον είχα αναφέρει αρκετές φορές στο τοπικ των μεταγραφών πριν πάρει μεταγραφή στη Μπόκα…Αυτόν να είχαμε και Μαξι και μετά ψάξτε για τον δεύτερο…
Βερεσε? δες λιγο τα αποδυτήρια του βαζελου και του γαυρου και τις συνεχείς αλλαγές και μετα πες μ για βερεσέ.Totem_pk έγραψε:Παντως αυτο για τις ισσοροπιες στα αποδυτηρια κλπ κλπ εγω τα ακουω βερεσε. Θεωρω οτι οταν ερχονται στην ομαδα παικτες που μπορουν να της αλλαξουν επιπεδο και να την βοηθησουν να πετυχει στοχους απιστευτους στην ευρωπη και σν ελλαδα τιποτα δεν χαλαει. Ισα ισα ολοι χαρουμενοι ειναι γιατι και τα πριμ στοχων παιρνουν και το καλο κλιμα πρωτα απο ολα προκυπτει απο τις επιτυχιες. Αλλιως τους μαζευουν σε ξενοδοχεια για βδομαδες κλπ κλπ.
Απο εκει και επειτα ήττα γιατι? ηττα θα ειναι αν του κανουμε προσφορα και δεν ερθει
-
Πάντως και ο gajic πολυ καλή περίπτωση, μπακ με πολλά νούμερα και είναι και πολυεργαλείο και στην καλύτερη ηλικία, και επειδή είμαι λίγο περίεργος, πάντα προτιμάω παικτες με καταγωγή από τα Βαλκάνια, δένονται περισσότερο με την ομάδα, παθιάζονται και προσαρμόζονται περισσότερο στην πραγματικότητα
Πάντως ο Μπρενετ παίζει αυτή τη στιγμή βασικός στο ματς κόντρα στην Αϊντχόφεν για το κύπελλο Ολλανδίας ως δεξί Μπακ χαφ
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως ο Μπίσε ας πούμε ?Demir έγραψε:Κάκιστη εμπειρία από Ολλανδούς .. δεν τον θέλω .. λογικά δεν θα πιάσει
Εγώ πάντως στα χαφ από Μαξίμοβιτς προτιμώ το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΤΟΝ ΣΕΡΤΖΙΟ ΟΛΙΒΕΙΡΑ