Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Εγω το ειχα γραψει για πλάκα όταν θέλαμε τον Κλαένσον.
Το συμβολαιο του ληγει σε ενα χρονο.
Παπάς του Τζορμπα λογικα γιατι κάτω από 3εκ δεν δίνει παίκτη η Κρασνονταρ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με Λούτσο μη φοβάσαι τα μικρά ματς !Gospi έγραψε:Απ αυτα που ειδαμε χθες και συγκρινοντας τα με τα οσα ειδαμε στο προηγουμενο ματς, εγω ειμαι της αποψης πως η ομαδα δεν εχει εναν παιχτη που να μπορει να ανοιξει τις αμυνες οταν ο αντιπαλος παιζει μαζικα πισω.
Απο περσι κιολας το ξεραμε πως σε ανοιχτα ματς οι μεσοεπιθετικοι μας το εχουν.
Και ο Ζιφκο και ο Καντουρι αλλα και ο Σβιντερσκι θελουν χωρο.
Οταν ομως ο αντιπαλος βαζει το λεωφορείο στο τερμα, ποιος ακριβως θα ξεκλειδωνει αυτα τα ματς?
Ελπιζω ο Μιτριτσα να χει το ενας με εναν και να ειναι απροβλεπτος, οπως επισης αν αποκτηθεί 10αρι να χει το σουτ εξω απο την περιοχη.
Τα μικρα ματς εν ολιγοις φοβαμαι στο ελληνικο πρωτάθλημα,παρα τα ντερμπι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- FreeWatcher
Ρε πατρινε καταλαβαινω να σου αρεσει ο παιχτης, αλλα σε 4-4-2 που παιζουμε γραφεις οτι ειναι ακριβως αυτο που λειπει απτην ομαδα. Σε ποια θέση???PaokPatraG4 έγραψε:Πρώην ποδοσφαιριστή δεν τον λες τον Γκαστόν Ραμιρεζ είναι κλασσικό δεκαρι με συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς στην Serie A....Δεν είναι secondary Striker....Για εμένα αυτό ακριβώς που λείπει από την ομάδα....
Εγώ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να έρθει ένας παίχτης όπως ο camarra. Αυτός έγινε 9 εκ. Μεταγραφη πέρυσι.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τόσα λεφτά έχουμε πλέον, αν κάνουμε μια μικρή υπέρβαση για έναν τέτοιο παιχταρα, δεν θα πάθουμε κάτιМир έγραψε:Εγω το ειχα γραψει για πλάκα όταν θέλαμε τον Κλαένσον.
Μου κάνει εντύπωση γιατί ο τσορμπα δεν είναι παπατζης και συνήθως δεν βγάζει καλά νέα
Το ονομα Καμπελα ειναι περισσοτερο προσπαθησαμε να φερουμε καποιον να κανει τη διαφορα αλλα δεν προλαβαμε παρα πραγματικο ενδιαφερον.Δεν ειναι αξιοπιστος συνομιλητης η Κρασνονταρ,ομαδα που εχει λεφτα,δεν παιζει ευρωπη,σκεφτεται την επομενη μερα αλλα χωρις σχεδιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 27 Αύγ 2021, 10:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PaokPatraG4
4-4-2 παίζουμε;;; Εγώ νόμιζα ότι παίζουμε 4-2-3-1....Δεν υπάρχει άλλο σύστημα για Λουτσεσκου εκτός από το κλασικό 4-2-3-1 εάν δεν κάνω λάθος....Ο Ραμιρεζ όπως είπε κ ο Joshua είναι μια κλάση πάνω από Καντουρι κ παρόμοιο στυλ με τον Καντουρι...Συν ότι δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς όπως βλέπω....Μπορεί να μου αρέσει ναι αλλά πιστεύω ίσως το πιο κοντινό σε αυτό που θέλει ο Λουτσεσκου ειδικά εάν κλείσει κ ο ΜιτριτσαςFreeWatcher έγραψε:Ρε πατρινε καταλαβαινω να σου αρεσει ο παιχτης, αλλα σε 4-4-2 που παιζουμε γραφεις οτι ειναι ακριβως αυτο που λειπει απτην ομαδα. Σε ποια θέση???PaokPatraG4 έγραψε:Πρώην ποδοσφαιριστή δεν τον λες τον Γκαστόν Ραμιρεζ είναι κλασσικό δεκαρι με συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς στην Serie A....Δεν είναι secondary Striker....Για εμένα αυτό ακριβώς που λείπει από την ομάδα....
- stravostomis
Tζιοβινκο μας τελειωσε
Ο Ραμιρεζ εχει τεραστια πτωση δεν κανει
Ο Καμπελα ηταν ο καλυτερος παικτης της Κρασνονταρ περσι μακαρι να ερχοταν
Ο Ραμιρεζ εχει τεραστια πτωση δεν κανει
Ο Καμπελα ηταν ο καλυτερος παικτης της Κρασνονταρ περσι μακαρι να ερχοταν
joshua έγραψε:Mε 80 συμμετοχες στην serieA τη τελευταια τριετια στα 30 του γιατι τον λες πρωην ποδοσφαιριστη?obanebane έγραψε:Ο Gaston είναι πρώην ποδοσφαιριστής,ο Γάλλος είναι υπερπαιχταρας.
Γιατί τον έχω δει να παίζει και σέρνεται.
Όχι ρε συ Μπάνε πρώην ποδοσφαιριστής ο Ραμίρεζ.
Είναι μια κλάση πάνω από τους υπόλοιπους που ψήνουμε.
Μιλάμε τώρα για ποιότητα όχι αστεία. Ανεβαίνεις επίπεδο. Από άλλο ράφι ο παίχτης τί να λέμε.
Ταιριάζει σε αυτό που παίζουμε και προσδίδει πολύ δύναμη στην μπροστινή γραμμή που είμαστε κάπως σοφτ. Μπαίνει πρώτος στη μπάλα, έχει φοβερή πάσα και βλέπει γήπεδο. Όπως είπα άλλο επίπεδο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι μια κλάση πάνω από τους υπόλοιπους που ψήνουμε.
Μιλάμε τώρα για ποιότητα όχι αστεία. Ανεβαίνεις επίπεδο. Από άλλο ράφι ο παίχτης τί να λέμε.
Ταιριάζει σε αυτό που παίζουμε και προσδίδει πολύ δύναμη στην μπροστινή γραμμή που είμαστε κάπως σοφτ. Μπαίνει πρώτος στη μπάλα, έχει φοβερή πάσα και βλέπει γήπεδο. Όπως είπα άλλο επίπεδο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- stravostomis
- bersekeros
Θα συμφωνησω απολυτα με τον Μπανε. Παικταρας ηταν κι ο Μαραντονα καποτε αλλα πεθανε. Τον ειδατε περσι τον Ραμιρεζ? Γιατι κι εγω που τον ειδα περσι σερνοταν
Οτι ειναι απιθανο να ερθει και ψαχνουμε αλλονbersekeros έγραψε:Τι εννοείς μας τελείωσε;Γκουερινο έγραψε:Tζιοβινκο μας τελειωσε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γκουερινο την Παρ 27 Αύγ 2021, 10:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.