υγ οσο αναφορα αυτο με τα 80 μυρια εσοδα(κοψε κατι ειπαμε

Συμφωνώ στα πρώτα που λες.joshua έγραψε:Ενω στις ταξεις της ομαδας επικρατει ενα σχεδον τραγικα μιζερο κλιμα διακρινω απο τους περισσοτερους φιλους μια ομολογουμενως τουλαχιστον ψυχραιμη αντιμετωπιση του.Σε μια χρονικη στιγμη που βρισκομαστε οπως λεει και ο Αποστολης στους 32 του γιουροπα με μια κληρωση που επιτρεπει ονειρα,εχουμε ενα ευνοικο αποτελεσμα στο κυπελο και ενοψει playoff αν μη τι αλλο η κατασταση των αντιπαλων δεν τρομαζει και αφηνει πολλες πιθανοτητες για επαναλειψη της περσινης θεσης η ομαδα προχωρα στην αποδεσμευση σειρας παικτων (δικων της αποτυχημενων επιλογων) την στιγμη που αποτι φαινεται αδυνατει να φερει καλητερους με αποτελεσμα το ροστερ να οδευει αντι σε ενισχυση σε αποδυναμωση.Την ιδια στιγμη βλεπω αντιδρασεις του στυλ μια χαρα ειναι ο πετρισεβιτς,εχω τσουκαλα και φωτακη για αντιιβιτς.Οκ ρε παιδες να δεχτω οτι τα οικονομικα μας ειναι χαλια μαυρα αλλα καποιος εχει την ευθηνη για αυτο.Εγιναν μια σειρα απο αποτυχημενες μεταγραφικες επιλογες και δεν μιλαμε για 1-2 αλλα για καμια 10ρια και βαλε που οδηγησε εν μερη και στην κακη οικονομικη μας κατασταση και αν μη τι αλλο πρεπει η διοικηση να παρει το μυνημα οτι πρεπει να στρωσει κωλο και να αναδιοργανωσει το τμημα επιλογης παικτων απο το 0.Με μια εισροη χρηματων της ταξης των 80 μυριων αυτα τα χρονια δεν μπορω να καταπιω αμασητο οτι θα παμε απο τα πανηγυρια του καλοκαιριου του 2008 σε ροστερ παλιοτερων εποχων με καποιους πιτσιρικαδες,καποια αιωνια ταλεντα και καποιους ξενους που θα ελπιζουμε να μας βγουν λαυρακια.
Αδερφέ αν δεις η καμπύλη των παιγνιδιών του στη Δυναμό για το πρωτάθλημα από το 2005-2006 ανεβοκατεβαίνει.rainmaker έγραψε:Μήπως είναι σχήμα λόγου; Για να δείξει οτι είναι ασταμάτητος; Έχει αρκετά παιχνίδια τόσα χρόνια κ δν είδα πουθενά να αναφέρεται τραυματισμός.. Λέω τώρα δεν είμαι σίγουρος..
αν εβγαζε ματια θα τον στελναμε για χειρουργο....sidpanos έγραψε:αν έβγαζε ματια,δεν θα πηγαίναμε για δεξί μπακ..ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Πετρίσεβιτς, ως δεξί μπακ, έβγαζε μάτια (λένε κάποιοι) στο φιλικό διπλό που ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 την ομάδα των Νέων του Κολομπούρδα. Έβγαλε μάλιστα και το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν ο νέοι.
Μέλλον έχουμε! Για το παρόν δεν είμαι και πολύ σίγουρος...