Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Special 4 »

Portable έγραψε:Sorry παίδες, ο ΠΑΟΚ κάνει ομάδα για να χτυπήσει και φέτος το πρωτάθλημα, δεν την κάνει για να μπει ομίλους!
Αγαπητε portable, θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω
Το ενα, δεν αναιρει το αλλο
Η στοχοθεσια απο τα πιο επισημα χειλη, ειναι σαφης
Εικόνα
TheThaMasPeseiPote_4_

Δημοσίευση από TheThaMasPeseiPote_4_ »

https://www.youtube.com/live/1eYkjkhGC3 ... 9YdabDkLuP
Ολόκληρο το τελευταίο της Μάλμε.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Εστειλα μνμ στα ταγάρια του Transfermarkt να βάλουν ξανά τον ρικάρντο στη πρώτη ομάδα. Μοναδική ευκαιρία να κάνω screenshot τα 100m του ΠΑΟΚ στην κωλοσελίδας τους και αυτά τα ζώα έβαλαν το πουλέν στην β ομάδα, ενω προπονείται με την πρώτη, έτσι ώστε να δείχνει 99.95m όταν ανακοινωθεί ο Τσαλοφ. :evil:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Αυτό ακριβώς εννοώ. Έχω παρατηρήσει πως κόσμος πιάνεται από μια κουβέντα από επίσημα χείλη και την κάνει ευαγγέλιο. Δηλαδή αν δεν μπούμε ομίλους, τι θα γίνει στο αγωνιστικό τμήμα; Μεταγραφές σε 2 χρόνια ξανά; Παίκτες του πεντακοσάρικου; Κοιτάζοντας πίσω από τις λέξεις, τις προφανείς που κάνουν γκελ στον κόσμο υπάρχει ένα ολόκληρο χρονοδιάγραμμα που περιέχει όλη τη σαιζόν.

Κοινώς, δεν με νοιάζει διόλου τι λέει ο Ιβάν, ο Μάκης και ο Κυριάκος. Πόσο δε μάλλον ο Γιώργης. Φυσικά και θέλει να μπει ομίλους ο Ιβάν αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Υπάρχει και το αύριο και το μεθαύριο και όποιος κάνει φοκους στον Αύγουστο του 24, δεν υπολογίζει σχεδόν καθόλου τον Σεπτέμβριο του 24. Και αυτό είναι κάτι που θα το βρει μπροστά του.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Η Βιγιαρεάλ ενδιαφέρεται για τον Κοτάρσκι.
Χθες πούλησε στην Τσέλσι τον 22χρονο γκολκίπερ Γιόργκενσεν (~25 εκατομμύρια ευρώ)

Δεν τους λες και τσίπηδες, ένα 12αρι μπορούν να διαθέσουν σε σύγκριση με τους Γενοβεζους που μας τα έπρηξαν.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο ατζέντης του τον προτείνει σε ό,τι κινείται. Γιατί δεν τον πρότεινε κατευθείαν στην Τσέλσι;

Δίνουμε κρίσιμα μάτς και χαλάνε τα μυαλά των παικτών. Ξέρω, επαγγελματίες είναι, αλλά τελευταία ο Κοτάρσκι δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο αγωνιστικά.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Aυτό αν ισχύει είναι πιο σοβαρό. Δεν θα βαρεθούμε ποτέ με αυτά που έρχονται.
Άβαταρ μέλους
GeorgiosLeeds

Δημοσίευση από GeorgiosLeeds »

Magpies4 έγραψε:Ο ατζέντης του τον προτείνει σε ό,τι κινείται. Γιατί δεν τον πρότεινε κατευθείαν στην Τσέλσι;

Δίνουμε κρίσιμα μάτς και χαλάνε τα μυαλά των παικτών. Ξέρω, επαγγελματίες είναι, αλλά τελευταία ο Κοτάρσκι δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο αγωνιστικά.
Δεν νομίζω ο ατζέντης να κινείται μόνος του χωρίς την συγκατάθεση του πελάτη του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μόλις τον δουν στη league phase του Ch.L. η τιμή του θα εκτοξευθεί και θα έχει προτάσεις και από Πρεμιερ.
tsm

Δημοσίευση από tsm »

Πως γίνεται πάντως βρε παιδί μου κάθε φορά πριν από κρίσιμο αγώνα να θέλουν τον παίκτη μας ομάδες;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

john4serres έγραψε:Η Βιγιαρεάλ ενδιαφέρεται για τον Κοτάρσκι.
Χθες πούλησε στην Τσέλσι τον 22χρονο γκολκίπερ Γιόργκενσεν (~25 εκατομμύρια ευρώ)

Δεν τους λες και τσίπηδες, ένα 12αρι μπορούν να διαθέσουν σε σύγκριση με τους Γενοβεζους που μας τα έπρηξαν.
Επειδή απ' ότι βλέπω ο Daniel θα μας χαιρετίσει μέχρι την λήξη της φετινής χρονιάς το αργότερο μήπως θα έπρεπε να κινηθούμε από τώρα και να κλείσουμε την διάδοχη κατάσταση;Μια καλή περίπτωση στα μάτια μου θα ήταν ο https://www.transfermarkt.com/plamen-an ... ler/859218 που πιστεύω θα ήθελε σαν τρελός να έρθει στην ομάδα που έχουν αγωνιστεί δύο από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές της χώρας του και https://www.transfermarkt.com/veljko-il ... ler/797570 . Εκτός φυσικά αν στην πορεία ο Τσιφτσης "ντυθεί" Πασχαλάκης οπότε πάω πάσο :D
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μηπως εννοεις ο Dominik και οχι ο Daniel;
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δεν εχω γραψει ποτε τιποτα για τον Κοταρσκι αλλα να πω την αληθεια, ενω εχει δειξει ταλεντο προφανως και αρκετο ωστε να γινει βασικος τερματας σε ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ, δεν μπορω να πω και οτι μου εχει δειξει και κατι για να πω οτι εχει και τρομερα μεγαλο ταβανι για πιο ψηλα απο εμας. Καλο παντα να βρεις και να εχεις σταθερο τερματα, και φυσικα να βρεις και μικρο σε ηλικια με αξια, αλλα ταυτοχρονα δε βλεπω πωληση του ως μεγαλο προβλημα.
Darkphobia

Δημοσίευση από Darkphobia »

Με 10+ μια χαρά πώληση είναι ο Κοτάρσκι, στο σωστό timing βέβαια. Δυστυχώς ο ατζέντης του δε φαίνεται διατεθημένος να φέρει σωστή πρόταση αν κρίνω απ'αυτές της Τζένοα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”