Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από goran 64 »

painkiller4 έγραψε:
"Σέβομαι την ιστορία του Μπάνε αλλά σήμερα προχώρησε σε μια λάθος κίνηση. Ελπίζω να μας πιστέψετε, η οικογένεια μου είμαι πάντα κοντά στην ΚΑΕ και υπόσχομαι θα λύσουμε και αυτό το πρόβλημα. Αλλά αυτή τη στιγμή, θα ελέγξουμε προσεκτικά που πηγαίνει η βοήθεια μας. Ο ΠΑΟΚ είναι περισσότερο από ποδόσφαιρο, είναι μια τεράστια οικογένεια" ...

"Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι... ησυχία από τον Τύπο. Μην τους ξυπνάτε, έχουν τον Ραζβάν για αυτό".
sourmenetes έγραψε:Για να σας ακουσω...
Τα χει κάνει κουλουβάχατα...Εκεί που πάει βουρ για το άσπρο, να σου και το γυρνάει 180 μοιρες στο μαύρο... :evil:
Π.Α.Ο.Κ. είναι... :ugeek:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

painkiller4 έγραψε:
"Σέβομαι την ιστορία του Μπάνε αλλά σήμερα προχώρησε σε μια λάθος κίνηση. Ελπίζω να μας πιστέψετε, η οικογένεια μου είμαι πάντα κοντά στην ΚΑΕ και υπόσχομαι θα λύσουμε και αυτό το πρόβλημα. Αλλά αυτή τη στιγμή, θα ελέγξουμε προσεκτικά που πηγαίνει η βοήθεια μας. Ο ΠΑΟΚ είναι περισσότερο από ποδόσφαιρο, είναι μια τεράστια οικογένεια" ...

"Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι... ησυχία από τον Τύπο. Μην τους ξυπνάτε, έχουν τον Ραζβάν για αυτό".
Γιωργη, προσεχε που το πας με τις μπηχτες...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ελπίζω βοήθεια να δοθεί και σε κείνους τους τύπους που μας έκαναν να πανηγυρίσουμε τον πιο ΜΑΓΚΙΚΟ-Π.Α.Ο.Κ.-ΤΙΤΛΟ ever της Ιστορίας μας, μόλις πριν λίγους μήνες, δίχως να χρειαστεί να του το θυμίσει κανείς...

....................................................................................................................................................................

Ιβάν Σαββίδης«Θα στηρίξω την ομάδα του βόλεϊ,
θρήνος στον Ολυμπιακό»
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βρέθηκε και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να υποδεχτεί μαζί με τους φιλάθλους τους πρωταθλητές παίκτες του Ελγκέτα

Backstage 08.05.2017 00:14
Metrosport.gr Team
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ιβάν Σαββίδης υποστήριξε πως θα στηρίξει το τμήμα όπως του ζήτησε ο γιος του και αναφέρθηκε στο... θρήνο που υπάρχει στον Ολυμπιακό.

Όταν βλέπω ότι οι ενέργειες μας φέρνουν χαρά στον κόσμο, καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Όλα τα αθλήματα του ΠΑΟΚ πρέπει να φέρουν χαρά το ένας στο άλλο. Για μας πάντα είναι βάση το προσφορά και χθες δώσαμε μια καλή εκκίνηση. Σήμερα μου λέμε οι φίλαθλοι ότι πήγαμε για κύπελλο και ξυπνήσαμε πρωταθλητές.

Στο Παλατάκι είχα στεναχωρεθεί όταν χάσαμε στον τελικό, αλλά εσωτερικά το αισθανόμουν ότι θα τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια σε όλους. Περίμεναν να γιορτάσουν την συνολική νίκη του Ολυμπιακού στη φιέστα, αλλά αυτοί δεν θα κοιμηθούνε απόψε γιατί έχουν θρήνο!

Δεν φαίνεται πως νιώθω; δεν μπορούμε να ξεχωρίζουμε τις χαρές, μόνο να τις πολλαπλασιάζουμε! Είμαι χαρούμενος που έχουμε συμβάλλει σε αυτό. Είμαι ευτυχισμένος που ο γιος μου ασχολείται τόσο με τον ΠΑΟΚ, σήμερα μου έστειλε μήνυμα: «πατέρα πρέπει να στηρίξουμε το βόλεϊ». Μόλις κερδίσαμε ήρθε και μου είπε <<πρέπει να στηρίξουμε το βόλεϊ>> και λέω δημόσια λοιπόν: θα κάνω πράξη τη θέληση του γιου μου, εμείς θα στηρίξουμε το βόλεϊ!

Ο γιος μου έστειλε φωτογραφίες από τους τελικούς σε Παλατάκι κι από Ρέντη. Από τη μια υπάρχει μια μεγάλη οικογένεια που ξέρει και να χάνει. Σήμερα μόνο καρέκλες πετούσαν. Ντρέπομαι γι αυτό τον αθλητισμό, η αίσθηση είναι ότι εκτός από αυτούς κάνεις άλλος δεν μπορεί να κερδίζει το πρωτάθλημα. Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι αυτή η εποχή θα έρθει. Ήταν ντροπή αυτό που έγινε στο Ρέντη!»
δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

.................................................................................................................................................................

Γιώργη, ελπιζω να ξέρεις πλέον και να μην ξεχνάς ότι, την στήριξη-ενίσχυση, αυτή που ζήτησες τότε, για το βόλεϊ,
μετά τις γνωστές πουστιές των γνωστών πουστόγ@υρων, με τα περί 5 κοινοτικών, την χρειάζεται σίγουρα!!!!

:pano:
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

πολυ σωστος goran και με την ευκαιρια: ρε πστγαυροι μην τα ξαναβαζετε τα καρεκλακια ρεεεεεε, το Μαιο παλι θα τα πετατε στα κεφαλια των πρωταθλητων παικτων μας :D
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Γιωργη, κανα στορι σημερα?
'Ουδέποτε απαιτήθηκε από οπαδό ή οπαδούς της ομάδας μας να επιστρέψουν εισιτήρια διαρκείας επειδή είναι κριτικά αντίθετοι σε αυτήν. Η προσωπική μου φιλοσοφία, αλλά και της ΚΑΕ συνολικά είναι πως δεν «φιμώνουμε» κανέναν, όλοι έχουν την ελευθερία να εκφράζουν τις σκέψεις, τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους. Υπάρχουν όμως όρια."
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ειμαι απο αυτους μου ενοχλουνται με την υπερβολικη κριτικη για ψυλλου πηδημα στα ποστ του Γιωργη, αλλα εδω ειναι φαουλ. Τον Μπανε δεν εχει καμια δουλεια να τον πιανει στον στομα του.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ακριβως, βιαστηκε πολυ να πεταξει σποντα, χρησιμοποιωντας μαλιστα και τον λουτσεσκου!! :lol:
Μπορει να ηταν λιγο υπερβολικη αντιδραση της καε, αλλα ο γιωργης κανει σαν attention whore στο ινσταγκραμ.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Οι χαρακτηρισμοι μπορουν να λειπουν.
Δεν θα σου αρεσε να χρησιμοποιησω τον ιδιο χαρακτηρισμο για σενα υποθετω, οποτε γιατι τον χρησιμοποιεις για τον Γιωργη; Αρκεσου να κρινεις την πραξη του.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εχει χρησιμοποιηθει αυτη η εκφραση κι απο αλλα μελη αλλα για καποιο λογο εγω σε ενοχλησα. Δεν ειναι βρισια, εκφραση ειναι. Μην κολλας στην λεξη whore, σε αυτη την εκφραση εχει την εννοια του ζητιανου για προσοχη που οπως και να το κανουμε το γουσταρει ο γιωργης
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ξερω την ερμηνεια, θα σου αρεσε να το πω για σενα; Οτι κανεις σαν... ποσταροντας συνεχως κραξιμο στον Λουτσεσκου πχ; Μαλλον οχι.
Και δεν με ενοχλησες μονο εσυ βεβαια... παρα πολλες φορες εχω εκφρασει την αντιθεση μου στους χαρακτηρισμους κατα προσωπων της ομαδας, δεν εχει καμια βαση να λες οτι "για καποιο λογο" με ενοχλησες εσυ. (αλλωστε επι της ουσιας συμφωνουμε στο συγκεκριμενο θεμα)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Καλά, οι λέξεις δε νομίζω ότι ενοχλούν. Το φόρουμ άλλωστε έχει χρησιμοποιηθεί και συνεχίζει να χρησιμοποιείται συχνά για τέτοιου είδους και ύφους συμπεριφορές από τους εκάστοτε "γιώργηδες" του πλανήτη paokmania. Ας μη μένουμε στους τύπους. Η ουσία μετράει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sic-4 έγραψε:ξερω την ερμηνεια, θα σου αρεσε να το πω για σενα; Οτι κανεις σαν... ποσταροντας συνεχως κραξιμο στον Λουτσεσκου πχ; Μαλλον οχι.
Και δεν με ενοχλησες μονο εσυ βεβαια... παρα πολλες φορες εχω εκφρασει την αντιθεση μου στους χαρακτηρισμους κατα προσωπων της ομαδας, δεν εχει καμια βαση να λες οτι "για καποιο λογο" με ενοχλησες εσυ. (αλλωστε επι της ουσιας συμφωνουμε στο συγκεκριμενο θεμα)
:lol: Ρε σικ με δουλευεις? Το ιδιο ειμαι εγω με τον Γιωργη??? Εγω γραφω, μπορει να πρηζω ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΑΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ στο οποιο μαλιστα μπορεις να με μπλοκαρεις αν σε ενοχλω. Ο αλλος ειναι μελος ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΟΚ οποτε πρεπει να βγαζει μια αλφα σοβαροτοτητα.... λεμε τωρα
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πολύ λιβάνισμα για το Λουτσέσκου. Εγώ θα περιμένω να σε δω το Μαρτιο τι θα λες. Όσο άσπρισαν τα μαλιά του Ίβιτς στο πάγκο του ΠΑΟΚ...

Πάντως το μοντέλο Σαββίδη είναι ότι πρέπει για το μπάσκετ. Θα είχαμε σηκώσει Ευρωπαϊκό με τα συμβόλαια που μοιράζουν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μακαρι να κανει τα λογια πράξεις

Ιδια πιθανότητα εχει ο λεβεκ να μην βγει απο την 11αδα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

vs40 έγραψε:Πολύ λιβάνισμα για το Λουτσέσκου. Εγώ θα περιμένω να σε δω το Μαρτιο τι θα λες. Όσο άσπρισαν τα μαλιά του Ίβιτς στο πάγκο του ΠΑΟΚ...

Πάντως το μοντέλο Σαββίδη είναι ότι πρέπει για το μπάσκετ. Θα είχαμε σηκώσει Ευρωπαϊκό με τα συμβόλαια που μοιράζουν.
Μπα, θα απομακρυναν οτι μπασκετανθρωπο υπαρχει και θα εβαζαν τους αντιστοιχους αμπαλους που εχουν στο ποδοσφαιρο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”