"Σέβομαι την ιστορία του Μπάνε αλλά σήμερα προχώρησε σε μια λάθος κίνηση. Ελπίζω να μας πιστέψετε, η οικογένεια μου είμαι πάντα κοντά στην ΚΑΕ και υπόσχομαι θα λύσουμε και αυτό το πρόβλημα. Αλλά αυτή τη στιγμή, θα ελέγξουμε προσεκτικά που πηγαίνει η βοήθεια μας. Ο ΠΑΟΚ είναι περισσότερο από ποδόσφαιρο, είναι μια τεράστια οικογένεια" ...
"Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι... ησυχία από τον Τύπο. Μην τους ξυπνάτε, έχουν τον Ραζβάν για αυτό".
Ελπίζω βοήθεια να δοθεί και σε κείνους τους τύπους που μας έκαναν να πανηγυρίσουμε τον πιο ΜΑΓΚΙΚΟ-Π.Α.Ο.Κ.-ΤΙΤΛΟ ever της Ιστορίας μας, μόλις πριν λίγους μήνες, δίχως να χρειαστεί να του το θυμίσει κανείς...
....................................................................................................................................................................
Ιβάν Σαββίδης«Θα στηρίξω την ομάδα του βόλεϊ,
θρήνος στον Ολυμπιακό»
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βρέθηκε και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να υποδεχτεί μαζί με τους φιλάθλους τους πρωταθλητές παίκτες του Ελγκέτα
Backstage 08.05.2017 00:14
Metrosport.gr Team
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Ιβάν Σαββίδης υποστήριξε πως θα στηρίξει το τμήμα όπως του ζήτησε ο γιος του και αναφέρθηκε στο... θρήνο που υπάρχει στον Ολυμπιακό.
Όταν βλέπω ότι οι ενέργειες μας φέρνουν χαρά στον κόσμο, καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Όλα τα αθλήματα του ΠΑΟΚ πρέπει να φέρουν χαρά το ένας στο άλλο. Για μας πάντα είναι βάση το προσφορά και χθες δώσαμε μια καλή εκκίνηση. Σήμερα μου λέμε οι φίλαθλοι ότι πήγαμε για κύπελλο και ξυπνήσαμε πρωταθλητές.
Στο Παλατάκι είχα στεναχωρεθεί όταν χάσαμε στον τελικό, αλλά εσωτερικά το αισθανόμουν ότι θα τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια σε όλους. Περίμεναν να γιορτάσουν την συνολική νίκη του Ολυμπιακού στη φιέστα, αλλά αυτοί δεν θα κοιμηθούνε απόψε γιατί έχουν θρήνο!
Δεν φαίνεται πως νιώθω; δεν μπορούμε να ξεχωρίζουμε τις χαρές, μόνο να τις πολλαπλασιάζουμε! Είμαι χαρούμενος που έχουμε συμβάλλει σε αυτό. Είμαι ευτυχισμένος που ο γιος μου ασχολείται τόσο με τον ΠΑΟΚ, σήμερα μου έστειλε μήνυμα: «πατέρα πρέπει να στηρίξουμε το βόλεϊ». Μόλις κερδίσαμε ήρθε και μου είπε <<πρέπει να στηρίξουμε το βόλεϊ>> και λέω δημόσια λοιπόν: θα κάνω πράξη τη θέληση του γιου μου, εμείς θα στηρίξουμε το βόλεϊ!
Ο γιος μου έστειλε φωτογραφίες από τους τελικούς σε Παλατάκι κι από Ρέντη. Από τη μια υπάρχει μια μεγάλη οικογένεια που ξέρει και να χάνει. Σήμερα μόνο καρέκλες πετούσαν. Ντρέπομαι γι αυτό τον αθλητισμό, η αίσθηση είναι ότι εκτός από αυτούς κάνεις άλλος δεν μπορεί να κερδίζει το πρωτάθλημα. Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι αυτή η εποχή θα έρθει. Ήταν ντροπή αυτό που έγινε στο Ρέντη!» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.
.................................................................................................................................................................
Γιώργη, ελπιζω να ξέρεις πλέον και να μην ξεχνάς ότι, την στήριξη-ενίσχυση, αυτή που ζήτησες τότε, για το βόλεϊ,
μετά τις γνωστές πουστιές των γνωστών πουστόγ@υρων, με τα περί 5 κοινοτικών, την χρειάζεται σίγουρα!!!!