World Cup 2010

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
PaokArxis

Re: World Cup 2010

Δημοσίευση από PaokArxis »

δεν πουλιέται ο κοντρέρας ωραία :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

έτσι απλά η μεγάλη Σελεσάο, χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς τη βοήθεια της διαιτητικής παράγκας της φίφα.
Neeeeeeeeeeeext!
Άβαταρ μέλους
thegame4

Δημοσίευση από thegame4 »

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

Ζαγοράκης και Βρύζας μετά την εμφάνιση του Contreras και την αλλαγή στο ημίχρονο.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ποιος απ τους δυο καραφλιασε? :opaokara:
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

ο Ζησης...Πρεπει να μας κοροιδευε τοσο καιρο περουκα φορουσε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Mεγάλη Βραζιλία δύναμη σου έμεις οι χιλιάδες οπαδοί σου το Μαρακανά θα'ναι καζάνι γ@μώ το σύνταγμα και το πασαλιμάνι :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Ρε paok kerkyra μήπως είσαι ο Γκουστάβο? :lol:

Υ.Γ.: Στην Τούμπα θα κρεμάσει τα παπούτσια του ο Κοντρέρας.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: οχι ρε συ αλλα απο το πρώτο μουντιάλ που είδα το 97 μέχρι σήμερα ειμαι ένθερμος οπαδός της Βραζιλίας
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Δημοσίευση από elgrego83 »

Εμένα πάλι αυτή η Βραζιλία δεν με ενθουσιάζει σαν θεατή γιατί πολύ απλά δεν συγκρίνεται με την ομαδάρα της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 2002. Παραδέχομαι Μαϊκόν και Λούσιο που πραγματικά είναι πολύ μεγάλοι παίκτες αλλά απο κει και πέρα δεν μου προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση. Ο Κακά και ο Ρομπίνιο είναι όπως λέει ο Γεωργίου " πολύ χλο χλο κι απο αυγό τίποτα ". Ο Μπάστος μου φαίνεται πολύ soft για αριστερό μπακ ενώ δε χωράνε στην ίδια ενδεκάδα Μαϊκόν και Ντάνι Άλβες. Πάντως δεν περίμενα με τίποτα οτι θα αναστηθεί ο Λουίς Φαμπιάνο.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Νταξ....οφ τοπικ...αλλα δειτε το....

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zA803thhgA0&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zA803thhgA0&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Πηγη: contra.γρ
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

elgrego83 έγραψε:Εμένα πάλι αυτή η Βραζιλία δεν με ενθουσιάζει σαν θεατή γιατί πολύ απλά δεν συγκρίνεται με την ομαδάρα της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 2002. Παραδέχομαι Μαϊκόν και Λούσιο που πραγματικά είναι πολύ μεγάλοι παίκτες αλλά απο κει και πέρα δεν μου προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση. Ο Κακά και ο Ρομπίνιο είναι όπως λέει ο Γεωργίου " πολύ χλο χλο κι απο αυγό τίποτα ". Ο Μπάστος μου φαίνεται πολύ soft για αριστερό μπακ ενώ δε χωράνε στην ίδια ενδεκάδα Μαϊκόν και Ντάνι Άλβες. Πάντως δεν περίμενα με τίποτα οτι θα αναστηθεί ο Λουίς Φαμπιάνο.
Ούτε εγώ το περίμενα με το Φαμπιάνο. Και αυτός ο Κακά ρε μάγκες όλοι την ώρα με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά είναι. Μου θυμίζει κάτι εφτάχρονα που τα προσφέρανε παγωτό.

Y.Γ.: Πω πω θα ξεράσω με το video :lol:
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

Guitarman έγραψε:Νταξ....οφ τοπικ...αλλα δειτε το....

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zA803thhgA0&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zA803thhgA0&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Πηγη: contra.γρ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ελεοςςςς :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πιστευω δεν ειμαι ο μονος που χαρηκε χθες με την αποδοση κοντρερας και την ηττα της χιλης αν και ειμαι αντιφαν της βραζιλιας... 8-) 8-) αντε κονδορα μου γρηγορα πισω λιγη ξεκουραση και μετα μαζι με τους αλλους γερμανια... 8-) 8-)

η βραζιλια δεν με πειθει δεν ξερω γιατι..πολυ σοφτ με φαινονται...η χιλη της στοιχησαν οι πολλες απουσιες και καποιες κακες επιλογες ο βαλντιβια δεν καταλαβα γιατι δεν ξεκινησε....στο κεντρο ηταν τραγικοι οποτε επομενο να τα φανε μετα..
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Πολυ σοβαρη ειναι η Βραζιλια αμυντικα και με προβληματιζει λιγο..........Επιθετικα,εχει τους παικτες για να βγαλει φασεις........Πιστευω οτι δε θα το παρει παντως..........Καλα τα πηγε και η δευτερη συμπαθεια μου μετα τη Γερμανια,η Ολλανδια.........
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

νταξ ολλανδια με ρομπεν στα καλα του(χθες δεν ειδαμε τπτ ουσιαστικα) ειναι 2 κλασεις πανω απο αυτη που βλεπουμε μεχρι στιγμης... 8-) 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”