Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Ζήση Βρύζα σε ευχαριστώ που με την κίνησή σου αυτή με κάνεις να πάρω ένα διαρκείας ξανά.Ξέρω ότι είναι δύσκολες οι εποχές,ξέρω ότι δεν έχω δουλειά αλλά ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ πρέπει να στηρίξω την μαστούρα μου και τον άνθρωπο που έχει δεχτεί τόσες επιθέσεις αλλά αυτός ΕΠΙΜΕΝΕΙ.Και παρ'ότι πρόεδρος στον Π.Α.Ο.Κ.,στην οποία και εσύ ήσουν αντιπρόεδρος,δεν τα παρατάει για να πάει στην ομάδα όπου πέρσι,εκτός όλων των άλλων,σου ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.Πολλά μπορώ να δεχτώ,ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΡΕ Π@@@@Η ΜΟΥ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....
ΥΓ Για εσάς που λέτε για το τι θα κάναμε εμείς στην θέση του και άλλες τέτοιες πίτες.Ο κολλητός μου ο οποίος με είχε πρήξει με τον Βρύζα και με τον θοδωράκη(για να καταλάβεται με ποιου το μέρος ήταν) αρνήθηκε πρόταση του άρη να πάει στις ακαδημίες του και να παίξει μπάλα για την αρρώστειά του.Τώρα μην ρωτάτε τι κάνει.Κάποιοι θα πουν τι μ@λ@κ@ς,αφήνει τέτοια ευκαιρία?ΓΙΑ ΜΕΝΑ καλά έκανε και εγώ δεν θα πήγαινα.Ο καθένας έχει την άποψή του.
ΥΓ 1 ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ'όλα
ΥΓ Για εσάς που λέτε για το τι θα κάναμε εμείς στην θέση του και άλλες τέτοιες πίτες.Ο κολλητός μου ο οποίος με είχε πρήξει με τον Βρύζα και με τον θοδωράκη(για να καταλάβεται με ποιου το μέρος ήταν) αρνήθηκε πρόταση του άρη να πάει στις ακαδημίες του και να παίξει μπάλα για την αρρώστειά του.Τώρα μην ρωτάτε τι κάνει.Κάποιοι θα πουν τι μ@λ@κ@ς,αφήνει τέτοια ευκαιρία?ΓΙΑ ΜΕΝΑ καλά έκανε και εγώ δεν θα πήγαινα.Ο καθένας έχει την άποψή του.
ΥΓ 1 ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ'όλα
Προσωπικά θα ήθελα να παρακαλέσω την admin team να κλειδωσουν το θεμα του Ζηση Βρυζα και να μην σπιλώνουν και βριζουν ενα ατομο που προσφερε στην ομαδα μας μεχρι να οριστικοποιηθεί- επιβεβαιωθεί η πιθανή συμφωνία. Στην περίπτωση ανακριβής πληροφόρησης θα ηθελα τους πιθανούς κωλοτουμπες αφου οπως υποστηρίζουν οτι φορούν παντελόνια να ζητησουν ενγραπτος συγνώμη καθώς και να αναρτηθεί ενα αρθρο απολογητικό με την συγνώμη τον υπευθύνων του site που επιτρέπουν χωρις να ειναι διασταυρωμένες οι όποιες πληροφορίες να επιτρεπουν αυτον τον οχετό και την μισηκακια ετσι ξαφνικά σε ενα πρόσωπο που αγαπήθηκε οσο λίγοι. Στην περίπτωση που οντως ισχυουν εγω πρώτος τον "λίθο βαλετω".
Παραταυτα αν η δήλωση του Βρυζα ειναι η ακολουθη οπως γράφτηκε απο αρκετα site:
"Δε θέλω να πω κάτι γι' αυτό το θέμα. Έχουμε κρίσιμο αγώνα το Σάββατο με τη Μάλτα και ο νους μου είναι μόνο εκεί".
Δεν ΜΠΟΡΩ να καταλάβω απο που πηγάζει η σιγουρια τον ΑΡΔ για συμφωνία με τον βαζελο μήπως προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν οπως κάνουν πάντα και να μας ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ μην ξεχνάτε τρέχει και η προπώληση διαρκείας, όσα περισσότερα πωληθούν νωρίτερα τόσο ποιο εύκολα θα πάνε σε προκαταβολές για νέες μεταγραφές, λέω εγώ..............
"Δε θέλω να πω κάτι γι' αυτό το θέμα. Έχουμε κρίσιμο αγώνα το Σάββατο με τη Μάλτα και ο νους μου είναι μόνο εκεί".
Δεν ΜΠΟΡΩ να καταλάβω απο που πηγάζει η σιγουρια τον ΑΡΔ για συμφωνία με τον βαζελο μήπως προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν οπως κάνουν πάντα και να μας ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ μην ξεχνάτε τρέχει και η προπώληση διαρκείας, όσα περισσότερα πωληθούν νωρίτερα τόσο ποιο εύκολα θα πάνε σε προκαταβολές για νέες μεταγραφές, λέω εγώ..............
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Ακούστε κύριοι,
δεν ξέρω τι σκατά γίνεται, αλλά αυτή η μετακίνηση στον ζελάκο δεν πρόκειτε να λάβει χώρα, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. Όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά διότι ο Ζήσαρος δεν υπήρξε ποτέ του Βλάξ. Διότι έχω βαθιά την πεποίθηση ότι μόνο ένας Βλάξ θα μπορούσε "να ρίξει μια τόσο μεγάλη και γεμάτη καρδάρα", όπως αυτή του ΠΑΟΚ με τον Βρύζα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΚΕΤΟΜΎΡΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΖΗΣΗΣ στην ζέλα.
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ !

δεν ξέρω τι σκατά γίνεται, αλλά αυτή η μετακίνηση στον ζελάκο δεν πρόκειτε να λάβει χώρα, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. Όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά διότι ο Ζήσαρος δεν υπήρξε ποτέ του Βλάξ. Διότι έχω βαθιά την πεποίθηση ότι μόνο ένας Βλάξ θα μπορούσε "να ρίξει μια τόσο μεγάλη και γεμάτη καρδάρα", όπως αυτή του ΠΑΟΚ με τον Βρύζα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΚΕΤΟΜΎΡΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΖΗΣΗΣ στην ζέλα.
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ !

όταν εβγαλαν πρωτοσελιδο τα σπορια με αντανακλαστικα Νοιερ εβγαλε ανακοινωση και μας μιλουσε για ηθικη δεσμευση με την εθνικη και συμβολαιο με την εθνικη κλπ. σε αυτη την περιπτωση δεν θελει να πει κατι για αυτο το θεμα γιατι εχει κρισιμο αγωνα με την Μαλτα και ο νους του ειναι μονο εκει....fidel έγραψε:Προσωπικά θα ήθελα να παρακαλέσω την admin team να κλειδωσουν το θεμα του Ζηση Βρυζα και να μην σπιλώνουν και βριζουν ενα ατομο που προσφερε στην ομαδα μας μεχρι να οριστικοποιηθεί- επιβεβαιωθεί η πιθανή συμφωνία. Στην περίπτωση ανακριβής πληροφόρησης θα ηθελα τους πιθανούς κωλοτουμπες αφου οπως υποστηρίζουν οτι φορούν παντελόνια να ζητησουν ενγραπτος συγνώμη καθώς και να αναρτηθεί ενα αρθρο απολογητικό με την συγνώμη τον υπευθύνων του site που επιτρέπουν χωρις να ειναι διασταυρωμένες οι όποιες πληροφορίες να επιτρεπουν αυτον τον οχετό και την μισηκακια ετσι ξαφνικά σε ενα πρόσωπο που αγαπήθηκε οσο λίγοι. Στην περίπτωση που οντως ισχυουν εγω πρώτος τον "λίθο βαλετω".

Ρε συ ΑΚΗ .. Χθες στην ΝΕΤ στις ειδήσεις το είπαν ξεκάθαρα.
ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ... ΣΤΗΝ ΖΕΛΑ.
Και επιπλέον ... δεν είδαμε κάποια "ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ" ... σαν αυτή που έτρεξε να κάνει με την δήθεν επιστροφή του στον ΠΑΟΚ...
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ...99% ... ΚΑΙ ΛΕΩ 99% ...
ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΩ 1% ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ... ΣΤΗΝ ΖΕΛΑ.
Και επιπλέον ... δεν είδαμε κάποια "ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ" ... σαν αυτή που έτρεξε να κάνει με την δήθεν επιστροφή του στον ΠΑΟΚ...

βαυαροσκυλο και αυτοςlefis έγραψε:όταν εβγαλαν πρωτοσελιδο τα σπορια με αντανακλαστικα Νοιερ εβγαλε ανακοινωση

Αντεχω ακομα..........περιμενω.........................και ελπιζω να παει.Δεν το βλεπω σαν δικαιωση αλλα......θελω να δω τα μουτρα ορισμενων....
ΖΑΓΟΡΑΚΗ,ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΣΟΥ!ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ,ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ,ΜΕ ΟΛΑ ΣΟΥ!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!ΑΠΛΑ........ΠΡΟΣΕΧΕ΄........τους φιλους σου......!
ΖΑΓΟΡΑΚΗ,ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΣΟΥ!ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ,ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ,ΜΕ ΟΛΑ ΣΟΥ!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!ΑΠΛΑ........ΠΡΟΣΕΧΕ΄........τους φιλους σου......!
- Maximus
Αυτο πιστευω και εγω... Μονο αυτη η πιθανοτητα υπαρχει για να κανει πισω κυριολεκτικα στο παρα πεντε...Zorro4 έγραψε:
Αλλα και παλι, το λαθος εχει γίνει, το ονομα σπιλωθηκε...
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Αν την ώρα που ήταν Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ο Ζήσης, δεν λέω ούτε καν Πρόεδρος (που ήταν επίσης), λέω Αντιπρόεδρος, αν σας έλεγε λοιπόν κάποιος, οτι ο Ζήσης του χρόνου θα πάει στην ζέλα για τεχνικός Διευθυντής με 500.000 € ετήσιες απολαβές.
Θα τον λέγατε ή δεν θα τον λέγατε σκουλίκι και οτι τα λέει από την ζήλεια του και οτι
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ Ο ΖΗΣΑΡΟΣ..;
Τώρα πώς κάποιοι με περισσή ευκολία λένε, οτι αφού είναι για 500.000 € καλά κάνει, έχει να θρέψει οικογένεια. Για τον Ζήση μιλάμε, όχι για μεροκαματιάρη βιοπαλαιστή.
Μα τον Θεό αδυνατώ να παρακολουθήσω τέτοιου είδους λογικές.
Θα τον λέγατε ή δεν θα τον λέγατε σκουλίκι και οτι τα λέει από την ζήλεια του και οτι
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ Ο ΖΗΣΑΡΟΣ..;
Τώρα πώς κάποιοι με περισσή ευκολία λένε, οτι αφού είναι για 500.000 € καλά κάνει, έχει να θρέψει οικογένεια. Για τον Ζήση μιλάμε, όχι για μεροκαματιάρη βιοπαλαιστή.
Μα τον Θεό αδυνατώ να παρακολουθήσω τέτοιου είδους λογικές.
- Maximus
Ακη, δηλαδη αν τελικα παει, θα καταρρευσει ο κοσμος σου;
Μα και εμεις αυτο πιστευαμε... Αλλα απο οτι φαινεται τα γεγονοτα μας διαψευδουν...
Μα και εμεις αυτο πιστευαμε... Αλλα απο οτι φαινεται τα γεγονοτα μας διαψευδουν...
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Αγαπητέ Maximus, ποιός κόσμος μου και κουραφέξαλα...απλά δεν γίνεται να πέσαμε ΤΟΟΟΣΟ έξω για τον άνθρωπο Ζήση. Απλά ΔΕΝ Γ-Ι-Ν-Ε-Τ-Α-Ι.
Ως γνωστό μερικά πράγματα στην ζωή και για κάποιους ανθρώπους (βλέπε Ζήσης), δεν έχουν "τιμή". Αν καταρεύσει αυτό, τότε καταρέει και η ίδια η ανθρωποκεντρική Θεωρία με τα καλά της και τα κακά της. Θα μιλάμε μόνο για τα κακά της. Δεν είναι όμως έτσι, όλοι μέσα μας, όχι μόνο το ελπίζουμε, αλλά το ξέρουμε.
Τις θεωρίες περί ρομαντισμού κ.λ.π. τις γνωρίζω και παρόλα αυτά επιμένω οτι συνυπάρχουν μαζί με τον ρεαλισμό. Μην τρελαθούμε κιόλας.
Ως γνωστό μερικά πράγματα στην ζωή και για κάποιους ανθρώπους (βλέπε Ζήσης), δεν έχουν "τιμή". Αν καταρεύσει αυτό, τότε καταρέει και η ίδια η ανθρωποκεντρική Θεωρία με τα καλά της και τα κακά της. Θα μιλάμε μόνο για τα κακά της. Δεν είναι όμως έτσι, όλοι μέσα μας, όχι μόνο το ελπίζουμε, αλλά το ξέρουμε.
Τις θεωρίες περί ρομαντισμού κ.λ.π. τις γνωρίζω και παρόλα αυτά επιμένω οτι συνυπάρχουν μαζί με τον ρεαλισμό. Μην τρελαθούμε κιόλας.
Μας έχουν ξεσκίσει ρε γ@μώτο .. Μας πήραν Σάντος - Βρύζα στην Εθνική .. Τώρα Βρύζα στο Βάζελο ..
Αντιπρόεδρος Ολυμπιακού ο Ζαγοράκης λέτε; Ή ακόμα χειρότερα της ΑΕΚ;
Αντιπρόεδρος Ολυμπιακού ο Ζαγοράκης λέτε; Ή ακόμα χειρότερα της ΑΕΚ;

Αδέλφια .... εγώ θα πω 2 κουβέντες και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Εμείς όλοι στη νέα τάξη πραγμάτων (2007 και πίσω)... Είχαμε 'ΕΝΑ ΗΓΕΤΗ ικανό να συσπειρώσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Στην πορεία αποκτήσαμε ακόμη ένα και πιστέψαμε πολύ σε αυτό το δίδυμο.
Ο δεύτερος οφείλει σχεδόν τα πάντα στον πρώτο... ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΕ ΠΙΣΩ.
(Και θυμάμαι πόσο έιχαν στραβώσει και πολλοί συνοπαδοί μας που ΤΑΧΑ έφερε το φιλαράκι του (Ο ΠΡΩΤΟΣ) να παρει σύνταξη.
ΜΗ ΤΑ ΞΕΧΝΆΜΕ ΑΥΤΆ.
Στην πορεία τους εξισώσαμε και τους αγαπήσαμε μαζι... ΟΜΩΣ Ο ΕΝΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ) ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΧΙ... είναι ή δεν είναι έτσι?
Στη συνέχεια άρχισαν τα όργανα με κάτι περίεργες ανακοινώσεις τύπου Θοδωράκη κλπ.
ΜΕΤΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ... ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.
Πριν ατα παιχνίδια με Φενερ... ΣΩΣΤΑ? ... (δεν θα μιλήσω για τα λάθη Μπερέτα)...
ΕΦΥΓΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ... ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ... ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.
ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ... ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ... ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΙΣΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ Ο ΖΑΓΟΡ ?... ΕΓΩ ΟΧΙ
Εμείς όλοι στη νέα τάξη πραγμάτων (2007 και πίσω)... Είχαμε 'ΕΝΑ ΗΓΕΤΗ ικανό να συσπειρώσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Στην πορεία αποκτήσαμε ακόμη ένα και πιστέψαμε πολύ σε αυτό το δίδυμο.
Ο δεύτερος οφείλει σχεδόν τα πάντα στον πρώτο... ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΕ ΠΙΣΩ.
(Και θυμάμαι πόσο έιχαν στραβώσει και πολλοί συνοπαδοί μας που ΤΑΧΑ έφερε το φιλαράκι του (Ο ΠΡΩΤΟΣ) να παρει σύνταξη.
ΜΗ ΤΑ ΞΕΧΝΆΜΕ ΑΥΤΆ.
Στην πορεία τους εξισώσαμε και τους αγαπήσαμε μαζι... ΟΜΩΣ Ο ΕΝΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ) ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΧΙ... είναι ή δεν είναι έτσι?
Στη συνέχεια άρχισαν τα όργανα με κάτι περίεργες ανακοινώσεις τύπου Θοδωράκη κλπ.
ΜΕΤΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ... ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.
Πριν ατα παιχνίδια με Φενερ... ΣΩΣΤΑ? ... (δεν θα μιλήσω για τα λάθη Μπερέτα)...
ΕΦΥΓΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ... ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ... ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.
ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ... ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ... ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΙΣΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ Ο ΖΑΓΟΡ ?... ΕΓΩ ΟΧΙ
Γινει δεν γινει η μεταπηδηση στον βαζελο αυτη ειναι η πικρη αληθεια.Παραγοντικα ο Βρυζας για τον ΠΑΟΚ τελειωσε οποια και να ειναι η αποφαση του.Γιατι δεν νομιζω μετα απο οσα εχω διαβασει οτι θα ειναι ιδιαιτερα ευπροσδεκτος αν θελησει να γυρισει ποτε πισω στη διοικηση...Maximus έγραψε:Αυτο πιστευω και εγω... Μονο αυτη η πιθανοτητα υπαρχει για να κανει πισω κυριολεκτικα στο παρα πεντε...Zorro4 έγραψε:
Αλλα και παλι, το λαθος εχει γίνει, το ονομα σπιλωθηκε...